imamo razlicite poglede sto je razumljivo i ne treba to k srcu uzimati...svako sebi
sve je sloboda izbora i transparentno
Moderator: Benq
20dana maxkusur wrote:Pozdrav,
koliko treba cekati da mi uvedu MojaTV ako sam danas prijavio u Telecomu?
Ona na salteru mi rece od 10 do 15 dana...
Oni su pioniri u vecini stvari da se razumijemo. Mislim da se nikada nebi pomakli sa mrtve tacke da nije bilo konkurencije i to moraju svi priznati.Mustafapasa wrote:Projekat godine jeste sigrno po tome sto su pioniri u ovome, objedinili su i pruzili jedinstvenu uslugu u BiH po povoljnim cijenama...ne vidim kako i zasto sada ta usuga nije dobra kada za 45KM dobijes tonu stvari...pa sta jos treba?
Mislim da vise necu biti aktivan na ovoj temi radi pojedinaca koji rade u nekim frimama i koji nisu objektivni u svojim izlaganjima...
pozzz
Djes pilot.Mustafapasa wrote:Fozgen je vazda ovdje bio padobranac...
evo potvrdio je to...
pozivi prema fiknoj su free a za mobilnu imas 10KM na full paketu i 15 na premi paketu
Kojih 20 dana???Mustafapasa wrote:20dana maxkusur wrote:Pozdrav,
koliko treba cekati da mi uvedu MojaTV ako sam danas prijavio u Telecomu?
Ona na salteru mi rece od 10 do 15 dana...
ljudi koji su ovdje na ovoj temi, svima do 15 dana...
U regionu???Mustafapasa wrote:Projekat godine jeste sigrno po tome sto su pioniri u ovome
Iskreno sam se bio pomirio sa nazivom teme kada je prvi put promjenjen i nisam se mislim ni javljao vise.zilog wrote: U regionu???
Pioniri nisu ni u BiH, a kamo li u regionu. (ne spominjem ko je pionir)
Moze se reci da je MojaTV, za BHT, projekat godine.
Sto se tice objektivnosti, preispitaj ovo sto si napisao. Lud i ponosan ti je samo trazio da odvadis malo.
Naziv teme je bio "Prevara MojaTV...", a tada je zaista bila prevara, prodavalo se jedno veliko nista za velike pare. Sada su se stvari promjenile i moze se pisati o MojojTV bez onoga Prevara. Razlika je samo izmedju postojece i nove teme.
Izgleda da se isplati biti neusluzan, arogantan i preskup. Kada se nesto od toga malo promjeni, odmah te proglase za firmu, ili projekat godine.Fozgen wrote:Iskreno sam se bio pomirio sa nazivom teme kada je prvi put promjenjen i nisam se mislim ni javljao vise.
Ali sinoc vidim da su vratili jer je postavljac to trazio no medjutim danas su opet vratili.
OK je da nije svima prevara, neki ljudi jednostavno nemaju izbora osim BHT i njima u tom slucaju to pogotovo ne moze biti prevara, ali mi je smjesno to vadjenje ociju onom ko ne smatra da je BHT ista poseban i da je bolji od drugih.
Koliko vidim po pocetnim postovima Logosoft i Telecom su testnu fazu iptv-a poceli u istom trenutku, mozda mjesec dva razlike, s tim da je Lol ukljucio dva ulaza na Grbavici a Telecom 10 000 korisnika u cijeloj Federaciji.Lud i ponosan wrote:E jebiga sad...Mustafapasa wrote:Projekat godine jeste sigrno po tome sto su pioniri u ovome, objedinili su i pruzili jedinstvenu uslugu u BiH po povoljnim cijenama...ne vidim kako i zasto sada ta usuga nije dobra kada za 45KM dobijes tonu stvari...pa sta jos treba?
Mislim da vise necu biti aktivan na ovoj temi radi pojedinaca koji rade u nekim frimama i koji nisu objektivni u svojim izlaganjima...
pozzz
Pionir u BiH po pitanju IPTV-a je Logosoft, koji je prvi uveo ovu tehnologiju u drzavi. I to 100% domaca pamet, bez placanja gotovih rjesenja.
A sto se tice regiona, daleko je od projekta godine. Ovo ti je odgovor na tvoj post i zakljucak i ne znam zasto ne bi zelio vise da pises na ovoj temi? Ja argumentovano iznosim cinjenice i valjda nisi ocekivao da se pisu samo pozitivne stvari?
Ti zaboravljas koliko vremena ova usluga nije kostala 45 km... Sada je druga prica, sada su konkurentni, to sam davno prije pohvalio i spomenuo, tu nemam primjedbe. I nisam uopste komentarisao ponudu i paket usluga, vec replicirao na projekat godine.
Mozemo raspravljati i o ponudi, ima tu dosta dobrih stvaro, ali opet zavisi od preferencija samog potrosaca koji ce na kraju da odaberu sta je za njih bolje. Zbog toga mi je drago sto je BHT KONACNO konkurentna kompanija i sto nudi dobre pakete.
hahahahalink wrote:logosoftovi pijuni i poltroni su mirovali jedno vrijeme. ne znam sta im je bilo da se svi najednom aktiviraju?
Ja podnio zahtjev 11.5 a prikljucili 23.5 bez ikakve veze, stele, guranja...BluePill RedPill wrote:Koliko dugo BH Telecomu treba da priključi ADSL od dana kad podnesem zahtjev? tnx
Lud i ponosan wrote:Ti ovim postom nisi ama bas nista dokazao i pokazao.