http://youtu.be/es-inzgHYn0

Moderators: Charuga, Tomahawk11
To karina je bila nekoliko puta sudija godine u Evropi, a ne vjerujem da je nekome u UEFA-i bio cilj njegova promocija.Basler wrote:Florian MeyerBHF_Manijak wrote: Njemacka doista od Merka nema ozbiljnog sudiju, Gagelman, Brych, Wack, Kinhoefer itd su prosjek obicni! KAd se samo sjetim kad Merk mahne onim zutim, pa stisni pa ponovi jos jednom grublji start!![]()
Merk, zvani pistaje obicna karina bio,uostalom kao i ovaj Stark sto se trenutno forsira. Heynemann je bio sudac koji je obiljezio to vrijeme.
Roma slaba, Milan ocekivanosnagu Intera i Napolija tek trebamo vidjeti...
Blago nama kada je "odjednom" Juve apsolutni favorit.
Naravno kroz historiju ne igra se fudbal od ove sezone, dovoljno je pogledat sta su samo ta 2 tima osvojila od trofeja i sve je jasno. Oba tima su konstantno u vrhu, Realu svaka cast al madridski derbi nije ni trenutno jaci, a mancesterski je do prije 2 godine bio na nivou Real - Getafe...odesveuhonduras wrote:možda kroz historiju.. trenutno je i madridski derbi kvalitetom jači, o manchesterskom da ne govorimsamog_sira wrote:To je to, od gradskih derbija, kada se gleda kvalitet timova Milanski derbi je bez premca najjaci, a rivalstvo je cisto sportsko kao sto i treba bitiultima_palabra wrote:Milan-Inter je preslabo rivalstvo... previše su gospoda da bi bili rivaliUžarenija je atmosfera na Sampdoria-Genoa, da ne govorim o Lazio-Roma ili Argentincima, Škotima, Grcima, Turcima...
Što se tiče kvalitete timova tu su vjerovatno najjači.a ne tamo se mejtovi udaraju sto su ovi protestani a drugi katolici ili radi cega sve ne...
Sto se tice italije zna se koja je utakmica derby di Italia...
Puno se nekako igralo pred 16ercem Lazija, stalno neka drama. Lulić igrao lijevog beka, sreća pa Pape ne prati utakmice inače bi mu ovaj dao idejuPoint. wrote:Dobar start Petkovica u Laziju. Odmah pobjeda na teskom gostovanju u Bergamu.
Sarajevo1946 wrote:Povaljaju li Evropu na kladari, ti si kriv.leet wrote:Forza
Daj mi dokaz da je to ofsajd i reći ću da si u pravu.Admir_1984 wrote:svakakve dilajle prate fudbalĐinajlu wrote:Kod prvog ga nije bilo jer je od Rominog igrača došla lopta liku koji je dao gol za Kataniju. Ali penal jeste čist bio.brucos7 wrote:Veceras su Romu sudije pravo sjebale! Dva gola primili iz ofsajda i nije im dosuđen cist penal. Previse!![]()
napucala ga lopta, drasticna razlika od one lopte koju svjesno/nesvjesno posalje odbrambeni igrac
Jel se ti zezas decko. Ovaj ofsajd bi prepoznala i zena!Đinajlu wrote:Izvod iz pravila fudbalske igre?
Ti uopste nemas osjecaja za fudbal, mozda ipak da se pocnes baviti nekim drugim sportom?Đinajlu wrote:Šta mlatiš da sam to rekao? Polazeći logikom da se lopta odbijena od odbrambenog igrača ne računa, u situaciji kad bi se ona odbila u korner ne bi ga bilo već bi bio gol aut.
Šta da kažem na ovo?leet wrote:Sarajevo1946 wrote:Povaljaju li Evropu na kladari, ti si kriv.leet wrote:Forza
Ne bavim se fudbalom, nešto malo kao mali ali sad sam samo posmatrač.Lucas Leiva wrote:Ti uopste nemas osjecaja za fudbal, mozda ipak da se pocnes baviti nekim drugim sportom?Đinajlu wrote:Šta mlatiš da sam to rekao? Polazeći logikom da se lopta odbijena od odbrambenog igrača ne računa, u situaciji kad bi se ona odbila u korner ne bi ga bilo već bi bio gol aut.
meni ovo nekako sve smrdi na to da je on zamjena za jovetićaburgundy wrote:Bugarski fudbaler Dimitar Berbatov postigao je dogovor sa Fiorentinom i potpisaće dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Firence, prenose italijanski mediji.
Odlicna Fiorentina ove godine.
sad kad ispadne neki ala NBA tradesalle_eh1986 wrote:meni ovo nekako sve smrdi na to da je on zamjena za jovetićaburgundy wrote:Bugarski fudbaler Dimitar Berbatov postigao je dogovor sa Fiorentinom i potpisaće dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Firence, prenose italijanski mediji.
Moze bit,al i ne mora.Imaju dobar tim koji se komotno moze borit za mjesto u LP a Jovetic je najveca zvijezda u timu.Mozda jos ove sozone Jovetic ostane,okruzen dobrim igracima mogla bi bit njegova najbolja sezona.Dobro je poceo.salle_eh1986 wrote:meni ovo nekako sve smrdi na to da je on zamjena za jovetićaburgundy wrote:Bugarski fudbaler Dimitar Berbatov postigao je dogovor sa Fiorentinom i potpisaće dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Firence, prenose italijanski mediji.