Samo da ' osvjezim' pitanje..FMDzem wrote:Ima li gdje uzeti fine 'tole i dux, kakvo bajramsko snizenje i to?..
Ne treba nista specijalno, do faxa i kuci..
Sarajevo shopping
Moderator: anex
-
FMDzem
#3701 Re: Sarajevo shoping
-
mahalik
#3702 Re: Sarajevo shoping
tamno sive eto sivkaste pantole za muškarce
-
SA2
#3703 Re: Sarajevo shoping
Hoće, maloprije sam natočio cvaju na hifi u vogošći, pa dok budu bajramluci još ću ga malo dosut.karanana wrote:zna li neko hoce li hifa davati bajramski popust na gorivo?
reko da iznenadim bibich i napunim ga do vrha.
- _EMA_
#3704 Re: Sarajevo shoping
I mene ovo zanima...jeste viddjeli gdje muske dukserice, obicne, jednobojne...da nemaju nikakve natpise i ostale djidje...mi smo obisli cijeli gad, nigdje nismo nasli...FMDzem wrote:FMDzem wrote:Ima li gdje uzeti fine 'tole i dux, kakvo bajramsko snizenje i to?..
Ne treba nista specijalno, do faxa i kuci..
-
selmicaaa_
#3705 Re: Sarajevo shoping
new yorker u alti veliki izbor je na muskom dijelu bile su i plave,bijele,sive negdje oko 39KM ja gledala u utorak._EMA_ wrote:I mene ovo zanima...jeste viddjeli gdje muske dukserice, obicne, jednobojne...da nemaju nikakve natpise i ostale djidje...mi smo obisli cijeli gad, nigdje nismo nasli...FMDzem wrote:FMDzem wrote:Ima li gdje uzeti fine 'tole i dux, kakvo bajramsko snizenje i to?..
Ne treba nista specijalno, do faxa i kuci..![]()
- _EMA_
#3706 Re: Sarajevo shoping
new yorker u alti veliki izbor je na muskom dijelu bile su i plave,bijele,sive negdje oko 39KM ja gledala u utorak.[/quote]
Gledali smo i te...ali im je sada fol sa onim kontrastima...recimo crna sa bijelim rajfeslusom
...ima li igdje jednostavna dukserica... 
Gledali smo i te...ali im je sada fol sa onim kontrastima...recimo crna sa bijelim rajfeslusom
- Seljanka
#3707 Re: Sarajevo shoping
Zna li ko gdje kupiti obicnu usku crnu haljinu, dugih rukava, obidjoh pola grada ali neuspjesno
, a tako jednostavnu stvarcicu trazim?
E i ako koja dobra dusa zna gdje kupiti kozne tajice, molim vas da napisete.
- Poison_Ivy
#3708 Re: Sarajevo shoping
@Seljanka
kožne tajice mislim da imaš u New Yorkeru, a tamo vidjeh i simpatičnih haljinica pa provjeri
kožne tajice mislim da imaš u New Yorkeru, a tamo vidjeh i simpatičnih haljinica pa provjeri
- Miss D
#3709 Re: Sarajevo shoping
Ja bih dodala jos Terranova i onaj Kikiriki, tamo sigurno mora bitiPoison_Ivy wrote:@Seljanka
Ako imas nekoga ili imas priliku otici do H&M-a,
tamo uvijek ima jednostavnih crnih haljina ravnog kroja, doduse kratkih ili 3/4 rukava, u onoj njihovoj Basic liniji.
- Seljanka
#3710 Re: Sarajevo shoping
Hvala cure, joj Terranovu sam skroz zaboravila, a Kikiriki-not my style
Da, bas takve kao iz H&M-a i trazim, ali najblizi je kilometrima daleko
hvala vam na info.
Da, bas takve kao iz H&M-a i trazim, ali najblizi je kilometrima daleko
- Miss D
#3711 Re: Sarajevo shoping
Kikiriki not my style alsoSeljanka wrote:Hvala cure, joj Terranovu sam skroz zaboravila, a Kikiriki-not my style![]()
Da, bas takve kao iz H&M-a i trazim, ali najblizi je kilometrima dalekohvala vam na info.
ali toga sto trazis, tamo ima
- Seljanka
#3712 Re: Sarajevo shoping
Pa ne znam, na spomen Kikirikija mi padaju na pamet neke satenske haljine sa kojekakvim sljokicama i tome slicno, a saten mi je-ni pod razno 
- Miss D
#3713 Re: Sarajevo shoping
same hereSeljanka wrote:Pa ne znam, na spomen Kikirikija mi padaju na pamet neke satenske haljine sa kojekakvim sljokicama i tome slicno, a saten mi je-ni pod razno
ali eto, u taj rang mozes svrstati i "kozne" tajice
Koje da se razumijemo, znaju biti savrsen komad odjece, ako ga znas iskombinovati
- Nisrin
#3714 Re: Sarajevo shoping
Seljanka wrote:Zna li ko gdje kupiti obicnu usku crnu haljinu, dugih rukava, obidjoh pola grada ali neuspjesno, a tako jednostavnu stvarcicu trazim?
Tajice takve imas u kikirikiju ali su oko 20ak KM cini mi se-. too much
Obicna crna haljina-. djevojka iz Zenice prodaje H&M stvari, narucuje s vana i ima obicne svih boja---ima grupu na FBu
Nego, imas finih tajica koje se onako presijavaju, ali ne ono seljacki na Ilidzi pored Sara centra 5 KM, na Siranu su 10 iste
- miss_heidi
#3715 Re: Sarajevo shoping
jel neko isao u onu novu radnju u ferhadiji, George Hogg? Kakve su cijene, izbor?
- Nadinka
#3716 Re: Sarajevo shoping
Bila ja na otvaranju:miss_heidi wrote:jel neko isao u onu novu radnju u ferhadiji, George Hogg? Kakve su cijene, izbor?
http://malezensketeme.net/nova-trgovina ... orge-hogg/
Znači trenutno imate samo pletene stvari - muške i ženske džempere i bluze, u svim mogućim verzijama,s a dugmićima. na V, okrugli vrat i tako dalje. Isto tako raspon boja predivan, kvalitet za 10.
Cijene - iskrneo nisam bas pregeldala -rukavice 29 KM, neki džemper koji sam zrkanula cijenu bio je 89 KM
- miss_heidi
#3717 Re: Sarajevo shoping
znaci i nije bas jeftinija varijanta benettona... pretpostavljam da su rukavice od 29 KM pletene?Nadinka wrote:Bila ja na otvaranju:miss_heidi wrote:jel neko isao u onu novu radnju u ferhadiji, George Hogg? Kakve su cijene, izbor?
Znači trenutno imate samo pletene stvari - muške i ženske džempere i bluze, u svim mogućim verzijama,s a dugmićima. na V, okrugli vrat i tako dalje. Isto tako raspon boja predivan, kvalitet za 10.
Cijene - iskrneo nisam bas pregeldala -rukavice 29 KM, neki džemper koji sam zrkanula cijenu bio je 89 KM
hvala nadi
- Nadinka
#3718 Re: Sarajevo shoping
Jesu jesu, sve je pletenomiss_heidi wrote:znaci i nije bas jeftinija varijanta benettona... pretpostavljam da su rukavice od 29 KM pletene?Nadinka wrote:Bila ja na otvaranju:miss_heidi wrote:jel neko isao u onu novu radnju u ferhadiji, George Hogg? Kakve su cijene, izbor?
hvala nadi
Pa oni kazu da je jeftinija, ali ja stvarno nisma sve cijene pogledala
- Miss D
#3719 Re: Sarajevo shoping
Nadi, nesto mi nece da otvori tvoj link
Gdje je ta radnja?
Gdje je ta radnja?
- Nadinka
#3720 Re: Sarajevo shoping
Miss D, bili u onom momentu neki problemi sa serverom, pa pls probaj ponovo.Miss D wrote:Nadi, nesto mi nece da otvori tvoj link![]()
Gdje je ta radnja?
Radnja je kod slasticarne Egipat
-
sativa
#3721 Re: Sarajevo shoping
negdje u sarajevu jakni na ovaj fazon ?
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71GGKeijNzL.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71GGKeijNzL.jpg
-
Ambrozija
#3722 Re: Sarajevo shoping
Ako je tako bilo na otvorenju, kakve li su onda inace cijene?miss_heidi wrote:znaci i nije bas jeftinija varijanta benettona... pretpostavljam da su rukavice od 29 KM pletene?Nadinka wrote:Bila ja na otvaranju:miss_heidi wrote:jel neko isao u onu novu radnju u ferhadiji, George Hogg? Kakve su cijene, izbor?
hvala nadi
- CherryLips
#3723 Re: Sarajevo shoping
Ima li igdje kaputica ili jakne da bi odgovaralo trudnicama? Znaci da je neki visoki pojas ispod grudi,da se siri prema dole....juce hodala,gledala,sve usko strukirano,smrznucu se.... 
-
zamzija
#3724 Re: Sarajevo shoping
Pogledaj to što tražiš možda u onim radnjama Sarajevotekstila - jest da su žara cijene, ali nekad se zna nešto naćiCherryLips wrote:Ima li igdje kaputica ili jakne da bi odgovaralo trudnicama? Znaci da je neki visoki pojas ispod grudi,da se siri prema dole....juce hodala,gledala,sve usko strukirano,smrznucu se....
A jesi li razmišljala o nekoj debeloj pelerini ?
- CherryLips
#3725 Re: Sarajevo shoping
O pelerini jesam razmisljala ali mi bas nikad nisu bile drage,al opet nuzda zakon mijenja...ne daju mi se neke velike pare za nesto sto cu nositi mjesec-dva ali je najgore sto bas nigdje nemas ni da vidis i probas a kamo li da biras..