koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- Mea_parvitas
#3701 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako neko zeli, prodajem Tom Ford Mandarino di Amalfi, 50 ml, parfem je UNISEX, made in USA, cijena 200 KM. 

Last edited by Mea_parvitas on 28/07/2016 10:50, edited 1 time in total.
- KB9
#3702 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
napises cijenu ispod koje ne ides i zdravo
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3703 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Za dvije stoje se moze kupiti pet puta bolji parfem, sa pet puta vecom kolicinom.[emoji4] [emoji6]Mea_parvitas wrote:Ako neko zeli, prodajem Tom Ford Mandarino di Amalfi, 50 ml, parfem je UNISEX, made in USA, cijena 200 KM.
Al' moramo malo i snobovati, da prostite na rijecniku.[emoji1]
poslano sa Sonija Ze
-
Dr Baltazar
#3704 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@konektovan
Taj parfem vrijedi toliko ako ćemo gledati tržište. Uzmi u obzir da TF TV, TL vrijede toliko također. E sad drugo je što ja za taj parfem ne bih dao više od 50 KM iz razloga što mu je trajanje 1/5, a projekcija -1/5.
Imaš hrpu takvih niche parfema koji su preskupi za ono što nude. Creed ih ima na desetine
Taj parfem vrijedi toliko ako ćemo gledati tržište. Uzmi u obzir da TF TV, TL vrijede toliko također. E sad drugo je što ja za taj parfem ne bih dao više od 50 KM iz razloga što mu je trajanje 1/5, a projekcija -1/5.
Imaš hrpu takvih niche parfema koji su preskupi za ono što nude. Creed ih ima na desetine
-
Adoxxx
#3705 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kad vec spominjete kouros, meni je silver nekako najbolji, dugotrajan 
- KB9
#3706 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
silver kouros je najvece smece od svih kourosa
tj on je jedini smece od kourosa i sramota za ime kouros
- konektovan
#3707 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Potpis, k'o kuca.[emoji4]KB9 wrote:silver kouros je najvece smece od svih kourosa
poslano sa Sonija Ze
- konektovan
#3708 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma Baltazaru ne vrijedi, al' stvarno. Ima dosta boljih parfema iz niche veze[emoji1] kolekcije, a opet su jeftiniji.Dr Baltazar wrote:@konektovan
poslano sa Sonija Ze
-
Dr Baltazar
#3709 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Znam drug sve, ali tako tržište diktira cijenu. Čim je Tom Ford Private Blend, cijena skače ko luda. A Nautica Voyage 18$ ima 3x bolje performanse. Zato skup parfem ne znači nužno dobar parfem (ovdje mislim na performanse, jer ne znam ko još voli kupiti parfem a da mu ne traje na koži bar 3-4 sata).konektovan wrote:Ma Baltazaru ne vrijedi, al' stvarno. Ima dosta boljih parfema iz niche veze[emoji1] kolekcije, a opet su jeftiniji.Dr Baltazar wrote:@konektovan
poslano sa Sonija Ze
@Je li ko od vas probao Body Kouros ? Znam da je reformulisan, ali vrijedi li ga uzeti i sada ? Bijeli mi nije baš prikladan struci
- konektovan
#3710 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja sam boy kouros imao prije tri godine, bio je odlican, al' ne znam kad je uradjena reformulacija.
poslano sa Sonija Ze
poslano sa Sonija Ze
- KB9
#3711 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
cuj bijeli nije prikladan, bas je neka feminizirana struka?Dr Baltazar wrote:Bijeli mi nije baš prikladan struci
-
Dr Baltazar
#3712 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma zbog praktične nastave i kontakta sa pacijentimaKB9 wrote:cuj bijeli nije prikladan, bas je neka feminizirana struka?Dr Baltazar wrote:Bijeli mi nije baš prikladan struci
- KB9
#3713 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
http://www.fragrantica.com/perfume/Lali ... -1834.html
definitivna kupovina za zimu, kolko dobro mirise

definitivna kupovina za zimu, kolko dobro mirise
-
Kataklinger
#3714 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni je bijeli Kouros odron, barem u prvih nekoliko sekundi. Ono da povratim....KB9 wrote:silver kouros je najvece smece od svih kourosa
A crni otkida.
- KB9
#3715 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
bijeli kouros u prvih sat vremena je odma u startu situacija kad se koplja lomeKataklinger wrote:Meni je bijeli Kouros odron, barem u prvih nekoliko sekundi. Ono da povratim....KB9 wrote:silver kouros je najvece smece od svih kourosa
A crni otkida.
-
Adoxxx
#3716 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako neko iz Sarajeva zeli kupiti originalni parfem, ne mora kupovati preko pika pa cekati i placati dostavu, imam ja frajera od kojeg uzimam u Sa, iste cijene haman kao na parfemizavas.
- konektovan
#3717 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Proslijedi u pp broj od tog frajera,[emoji4] ako nije problem?!Adoxxx wrote:Ako neko iz Sarajeva zeli kupiti originalni parfem, ne mora kupovati preko pika pa cekati i placati dostavu, imam ja frajera od kojeg uzimam u Sa, iste cijene haman kao na parfemizavas.
poslano sa Sonija Ze
-
Dr Baltazar
#3718 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Može pp za broj/link ponude koju ima.Adoxxx wrote:Ako neko iz Sarajeva zeli kupiti originalni parfem, ne mora kupovati preko pika pa cekati i placati dostavu, imam ja frajera od kojeg uzimam u Sa, iste cijene haman kao na parfemizavas.
- Mis mekinjas
#3719 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Iz zafrkancije kupljen. Odlican.
Traje dosta dugo obzirom da u njemu nista dugotrajno nema.

Traje dosta dugo obzirom da u njemu nista dugotrajno nema.

-
nide veze
#3720 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
najbolji su ovi sto hvale "bijeli" kouros, papagajski ponavljaju kako je muski, kako je animalan, klasik....valjda su to culi od nekoga iz proslog stoljeca ili citali negdje....miris osvjezivaca pisoara, jako los....nekad u "svoje vrijeme" je bio drugaciji, ali sada je to lose....i jos nesto bitno....zene ga ne vole, ali nikako...sa njim mozete samo impresionirati ove "vrsne poznavaoce".....jako neugodan pisoarski, najgore sto traje i nakon brojnih reformulacija....
-
Dr Baltazar
#3721 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Najgore što nisi upravu. Kouros ili voliš ili mrziš. Tako je i sa reakcijama kod žena. Ali ako joj se svidi...nide veze wrote:najbolji su ovi sto hvale "bijeli" kouros, papagajski ponavljaju kako je muski, kako je animalan, klasik....valjda su to culi od nekoga iz proslog stoljeca ili citali negdje....miris osvjezivaca pisoara, jako los....nekad u "svoje vrijeme" je bio drugaciji, ali sada je to lose....i jos nesto bitno....zene ga ne vole, ali nikako...sa njim mozete samo impresionirati ove "vrsne poznavaoce".....jako neugodan pisoarski, najgore sto traje i nakon brojnih reformulacija....
Kouros zahtijeva određeni nivo ozbiljnosti da bi se mogao nositi.
-
nide veze
#3722 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
kouros je kita....ma sta god neko rekao....sad volis ili mrzis....10% ga sigurno voli, ali toliko voli i....ma nije vazno....jednostavno lose...ako volis, svaka cast, nija lako voliti smrdljive stvari....
- KB9
#3723 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
zene ga ne vole
kakva greska u koracima
tinejdzerke i jedva punoljetne curice mozda
kakva greska u koracima
tinejdzerke i jedva punoljetne curice mozda
-
Dr Baltazar
#3724 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dobro drug. Ja koji sam imao preko 60 parfema u životu pojma nemamnide veze wrote:kouros je kita....ma sta god neko rekao....sad volis ili mrzis....10% ga sigurno voli, ali toliko voli i....ma nije vazno....jednostavno lose...ako volis, svaka cast, nija lako voliti smrdljive stvari....
- dobar osjecaj
#3725 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
To je najgori parfem koji sam osjetila ikad na nekom muskarcu. Smrad znoja je milina prema tom k...sranju.