Slicne su, za nijansu "mednatiji" djon.Zoya wrote:Otišla sam sa namjerom da kupim Reebok a uzeh Fila.
Pretpostavka, kuoila si negdje vani? kod nas fila patike, ne mozes ni detektorom naci.
Moderator: anex
Slicne su, za nijansu "mednatiji" djon.Zoya wrote:Otišla sam sa namjerom da kupim Reebok a uzeh Fila.
Pa mi smo generalno ponudom siromašni, a narod je navikao na ove "izvikane" brandove tipa adidas, nike,Zoya wrote:Slične su, davani kupljene.
Što ih dolje nema?
Fila je bila dugo u krizi, a novi vlasnici nisu iz Evrope, pa dok se cijeli menadzment promijenio, izradila nova strategija o nastupu na svjetskom trzustu, skoro se zaboravilo na njih, a nekad su bili veliko i poznato ime. I sad su na tragu tome, nove gazde idu lagano u oporavak brenda, i ne sumnjsm da ce uspjeti u tome. Inace, fila je sad juzno korejski brand.Zoya wrote:Nisam prije viđala nešto previše Fila ni ovde, sad je nešto ponovo popularno.
Ja ba, ja i još par iz Indonezije nosimo isteTAFKAP wrote:![]()
Imam i ove pajdas brudisapizarro wrote:
de bato brate nabaci kakvu sportsku eleganciju![]()
ovo su ti patike za kad pada snijeg

Evo, klasican primjer vrhunskih patika koje se ne mogu naci kod nas. Brooks i sauconi, mozda nezvanicno, najbolje patike za trcanje i rekreaciju.moonca wrote:Teniske samo setam, mekse nego sam ocekivala,ali dobro drze stopalo.
dobre_BataZiv_0809 wrote:Imam i ove pajdas brudisapizarro wrote:
de bato brate nabaci kakvu sportsku eleganciju![]()
ovo su ti patike za kad pada snijeg
Uh tamanZoya wrote:Ispod 170cm
Deichmankonektovan wrote:Slicne su, za nijansu "mednatiji" djon.Zoya wrote:Otišla sam sa namjerom da kupim Reebok a uzeh Fila.
![]()
![]()
Pretpostavka, kuoila si negdje vani? kod nas fila patike, ne mozes ni detektorom naci.
Bio je jos jedan onaj brat sto se uvrijedio jednomcendlerbing wrote:Ovaj se uvrijedio što smo mu rekli da su mu ružne patike.
Inače, imala sam prije više godina jedne patike običnog izgleda a svi su ih smatrali ružnima...trajale su mi dok mi nisu dosadile a razvalile se nikad nisu. Ja obujem patike, drugarica zamjauče, oooj opet te rugobe nosaš
Ova ponuda u deichmanu je smiješna, zaista, par nekih zepica i ništa više.beni-bu-man wrote:Deichmankonektovan wrote:Slicne su, za nijansu "mednatiji" djon.Zoya wrote:Otišla sam sa namjerom da kupim Reebok a uzeh Fila.
![]()
![]()
https://www.deichmann.com/BA/hr/shop/ma ... roup_gents
Ali je lepa do bola...Rugafet wrote:mozda je i 149cm
"ostavi se toga, sacuvaj muskost"KB9 wrote:subjektivno misljenje za izgled zadrzis za sebe vecinom, pogotovo kad fakticki seze u sferu uvreda neke druge osobe, to je osnovno i stvar odgoja
Nisi morao toliko stvari povaditi, đe ce ti duša???!!!eltroxin wrote:"ostavi se toga, sacuvaj muskost"KB9 wrote:subjektivno misljenje za izgled zadrzis za sebe vecinom, pogotovo kad fakticki seze u sferu uvreda neke druge osobe, to je osnovno i stvar odgoja
"kakvo dosadno smece"
"hajde sad tutanj i ne budi dosadan"
"previse pametujes
ekvivalentno osobi koja kenja o dunjaluku a nije napustila svoju kasabu za zivota"
"jeste ispucali svoje doze pokusaja humora?"
"koliko samo pojedine neznalice unistavaju temu, uzas"
"pa adidas neo je smece epskih proporcija"
"budimo realni, pooojma vi nemate"
"stvarno jadno"
"smece"
"odvratno"
kakav lik, ovo je nekoliko njegovih odgovora sa teme o jebenim patikama i mirisima