Prvo, nisam SDA.HelaS wrote: ↑02/12/2025 14:55Ti, i ostali SDA-ovci, tačno koristite svaki mogući način da diskreditirate Našu Stranku, pa čak dotle koristeći i ovakve besmislene, idiotizirane teme o uvozu osciloskopa i nekakvog ljepila za drvo. NevjerovatnoHakiz wrote: ↑02/12/2025 14:49Zato što je NS stranka socijalno-liberalne ideologije, pa u skladu sa tim liberalnim dijelom, a koji znači uklanjanje svih uplitanja države kolko god je to moguće iz života, neka se bori da se ti carinski propisi koji omogućavaju da carina blokira uvoz budu izbrisani. A zloupotrebu uvezenog neka kontroliše policija, poreska uprava, druge inspekcije.
Eto kakve veze ima.
Drugo, ja navodim praktične primjere zbog kojih se NS ne može smatrati ni socijalnom ni liberalnom strankom. Da si pročitao originalni post, vidio bi da sam spomenuo i socijalnu komponentu. Opet ima veze sa temom.
Što se tebi to ne sviđa pa pokušavaš da na mene svališ krivicu jer NS nije ni socijalna ni liberalna stranka je već tvoj probelm.
Koliko vidim, najveću korsit od NS će na kraju imati cuke. Moći će u tramvaj, pa i na sjedište![]()
![]()
Drugo, NS se sama diskredituje. Sjeća li se iko afere Baroš? Nije to počelo od juče.
Treće, uvođenje uvreda (idiotizirane) pokazuju nedostatak stvarnih argumenata. Kao što Bill Burr kaže u skeču, kada počne sa takvim stvarima, prestani diskusiju, pobijedio si.
Zato ti ja više neću o ovome odgovarati.
Ti nastavi ako hoćeš, slobodan si.