Gdje u Sa......
- Ductus Holedocus
#3701 Re: Gdje u Sa......
nabaviti plasticnu zdjelicu ili sta je vec,stp dodju zapakovani kolaci?
Treba mi malo veca
Treba mi malo veca
- Kemal Malovčić
#3702 Re: Gdje u Sa......
radnja je još uvijek tui_ja_na_forumu wrote:ne znam jel u merkuru na otoci jos uvijek ima U.S.A. shop.. tamo su bile.. ako ti je usput pogledaj jel ima jos ta radnjaSarajevo_Grad wrote:Gdje se imaju u Sarajevu kupiti surplus jakne?
- Ductus Holedocus
#3703 Re: Gdje u Sa......
ili ako ko ima kakav prjedlog,kakvu kutiju da uzmem da zapakujem baklavu..Treba mi da je nosim na put
a da je izgledno i da je mogu lijepo poredati
-
pakica_
#3704 Re: Gdje u Sa......
hoces prakticno, ili izglednoDuctus Holedocus wrote:ili ako ko ima kakav prjedlog,kakvu kutiju da uzmem da zapakujem baklavu..Treba mi da je nosim na put![]()
za'ebanciju na stranu, na pijaci ciglane pod mostom ima radnja u kojoj imas sve, od igle do lokomotive i tu imaju plasticne kutije s poklopcima koje mozes fino zatvorit ruckicama te kutije koje se preklope na poklopac, a nisu ni ruzne tol'ko, jbg
- i_ja_na_forumu
#3705 Re: Gdje u Sa......
uzmes za torte one plasticne kutije.. ima u marsu.. ja mislim oko 6 KM.. ja sam u tome cupcakes nosilaDuctus Holedocus wrote:ili ako ko ima kakav prjedlog,kakvu kutiju da uzmem da zapakujem baklavu..Treba mi da je nosim na put![]()
- Ductus Holedocus
#3706 Re: Gdje u Sa......
a gdje je marsi_ja_na_forumu wrote:uzmes za torte one plasticne kutije.. ima u marsu.. ja mislim oko 6 KM.. ja sam u tome cupcakes nosilaDuctus Holedocus wrote:ili ako ko ima kakav prjedlog,kakvu kutiju da uzmem da zapakujem baklavu..Treba mi da je nosim na put![]()
- perfect_guy
#3707 Re: Gdje u Sa......
imaš ih na stupu preko puta pijace, na stadionu grbavica i kod mosta čobanijaDuctus Holedocus wrote:a gdje je marsi_ja_na_forumu wrote:uzmes za torte one plasticne kutije.. ima u marsu.. ja mislim oko 6 KM.. ja sam u tome cupcakes nosilaDuctus Holedocus wrote:ili ako ko ima kakav prjedlog,kakvu kutiju da uzmem da zapakujem baklavu..Treba mi da je nosim na put![]()
-
rookfash
#3708 Re: Gdje u Sa......
Kemal Malovčić wrote:e kog si ti oženio...
-
Maybach
#3709 Re: Gdje u Sa......
Ima li igdje vise u Sa.kupiti one lijepe Swirl vrecice za usisivac koje su prije bile samo u Sam Shop-u?
-
FKSarajevo
#3710 Re: Gdje u Sa......
gdje u Sa je najbolji krojac, al za vecu kolicinu tekstila (majice, dukserice..) po zelji? znaci potreban kvalitet i brzina.
- Zatamnjena stakla
#3711 Re: Gdje u Sa......
Kupiti telefon na rate?
Hitno jee
Hitno jee
-
Ambrozija
#3712 Re: Gdje u Sa......
Imas kod Raiffeisen banke na Skenderiji krojac "Jerlagic" - stariji covjek s mnogo iskustva, ja sam bila zadovoljna....FKSarajevo wrote:gdje u Sa je najbolji krojac, al za vecu kolicinu tekstila (majice, dukserice..) po zelji? znaci potreban kvalitet i brzina.
Mobitel ili fiksni? Ako je fiknsi Kod Konzuma, prijasnji TehnoMarket pa su se sad preimenovali, ne znam kako se zovu, uglavnom primaju i Raiffeisen shopping karticu i UniCreditovu, na rateSorel wrote:Kupiti telefon na rate?
Hitno jee
- Zatamnjena stakla
#3713 Re: Gdje u Sa......
Mobitel 
Jedino mi preostaje da odem od radnje do radnje i da pitam
Ambrozija
Ambrozija
-
pakica_
#3714 Re: Gdje u Sa......
bh telekom, idu prvi, daju vise (jes' da je za vece pare, al' eto, ja sam hepi!)Sorel wrote:Mobitel
Ambrozija
-
Suzie Q
#3715 Re: Gdje u Sa......
nije u Sa, ali firma Vrilotex iz Gruda ima tekstilnu proizvodnju upravo dukseva, majica i sl. ujedno imaju i svoj vez i print pa se može sve kod njih odraditi.FKSarajevo wrote:gdje u Sa je najbolji krojac, al za vecu kolicinu tekstila (majice, dukserice..) po zelji? znaci potreban kvalitet i brzina.
cijene su ok a ipak su stvari made in BiH
- charrrmed
#3716 Re: Gdje u Sa......
Kam-Connecting u Mercatoru na socijalnom ti daje na one kartice na rate, raiffeisen-ova na 12 mjeseci, mislim i UniCreditova. Onda Univerzalno u Importanneu (samo u Importanneu) isto tako prima tu shopping karticu raiffesein na 12 rata, vjerovatno i druge. FonTele ti je najbolji, to je u BBI centru, daju 2 godine garancije, ali oni ne daju cak ni na debitnu karticu, samo kes primaju. Onda imas Imamex, za njih ne znam daju li na rate.Sorel wrote:Mobitel
Ambrozija
I Telecom naravno, moras biti na pretplati, jest da je skuplje ali su originali...
- Zatamnjena stakla
#3717 Re: Gdje u Sa......
Hvala narode 
Baš ste fini
Baš ste fini
-
diablo23
#3718 Re: Gdje u Sa......
Nije moguce da niko ne zna nista o ovome, bilo kakav koristan link ili info gdje se moze jeftino kupiti slobodno posaljite na PP, necu se ljutiti.diablo23 wrote:Ako neko zna nesto o tome, linkove mi mozete poslati na PP, ako ih nije dozvoljeno postavljati unutar topica(?), bio bih vam veoma zahvalan.diablo23 wrote:Ne znam da li je ovaj topic najbolje mjesto, ali gdje se moze besplatno skinuti sa Neta "Euro Plus + Reward - engleski interaktivni tečaj od 1-4 stupnja"?
Skinuo sam sa Neta komplet od 9 cd-ova, ali su na poljskom jeziku i svi ostali linkovi koje sam nasao na Netu (bilo sa Rapida, Mediafire ili preko torrenta) su sa poljskog na engleski. Ima li neko da zna gdje ima skinuti ili da postavi ovaj program kako stoji u naslovu, sa naseg jezika na engleski?![]()
Program inace kosta 200-300 KM, da vam bude jasnije zasto ga ne zelim kupiti, mislim program je odlican, ali ne vrijedi toliko. Unaprijed hvala.![]()
-
Mr.Penguin
#3719 Re: Gdje u Sa......
@diablo23 pogledaj na piku, jedan je prodat za 45KM, koliko ti je to jeftino ne znam ali u odnosu na cijenu jeste.
-
Ambrozija
#3720 Re: Gdje u Sa......
Ah, da sam znala da su mobiteli, nabrojala bih ti i ja Kam-Connecting i UniverzalnoSorel wrote:Mobitel
Ambrozija
Ako mozes ikako kes, onda Fontele zbog garancije (jedini daju 2 godine)...
BHTelecom je isto dobra opcija, iako su najskuplji.
- ABochkov
#3721 Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Dobar dan! Ja sam Rus. Zovem se Anton. Živim u Jekaterinburgu, Ural
Imam jedno pitanje... Da li znate, ima li kod vas u Sarajevu neka internet-prodavnica gde mogu da kupim bakarnu džezvu, bakarni poslužavnik i šoljice za kafu? nažalost ne mogu da dođem lično u Sarajevo ove godine...
Želim nešto što liči na ovaj set:

ili ovaj:

Hvala unapred!
Sve najbolje!!! S prijateljskim pozdravima iz Rusije
Imam jedno pitanje... Da li znate, ima li kod vas u Sarajevu neka internet-prodavnica gde mogu da kupim bakarnu džezvu, bakarni poslužavnik i šoljice za kafu? nažalost ne mogu da dođem lično u Sarajevo ove godine...
Želim nešto što liči na ovaj set:

ili ovaj:

Hvala unapred!
Sve najbolje!!! S prijateljskim pozdravima iz Rusije
-
Aida0406
#3722 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
[quote="ABochkov"]Dobar dan! Ja sam Rus. Zovem se Anton. Živim u Jekaterinburgu, Ural
A jednostavno da odes na pik.ba ukucas to i to izbaci ti ... Ako ne onda objavi na piku kao potraznju neko sigurno će se javiti
Ili http://www.pik.ba/artikal/3910633/dzezv ... kalaisane/
A jednostavno da odes na pik.ba ukucas to i to izbaci ti ... Ako ne onda objavi na piku kao potraznju neko sigurno će se javiti
Ili http://www.pik.ba/artikal/3910633/dzezv ... kalaisane/
- ABochkov
#3723 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Da, znam pik.ba... Probao sam, imam nalog na pik.ba (http://www.pik.ba/profil/ABochkov/) tražim već tri nedelje dana. Niko ne želi poslati pošiljku u Rusiju
pitao sam ovog "itsector"-a, rekao mi je da će pitati može li da pošalje mi običnom poštom i nestao je... Čekam već dve nedelje dana...
Pitao sam još dvoicu ljudi
nestali su svi... 
Pitao sam još dvoicu ljudi
-
Ambrozija
#3724 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Sumnjam da ce iko slati tako daleko. 
- ABochkov
#3725 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..
Jooooj
ja ću plakati
Mogu da platim vestern-om ili paypal-om
Ja volim kafu koju sam pio u Sarajevu pre godinu dana... Volim Sarajevo
lepi grad, najlepši na Balkanu
Nažalost ne mogu da dođem u Sarajevo lično ove godine... Eeeehh... I zato želim da kupim set... Hteo bih piti bosansku kafu kod kuće svaki dan

Mogu da platim vestern-om ili paypal-om
Ja volim kafu koju sam pio u Sarajevu pre godinu dana... Volim Sarajevo
Nažalost ne mogu da dođem u Sarajevo lično ove godine... Eeeehh... I zato želim da kupim set... Hteo bih piti bosansku kafu kod kuće svaki dan