Nastasia wrote:Primjedba je bila da se mjerite jedan o drugog
Znaci dokaz da mi treba dioptrija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nastasia wrote:Primjedba je bila da se mjerite jedan o drugog
Ma jok, sve je to taman.Jimmy McNulty wrote:Visok sam 195, ali kile me haman zezaju106... trebam sletit makar cenera, a ne mogu zimi nikako jer sam uskraćen za mnoge aktivnosti.
Mnogi kažu da mi je taman, a ja kad se pogledam u ogledalo vidim ovoNastasia wrote:Ma jok, sve je to taman.Jimmy McNulty wrote:Visok sam 195, ali kile me haman zezaju106... trebam sletit makar cenera, a ne mogu zimi nikako jer sam uskraćen za mnoge aktivnosti.

Vlastito iskustvo mi je pokazalo da ovo i nije baš na cijeniNastasia wrote: Kud ćeš bolje od visokog, gabaritnog muškarca
Gdje trebam da dodem?mad_max_ba wrote:
Blooooooooo
Hos vozat autaaaaa
Kad se legne visina je nebitna. Ha ja.MarlboroGold wrote:181
Zar je bitna visina kad je pupak na pupak
Molim te, prijavi blagovremeno lokaciju i termin, da znamBloo wrote: Gdje trebam da dodem?
I ima li tamo kakvog življa koje more zaginut?
Ženama i muškarcima očito cenAt kao mjera ne izgleda isto.Nastasia wrote:Koliko ste visoki?
Zašto lažete o visini?
Meni kad momak kaže da je visok 180, odmah znam da u njemu nema više od 170.
irac300 wrote:Ženama i muškarcima očito cenAt kao mjera ne izgleda isto.Nastasia wrote:Koliko ste visoki?
Zašto lažete o visini?
Znam te 'tico.Bloo wrote:irac300 wrote:Ženama i muškarcima očito cenAt kao mjera ne izgleda isto.Nastasia wrote:Koliko ste visoki?
Zašto lažete o visini?
Meni kad momak kaže da je visok 180, odmah znam da u njemu nema više od 170.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e'o neću ni jedne zucnut
Ali, ljubavi....John Cleese wrote:Molim te, prijavi blagovremeno lokaciju i termin, da znamBloo wrote: Gdje trebam da dodem?
Hvala.
Samo sve Karte na hastal. Drugacije ne Ide. Ne Zivi insan samo od danas do Sutra. Treba gledati i Malo dalje. Osim Toga, ako Mi je neka osoba Draga i ako Nesto bitno krijem od te osobe, Nesto se tu ne poklapaEuridika wrote:Eh, imam i ja pitanje, a mrsko mi otvarati posebnu temu. Pitanje je za oba spola i onako da kažem - zaguljeno je baš. Opisat ću hipotetski jednu situaciju, pa me interesuju vaša razmišljanja/stavovi o tome.
Zamislite scenario gdje vam neka bliska osoba (M/Ž) dolazi s pitanjem, odnosno molbom da joj kažete istinu (o nečemu). S druge strane, vi znate da ako kažete tu istinu, da ćete tu blisku osobu sigurno povrijediti (možda time i otjerati od sebe), što naravno ne želite. Ali, ako prešutite ili nešto slažete, opet ćete je povrijediti. Kako biste vi postupili u takvoj situaciji?
Da dodam i ono, ako priznate, možebit i da vam se oprosti, a isto tako ako slažete da biste izbjegli moguću svađu, pa se to kasnije otkrije, tek onda ste nagrabusili.
Da vas malo napatim na sabahu... ali, šta ću, moram, jutro je sumorno...
Meni je svejedno, lagali, ne lagali.irac300 wrote: Znam te 'tico.Reci, reci...
Nastasia wrote:Koliko ste visoki?
Zašto lažete o visini?
haha blooBloo wrote:Meni je svejedno, lagali, ne lagali.irac300 wrote: Znam te 'tico.Reci, reci...
Ja sam visoka 166 cm, tako da 170 ili 180 cm ...s+meni svejedno
A nije ni čudo što žene ne znaju parkirati... čitav život im govore da je I I ovo 20 cm
Stavimo razglas i upalimo opću opasnostBloo wrote:Gdje trebam da dodem?mad_max_ba wrote:
Blooooooooo
Hos vozat autaaaaa
U vezama nisam nikad nikakve taktike pravio niti nesto odredjivo. Uvijek je bilo sve mahinalno. Sto se tice dominaciju, sve moze dok ne vidim da druga strana postaje biti bezobrazna ili bahata. Jednostavno se osjeti kada neko ne jebe tvoje misljenje ni 2%. I tu nema price ni odredjivanja. Neke osobe su takve i nema smisla truditi se mijenjati ih. U sustini, nemamo Mi sta nekoga mijenjati. Pase ili ne pasecendlerbing wrote:znatel odrediti kad ste u odnosu s nekom curom...inferiorni u vasoj vezi, i da li vam to smeta ili odgovara?
(sto rekla zejna, i ja svasta pitam)
Ljubav ne poznaje visinske graniceMarlboroGold wrote:Sve mogu razumiti, ali jedino ne mogu žene visoke do 1.60-1.65 koje ganjaju likove preko 1.90. Meni je to smiješno
BolescinoBloo wrote:Ali, ljubavi....John Cleese wrote:Molim te, prijavi blagovremeno lokaciju i termin, da znamBloo wrote: Gdje trebam da dodem?
Hvala.
![]()
Uvijek sam zamišljala da će nas susret biti neka kombinacija igre Carmageddon i Soderberghovog Crasha![]()