Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
gaucho26

#3701 Re: Kladionica - vol. 2

Post by gaucho26 »

veceras nba,igra li ko sta na ova 2 para?
art vandeley

#3702 Re: Kladionica - vol. 2

Post by art vandeley »

perfect_guy wrote:
plejka2 wrote:
art vandeley wrote:Evo nesta i od NBA za veceras...

Tiket 1 :

P.Gasol zbroj skokova 9,5 under @1,85
Samo je jednom u medjusobnim susretima Gasol isao preko ove granice i to kada je Bynum imao veoma malu minutazu. A i pored te cinjenice on tesko da ima sta traziti u skoku protiv Ibake s kojim ce Bynum voditi borbu u skoku.

Westbrook asistencije over 4,5 @1,85
Protiv Lakersa, Westbrook je poprilicno aktivan sto se tiče ovog dijela statistike. U zadnjih šest susreta protiv Lakersa, svaki put je prebacivao ovu marginu(12,6,7,6,6,10) tako da bi i u ovoj utakmici trebao dostici barem svoj prosjek od 5,4 asistencije. Plus dodati i podatak da 8 dana nije igrao i da se zazelio igre zbog cega mu mnogi predvidjaju i over 24,5 poena veceras. Meni su ipak izglednije asistencije.

Boston-Philadelphia / Philadelphia under 84,5 poena @1,85
Dvije izuzetno kvalitetne defanzivno nastrojene ekipe...Jos kada se doda "zlatno" pravilo da se play off-u igra sa drukcijim pristupom nego u regularnom dijelu sezone i da su underi uglavnom pravilo ovdje je izgledan i under na ukupne poene ali sam se odlucio samo 76erse zbog toga sto Boston je poznat po svojoj granitnoj obrani(2. u ligi),a pogotovo to dolazi do izrazaja na domacem parketu gdje dopusta protivniku oko 83 kosa,a sta se tice serije protiv Phile izuzev 1.utakmice playoffa u kojima su dopustili 91k(zahvaljujuci ocajnoj 1.cetvrtini u kojoj su dobili 28),ostalih 3 utakmica su dozvoljavali oko 80ak koseva.

Tiket 2:

Pierce under 19,5 poena @ 1,85
Igoudala over 12,5 poena @ 1,85
La Lakersi broj poena under 91,5 @ 1,85
Bryant broj poena under 27,5 @ 1,85
:thumbup:
Šta reći :razz:
odlično, ispratio sam ovaj prvi :thumbup:

Uh , nije dugo bio ovako parali dan :D , jos kad vidim da je sinoc sve islo i jos dalje u skladu sa predvidjanjima ali ne i sa mojom hrabroscu :D , kao npr. hendikep na Oklahomu, over na Wesbrook-a , over na Hardena , under na ukupan zbroj poena Boston-Phila ... ma opet odlicno.
Za ovaj drugi mi mrsko bilo pisati analize a da su bile mozda bi i to neko ispratio :D
gaucho26

#3703 Re: Kladionica - vol. 2

Post by gaucho26 »

mogu li veceras skokovi za ostatak Miamia over,jer nema Bosha,neko ce drugi morat da skače,sta mi mislite?
jadranska straza

#3704 Re: Kladionica - vol. 2

Post by jadranska straza »

plejka2 wrote:
Pitarrr82 wrote:Mene nesto vuce X na Pescaru ali nema tog para u Premieru :mrgreen:
Nema ga ni na betexploreru samo torino ima.Mora da danas ne igraju...
http://www.rezultati.com/utakmica/WYbq5 ... i-utakmice
Tomahawk11
Globalni moderator

#3705 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

gaucho26 wrote:mogu li veceras skokovi za ostatak Miamia over,jer nema Bosha,neko ce drugi morat da skače,sta mi mislite?
James ce da skace :mrgreen:
jadranska straza

#3706 Re: Kladionica - vol. 2

Sad tek vidjeh.Ovo Peskara-Livorno je nastavak od 32.min,kod rezultata 0:2,kad je umro onaj igrač Livorna,pa je bio prekid.
Kec je 3.00
x je 3.30
Dvojka je 2.00
art vandeley

#3707 Re: Kladionica - vol. 2

Post by art vandeley »

Eh evo i danas jedna slicna situacija kao sto je jucer bilo sa austrijskim rukometom...

Rijec je o njemackoj kosarki , par Bayern M.- Artland over 154,5

Vec je primjecen znatan pad kvote odnosno pomjeranje granice za 4, 5 a negdje i 6 poena (ovisno od kladionice) tako da bi se moglo ispratiti.

Takodjer je prema prognozerima kvota na Bayern preniska i mogla bi se za malo hrabrije odigrati 2 ili kontrahendikep cija je granica 5,5 poena.

I jos jedna stvar , veceras je neizvjestan nastup B.Griffin-a jer ima problema sa koljenom koje mu je trenutno na nekih 75-80 % kapaciteta. To naravno ne znaci Spursima nista jer i sa njim Clippersi nemaju sta traziti u tom duelu. Govorim iz razloga sto se isplati odigrati under na poene gdje je granica 18,5 . I da je 100% zdrav ova margina bi za njega bila povisoka s obzirom na dobru odbranu Spursa pod kosem.
Naravno , moguce je da i nikako ne nastupi ali u tom slucaju svakako ce biti kv.1 , nema se sta izgubiti.
Iz tog razloga istavljam ranije ovaj pick jer je moguce da se povuce iz ponude.
zlajapravaraja

#3708 Re: Kladionica - vol. 2

Post by zlajapravaraja »

art vandeley wrote:
Rijec je o njemackoj kosarki , par Bayern M.- Artland
...
Takodjer je prema prognozerima kvota na Bayern preniska i mogla bi se za malo hrabrije odigrati 2 ili kontrahendikep cija je granica 5,5 poena.
Ja sam odigrao direktno na Artland - sanse su im sigurno bolje negoli kvota (oko 3.00) to izrazava...

Vraca im se plej Holston, bez kojeg su ubjedljivo dobili zadnju utakmicu, a Bayern nema iskustva u ovim do-or-die utakmicama. Isplati se probati (osim ako Ulli Hoeness vec nije sredio prolaz Bayerna :mrgreen: - ali sumnjam).
art vandeley

#3709 Re: Kladionica - vol. 2

Post by art vandeley »

zlajapravaraja wrote:
art vandeley wrote:
...
Ja sam odigrao direktno na Artland - sanse su im sigurno bolje negoli kvota (oko 3.00) to izrazava...

Vraca im se plej Holston, bez kojeg su ubjedljivo dobili zadnju utakmicu, a Bayern nema iskustva u ovim do-or-die utakmicama. Isplati se probati (osim ako Ulli Hoeness vec nije sredio prolaz Bayerna :mrgreen: - ali sumnjam).
Evo citam da je u MIlleniumu ovaj par u potpunosti blokiran :wink:
gaucho26

#3710 Re: Kladionica - vol. 2

Post by gaucho26 »

art vandeley wrote:
zlajapravaraja wrote:
art vandeley wrote:
...

Evo citam da je u MIlleniumu ovaj par u potpunosti blokiran :wink:

ima u premieru :)
zlajapravaraja

#3711 Re: Kladionica - vol. 2

Post by zlajapravaraja »

zlajapravaraja wrote:
art vandeley wrote:
...

Sjebashe mi pun plijen u sistemu 7 od 8, a pogodio sam 4 iz Azije, Cluj, Wurzburg i evo jos samo Celta treba dovrsiti posao (iako je svejedno, osigurao sam na poluvremenu ostale ishode).

Jebo me Artland blesavog.
art vandeley

#3712 Re: Kladionica - vol. 2

Post by art vandeley »

Eh , hajmo opet probati da NBA spasi dan :D mada je tesko moguce da se ponovi sinocnja "rapsodija" :lol:

Nekako sam se samo skoncentrisao samo na Spurse-Clipperse jer me u drugoj vecerasnjoj tekmi (Miami-Indiana) nista posebno ne vuce. Tu mi je jedino izgledno under poena 89,5 na Indianu , Miami igra dobru odbranu pogotovo prema vanjskim sutevima gdje ce James dobro limitirati Grangera koji je glavni adut Pacersa ove sezone. Ali ipak ovaj put preskacem i paznju usmjeravam drugom vecerasnjem duelu.

Duncan over poena 16,5 @1,85
Imao je 7 dana odmora , sigurno je zeljan igre a i svakako u zadnje vrijeme redovno prelazi ovu granicu a jos kada se doda da je neizvjestan nastup Griffin-a , ovaj tip mi djeluje poprilicno siguran.

C. Paul over 19,5 @1,85
Mislim da C. Paul nece imati problema da prebaci ovu marginu. Uzima jako puno suteva a to je jos izrazenije u PO-u u kojem je sva odgovornost na njegovim ledjima. Jos dodati treba podatak da je ove sezone protiv Spursa bio redovno efikasan (38 poena u posljednja 2 meca) zahvaljujuci prije svega nesto slabijoj odbrani Spursa na vanjskoj liniji gdje je Parker poprilicno "lijen".

Griffin under skokova 8,5
Za Griffina sam vec danas obrazlozio situaciju , rovit je i upitno je cak da li ce uopste nastupiti iako do sada nema nigdje jos sluzbenog obavjestenja da nece tako da i ako zaigra u takvom stanju nece biti posebno ucinkovit i imat ce manju minutazu. I da je zdrav imao bi male sanse protiv jake odbrane Spursa pod kosem.
Iz ponude je vec izbacen broj poena ali je ostao broj skokova pa cu barem to iskoristiti.

T. Parker over assist. 7,5
ove godine je u medjusobnim utakmicama isao over 9 i 10 assista,pa ne vidim zasto nebi danas kad je odmoran i zeljan igre nakon pauze od 7 dana.

Navijam sat i ustajem ispratim ovu tekmu :thumbup:
duminjo

#3713 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

vrli znalci, znal ko sta ce kladionice za ovu celtu... ocel se racunati kvota dvica ili kec ?
imam dvicu u P.P kvota 1,80, haman u pola ce mi smanjit dobitak ako se racunala kvota 1
Edinho2011

#3714 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Edinho2011 »

duminjo wrote:vrli znalci, znal ko sta ce kladionice za ovu celtu... ocel se racunati kvota dvica ili kec ?
imam dvicu u P.P kvota 1,80, haman u pola ce mi smanjit dobitak ako se racunala kvota 1
Vjerovatno kvota 1. Vidis koji si baksuz :D
jadranska straza

#3715 Re: Kladionica - vol. 2

Sutra Norveška 2.liga....na golove...3 i više....4 i više....otvoreno igraju,ubijaju..
jadranska straza

#3716 Re: Kladionica - vol. 2

Koliko klubova ispada iz Španske druge lige, 3 ili 4?

Gimnastik-Đirona mi je sigurica dvojka,kvota 2.20...ali u nekim ponudama je podvučena crta iznad Đirone,a u nekim ispod,pa ne znam da li čuva mjesto u ligi ili juri Guadalaharu.
_Reds_

#3717 Re: Kladionica - vol. 2

Post by _Reds_ »

jadranska straza wrote:Koliko klubova ispada iz Španske druge lige, 3 ili 4?

Gimnastik-Đirona mi je sigurica dvojka,kvota 2.20...ali u nekim ponudama je podvučena crta iznad Đirone,a u nekim ispod,pa ne znam da li čuva mjesto u ligi ili juri Guadalaharu.
Image
jadranska straza

#3718 Re: Kladionica - vol. 2

Znači ipak Đirona mora da pobjedi.Ima dvije vezane pobjede sa čak 9 postignutih golova,a Gimnastik je i teoretski u 3.ligi.
Mislim da je i Valjadolid dvojka,kvota 2.40
Kanye W.

#3719 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Kanye W. »

duminjo wrote:vrli znalci, znal ko sta ce kladionice za ovu celtu... ocel se racunati kvota dvica ili kec ?
Isti sam ti, ako si se kladio u REMI-u igraju danas u 11, ostalo je 10 minuta i bice kvota 1.8

za SPORT PLUS su druga pravila i ide kvota 1..

koja kladionica.. pogledaj u pravilima kako šta..
jadranska straza

#3720 Re: Kladionica - vol. 2

Pošto je Selta dobila,a slijedeće kolo joj dolazi raspali Alkohano,to je još jedan razlog više da Valjadolid noćas dobije rezervni tim Barse u gostima i time pokuša izbjeći uvijek teško razigravanje za ulazak u Primeru.Kvota primamljiva-2.40
sorted

#3721 Re: Kladionica - vol. 2

Post by sorted »

Ono kad kazes, ma haj jos jedan... :x

Image
art vandeley

#3722 Re: Kladionica - vol. 2

Post by art vandeley »

Glede spanske 2. lige , samo da napomenem jedan podatak... Posto je Villareal isapo iz primere Villareal B ispada iz sekunde bez obzira na plasman na tabeli posto ne mogu igrati u istom rangu. To veoma znaci kada su u pitanju timovi koji se bore za opstanak.
PriNc_ba

#3723 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

Image

ccc prvo stavim samo prva tri para i 15 maraka a onda spustim na 8 maraka i dodam san antonio preko 100 poena :x i kliknem uplati i zablokira nesto i ja refresh,login opet i opalim sve isto ali stavim koseve ispod ukupno i cao amore xD a inace ovo zbroj koseva miami sinoc zicer samo takav bio s obzirom kakvu odbranu igra indiana pffffff steta samo sto mi zablokira :( sad bi bila petoba u dzepu al ajd... :D ide evrovizija :D
art vandeley

#3724 Re: Kladionica - vol. 2

Post by art vandeley »

Imam filing da ce danas biti jako dobar dan :D pogotovo NBA veceras , samo treba fino posloziti sve. Tajming je tu kljucan tako da necu zuriti cekat cu skoro pred same pocetke tekmi.

Evo jedan "narodski" za danas :

Molde - Fredrikstad 1 @ 1,55 (bonus tip)
Evo jedne analize prepisane s drugog foruma a ima ih dosta slicnih. Uglavnom predvidja se demoliranje od strane domacina :lol:
Molde igraju na domacem terenu jako dobro, imaju 4-0-0 i igraju mnogo bolje vec na strani.
U subotu su slavili sa visokih 0:5 kod Stabaeka.
Najvaznije za Molde da su kompletni u odbrani, i sada ce teze primati golove u odnosu na ranije, kada su uvijek primali barem po jedan gol.
Gosti cini se dolaze u najgorem momentu, domacin sa ogromnim samopouzdanjem i zeljom, a gosti bez nekoliko vaznih igraca.
Kevin Duré, Jorgen Horn, Thomas Holm, Hans Erik Ramberg, Simen Rafn i Alex Valencia povrijedjeni.
Khalifa Jabbie suspendovan.
Fredrikstad ima niz 6 ut. bez pobjede, kod kuce su uspjeli dobiti slabi Stabaek.
U gostima se ne predaju lahko, ali sa losom formom i izostancima, stvarno kod Moldea imaju minimalne sanse.
Ocekujem jos jednu odlicnu partiju Solskjaerove elipe i uvjerljivu pobjedu, sa najmanje dva gola razlike.
HENDIKEP OSTAVLJAM ZA VECI ULOG , NA MALO PAROVA A OVDJE CISTI 1

Stromgodset-Tromso 1 @1,95
Stromgodset je izrazita domacinska ekipa , na svom terenu igraju lijepo , efikasno a i uspjesno dok je Tomso neuvjervljiv u gostima. Fina kvota za vrlo izvjestan ishod.

Siroki B. - Teljeznicar 1. poluvrijeme x @2,1
Sta ovdje reci? Siroki mora da dadne gol ali sumnjam da ce se tek tako otvoriti jer primljenim golom bi se vec moglo sve zavrsiti u prvom poluvremenu. Zeljin najveci adut je upravo cvrsta odbrana tako da mislim da ce tu svakako biti malo golova ali se ipak odlucujem za x na poluvremenu.

Lok. Plovdiv-Ludogorets zbroj golova 0-2 @1,95
Finale bugarskog kupa ,Igra se ut. u Burgasu na nautralnom terenu, i zadnja dva njihova susreta su zavrsavala sa malo golova.
Inace u finalnim ut. kupa Bugarske, od zadnjih 5, njih 4 je zavrsilo u underu.
Vjerujem da ce ici oprezno, u taktickom nadmudrivanju, i velike sanse dajem malom broju golova tj. max. 2 gola.

Hacken-Norrkoping 3+ golova @ 1,6
Hacken je moja ekipa , izuzetno mi se svidjaju ove sezone , efikasni ali i stabilni i konstantni. Trenutno su na trecem mjestu , u prosjeku daju 2.2 gola po tekmi , izuzetno su jaki i efikasni na domacem terenu. Protivnik je takodjer jedna dobra ekipa koja je bodovno izjednacena sa domacinom ali na mjestu ispod na tabeli (4.) zbog malo losije gol razlike. Ocekujem puno golova.

AEK-PAOK 1. poluvrijeme x @1,9
Ovdje nemam puno sta da kazem , grci generalno a pogotovo ove dvije ekipe igraju cvrsto , sa malo golova a ove dvije ekipe su nekako i snagom podjednake , tako da mi filin govori kako bi ovdje lagano moglo na poluvremenu biti 0-0
zlajapravaraja

#3725 Re: Kladionica - vol. 2

Post by zlajapravaraja »

1 Sportul Studentesc v Rapid Bucharest (Rapid Bucharest @ 1.46)
2 Alcorcon v Elche (Alcorcon @ 1.70)
3 Deportivo v Las Palmas (Deportivo @ 1.31)
4 Hercules v Numancia (Hercules @ 1.46)
5 Banvitspor v Anadolu Efes (Banvitspor @ 1.96)
6 Lyon Villeurbanne v Roanne (Roanne @ 1.70)
7 Le Havre v Paris Levallois (Paris Levallois @ 1.58)
8 Nanterre v Le Mans (Le Mans @ 1.49)

7/8 od 8
Post Reply