Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
FOČANSKI PROPISI

#3701 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

THINK PINK wrote:CItam ove komentare i nisam mogao odoliti a da ne napisem sljedeće :

Ovdje se valjaju mnoge gluposti i čista negativa.

Hadžija Senaid Memić je najbolja osoba za načelnika Ilidže. Da nije njega nebi bilo nista od ovoga danas sto se Bosnom i Hercegovinom zove. On se nesebično zalaže čitav život ne štedeći sebe u svim poljima je aktivan za dobrobit zajednice i jedini koji ima petlje svakome reči ono što zaslužuje, nažalost mnogi su postali ljigavi i nemaju svoje ja i vole uvlake i spletkarenje.
Svako spletkarenje je kratkog vjeka a pravi kvalitet ostaje.

Zato puna podrška Hadžiji Senaidu Memiću i sve najbolje da dugo godina budeš vođa među narodom jer to nije lahko a samo malobrojni to znaju na ispravan način raditi. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nisi morao boldirati,shvatili bi i bez toga u kakvom si stanju.
Žalosno!
FOČANSKI PROPISI

#3702 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

JohnnyS. wrote:FP ne bih da ti kvarim ceif i ovaj nadahnuti govor al bpns je presao u sda, NS je podrzavao sda sve 4 godine, NSRZB je otvoreno na strani sda. Neki dan vidim onog njihovog corbu sa nacelnikom u grand centru. Svadjaju se. Kazu mi ljudi da je nacelnik stavio corbinu prvu rodicu na listu sda. Pa je ovaj zaprijetio da ce povuci podrsku memicu za izbore od nsrzb. Slazem se da ni u sdp ne blistaju ove pridoslice. Ko god glasa za sdp nece za njih glasati. Zato daj nam reci neku novu snagu. Svjezu i sposobnu. Nemoj mi ovih ispusenih mustilki. Kako velikih tako i malih mustikli.
BNS nije i nikad neće biti SDA.+
(Imaš listu,izdvoji mi SDA-ovce)
Ne volem

#3703 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

Komunistička partija će imati duplo više glasova od BeNzinSke crpke
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#3704 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by StupskaBitanga »

ja citam i ne vjerujem
Nacelnika opstine smatraju vodjom medju narodom
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
_Reds_

#3705 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

THINK PINK wrote:CItam ove komentare i nisam mogao odoliti a da ne napisem sljedeće :

Hadžija Senaid Memić je najbolja osoba za načelnika Ilidže. Da nije njega nebi bilo nista od ovoga danas sto se Bosnom i Hercegovinom zove. On se nesebično zalaže čitav život ne štedeći sebe u svim poljima je aktivan za dobrobit zajednice i jedini koji ima petlje svakome reči ono što zaslužuje, nažalost mnogi su postali ljigavi i nemaju svoje ja i vole uvlake i spletkarenje.

Zato puna podrška Hadžiji Senaidu Memiću i sve najbolje da dugo godina budeš vođa među narodom jer to nije lahko a samo malobrojni to znaju na ispravan način raditi. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Allahu dragi, tako ti tvoje neizmjerne milosti u ovoj noci, uputi ovog forumasa i nacelnika u nas na pravi put, a ne na put onih koji su zalutali. Amin
Ne volem

#3706 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

Allah najbolje zna.
Ne volem

#3707 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

Kad upireš prstom u nekoga, primijeti da si u tom času četiri prsta upro u sebe. (Sai Baba)
_Reds_

#3708 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Ja ne znam o cemu ti, ali musliman svaki dan na desetine puta moli Boga da gas uputi na pravi put.
Ne volem

#3709 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

Svakako, za opće dobro.
Ne volem

#3710 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Ne volem »

Ne osuđuj i ne proklinji, jer ne znaš zašto se nešto događa i s kojom svrhom.
I pamti ovo: ono što ti proklinješ proklet će tebe, a ono što osuđuješ, jednog ćeš dana postati.
FOČANSKI PROPISI

#3711 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Znaš li ti ,moj dilbere, da hadžije ne pišu posvetu po svetoj knjizi?
FOČANSKI PROPISI

#3712 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Ne volem wrote:Kad upireš prstom u nekoga, primijeti da si u tom času četiri prsta upro u sebe. (Sai Baba)
Ni malo me ne čudi da citiraš Sai Babu.
_Alcatraz_

#3713 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

Moram i ja boldirati tekst .

Procitavsi ovu glupost gore napisanu zelio bih da zamolim sve forumase i rijaset da organizujemo sergiju kako bismo sakupili novac u svrhu gradnje spomenika nacelniku u centru ilidze ne bi li nam i nacelnik kao kip i simbol mucenicke ilidze pronikao iz one fontane. On je to svojim (ne)djelima od rata do danas sigurno zasluzio.

Samo mi nije jasno kako nekoga ko je u Gradačcu "na hadzu" bio zoves hadzijom?
_Alcatraz_

#3714 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Alcatraz_ »

FOČANSKI PROPISI wrote:
presaberimo se:

BNS,NAŠASTRANKA,NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK,GDS

To je nova snaga koja može donijeti progres na Ilidži.
Kako stvari stoje na federalnom nivou SBB ce ni kriv ni duzan dobiti dosta glasova na opcinskom nivou, iako nemaju nikakvo ime niti funkcionisu kako treba (ako izuzmemo ovih par djevojaka koje prosipaju SBB-ovu pamet na forumu). Program im je...TV Alfa :mrgreen:

FOČANSKI PROPISI wrote:
Mislite malo na svoje unuke!
Cime da misle? :mrgreen: Ovaj napaceni narod ima isprano i ono malo mozga tako da im je cilj da im bude dobro od danas do sutra.

Kada nacelnik u nas planira udariti keramicke ili mermerne plocice u koritu Zeljeznice? :-)
FOČANSKI PROPISI

#3715 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Senzacionalna vijest za moje komšije u Buničkom potoku:
Gaja pustio bagere na imanje.
Za koje novce,saznaću!

p.s.
Osjetio skori kraj carstva Memića!
DELEGACIJA

#3716 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

E znao sam da će se i Tihić pojaviti pod nekim nikom na forumu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo može samo PR stranke, ovako sigurno ne misle o njemu ni njegovi najbliži :-) :-) :-) :-) :-) :-)
FOČANSKI PROPISI

#3717 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

_Alcatraz_ wrote:

Kada nacelnik u nas planira udariti keramicke ili mermerne plocice u koritu Zeljeznice? :-)
Čim otpjeva onu moju pjesmu na Ilidžanskom festivalu.
Ludilo ne da mirovati,niti se može pritajiti,stalno tjera na akciju.
DELEGACIJA

#3718 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

@ne volem
ne pozivaj se na Allaha, živ bio......ovo što se radi danas u općini, ovi ljudi i ova garnitura, NEMA VEZE sa vjerom, vjeruj mi !!!!!!
Aqua_S

#3719 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

načuh da se u SBB-u opasno zakuhalo, navodno jedan od potpredsjednika općinskog odbora dao ostavku i popljuvao redom sve...ccc, još nisu vlasti ni okusili a već se krkaju međusobno.. :mrgreen:
DELEGACIJA

#3720 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

StupskaBitanga wrote:ja citam i ne vjerujem
Nacelnika opstine smatraju vodjom medju narodom
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ma ovo ni ovi što pišu ne vjeruju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DELEGACIJA

#3721 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Aqua_S wrote:načuh da se u SBB-u opasno zakuhalo, navodno jedan od potpredsjednika općinskog odbora dao ostavku i popljuvao redom sve...ccc, još nisu vlasti ni okusili a već se krkaju međusobno.. :mrgreen:
Pa šta si mislio, ima ljudi koji i misle svojom glavom a ne kao big bos, hvala Bogu :-) :-) :-) :-)
Aqua_S

#3722 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

DELEGACIJA wrote:
Aqua_S wrote:načuh da se u SBB-u opasno zakuhalo, navodno jedan od potpredsjednika općinskog odbora dao ostavku i popljuvao redom sve...ccc, još nisu vlasti ni okusili a već se krkaju međusobno.. :mrgreen:
Pa šta si mislio, ima ljudi koji i misle svojom glavom a ne kao big bos, hvala Bogu :-) :-) :-) :-)
ma nema ovo veze sa fahrom, već interno ilidžanski se krkaju:D
Aqua_S

#3723 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

valjda će nam se uskoro oglasiti neko od njihovih jastrebčića sa foruma..pa ćemo se "objektivno" informisati...
FOČANSKI PROPISI

#3724 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Vratio bih se još jednom SDP-u.
Zalažu se za mlade ,masovno ih učlanjuju u partiju,a šta im nude:
35 mjesta u glasačkom odboru,pedesetak posmatrača,neki će dijeliti letke,nešto malo lijepiti plakate i to je to.
Da su imalo iskreni stavili bi ih na listu,a ne Mahira,Senadiju,Ćorku i koga sve ne,od sociologa do nemoralnih prebjega.
Šta kad prođu izbori?
Nova obećanja,nove pristupnice,nove laži...
DOKLE!
THINK PINK

#3725 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by THINK PINK »

Samo da pojasnim nisam aktivan u politici niti sam član ijedne stranke , pišem ono što mislim , sigurno nema nijednog kandidata za načelnika koji če bolje radit posao od Memić-a, i to nažalost jer naravno da bi bolje bilo da ih ima 20 u tom rangu pa da borba bude i jača al eto nema , ovaj forum sam onako pratio čisto informativno ali mi se gadi što kao i za prošle izbore pišu se stvari koje nemaju veze s radom općine, ljudima se pripisuju osobine koje nisu iskrene, i to fura se neka negativa to mi stvara utisak da ovdje ciljano ima par osoba (tema se svela na par osoba) koje imaju za cilj samo da valjaju gluposti bez zdravog razuma, koje su zlonamjerne i provode neku propagandu slično kao i prošli put a nakon izbora se ušute i slože se s tim da je najbolje ono što se desilo.

Očigledno je da su mnogi i forumaši i od prošlih izbora promjenili ovdje mišljenje pa ih više i nema jer su osjetili da je najbolji kandidat i pobjedio pa im uz to jos proradila savjest i kontaju da od spletkarenja i bljuvotina nema koristi.

I još nešto ne pozivam se na nikog , al molim Boga da uputi ljude na pravi put, a mi kao ljudi smo nemoćni tu , govorili nekome nesta ili ne koga Bog ne uputi na pravi put ne može niko drugi ni uputiti. Iskreno volio bi da smo bolji i objektivni. Toliko od mene! Budite pozdravljeni.... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Locked