Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Locked
desni

#3701 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by desni »

155_mm wrote:i jos samo da se pridruzim zabrinutima da bi katastrofalni rezultati popisa po srbe zapadno od granice drine moglo navesti njihove vodje na sulud potez koi bi sve na ovim prostorima ponovo moglo skupo kostati.
Njihove vođe su istočno od Drine vidiš da ih Vučić poziva da im da instrukcije.
    Kaže Vučić mi ćemo nastaviti sa podrškom Republici Srpskoj jer je to naša prirodna i zakonska obaveza. Planiramo da predsjednik Tomislav Nikolić i ja razgovaramo sa Miletom Dodikom,ali i sa gospodom Ivanićem i Bosićem jer to je stvar vitalnih nacionalnih i državnih interesa Srba u Bosni i Hercegovini i Srbiji.
      Miješanje u unutrašnje stvari druge države?
        http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/340 ... tiske.html
          Kaže Vučko"Oni nas optužuju za naše zločince a njihovi zločinci koji su ljudima kopali oči danas slobodno hodaju"
            Kakva državnička odmjerenost u izjavama ,kako potpaljuje nacionalističke strasti čuj zločinci koji su ljudima vadili oči.
              Kakvi nam to signali stižu s druge strane Drine.Hoćemo li ih dešifrovati ili ćemo opet ko 92.godine :zzzz:
                Znači Srbi iz rs po pamet idu u Beograd ili rade po diktatu čovjeka koji je imao ovakve izjave da ne zaboravimo o kome se radi
                  General War

#3702 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

desni wrote:
                  155_mm wrote:i jos samo da se pridruzim zabrinutima da bi katastrofalni rezultati popisa po srbe zapadno od granice drine moglo navesti njihove vodje na sulud potez koi bi sve na ovim prostorima ponovo moglo skupo kostati.
                  Njihove vođe su istočno od Drine vidiš da ih Vučić poziva da im da instrukcije.
                    Kaže Vučić mi ćemo nastaviti sa podrškom Republici Srpskoj jer je to naša prirodna i zakonska obaveza. Planiramo da predsjednik Tomislav Nikolić i ja razgovaramo sa Miletom Dodikom,ali i sa gospodom Ivanićem i Bosićem jer to je stvar vitalnih nacionalnih i državnih interesa Srba u Bosni i Hercegovini i Srbiji.
                      Miješanje u unutrašnje stvari druge države?
                        http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/340 ... tiske.html
                          Kaže Vučko"Oni nas optužuju za naše zločince a njihovi zločinci koji su ljudima kopali oči danas slobodno hodaju"
                            Kakva državnička odmjerenost u izjavama ,kako potpaljuje nacionalističke strasti čuj zločinci koji su ljudima vadili oči.
                              Kakvi nam to signali stižu s druge strane Drine.Hoćemo li ih dešifrovati ili ćemo opet ko 92.godine :zzzz:
                                Znači Srbi iz rs po pamet idu u Beograd ili rade po diktatu čovjeka koji je imao ovakve izjave da ne zaboravimo o kome se radi
                                  Image
                                  Last edited by General War on 01/07/2016 23:09, edited 1 time in total.
                                  mirzaaa33

#3703 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mirzaaa33 »

Poserem se na vašu građansku državu za koju ste se ko fol borili. :izet:
                                  pici
                                  Grijem se na: Ženske gHuzove
                                  Vozim: Trajvan
                                  Horoskop: Djevac

#3704 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by pici »

jesul dozvoljeni sada mesani brakovi izmedju bOsnjaka i bOsanke il bOsanca i bOsnjakinje...
                                  General War

#3705 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

pici wrote:jesul dozvoljeni sada mesani brakovi izmedju bOsnjaka i bOsanke il bOsanca i bOsnjakinje...
                                  Tobe jarabi :-) :lol:
                                  Edin H.

#3706 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

mirzaaa33 wrote:Poserem se na vašu građansku državu za koju ste se ko fol borili. :izet:
                                  Ljudi se iskreno jesu borili za takvu drzavu, a mnogi i poginuli (barem u Sarajevu, za unutrasnjost ne znam).

A u sta se ovo sada pretvori. :roll:
                                  General War

#3707 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Edin H. wrote:
                                  mirzaaa33 wrote:Poserem se na vašu građansku državu za koju ste se ko fol borili. :izet:
                                  Ljudi se iskreno jesu borili za takvu drzavu, a mnogi i poginuli (barem u Sarajevu, za unutrasnjost ne znam).

A u sta se ovo sada pretvori. :roll:
                                  pici

#3708 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by pici »

jel u pripremi bambus scapovi policija, dosta minjaka i sisulja po glavnom gradu... e sto ste pili pili ste... :bih:
                                  palestinka

#3709 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by palestinka »

Na popisu sam se izjasnila konstitutivno, jer sve ostalo je išlo u ladicu s Eskimima. Nacionalno sam osviještena, ali nisam nacionalista nego patriota. Razlika je ogromna. U suštini se osjećam kao Bosanka i da me to najbolje odre,đuje. Bosanstvo nije podvala niti kukavičje jaje i da bi bio Bosanac moraš biti svjestan svoje i drugih nacija, duže vrijeme, a to ne možeš biti ako se puniš na baterije. Biti i osjećati se kao Bosanac,a pri tome ne negirati sebe i svoju naciju, je viši stepen koji ne može svako dostići. Inteligentnijim ljudima teže 'opraštam' jednostavni banalni, po direktivi, nacionalizam, jer u ovom slučaju, nacionalizam je svjesni odabir. U suštini, neka razmišlja ko kako hoće, život je prekratak, a Bošnjaci, Srbi, Hrvati, Bosanci u BiH su stari, bolesni, nezaposleni, jedvam mogu othranití jedno dijete
                                  Laertes

#3710 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Laertes »

Tačno bi trebalo podijeliti banove onome ko spomene "kmecanje" i "aparate". Kako niste sami sebi dosadili?
                                  P. S. Pici najjači na temi.
                                  hAZNADAR

#3711 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by hAZNADAR »

Point. wrote:
                                  Elem, pokusaj podjele naseg naroda na Bosnjake i Bosance je propao i nadam se, zauvijek zavrsio u kanalizaciji. 2%, vrijeme je da prihvatite poraz ko ljudi i prestanete spamovati i izigravati visu, pametnu stalez i govoriti svima da su glupi a vi ko pametni. 2 vas je posto. Narod je rekao svoje. Get over it. Pa vise kmecite vi nego Srbi. Sram da vas bude.
                                  Odakle to da ih je 2%? Ja bih prije rekao da je oko 1% ali volio bih cuti tu racunicu od 2%
                                  Danguba

#3712 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Danguba »

Laertes wrote:Tačno bi trebalo podijeliti banove onome ko spomene "kmecanje" i "aparate". Kako niste sami sebi dosadili?
                                  ...a ne bi ovima sto bi se posrali po gradjanskoj drzavi bez obzira sto zna da su oruzjem stvorena dva tora a bosnjacima ostalo to sto je ostalo.
                                  ne bi banovao one sto bi bosanskim pasosem brisali guzicu...

a sada kmeci zajedno sa njima a oparate cemo vam poslije prikljuciti dok dodje nocna smjena.
                                  General War

#3713 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

da se podsjetimo:
                                  Da nam nebi bosnjaci nabijali na nos svakakve gluposti
                                  BHCluster

#3714 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by BHCluster »

pici wrote:jel u pripremi bambus scapovi policija, dosta minjaka i sisulja po glavnom gradu... e sto ste pili pili ste... :bih:
                                  Eh neche taj film gledati.
                                  Sanjarko

#3715 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Sanjarko »

General War wrote: Tako je, najbolji primjer je biti dobar komsija, svako na svom...ima ograda, obilaziti cemo se oko vjerskih praznika....Rezulatat djelovanja je sto bosna je odbranjena od zapada koji je branio bosnu i hercegovinu a ne bosnjake, nisu Bosanci uvozili mudzahedine i irance u bosnu, zna se ko je minirao svaki pokusaj...Prozivati bosance sta nisu uradili a u bosnjackim rukama (cija brojnost nikada nije bila predmet rasprave) uvjek bile sve poluge moci posebno finansijske i politicke (samo stranu iza lijepo prikazano) je komedija...pa ni predsjednika niste dobili za koga ste glasali a ovdje nesto spocitavate bosancima...uspjeli se medjusobno zavaditi u po rata, e aferim na uspjehu. :thumbup:
                                  A Bosnjaci koji su i Bosanci samim tim sto su Rodzeni u Bosni i porijeklom iz Bosne, po defaultu, su uvozili mudzahedine.
                                  Kad cokoladica u okupiranu Bosnu nije mogla uc bez odobrenja EU, Amera, Hrvata, i Srba.
                                  I Predsjednike nam instalirali i instaliraju isti od Fikreta, Alije do Bakira.
                                  A onog sto smo Mi Volili su Roknuli (Dzemu).
                                  Cuj poluge Moci u Nasim rukama. :-) :lol:
                                  Eto nas nest pitaju.
                                  300 Hiljada Uhljeba Baketa i ostale izabere od nas 1,5 Miliona u Bosni i Milion u dijaspori.
                                  Ono neko Titu, Gadafija, Sisija itd. biro a nije ih Neko Drugi Instalirao.
                                  dezurni_ucenik

#3716 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by dezurni_ucenik »

Point. wrote:
                                  Novak20 wrote:
                                  Point. wrote:Mislim da je vrijeme za zapjevamo sada jednu navijacku bosancima od 2%....Malo vas je, malo vas je, pickice :D
                                  Vrijeme je da pljunes svakog pripadnika A BiH koji se izjasnio kao Bosanac i kao takav poginio ili ostao invalid ili prezivio.. Idi pjevaj njihovoj djeci malo vas je malo.....
                                  Usreci se time kad vec nemas cim drugim.
                                  Kani me se patetike. Ako ne znas za zajebanciju i podjebanciju, zaobidji me.
                                  Elem, pokusaj podjele naseg naroda na Bosnjake i Bosance je propao i nadam se, zauvijek zavrsio u kanalizaciji. 2%, vrijeme je da prihvatite poraz ko ljudi i prestanete spamovati i izigravati visu, pametnu stalez i govoriti svima da su glupi a vi ko pametni. 2 vas je posto. Narod je rekao svoje. Get over it. Pa vise kmecite vi nego Srbi. Sram da vas bude.

Da i ti napokon koju pametnu kazes, a i ja da se slozim sa tobom. :thumbup: :bih:
                                  mirzaaa33

#3717 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mirzaaa33 »

Last edited by mirzaaa33 on 02/07/2016 00:04, edited 1 time in total.
                                  Sanjarko

#3718 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Sanjarko »

dezurni_ucenik wrote:
                                  Point. wrote: Kani me se patetike. Ako ne znas za zajebanciju i podjebanciju, zaobidji me.

Da i ti napokon koju pametnu kazes, a i ja da se slozim sa tobom. :thumbup: :bih:
                                  Ma ne kontam ih.
                                  Bosanac=Bosnjak=Bosnjanin sinonimi jedno ne iskljucuje drugo.
                                  Ko Izraelac=Jevrej=Hebrejac.

Specificni smo ko i Jevreji.
                                  Last edited by Sanjarko on 02/07/2016 00:08, edited 1 time in total.
                                  dezurni_ucenik

#3719 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by dezurni_ucenik »

Propadanje ideje o bosanskoj naciji je krenulo vec u komunizmu sa zasjedanjima ZAVNOBiH-a, tacnije sa onom poznatom "Bosna nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska...". I ja bih volio da smo svi ujedinjeni pod jednom zastavom, da smo svi Bosanci, ali na zalost, kao sto sam vec naveo, propadanje te ideje nije pocelo sa ratom devedesetih. Do tada, ne zelim da mi Dodik govori da sam manjina i to u situaciji kad nam radi sta pozeli. A ovi sto dva dana kmece o serijatu i uspostavljanju dzamaharije, sramite se i ne serite. Takve su gluposti pricali Risto Djogo i Smiljko Sagolj.

Obici grobove Kecmanovica, Copica, Brkica i ostalih clanova ZAVNOBiH i u knjigu zalbi iznijeti sve primjedbe i sugestije. Jer od njih je krenula ideja o Bosni kao "srpskoj, muslimanskoj i hrvatskoj".
                                  Sanjarko

#3720 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Sanjarko »

dezurni_ucenik wrote:Propadanje ideje o bosanskoj naciji je krenulo vec u komunizmu sa zasjedanjima ZAVNOBiH-a, tacnije sa onom poznatom "Bosna nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska...". I ja bih volio da smo svi ujedinjeni pod jednom zastavom, da smo svi Bosanci, ali na zalost, kao sto sam vec naveo, propadanje te ideje nije pocelo sa ratom devedesetih. Do tada, ne zelim da mi Dodik govori da sam manjina i to u situaciji kad nam radi sta pozeli. A ovi sto dva dana kmece o serijatu i uspostavljanju dzamaharije, sramite se i ne serite. Takve su gluposti pricali Risto Djogo i Smiljko Sagolj.

Obici grobove Kecmanovica, Copica, Brkica i ostalih clanova ZAVNOBiH i u knjigu zalbi iznijeti sve primjedbe i sugestije. Jer od njih je krenula ideja o Bosni kao "srpskoj, muslimanskoj i hrvatskoj".
                                  Samo sto je Dzamahirija bila ovo.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%8F%D0 ... 1%98%D0%B0
                                  https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%8F%D ... 1%98%D0%B0
                                  Džamahirija se često upotrebljavala i kao sinonim za Libiju, budući da je njen službeni naziv glasio: „Velika Socijalistička Narodna Libijska Arapska Džamahirija“.
                                  „država masa“ ili „svenarodna republika“.
                                  Ne znaju ni sta je bila uopste.
                                  dezurni_ucenik

#3721 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by dezurni_ucenik »

Vizionar 1985 wrote:
                                  dezurni_ucenik wrote:Propadanje ideje o bosanskoj naciji je krenulo vec u komunizmu sa zasjedanjima ZAVNOBiH-a, tacnije sa onom poznatom "Bosna nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska...". I ja bih volio da smo svi ujedinjeni pod jednom zastavom, da smo svi Bosanci, ali na zalost, kao sto sam vec naveo, propadanje te ideje nije pocelo sa ratom devedesetih. Do tada, ne zelim da mi Dodik govori da sam manjina i to u situaciji kad nam radi sta pozeli. A ovi sto dva dana kmece o serijatu i uspostavljanju dzamaharije, sramite se i ne serite. Takve su gluposti pricali Risto Djogo i Smiljko Sagolj.

Džamahirija se često upotrebljavala i kao sinonim za Libiju, budući da je njen službeni naziv glasio: „Velika Socijalistička Narodna Libijska Arapska Džamahirija“.
                                  Za te sto placu i boje se da ce se uspostaviti serijat, da ce se bicovati za alkohol, skidati glave sa ramena zbog bluda i slicne baljezgarija za koje ne postoji nikakva sansa da ce se uvesti, eno nek samo prate desavanja na relaciji RS-Srbija-Rusija. Dok smo razjedinjeni, te navedene grupacije su ujedinjene i znaju svoj cilj. Do tada uzivajte u paranojama i kmecanju. :thumbup:
                                  Laertes

#3722 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Laertes »

Danguba wrote:
                                  Laertes wrote:Tačno bi trebalo podijeliti banove onome ko spomene "kmecanje" i "aparate". Kako niste sami sebi dosadili?
                                  ...a ne bi ovima sto bi se posrali po gradjanskoj drzavi bez obzira sto zna da su oruzjem stvorena dva tora a bosnjacima ostalo to sto je ostalo.
                                  ne bi banovao one sto bi bosanskim pasosem brisali guzicu...

a sada kmeci zajedno sa njima a oparate cemo vam poslije prikljuciti dok dodje nocna smjena.
                                  Izvini, kolega, ja samo o jezičkom siromaštvu. Al', jebiga, milion sa samo osnovnom školom. Do mene je, previše očekujem.
                                  dezurni_ucenik

#3723 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by dezurni_ucenik »

- Putin nikada nije blagonaklono gledao na turske pretenzije na Balkanu, a sada je jasno poručio Erdoganu da nipošto neće dozvoliti širenje turskog uticaja u Srbiji i RS - prenosi naš sagovornik. Kako naglašava, Rusija tradicionalno ima dobre odnose sa Srbijom, a Putin namjerava da ih podigne na još viši nivo. - Prije godinu dana Rusija je u UN uložila veto na rezoluciju o Srebrenici. Takođe, tu su i ekonomski ugovori, kao i oni o vojnoj saradnji koje dvije zemlje imaju. Putin Srbe smatra velikim prijateljima i namjerava da u budućnosti maksimalno zaštiti interese Srbije i RS - tvrdi ruski diplomata.
                                  Imamo jebene neprijatelje, prejebene. Slobodno kmecite i placite zbog nebitnih stvari.
                                  pici

#3724 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by pici »

Sanjarko

#3725 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Sanjarko »

dezurni_ucenik wrote:
                                  Vizionar 1985 wrote:

Za te sto placu i boje se da ce se uspostaviti serijat, da ce se bicovati za alkohol, skidati glave sa ramena zbog bluda i slicne baljezgarija za koje ne postoji nikakva sansa da ce se uvesti, eno nek samo prate desavanja na relaciji RS-Srbija-Rusija. Dok smo razjedinjeni, te navedene grupacije su ujedinjene i znaju svoj cilj. Do tada uzivajte u paranojama i kmecanju. :thumbup:
                                  Ma ne kontaju.
                                  Dzaba.
                                  Locked