Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Murisno1

#3701 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

najžešći moto SDPovaca je da je Fahro zgrno pare s naših leđa :-) 8)
joeaziz

#3702 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by joeaziz »

Murisno1 wrote:najžešći moto SDPovaca je da je Fahro zgrno pare s naših leđa :-) 8)

a nije....
zgrno je pare sa ledja napacenog bugarskog naroda.
Murisno1

#3703 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

joeaziz wrote:
Murisno1 wrote:najžešći moto SDPovaca je da je Fahro zgrno pare s naših leđa :-) 8)

a nije....
zgrno je pare sa ledja napacenog bugarskog naroda.
Naravno uz pomoć reisa Cerića jer on i u Bugarskoj ima veliki uticaj i na tamošnju razvojnu banku 8) 8) :lol:
ultima_palabra

#3704 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

:lol:
Jel to Neelix ima slobodan dan?
Neelix

#3705 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Neelix »

Jel me netko trazio :D
ultima_palabra

#3706 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

Hošgeldum :-D
kiky

#3707 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kiky »

treba stvarno bit kreten pa glasat za fahru ...
najžalosnije je što je takvih i previše po ovoj zemlji ...
fahro, takođe, kupuje ljude koji za par maraka zaokružuju šta hočeš ...
da je dodole bio pametniji i napravio jednu takvu agresivnu kampanju po federaciji, pomeo bi sda i sbih i ove male partijice što se pojave samo pred izbore ...
:D
Murisno1

#3708 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

kiky wrote:treba stvarno bit kreten pa glasat za fahru ...
da je dodole bio pametniji i napravio jednu takvu agresivnu kampanju po federaciji, pomeo bi sda i sbih i ove male partijice što se pojave samo pred izbore ...
Sreća pa nam je država puna mudraca k'o što's ti 8-)
Neelix

#3709 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Neelix »

treba stvarno bit kreten pa napisat ovakav post :-)
joeaziz

#3710 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by joeaziz »

jedan fahrin zemljak, ali potpuno drugacija osoba iz drugacijeg svijeta, je napisao: pod kojim uglom letis u nebesa, pod tim uglom te ceka hladna Trebjesa.
Čovjek

#3711 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Čovjek »

red01 wrote:
Čovjek wrote:Radončić ističe ekonomiju kao ono za šta će se on zalagati.

Tu ekonomičnost možemo primjetiti i na organizovanju SBB-Fahrudin Radončić Iftara za Mlade u Radon Plazi, gdje je Iftar naplaćen svim mladim postačima po 25 KM.

To je čist primjer ekonomije koju ističe SBB. :bih:
Koliko te Mali princ, iliti kriminalac platiJo da pišeš na forumu.....
Pametan si kao i taj lik kojeg si stavio na avatar.....

Pis'o ne pis'o propali ste k'o žeton, malo bolji od Njihove stranke, a daleko iza SDP I SBB....

FAHRO VAS UZ'O KOD REISA, PA KOD HODŽA I ULEME , KOJA JE UVIJEK BILA BAZA SDA , a sada pojač'o utisak sa ovim iftarima.... I ne laži za 25 KM... poznanik mi je bio na tom iftaru , nije ni marke potrošio... to su organizovali da proradi MOS-mahalska obavještajna služba da postoji nova bošnjačka stranka za koju treba da glasaju.... :dance:

O tvom SDA i NAROD ZNA... sve je rečeno ... na vlasti 20godina i ništa niste uradili osim pljačke i izdaje BiH pod Tihićevim rukovodstvom.... Večaras su plakali u Novom rajvosa da ih niko ne protežira i medijski ne prati... moli Mali princ da obavjeste sve muslimane i bošnjake da SDA NAROD DA ZNA još postoji.... :lol: :lol: :-) :-) :run: , skonto da je propo nek ide sad tihiću nek zajedno otplaću A SAD ADIO (VLASTI) NEMA VIŠE KRASTI..... :-) :-)
Tebi je poznanik bio na tom iftaru, a meni prijateljica bila na tom iftaru i platila 25 KM, znači ja sam ipak dobio vjerodostojniju informaciju.

Ja ne govorim za neke ljude koje ne poznajem da su lopovi i kriminalci. To govorima samo za one, za koje je to dokazano. Kod nas narod voli za svakoga ko IMA reći da je kriminalac i lopov, rekao bih da si se i ti uklopio u tu seljačku priču.
A sa takvim narodom se nema o čemu razgovarati, oni će glasati za nešto što ni oni ne znaju šta je to u stvari i proći će im život u ubjeđenju da su oni u pravu.

Jedino čime se možeš tješiti je jedna mudra izreka, koja glasi:
" Kad je večina protiv Vas, to znači da ste apsolutno u krivu ili ste apsolutno u pravu" ;)
kiky

#3712 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kiky »

Murisno1 wrote:
Sreća pa nam je država puna mudraca k'o što's ti 8-)
mažalost ali iz stanja u kojem nam se zemlja načazi očigledno je da ste vi u velikoj večini ...
kiky

#3713 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kiky »

Neelix wrote:
treba stvarno bit kreten pa napisat ovakav post :-)
opa ...
radi se i nočna ...
dal plača u fixu ili po napisanoj budalaštini ...
kiky

#3714 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kiky »

joeaziz wrote:

jedan fahrin zemljak, ali potpuno drugacija osoba iz drugacijeg svijeta, je napisao: pod kojim uglom letis u nebesa, pod tim uglom te ceka hladna Trebjesa.
predpostavljam da je ovo samo razmišljanje na glas ...
Neelix

#3715 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Neelix »

U veĆini smo...ne plaĆa ništa...preTpostavljaš pogrešno....

Nagađam za koga će nepismeni glasati :-)
kiky

#3716 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kiky »

Neelix wrote:U veĆini smo...ne plaĆa ništa...preTpostavljaš pogrešno....

Nagađam za koga će nepismeni glasati :-)
ah, prosvjetni radnik ...
čujemol se, profesore ...
nek ti noć protekne u nagađanju ...
il češ brojat djetelinu da lakše zaspiš ...
Adrian_M41

#3717 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Adrian_M41 »

A svi Vi koji ste protiv Fahre....mogu li znati kome ide Vaš glas?
joeaziz

#3718 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by joeaziz »

Adrian_M41 wrote:A svi Vi koji ste protiv Fahre....mogu li znati kome ide Vaš glas?

moja glas ide jedinoj organizovanoj politickoj snazi gradjanske i bosanskohercegovacke orijentacije koja se moze suprotstaviti ovom kleromafijaskom ludilu.
red01

#3719 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by red01 »

@čovjek,

vezani za poznanika i prijateljicu , ipak vjerujem njemu jer je bio na tom iftaru u Radon plazi (za članove iz Novog grada i Novog sarajeva), a smisao iftara je bio upravo upoznavanje i bolja komunikacija sa bazom pred izbore, tako da očekuj da oni ipak osvoje prvo ili drugo mjesto po broju glasova u Fbih, da mi se plaho sviđaju ne, ali ipak mi se više sviđaju od SDA lopova...
Dosta mojih poznanika je ušlo u Neimarovu stranku, jer su tu našli neki svoj interes, a mnogi od njih razočarani SDA politikom, u njemu vide mogućnost formiranja nove jake bošnjačke stranke. Ni brojka od preko 100.000 upisanih članova SBB nije za odbacit' i po meni ih svrstava rame uz rame sa SDP, ostali će DEBELO zaostati po broju glasova na izborima....

Da se razumijemo, ja uopće NISAM ČLAN NI JEDNE STRANKE NIKAD BIO, a imao sam pozive i od SKJ, i od ovih nacionalnih, ali mene to u principu ne interesira, previše sam individualista da dozvolim da mi neko pametuje....

Dalje oko malog princa i para, svakoj budali je jasno da dio para od donacija je završio kod malog princa i njegove bratije... i babo je rekao da su se potpisivali i prenosili pare na NEKE CEDULJICE :lol: :lol: :-) :-) , tako da šansa da se pare nađu, odnosno utvrdi gdje su završile , je jednaka da u plastu sijena nađeš iglu..... Toliko o poštenju SDA DEMOKRATIJE ops SDA NAROD ZNA....

OKO MIŠLJENJA većine , NIKAD SE NISAM SMARAO... JER SE ONA FORMIRA NA BAZI PROPAGANDE KOJA LAHKO ZAVODI NARODNE MASE....

Ja, na sreću, ne spadam u tu grupu..... :-D
KenCo

#3720 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by KenCo »

fahro mi je jedan od najmrzih politicara. avaz mu je prava antipropaganda za ljude koji imaju imalo mozga.
medjutim, nesto kontam jucer. pa za koga da glasam kada je u pitanju glasanje za predsjednistvo? Komsic mi je najdrazi kondidat ali moj glas je tu bezvrijedan jer ce glatko pobjediti konkurente za hrvatskog clana. dalje kontam, moj glas isto tako ne vrijedi ako ga dam svom favoritu Halilovicu, jer nazalost nema sanse.
jedino gdje ce moj glas vrijediti je ako ga dam Izetbegovicu ili Silajdzicu, a ne zna se ko mi je gori od njih dvojice. bezobrazni kriminalci. cak i najveci krimosi imaju obraza, ovi nemaju.
toliko je los izbor da cu morati za Radoncica glasati. pa nesto kontam - mozda i nije takva katastrofa, covjek je prebogat dakle manje su sanse da je korumpiran, a i mislim da su promjene neophodne, smijesno je da sda OPET dobije izbore, pa zar su ljudi slijepi, doveli su nas u rang najnerazvijenijih drzava na svijetu.
Murisno1

#3721 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

kiky wrote: mažalost ali iz stanja u kojem nam se zemlja načazi očigledno je da ste vi u velikoj večini ...
štaš :-) 8) :dance:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3722 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

red01 wrote: Dosta mojih poznanika je ušlo u Neimarovu stranku, jer su tu našli neki svoj interes, a mnogi od njih razočarani SDA politikom, u njemu vide mogućnost formiranja nove jake bošnjačke stranke. Ni brojka od preko 100.000 upisanih članova SBB nije za odbacit' i po meni ih svrstava rame uz rame sa SDP, ostali će DEBELO zaostati po broju glasova na izborima....
jesu to oni ljudi što su mislili da odgovaraju na anketu? :mrgreen: čuj 100.000 članova :lol: :lol: :lol:
jasko_ba

#3723 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by jasko_ba »

neelix aka (h)avaz man :-)
:x nije ni cudo sto je drzava u qrc u
joeaziz

#3724 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by joeaziz »

KenCo wrote:fahro mi je jedan od najmrzih politicara. avaz mu je prava antipropaganda za ljude koji imaju imalo mozga.
medjutim, nesto kontam jucer. pa za koga da glasam kada je u pitanju glasanje za predsjednistvo? Komsic mi je najdrazi kondidat ali moj glas je tu bezvrijedan jer ce glatko pobjediti konkurente za hrvatskog clana. dalje kontam, moj glas isto tako ne vrijedi ako ga dam svom favoritu Halilovicu, jer nazalost nema sanse.
jedino gdje ce moj glas vrijediti je ako ga dam Izetbegovicu ili Silajdzicu, a ne zna se ko mi je gori od njih dvojice. bezobrazni kriminalci. cak i najveci krimosi imaju obraza, ovi nemaju.
toliko je los izbor da cu morati za Radoncica glasati. pa nesto kontam - mozda i nije takva katastrofa, covjek je prebogat dakle manje su sanse da je korumpiran, a i mislim da su promjene neophodne, smijesno je da sda OPET dobije izbore, pa zar su ljudi slijepi, doveli su nas u rang najnerazvijenijih drzava na svijetu.
nije ba fahro novi. on je ucesnik i saucesnik mladomuslimanske politike koja nas je dovela u rang najnerazvijenih drzava na svijetu vec 20 godina. i sam naslov teme ti kaze da je ovo njegov formalni ulazak u politiku.

je li fahro prebogat ili je duzan ko grcka mi ne znamo zasigurno, ali sudeci po ugasenim svjetlima u onim zgradama sto ih je napravio na kredit.....
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3725 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

opomena
Post Reply