Vidim da je neki Hamo, zato i pitam...F&N wrote:HamoStroj-2 wrote:Ko je trenutno vođa na sjeveru ???
Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Stroj-2
#3701 Re: Horde Zla
-
ibizza
#3702 Re: Horde Zla
Realno, Sjever bolji nego na prethodnim utakmicama, ali generalno dosta je Sjever opao, nema raje, lose navijanje, zastave, trans, parole, itd...to ne postoji vise 
-
north
#3703 Re: Horde Zla
Ali zato, ko grom iz vedra neba navijanje svih čak 500 momaka "...čuvajte se svi lopovi iz kluba...."
....Šta se sa tim htjelo reći, kakva je to sad politika, protiv koga, zašto, šta je cilj, je li slijedeću nakon kiksa ide parola "uprava napolje" i ulijetanje u teren
....Ovo je prvi put da se ovo pjeva kako je klub krenuo na bolje nakon one ranije gamadi, jesu li oni normalni to što pjevaju
.....Mislim toliko sam ih hvalio svih ovih godina, ali ono jučer je bilo gore nego kad zapale par baklji
.....Zdrava kritika ok, ali čuvajte se lopovi, a lopovi vratili preko 2 miliona duga, odblokirali račune, digli klub iz pepela, idu novi projekti....Prikladnije bi bila parola "Igrajte fudbal, upravo ne spavaj nego reaguj", i to bilo razumljivo, ali jebavanje mami ko u vrijeme Baljka i co., i "..doći će vaš kraj, završite ćete iza rešetaka".........ma daj, tamo je neko pogubio kompas totalno

-
naseroric
#3704 Re: Horde Zla
moj ti je savjet fino odes na sjever i kazes vodjama sve u lice sto ti smeta
-
north
#3705 Re: Horde Zla
Jah, trebao sam znati da će biti ovakvih odgovora...do mene 
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3706 Re: Horde Zla
Bila jednom jedna ultra grupa HZ...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3707 Re: Horde Zla
'vako je to nekada bilo protiv Borca.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3708 Re: Horde Zla
A kako je bilo na istoku i zapadu, a koliko je raje sada tamo?
Mislim da uopsteno pada interesovanje za PL, pogledajte prosjek posjete po kolima na stadionima i sve je jasno. To se direktno, i ocigledno, refleksira i na sve navijacke tribine. Kako na Kosevu, tako i na drugim stadionima.
Pogledati stanje drugih navijackih grupa, i opet ces doci do zakljucka da su Hz, kakve god da su, ispred sviju trenutno.
A da dolazi do tihog, i prirodnog, toka primo-predaje tribine, to da. I normalno je da to ne moze odmah ici laganini, niti se moze odmah doci do razine sjevera od prije par godina. Mada tesko, a ne iskljucujem da nekada hoce, moze se doseci ta generacija. Al nebitno sada to.
Treba i momcima sa sjeveta dati priliku, da se profilisu, i da tribinu organizuju i usmjere kako najbolje znaju. Bezveze je ici sa osudama, i to odmah. Isto kao da nismo, a vecina nas jeste, nekada bio dio sjevera i te price, i prezivljavali i deset puta veca lutanja, kikseve, padove...ali i uspone...kao i belaje, opravdane
, il totalno nepromisljene....kao dio tog sjevera.
Nisu losi ovi momci. Treba se razmisljati malo drugacije, ne iz sadasnjeg aspekta i pogleda na zivot oko sebe, nego barem malo se pokusati vratiti, i staviti, u njihove godine, i sjetiti se kakve smo stvari i mi radili.
Dobri su momci, a vjerujem da mogu i puno bolje. Nema potrebe dizati tenziju prema njima, i na toj osnovi.
Jbg.malo duzi post, ali ne mislim da se treba, barem ne na forumu, opaliti kritikom i ponizavanjem prema njima.
Jednom Hz, uvjek Hz.
bio na drugoj tribini, il' na drugom kontinentu.
Bice Hz opet jake kao prije. Sigurno.
Mislim da uopsteno pada interesovanje za PL, pogledajte prosjek posjete po kolima na stadionima i sve je jasno. To se direktno, i ocigledno, refleksira i na sve navijacke tribine. Kako na Kosevu, tako i na drugim stadionima.
Pogledati stanje drugih navijackih grupa, i opet ces doci do zakljucka da su Hz, kakve god da su, ispred sviju trenutno.
A da dolazi do tihog, i prirodnog, toka primo-predaje tribine, to da. I normalno je da to ne moze odmah ici laganini, niti se moze odmah doci do razine sjevera od prije par godina. Mada tesko, a ne iskljucujem da nekada hoce, moze se doseci ta generacija. Al nebitno sada to.
Treba i momcima sa sjeveta dati priliku, da se profilisu, i da tribinu organizuju i usmjere kako najbolje znaju. Bezveze je ici sa osudama, i to odmah. Isto kao da nismo, a vecina nas jeste, nekada bio dio sjevera i te price, i prezivljavali i deset puta veca lutanja, kikseve, padove...ali i uspone...kao i belaje, opravdane
Nisu losi ovi momci. Treba se razmisljati malo drugacije, ne iz sadasnjeg aspekta i pogleda na zivot oko sebe, nego barem malo se pokusati vratiti, i staviti, u njihove godine, i sjetiti se kakve smo stvari i mi radili.
Dobri su momci, a vjerujem da mogu i puno bolje. Nema potrebe dizati tenziju prema njima, i na toj osnovi.
Jbg.malo duzi post, ali ne mislim da se treba, barem ne na forumu, opaliti kritikom i ponizavanjem prema njima.
Jednom Hz, uvjek Hz.
-
north
#3709 Re: Horde Zla
Libero, potpisujem manje-više sve, ali me nervira što se ništa ne smije upitati i sugerisati, a da ti se ne kaže, HZ su ovo HZ su ono, znaš li ti ko su HZ, jok ne znam, bio sam ko balavac 1990 i 1991 na sjeveru, i na svim poslijeratnim gostovanjima kad današnje generacije nisu bile u planu..pa ide otkud tebi pravo, znaš li šta su oni radili za klub i tako to..Evo ja upitah za ono pjevanje jučer, nikoga ne vrijeđam niti omalovažavam, ko da sam dirnuo u svetu knjigu
, dobih savjet da se obratim vođama,
....Mislim, ok, neka bude tako, smiju raditi šta hoće, smiju pjevati šta hoće, ne staj im na put, e pa dobro, sretno im bilo u tom pravcu pa da ko što kažeš budu opet na onom nivou i boljem, ja im to od srca želim...Uglavnom, shvaćena poenta, ne barči i ne pitaj.... i toliko od mene 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3710 Re: Horde Zla
Pa mogu okačiti klip i od prije pola godine...-LIBERO- wrote:A kako je bilo ba istoku i zapadu, a koliko je raje sada tamo?
Ostale tribine me ne interesuju previše, jesmo l' to rezultat navijači postali?
Jebote, Upravu nismo tjerali od 2010. a sada tjeramo? Ili smo zaboravili šta ova pjesma predstavlja. Al' hajde, nije moje da se miješam jelte.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3711 Re: Horde Zla
Hajde da ne pricamo o tome na forumu. 
- Logovan
#3712 Re: Horde Zla
28 godina...
06.10.1987 - 06.10.2015

06.10.1987 - 06.10.2015

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
-
agent_001
#3714 Re: Horde Zla
Zbog talova pojedinaca u klubu, pri dovođenju igrača, prodaji igrača i stvaranju klana zla u trenutnom igračkom kadru a uprava šuti, dio koji je odgovoran za to, jer im je u interesu takva situacija, i bojkotu igrača tog klana utakmica kad im je čeif, jer im ne igra jedan od članova itd...north wrote:Libero, potpisujem manje-više sve, ali me nervira što se ništa ne smije upitati i sugerisati, a da ti se ne kaže, HZ su ovo HZ su ono, znaš li ti ko su HZ, jok ne znam, bio sam ko balavac 1990 i 1991 na sjeveru, i na svim poslijeratnim gostovanjima kad današnje generacije nisu bile u planu..pa ide otkud tebi pravo, znaš li šta su oni radili za klub i tako to..Evo ja upitah za ono pjevanje jučer, nikoga ne vrijeđam niti omalovažavam, ko da sam dirnuo u svetu knjigu, dobih savjet da se obratim vođama,
....Mislim, ok, neka bude tako, smiju raditi šta hoće, smiju pjevati šta hoće, ne staj im na put, e pa dobro, sretno im bilo u tom pravcu pa da ko što kažeš budu opet na onom nivou i boljem, ja im to od srca želim...Uglavnom, shvaćena poenta, ne barči i ne pitaj.... i toliko od mene
Malo prokopaj, ibraković je ostao u klubu kao savjetnik za sport
-
Ali_G
#3715 Re: Horde Zla
Offtopic je, al kad se vec pominje
Hoce li se ikad saznati koji su to pojedinci?
Opet imamo raskol. Sjever tvrdi da smo taoci par ljudi, a sto uprava odobrava. Druga struja cim neko kaze nesto protiv uprave odmah vidi mahalu koja pokusava da destabilizira klub koji je eto kao stabilan ...
Hoce li se ikad saznati koji su to pojedinci?
Opet imamo raskol. Sjever tvrdi da smo taoci par ljudi, a sto uprava odobrava. Druga struja cim neko kaze nesto protiv uprave odmah vidi mahalu koja pokusava da destabilizira klub koji je eto kao stabilan ...
- Stroj-2
#3716 Re: Horde Zla
Malo je naivno bilo vjerovat da Horde nakon dolaska Tana ostati onakvi kakvi jesu, odnosno bili prije par godina, vodili svoju politiku.
Uprava neće dozvoliti sebi da nekoliko ''balavaca'' ili ''neradnika'' vodi politiku tribine. Znalo se i prije da je nekoliko ljudi iz jezgra plaćeno od uprave da uvode red među navijače, da se ne bi desila situacija kao u Dinamu.
Horde su same po sebi sklone uvijek bile većim ekscesima ako je neki veliki problem, to se vidjelo od nastanka do nedavno.
Sjever kao i Horde su u padu već 2,3 godine jer se puno momaka sa tribine povuklo, neki su tu al nije to to više, ovi mlađi su željni dokazivanja al imaju preagresivnu politiku, ko što je u kona gdje nema ni glave ni repa, slaba organizacija i agresivno ponašanje, al bez posljedica.
Meni se lično ovo ne sviđa, znam kakav je sjever bio nekad, ovo je sad po meni loše, preloše.
Bio sam protiv Leha na sjeveru nakon dugo vremena, iskreno razočaran sam navijanjem, pristupom, i bez ikakve koreografije ili nekog dekora, jednostavno bez onog žara, što je najpotrebnije za tribinu, nekad se stekne dojam da se dođe na tekmu da se ''odradi'' i razlaz.
Uprava neće dozvoliti sebi da nekoliko ''balavaca'' ili ''neradnika'' vodi politiku tribine. Znalo se i prije da je nekoliko ljudi iz jezgra plaćeno od uprave da uvode red među navijače, da se ne bi desila situacija kao u Dinamu.
Horde su same po sebi sklone uvijek bile većim ekscesima ako je neki veliki problem, to se vidjelo od nastanka do nedavno.
Sjever kao i Horde su u padu već 2,3 godine jer se puno momaka sa tribine povuklo, neki su tu al nije to to više, ovi mlađi su željni dokazivanja al imaju preagresivnu politiku, ko što je u kona gdje nema ni glave ni repa, slaba organizacija i agresivno ponašanje, al bez posljedica.
Meni se lično ovo ne sviđa, znam kakav je sjever bio nekad, ovo je sad po meni loše, preloše.
Bio sam protiv Leha na sjeveru nakon dugo vremena, iskreno razočaran sam navijanjem, pristupom, i bez ikakve koreografije ili nekog dekora, jednostavno bez onog žara, što je najpotrebnije za tribinu, nekad se stekne dojam da se dođe na tekmu da se ''odradi'' i razlaz.
-
nema me tamo
#3717 Re: Horde Zla
Kakve su to price da su pojedinci iz jezgra placeni da uvode red?
MOŽE I NA PM!
MOŽE I NA PM!
-
al-em
#3718 Re: Horde Zla
Mozda misli na majia, ramljaka i tu staru ekipu.
-
trener-profesionalac
#3720 Re: Horde Zla
nakon skandiranja mi smo tu na kosevu , vrlo brzo dolazi do saopstenja o povezanosti uprave i hordi....pametnom je i isaret dovoljan
-
Ferid Avdic
#3721 Re: Horde Zla
Ako mislis na ekipu trenutnu ,taj ko ti je reko da im se plaća je blago rečeno retardiran,a ako misliš na agenturu to je druga priča....NE ,JA NEĆU POSTATI NOVI,JA ĆU BITI ISTI KAO PRIJE,JA SVOJ PONOS PRODATI NEĆU....Stroj-2 wrote:Malo je naivno bilo vjerovat da Horde nakon dolaska Tana ostati onakvi kakvi jesu, odnosno bili prije par godina, vodili svoju politiku.
-
agent_001
#3722 Re: Horde Zla
Nije niko plačen da uvodi red, ali ima nekih tzv talova tipa da budem viđen u društvu tog' i tog' završiče mi poso ženi, bratu, tetku, poguraće klub za boćanje od amiđića i sl. ti neki koji su se povukli i dalje imaju uticaja na tribinu ali uglavnom lošeg, borio sam se za ovu upravu, ali nisam ovan da udaram u zid, ima uljeza, ibraković je u talovima oko igraća, i ova farsa oko ostavke je dokaz, frajer sekretar za sport ili nešto tako, mislim.... a to nije mogao raditi sam da niko ne zna, nismo ni do baljka i ostalih odmah došli, dok se skonta ko tu muti, igraći imaju klanove, ovaj klan oko berberovića, puzigaće, tatomirovića, velkoskog nam jebe klub, bojkotuju, seru, tuku se sa ostaima, dovode braću na treninge da se obračunavaju sa drugim kolegama i sl... ovi to gledaju i ništa, e navodno je sada berber pred otkazom jer je opalio stocem radovca što se nije zalagao na derbiju, ovo nije potvrđeno, mahalska, ostalo znam sigurno, zajebo je se onaj ko misli, imamo tana i ne mogu nam ništa, kako smo vas doveli tako čete i otići ako ovako nastavite, opet kažem pojednici nisu svi u istom košu...ali na pogrešna mjesta raspoređeni.
- Sarajevski-Seljak
#3723 Re: Horde Zla
Kakve se bljuvotine ovdje pisu, mene stid citati.
- Dino777
#3724 Re: Horde Zla
Sarajevski-Seljak wrote:Kakve se bljuvotine ovdje pisu, mene stid citati.
-
Labirint
#3725 Re: Horde Zla
agent_001 wrote:Nije niko plačen da uvodi red, ali ima nekih tzv talova tipa da budem viđen u društvu tog' i tog' završiče mi poso ženi, bratu, tetku, poguraće klub za boćanje od amiđića i sl. ti neki koji su se povukli i dalje imaju uticaja na tribinu ali uglavnom lošeg, borio sam se za ovu upravu, ali nisam ovan da udaram u zid, ima uljeza, ibraković je u talovima oko igraća, i ova farsa oko ostavke je dokaz, frajer sekretar za sport ili nešto tako, mislim.... a to nije mogao raditi sam da niko ne zna, nismo ni do baljka i ostalih odmah došli, dok se skonta ko tu muti, igraći imaju klanove, ovaj klan oko berberovića, puzigaće, tatomirovića, velkoskog nam jebe klub, bojkotuju, seru, tuku se sa ostaima, dovode braću na treninge da se obračunavaju sa drugim kolegama i sl... ovi to gledaju i ništa, e navodno je sada berber pred otkazom jer je opalio stocem radovca što se nije zalagao na derbiju, ovo nije potvrđeno, mahalska, ostalo znam sigurno, zajebo je se onaj ko misli, imamo tana i ne mogu nam ništa, kako smo vas doveli tako čete i otići ako ovako nastavite, opet kažem pojednici nisu svi u istom košu...ali na pogrešna mjesta raspoređeni.