Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Ductus Holedocus

#3701 Re: Gdje u Sa......

Post by Ductus Holedocus »

nabaviti plasticnu zdjelicu ili sta je vec,stp dodju zapakovani kolaci?
Treba mi malo veca
Kemal Malovčić

#3702 Re: Gdje u Sa......

Post by Kemal Malovčić »

i_ja_na_forumu wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Gdje se imaju u Sarajevu kupiti surplus jakne?
ne znam jel u merkuru na otoci jos uvijek ima U.S.A. shop.. tamo su bile.. ako ti je usput pogledaj jel ima jos ta radnja
radnja je još uvijek tu
Ductus Holedocus

#3703 Re: Gdje u Sa......

ili ako ko ima kakav prjedlog,kakvu kutiju da uzmem da zapakujem baklavu..Treba mi da je nosim na put :-D
a da je izgledno i da je mogu lijepo poredati
pakica_

#3704 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

Ductus Holedocus wrote:ili ako ko ima kakav prjedlog,kakvu kutiju da uzmem da zapakujem baklavu..Treba mi da je nosim na put :-D
hoces prakticno, ili izgledno :P ne moze oboje haha :D
za'ebanciju na stranu, na pijaci ciglane pod mostom ima radnja u kojoj imas sve, od igle do lokomotive i tu imaju plasticne kutije s poklopcima koje mozes fino zatvorit ruckicama te kutije koje se preklope na poklopac, a nisu ni ruzne tol'ko, jbg :D mada ti je meščini lakse ponijet oraha, pa tamo negdje gdje ides zasukat baklavu haha :D
i_ja_na_forumu

#3705 Re: Gdje u Sa......

Post by i_ja_na_forumu »

Ductus Holedocus wrote:ili ako ko ima kakav prjedlog,kakvu kutiju da uzmem da zapakujem baklavu..Treba mi da je nosim na put :-D
uzmes za torte one plasticne kutije.. ima u marsu.. ja mislim oko 6 KM.. ja sam u tome cupcakes nosila :D
Ductus Holedocus

#3706 Re: Gdje u Sa......

i_ja_na_forumu wrote:
uzmes za torte one plasticne kutije.. ima u marsu.. ja mislim oko 6 KM.. ja sam u tome cupcakes nosila :D
a gdje je mars
perfect_guy

#3707 Re: Gdje u Sa......

Post by perfect_guy »

Ductus Holedocus wrote:
i_ja_na_forumu wrote:
a gdje je mars
imaš ih na stupu preko puta pijace, na stadionu grbavica i kod mosta čobanija
rookfash

#3708 Re: Gdje u Sa......

Post by rookfash »

Kemal Malovčić wrote:e kog si ti oženio... :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :D
Maybach

#3709 Re: Gdje u Sa......

Post by Maybach »

Ima li igdje vise u Sa.kupiti one lijepe Swirl vrecice za usisivac koje su prije bile samo u Sam Shop-u?
FKSarajevo

#3710 Re: Gdje u Sa......

Post by FKSarajevo »

gdje u Sa je najbolji krojac, al za vecu kolicinu tekstila (majice, dukserice..) po zelji? znaci potreban kvalitet i brzina.
Zatamnjena stakla

#3711 Re: Gdje u Sa......

Post by Zatamnjena stakla »

Kupiti telefon na rate?
Hitno jee :D
Ambrozija

#3712 Re: Gdje u Sa......

Post by Ambrozija »

FKSarajevo wrote:gdje u Sa je najbolji krojac, al za vecu kolicinu tekstila (majice, dukserice..) po zelji? znaci potreban kvalitet i brzina.
Imas kod Raiffeisen banke na Skenderiji krojac "Jerlagic" - stariji covjek s mnogo iskustva, ja sam bila zadovoljna....
Sorel wrote:Kupiti telefon na rate?
Hitno jee :D
Mobitel ili fiksni? Ako je fiknsi Kod Konzuma, prijasnji TehnoMarket pa su se sad preimenovali, ne znam kako se zovu, uglavnom primaju i Raiffeisen shopping karticu i UniCreditovu, na rate :)
Zatamnjena stakla

#3713 Re: Gdje u Sa......

Mobitel :D

Jedino mi preostaje da odem od radnje do radnje i da pitam :)
Ambrozija ;)
pakica_

#3714 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

Sorel wrote:Mobitel :D

Ambrozija ;)
bh telekom, idu prvi, daju vise (jes' da je za vece pare, al' eto, ja sam hepi!)
Suzie Q

#3715 Re: Gdje u Sa......

Post by Suzie Q »

FKSarajevo wrote:gdje u Sa je najbolji krojac, al za vecu kolicinu tekstila (majice, dukserice..) po zelji? znaci potreban kvalitet i brzina.
nije u Sa, ali firma Vrilotex iz Gruda ima tekstilnu proizvodnju upravo dukseva, majica i sl. ujedno imaju i svoj vez i print pa se može sve kod njih odraditi.
cijene su ok a ipak su stvari made in BiH
charrrmed

#3716 Re: Gdje u Sa......

Post by charrrmed »

Ambrozija ;)
Kam-Connecting u Mercatoru na socijalnom ti daje na one kartice na rate, raiffeisen-ova na 12 mjeseci, mislim i UniCreditova. Onda Univerzalno u Importanneu (samo u Importanneu) isto tako prima tu shopping karticu raiffesein na 12 rata, vjerovatno i druge. FonTele ti je najbolji, to je u BBI centru, daju 2 godine garancije, ali oni ne daju cak ni na debitnu karticu, samo kes primaju. Onda imas Imamex, za njih ne znam daju li na rate. :D Valjda sam malo pomogao :)
I Telecom naravno, moras biti na pretplati, jest da je skuplje ali su originali... :)
Zatamnjena stakla

#3717 Re: Gdje u Sa......

Hvala narode :D

Baš ste fini :D
diablo23

#3718 Re: Gdje u Sa......

Post by diablo23 »

diablo23 wrote:
diablo23 wrote:Ne znam da li je ovaj topic najbolje mjesto, ali gdje se moze besplatno skinuti sa Neta "Euro Plus + Reward - engleski interaktivni tečaj od 1-4 stupnja"?
Skinuo sam sa Neta komplet od 9 cd-ova, ali su na poljskom jeziku i svi ostali linkovi koje sam nasao na Netu (bilo sa Rapida, Mediafire ili preko torrenta) su sa poljskog na engleski. Ima li neko da zna gdje ima skinuti ili da postavi ovaj program kako stoji u naslovu, sa naseg jezika na engleski? ;-)
Program inace kosta 200-300 KM, da vam bude jasnije zasto ga ne zelim kupiti, mislim program je odlican, ali ne vrijedi toliko. Unaprijed hvala. :)
Image
Image
Ako neko zna nesto o tome, linkove mi mozete poslati na PP, ako ih nije dozvoljeno postavljati unutar topica(?), bio bih vam veoma zahvalan.;-)
Nije moguce da niko ne zna nista o ovome, bilo kakav koristan link ili info gdje se moze jeftino kupiti slobodno posaljite na PP, necu se ljutiti.;-)
Mr.Penguin

#3719 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

@diablo23 pogledaj na piku, jedan je prodat za 45KM, koliko ti je to jeftino ne znam ali u odnosu na cijenu jeste.
Ambrozija

#3720 Re: Gdje u Sa......

Post by Ambrozija »

Ambrozija ;)
Ah, da sam znala da su mobiteli, nabrojala bih ti i ja Kam-Connecting i Univerzalno :D
Ako mozes ikako kes, onda Fontele zbog garancije (jedini daju 2 godine)...
BHTelecom je isto dobra opcija, iako su najskuplji.
ABochkov

#3721 Gde u Sarajevu mogu da kupim?..

Post by ABochkov »

Dobar dan! Ja sam Rus. Zovem se Anton. Živim u Jekaterinburgu, Ural :-)

Imam jedno pitanje... Da li znate, ima li kod vas u Sarajevu neka internet-prodavnica gde mogu da kupim bakarnu džezvu, bakarni poslužavnik i šoljice za kafu? nažalost ne mogu da dođem lično u Sarajevo ove godine...
Želim nešto što liči na ovaj set:
Image

ili ovaj:
Image

Hvala unapred!
Sve najbolje!!! S prijateljskim pozdravima iz Rusije ;-)
Aida0406

#3722 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..

Post by Aida0406 »

[quote="ABochkov"]Dobar dan! Ja sam Rus. Zovem se Anton. Živim u Jekaterinburgu, Ural :-)

Imam jedno pitanje... Da li znate, ima li kod vas u Sarajevu neka internet-prodavnica gde mogu da kupim bakarnu džezvu, bakarni poslužavnik i šoljice za kafu? nažalost ne mogu da dođem lično u Sarajevo ove godine...

A jednostavno da odes na pik.ba ukucas to i to izbaci ti ... Ako ne onda objavi na piku kao potraznju neko sigurno će se javiti ;)

Ili http://www.pik.ba/artikal/3910633/dzezv ... kalaisane/
ABochkov

#3723 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..

Post by ABochkov »

Da, znam pik.ba... Probao sam, imam nalog na pik.ba (http://www.pik.ba/profil/ABochkov/) tražim već tri nedelje dana. Niko ne želi poslati pošiljku u Rusiju :sad: pitao sam ovog "itsector"-a, rekao mi je da će pitati može li da pošalje mi običnom poštom i nestao je... Čekam već dve nedelje dana... :cry:
Pitao sam još dvoicu ljudi :( nestali su svi... :cry:
Ambrozija

#3724 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..

Post by Ambrozija »

Sumnjam da ce iko slati tako daleko. :(
ABochkov

#3725 Re: Gde u Sarajevu mogu da kupim?..

Post by ABochkov »

Jooooj :( ja ću plakati :cry:

Mogu da platim vestern-om ili paypal-om :(

Ja volim kafu koju sam pio u Sarajevu pre godinu dana... Volim Sarajevo :) lepi grad, najlepši na Balkanu :roll:
Nažalost ne mogu da dođem u Sarajevo lično ove godine... Eeeehh... I zato želim da kupim set... Hteo bih piti bosansku kafu kod kuće svaki dan :roll: :roll: :roll:
Post Reply