AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3701 Re: AC Milan

Post by odesveuhonduras »

zar nije taj u qpr otišao?

a niej, ono je nakav mbia :D
burgundy

#3702 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Petit_Beurre wrote:Milan deposited Mbwia contract in FIGC at the deadline "in case Niccollin decides to sell him".

Lord of the transfer market 8-)
Image
Najludji predsjednik nekog fudbalskog tima.Kad je reko da ako Milan hoce Mbiwu trebaju dat koliko je PSG dao za Silvu :lol: Doci ce Yanga djabe kad mu istekne ugovor sljedece sezone.
f1deL

#3703 Re: AC Milan

Post by f1deL »

burgundy wrote:
Petit_Beurre wrote:Milan deposited Mbwia contract in FIGC at the deadline "in case Niccollin decides to sell him".

Lord of the transfer market 8-)
Image
Najludji predsjednik nekog fudbalskog tima.Kad je reko da ako Milan hoce Mbiwu trebaju dat koliko je PSG dao za Silvu :lol: Doci ce Yanga djabe kad mu istekne ugovor sljedece sezone.
al ima chiko frizuru..halal mu pita :lol:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3704 Re: AC Milan

Post by odesveuhonduras »

to je obećao ako osvoje naslov, i ispunio :D

ovaj krkić i nije nešto baš inteligentan dečko, jelde :D

zamisli lika tek potpiše za ekipu, i onda mrtav hladan, pored živog trenera te ekipe u koju je tek došao, u prvom intervjuu izjavi kako mu je neko sa Nou Campa rekao kako Guardiola želi doći u Milan

koji retard, hvalim te Bože :lol:
burgundy

#3705 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Večeras protiv Bolonje.Težak meč,ali nadam se dopadljivoj igri Milana pa šta bude.Ambrosini i Acerbi su novi igrači u odnosu na prvu utakmicu.Ne kontam kako Allegri ima povjerenja u Boneru,kiks igrac.Kad njega vidim na terenu znam da ce biti problema.Ocekujem da ce De Jong i Bojan dobiti sansu u drugom poluvremenu.

Ovo je za tebe Ringhio.Kad se mljelo i plelo :)
Cyrax

#3706 Re: AC Milan

Post by Cyrax »

Milan nikad gori napad nije imao.
ganjeta

#3707 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Danas dvica ganola 8-) .
Ringhio

#3708 Re: AC Milan

Post by Ringhio »

burgundy wrote:Večeras protiv Bolonje.Težak meč,ali nadam se dopadljivoj igri Milana pa šta bude.Ambrosini i Acerbi su novi igrači u odnosu na prvu utakmicu.Ne kontam kako Allegri ima povjerenja u Boneru,kiks igrac.Kad njega vidim na terenu znam da ce biti problema.Ocekujem da ce De Jong i Bojan dobiti sansu u drugom poluvremenu.

Naaaaaaaakloon naaaaaaakloon :)

Fala zivio :D

Nego, mozes li mi pomoci oko ovog dresa, Gennarovog, nije bitno koja sezona, bitno mi je samo da je original. Kontam posjetiti njegov novi klub i zaiskat da mi da svoj cijenjeni autogram na isti, pa da se to uokviri i ostavi pokoljenima iza mene :)
burgundy

#3709 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Raspitat cu se,ima dosta stranica sa starim dresovima Milana.Ja sam se nalozio na ovaj dres iz 2002-te.
Image
f1deL

#3710 Re: AC Milan

Post by f1deL »

burgundy wrote:Večeras protiv Bolonje.Težak meč,ali nadam se dopadljivoj igri Milana pa šta bude.Ambrosini i Acerbi su novi igrači u odnosu na prvu utakmicu.Ne kontam kako Allegri ima povjerenja u Boneru,kiks igrac.Kad njega vidim na terenu znam da ce biti problema.Ocekujem da ce De Jong i Bojan dobiti sansu u drugom poluvremenu.

Ko je ovaj momEk sto pogodi precku 0:37,jel ono Koljac branio il DIda?
Ringhio

#3711 Re: AC Milan

Post by Ringhio »

burgundy wrote:Raspitat cu se,ima dosta stranica sa starim dresovima Milana.Ja sam se nalozio na ovaj dres iz 2002-te.
Image
Kad smo vec kod retro dresova ja imam jedan i nemogu odgonetnuti koja je godina. Ima gumu onu oko rukava, te ima kragnu, crveno crni je sa prilicno uskim linijama, i kad se platno gleda naspram izvora svjetlosti prosarana je s A.C. MILAN tekstom, uzduz crvenih linija kako se sjecam. Mislim da je Opel sponzor, ima serie A amblem na desnom rukavu, bez igraca i broja.

Nemogu skontati koja je godina, trazio sam to davno nekad na internetu i mislim da sam nasao takav, ali to je bilo prije nekih 4-5 godina. Taj dres je ususkan u onu vakumiranu kesu, i eno ga u ormaru, nema mu maknuti :)

Pored toga imam isto jedan iz 2009-2010 sezone, originalan, sa onim adidas vragovima po sebi. Pored tih imam 1 Gennarov koji je mrtva falsina, kao i 1 Kakin, 1 Seedorfov.

U mojoj skromnoj kolekciji se nalazi i originalni navijacki sal koji je pravljen od istog materijala kao i dresovi milanovi.

E sad, gledao sam na ono kupi dres-ba, bilo je dresova, ali i to su kopije, vrlo dobre, ali ipak kopije, a ovo po inostranstvu dresova sto sam vidio sve je bez igraca.

Najradije bih otisao na milanovu stranicu i uzeo onaj fini, u kutijici zapakovani, sto oni igraju u njima, ali burazere, 300 E nije mala para :)

Na kraju krajeva, mozda nekad posjetim i Milano ako Bog da, i kupim na San Siru :)

Edit:

Kontam da narucim sebi ovaj

http://www.uksoccershop.com/p-19082/201 ... dd_product

Sve izadje negdje oko 90 eura, mozda do 100 sa petchem na rukavu i shipingom u Bosnu.

Samo neznam koliko su sigurni sa online transakcijama. I bil me mogla carina klepit shta po usima, iako ce to doci kao posta obicna i gift wrap je moguc takodje.

Na milanovoj stranici su dresovi bez icega po 90 eura, dok ubacis broj, dok ubacis ime, dok ubacis amblem na rukav, izadje te 150 minimala, tako da je ovo dosta povoljnije.
burgundy

#3712 Re: AC Milan

Post by burgundy »

@Fidel mscini da je Kahvu raspalio.
Image
Stari jarani iz Ajaxovih dana, trenerka kod Furbyja je mocna.
Oblacno

#3713 Re: AC Milan

Post by Oblacno »

Evo ko zeli gledat MILAN na tvu imate na http://www.netraja.net u rubrici sport (prenos na nasem jeziku)
20:45h Bologna - AC Milan (Serie A)
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3714 Re: AC Milan

Post by F&N »

Moglo bi ovo na kraju i na dobro izaci... Meni se iskreno Bojan svidja kako igra pogotovo ovo vrijeme u Romi koje je proveo. Nema defanzivca bez holandjanina :mrgreen: Jbg trebat ce vremena da se uigra ekipa, sezona je preduga sve je moguce... FORZA MILAN!
f1deL

#3715 Re: AC Milan

Post by f1deL »

sta se ono ambrosini kofrči :lol: 8-)
ibizza

#3716 Re: AC Milan

Post by ibizza »

Ova ekipa ima potencijal,to se vidi,samo treba da se uigraju.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3717 Re: AC Milan

Post by Velkoski »

Diamanti :dance:
burgundy

#3718 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Svidja mi se ritam utakmice,samo moraju se malo smirit.Cist penal nad Pazzinijem,povlacenje za dres i imao je otvoren put prema golu.Nocerino sranje zesce,dobi zuti Ambro zbog njeg,jos skrivi penal.Montolivo i povreda nepotrebno,nema kreativaca sad.De Sciglio i ono uklizavanje kao Maldini u najboljim danima.
bosnianidiot

#3719 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Pazzini kupi otpatke :D Kako me ovaj gol podsjeca na nekoga :dance:
f1deL

#3720 Re: AC Milan

Post by f1deL »

Jest da ne igraju brojevi al onaj boateng ne zasluzuje br 10,dosadio sa onim petama i potezima-nidje veze..De Šiljo fino odigrao,pazzini kopija inzagija
ibizza

#3721 Re: AC Milan

Post by ibizza »

f1deL wrote:Jest da ne igraju brojevi al onaj boateng ne zasluzuje br 10,dosadio sa onim petama i potezima-nidje veze..De Šiljo fino odigrao,pazzini kopija inzagija
Al Boateng gine na terenu,trci za trojicu,mada slazem se,nekad pretjera sa nekim fazonima.
burgundy

#3722 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Kad se srcem igra rezultat nece izostat.Pretrcali su u prvom poluvremenu ko protiv Sampdorije citavu utakmicu.Pazzini bravo majstore,treci gol majstorija.De Sciglio sta reci za momka,svaki centarsut mu je opasan,za dvije godine bice svjetska klasa ako ovako nastavi.De Jong dosao prije dva dana i izdominirao sredinu,koja mirnoca covjece,mora se navici na sudije jer onaj zuti sto je dobio nije za zuti,u Engleskoj je to normalno.
Image
f1deL

#3723 Re: AC Milan

Post by f1deL »

Taman za 3-4 god da se Šiljo nabije i prodajemo ga nekim arapima koji ce kupiti neki novi klub :D
Ringhio

#3724 Re: AC Milan

Post by Ringhio »

f1deL wrote:Taman za 3-4 god da se Šiljo nabije i prodajemo ga nekim arapima koji ce kupiti neki novi klub :D

Hehehe tacno, treba mu zabranit da se plaho pokazuje, ako bude dobar bit ce i prodan :)

De jongas mog se opravdao zutim kartonom, prihvatljivo, samo nek nastavi.

Pazzonja dao 3 komada, vrlo ohrabrujuce, ako nastavi mozda mi se pocne i svidjat :)

Godi ovako, kad vidis dosta zutih i dosta golova, znas da se igralo ko na steroidima :D
burgundy

#3725 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Zenit je sada sa Hulkom i Witselom :run: favorit u grupi.

Boateng i Montolivo mjesec dana aut.
Post Reply