Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
-
kis.napraforgo
#3701 Re: Cipelice, cipelice..
Da se pohvalim 

- Ductus Holedocus
#3702 Re: Cipelice, cipelice..
sta je duzina gazista??
-
delirium.sa
#3703 Re: Cipelice, cipelice..
gdje, kolikokis.napraforgo wrote:Da se pohvalim
- Lobotomija
#3704 Re: Cipelice, cipelice..
Govori zenodelirium.sa wrote:gdje, kolikokis.napraforgo wrote:Da se pohvalim
- Irm@
#3705 Re: Cipelice, cipelice..
evo da se i ja pohvalim..
ljubav na prvi pogled

- Michun
#3706 Re: Cipelice, cipelice..
Ja bi salonke, klasicne, crne. Gdje?
-
Karen
#3707 Re: Cipelice, cipelice..
Planika - Tamaris.
-
kis.napraforgo
#3708 Re: Cipelice, cipelice..
Targa, 235 kaemćićaLobotomija wrote:Govori zenodelirium.sa wrote:gdje, kolikokis.napraforgo wrote:Da se pohvalimGdjeeee?
-
zamzija
#3709 Re: Cipelice, cipelice..
Ma neeee, naravno da neRimljanka wrote: Sorry, mozda glupo pitanje,a je li u svake cipele stavis anatomski ulozak??? Jer ja nikad ni u kakve ne stavljam. Ukoliko su sa anatomskim uloskom kupljene super,a ako nisu ja ih "derem" onako...
Gdje zbavljas uloske?
To mi zvuci kao super ideja...
ali recimo u čizme neke koje nemaju postavljeno "dno" stavljam one deblje da mi bude toplije, i naravno u baletanke i cipele kojim treba tako nešto...Odmah bolje hodaš i možeš duže hodati a da te noge ne bole...
Uloške možeš kupiti u apotekama, možeš kupiti u DM-u, imaš i u nekim prodavaonicama cipela poput Alpine...
Cijene se kreću od nekoliko KM do 15 - 20 KM...sve zavisi šta ti treba...
Ako imaš priliku otići van BiH, imaš super izbor uložaka u Deichmannu i sredstava za održavanje cipela i čizama
Uloške dakle kupuješ prema svom broju cipela ( iako se neke mogu kupiti pa izrezati makazama prema tvom broju ( budu nazad na ulošku obilježeni brojevi i linije pa samo okružiš makazama ) prema vrsti cipela, i prema svrsi...( da li ti je ravno stopalo pa da ga podigne, da li ti je hladno pa da ti bude toplije....)
-
mirche_
#3710 Re: Cipelice, cipelice..
Zna li neko gdje mogu naci kvalitetne lakovane cipelice, tipa oxfordica ili nesto slicno ?

-
Amerno7
#3712 Re: Cipelice, cipelice..
Ima nešto i u Planici... 
osnovali su fan grupu na facebooku Planika Flex i tamo stavljaju sve slike modela kako im dolaze...super stvar
prijateljica mi rekla...
ja još uvijek tražim pravi model, ali mislim da Planika ima trenutno najbolju ponudu u gradu...sve na jednom mjestu samo da se još odlučim...
osnovali su fan grupu na facebooku Planika Flex i tamo stavljaju sve slike modela kako im dolaze...super stvar
ja još uvijek tražim pravi model, ali mislim da Planika ima trenutno najbolju ponudu u gradu...sve na jednom mjestu samo da se još odlučim...
-
zamzija
#3713 Re: Cipelice, cipelice..
Vidjela sam preslatke crvene i crne od kože kada ideš uz Koševo ulicu ( bivša Kralja Tomislava ) prema gore, pa u prvoj trećini dijela ulice, s desne strane ima radnja s cipelama ( ne nije Izbor )mirche_ wrote:Zna li neko gdje mogu naci kvalitetne lakovane cipelice, tipa oxfordica ili nesto slicno ?![]()
-
foxy13
#3714 Re: Cipelice, cipelice..
Pozdrav svima.
Upadam kao padobranac radi jednog pitanja
Jeste li kupovale obuću u Pret a Porter na Marin Dvoru? Interesuje me kakav im je kvalitet, koliko su "trajne" da tako kažem
.
Upadam kao padobranac radi jednog pitanja
- Nadinka
#3715 Re: Cipelice, cipelice..
Ja imam predivne iz Geme, crne lakirane, elegantnije od oxfordica, ma pravo mocno izgledajumirche_ wrote:Zna li neko gdje mogu naci kvalitetne lakovane cipelice, tipa oxfordica ili nesto slicno ?![]()
-
mirche_
#3716 Re: Cipelice, cipelice..
Cijena ? I također mene interesira dal' neko ima iskustva s obućom iz butika Pret a PorterNadinka wrote:Ja imam predivne iz Geme, crne lakirane, elegantnije od oxfordica, ma pravo mocno izgledajumirche_ wrote:Zna li neko gdje mogu naci kvalitetne lakovane cipelice, tipa oxfordica ili nesto slicno ?![]()
- rinna0304
#3717 Re: Cipelice, cipelice..
.
Last edited by rinna0304 on 15/10/2012 19:45, edited 1 time in total.
- Nisrin
- jazmin
#3719 Re: Cipelice, cipelice..
pepe le frr wrote:Danas kupljene u Bingu samo 49 KM.Šta mislite žene..
http://pieces.com/pieces/shoes/SPILLALE ... orceScope=
Gdje su te cipelice, moze ponovo link
- Nisrin
#3720 Re: Cipelice, cipelice..
http://www.mirapodo.de/marc-pisa-stiefe ... or=schwarz
ZENE, sta mislite o ovim cizmicama??? Znaci, ja NE MOGU DA NADJEM neke koje ne propustaju, tj, koje nece propustiti kad bude onaj velikii snijeg i bljuzgavica (gumene vise ne dolaze u obzir), a da su do nekih 200 KM...vidjela sam ja cizama po 150-180 u Planiki, Astri, Retru- Espritovih, Pepe jeans itd, pa u jos nekim radnjama ali mi je sve to sumnjivo...
Bas imam problem sa cizmama, imam preko 15ak pari, ali svake propustaju...
Da li cizme od telece koze propustaju?!

ZENE, sta mislite o ovim cizmicama??? Znaci, ja NE MOGU DA NADJEM neke koje ne propustaju, tj, koje nece propustiti kad bude onaj velikii snijeg i bljuzgavica (gumene vise ne dolaze u obzir), a da su do nekih 200 KM...vidjela sam ja cizama po 150-180 u Planiki, Astri, Retru- Espritovih, Pepe jeans itd, pa u jos nekim radnjama ali mi je sve to sumnjivo...
Bas imam problem sa cizmama, imam preko 15ak pari, ali svake propustaju...
Da li cizme od telece koze propustaju?!
- BadSanta
#3721 Re: Cipelice, cipelice..
Imaš u winku čizme 60 km. Ružne jesu, ali ne propuštaju danas potvrđeno.
- Nisrin
#3722 Re: Cipelice, cipelice..
BadSanta wrote:Imaš u winku čizme 60 km. Ružne jesu, ali ne propuštaju danas potvrđeno.
Hvala, imam losa iskustva sa winkom jos dok sam dijete bila!
Inace nosim stikle, platforme ali kad je snijeg i bljuzgavica no way vise...
-
wildflower
#3723 Re: Cipelice, cipelice..
Ja planiram kao sigurnu odbranu od bljuzge i propustanja ove godine kupiti cizme sa gore-tex membranom, koja je vec provjerena i potvrdjena na planinarskim cipelama. Nisam sigurna koji model, najbliza mi je Planika sa nekoliko modela Legero cizmica, koje nisu bas estetski vrhunac ali mogu se uklopiti u zimske outfite. Ipak za tih par mjeseci kijameta najvaznije je da je toplo i udobno.
Ja sam bacila oko na ove: http://www.zalando.co.uk/legero-lace-up ... 4-802.html
A ove sezone su dobili i ovaj model, malo je sirok za moju nogu ali malo klasicniji
http://www.zalando.co.uk/legero-boots-b ... t-802.html
Ko ima u blizini malo veci izbor, znam da recimo Ara i ECCO imaju neke lijepe zenske modele gore-tex cizmica.
Ja sam bacila oko na ove: http://www.zalando.co.uk/legero-lace-up ... 4-802.html
A ove sezone su dobili i ovaj model, malo je sirok za moju nogu ali malo klasicniji
Ko ima u blizini malo veci izbor, znam da recimo Ara i ECCO imaju neke lijepe zenske modele gore-tex cizmica.
- jazmin
#3725 Re: Cipelice, cipelice..
wildflower wrote:Ja planiram kao sigurnu odbranu od bljuzge i propustanja ove godine kupiti cizme sa gore-tex membranom, koja je vec provjerena i potvrdjena na planinarskim cipelama. Nisam sigurna koji model, najbliza mi je Planika sa nekoliko modela Legero cizmica, koje nisu bas estetski vrhunac ali mogu se uklopiti u zimske outfite. Ipak za tih par mjeseci kijameta najvaznije je da je toplo i udobno.
A ove sezone su dobili i ovaj model, malo je sirok za moju nogu ali malo klasicnijihttp://www.zalando.co.uk/legero-boots-b ... t-802.html
svidjaju mi se oboje,imaju li u Planici ove i koliko koštaju