Ma nije on parkirao pravilno.Ali covjek jednostavno nije razmisljao da je zatvorio zebru,sto je izgleda nesto najvaznije kad se krene u shopping centar.Mislim na to da je zebra slobodna za pjesakgoran16v wrote:Uh, kad treba argument ti krenes sa sta bi bilo kad bi bilo tj. da nije on bi neko drugi... Izvin, ali fakat nemam snage raspravljati s nekim za koga je vozac audia pravilno parkirao i nije papak, pa nek sam i ja papak 100x sto sam gurajuci kolica zebrom odvalio retrovizor na skodi koja je bila parkirana na istoj zebri jer ja nisam htio sa kolicima ici na kolovoz i rizikovati da me ne spuca auto! Da me je spucao auto zato sto sam obilazo skoduparkiranu na zebri jel ni onda ona ne bi napravila nikakvu stetu?
@Naravno da bi bilo stete,tako je i on izabrao manju mogucnost stete,bas kao sto ti zelis po zebri da hodas(to je tvoj pravo i to nije nikakva privilegija).Znaci slobodni izbor da li ces ti nekome stetu napraviti i rizikovati da ti taj zove policiju ili ces obici i rizikovati da te auto opali...