Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#3701 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

@paco
Vidjela sam te flaše, ali ne znam gdje da nađem onaj sitni pijesak. :shock: Osim u Penny-ju, naravno, ali kad sam već tamo, odem i kupim sebi bućice. Nisu čak ni skupe, cca 7-10 KM/kom.

@klixoris
Ma nije baš, ne možeš s njom uvježbati sve skupine mišića. Ali, opet ponavljam, ima na netu puno videa i slika koji ilustruju vježbe koje se izvode bez pomagala, koristeći težinu vlastitog tijela. Uglavnom, ko želi, naći će način. :wink:
superiska

#3702 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by superiska »

Paco wrote: Ne idem u teretane pa ne znam. Samo kazem da sam vidio ovo negdje na policama, a sticajem okolnosti ispred mene je bio neki lik, ocigledno bilder :D, koji je djevojci objasnjavao kako te flasice moze napuniti pijeskom ili olovom pa vjezbati kod kuce :bih:
Eto, izmislio je toplu vodu :D Doduše, oni mi onako i izgledaju inteligentno :run:
Paco

#3703 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Paco »

superiska wrote:
Paco wrote: Ne idem u teretane pa ne znam. Samo kazem da sam vidio ovo negdje na policama, a sticajem okolnosti ispred mene je bio neki lik, ocigledno bilder :D, koji je djevojci objasnjavao kako te flasice moze napuniti pijeskom ili olovom pa vjezbati kod kuce :bih:
Eto, izmislio je toplu vodu :D Doduše, oni mi onako i izgledaju inteligentno :run:
Da si samo vidjela kako ga je zaljubljeno gledala i pazljivo slusala uz povremene komentare tipa "aha, aha...". Ma praznik za oci i usi :mrgreen:
triconja

#3704 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by triconja »

I jel teze olovo o pijeska?
moonca

#3705 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Euridika wrote:
moonca wrote:
I to ima veze s percepcijom ličnosti o vlastitom imidžu u javnom životu, isto kao i posjedovanje skupih mobitela, automobila, odjevnih predmeta i sl.
Nije li to nama svima cilj. Sve prema mogucnostima i prioritetima. To nas aktivira, daje nam snagu i zelju i puno bolje se osjecamo, a samim tim i okolina oko nas.

:)
Nije, nismo svi tako površni da ravnamo svoj imidž u javnosti prema materijalnim mogućnostima, već nas ima i koji ravnamo prema karakternim crtama i ostalim mentalno-duševnim osobinama.
Hoces da kazes da su posjedovanje skupih auta , mobitela, odjece -nadopuna za lose karakterne crte i mentalno- drustvene sposobnosti.
superiska

#3706 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by superiska »

Paco wrote:
superiska wrote:
Da si samo vidjela kako ga je zaljubljeno gledala i pazljivo slusala uz povremene komentare tipa "aha, aha...". Ma praznik za oci i usi :mrgreen:
Pored te zaljubljenosti beli mu je malo i ego hranila. Znaš da žene nekad odglume naivnost znajući koliko je muškarcu važno da je nečemu nauči :D
mad_max_ba

#3707 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by mad_max_ba »

superiska wrote:
Pored te zaljubljenosti beli mu je malo i ego hranila. Znaš da žene nekad odglume naivnost znajući koliko je muškarcu važno da je nečemu nauči :D
umjesto nekad
staviti često
:D
superiska

#3708 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by superiska »

mad_max_ba wrote:
superiska wrote:
umjesto nekad
staviti često
To je vec ljubav :) Pa samo recite da nismo uvidjavne :D
mad_max_ba

#3709 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by mad_max_ba »

superiska wrote:
Da da
Narcisoidna
superiska

#3710 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by superiska »

mad_max_ba wrote:
superiska wrote:
Da da
Narcisoidna

Ja sam totalno ozbiljna, bez trunke ironije. A ti to tumaci kako hoces. :)
mad_max_ba

#3711 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by mad_max_ba »

superiska wrote:
mad_max_ba wrote:
superiska wrote:
Da da
Narcisoidna

Ja sam totalno ozbiljna, bez trunke ironije. A ti to tumaci kako hoces. :)
slažemo se
da se ne slažemo po ovom pitanju
supercali

#3712 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by supercali »

frosty wrote:
Euridika wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Zašto dižete nos kad vam momak ide u teretanu ili se bavi nekim dr.sportom? Bojite se da ne postane zgodniji pa time i uočljivija meta ostalim ženkama.

A kad se vi sređujete to je jer se osjećate odlično. Nikako zbog toga da mamite druge oči na sebe :lol:
Većinom ti što hodaju puno po teretanama postaju zgodniji samo da bi gledali vlastiti odraz u ogledalu. Oni žene ni ne primjećuju, tako da te opasnosti nema. :D
OT: Ne smeta mi, i ja idem na fitness. Nek ide ili ne ide, nek se bavi čim želi od rekreacije. Ja ne idem da bih privlačila tuđe poglede, već zbog svojeg zdravlja i kondicije. I ne ogledam se u svakom ogledalu u teretani (osim povremeno dok vježbam, pa gledam da li pravilno izvodim vježbu, je li mi držanje ispravno i sl.). :D
Kolegice ista sam ti takva :lol:
Inace mi ne smeta kad muskarac ide u teretanu, sve dok sam mu ja vaznija od kante wheya :D
Ti neka nova
Vrijeme je tebi za kafu vidim ja
supercali

#3713 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by supercali »

superiska wrote:
mad_max_ba wrote:
superiska wrote:
umjesto nekad
staviti često
Niste nismo jos na kafi :mrgreen:
superiska

#3714 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by superiska »

Bice aBd :D Obecala sam ti - cim okrecim.
Euridika
Globalna šefica

#3715 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

moonca wrote:Hoces da kazes da su posjedovanje skupih auta , mobitela, odjece -nadopuna za lose karakterne crte i mentalno- drustvene sposobnosti.
Ne, nego da šepurenje u javnosti sa skupim automobilima, mobitelima, odjećom i sl. s ciljem da se time diže vlastita "cijena" u društvu predstavlja odsustvo jakog karaktera i manjak samopouzdanja. Generalno upućuje na isprazne, površne i priglupe persone.
Znači, nije problem posjedovati velik imetak (ako su finansijske mogućnosti takve), ali jeste problem šepuriti se pred drugima s tim i veličati sebe spram vlastitog bogatstva.
moonca

#3716 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Euridika wrote:
moonca wrote:Hoces da kazes da su posjedovanje skupih auta , mobitela, odjece -nadopuna za lose karakterne crte i mentalno- drustvene sposobnosti.
Ne, nego da šepurenje u javnosti sa skupim automobilima, mobitelima, odjećom i sl. s ciljem da se time diže vlastita "cijena" u društvu predstavlja odsustvo jakog karaktera i manjak samopouzdanja. Generalno upućuje na isprazne, površne i priglupe persone.
Znači, nije problem posjedovati velik imetak (ako su finansijske mogućnosti takve), ali jeste problem šepuriti se pred drugima s tim i veličati sebe spram vlastitog bogatstva.
E, zbilja odakle da krenem. Samo na podebljano- to nije njihov problem.

:-D Odustati cu od komentara.
hkpg92

#3717 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by hkpg92 »

Zene najbolji ulet ikad ? :lol:
Ramzess Veliki

#3718 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:@paco
Vidjela sam te flaše, ali ne znam gdje da nađem onaj sitni pijesak. :shock: Osim u Penny-ju, naravno, ali kad sam već tamo, odem i kupim sebi bućice. Nisu čak ni skupe, cca 7-10 KM/kom.

@klixoris
Ma nije baš, ne možeš s njom uvježbati sve skupine mišića. Ali, opet ponavljam, ima na netu puno videa i slika koji ilustruju vježbe koje se izvode bez pomagala, koristeći težinu vlastitog tijela. Uglavnom, ko želi, naći će način. :wink:
U prirodi ima pijeska. Prosetas pored potoka sa lopaticom, poneses neku kesu ... udahnes have ... :thumbup:
Ramzess Veliki

#3719 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
To drugo je do naseg mentaliteta. Kupiti skupo a ne najbolje je karakteristika osobe koja je nesigurna u sebe i ima potrebu dokazati se.
VS nekoga koga boli nesto za tudje misljenje.
Paco

#3720 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Paco »

Zene,
Znate li sta je ofsajd?

Opisite svojim rijecima i bez guglanja, pliz :mrgreen:
moonca

#3721 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

:lol:

Kada igraci suprotnog tima pobjegnu i ostave duda spustenih gaca. :roll:
triconja

#3722 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by triconja »

E zene slusati li vi (ili citate li) razne radikale (preciznije bi bilo reci fanatike) koji govore kako bi se ljudi trebali ponasati u onim stvarima ( :izet: ) i ima li to uticaja na vase slobode za vrijeme :izet: ?
moonca

#3723 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Slusam al' ne hajem. :roll: :oops: :D
superiska

#3724 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by superiska »

Paco wrote:Zene,
Znate li sta je ofsajd?

Nedozvoljena pozicija.
Ako se u trenutku upucivanja lopte iza njega nadje napadac protivnicke ekipe onda se dosudjuje ofsajd.
:zen:
Paco

#3725 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Paco »

superiska wrote:
Paco wrote:Zene,
Znate li sta je ofsajd?

Nedozvoljena pozicija.
Ako se u trenutku upucivanja lopte iza njega nadje napadac protivnicke ekipe onda se dosudjuje ofsajd.
:zen:
Ma bravo!
Superisku za selektora :bih: :mrgreen:
Post Reply