i meni se znalo desiti...__Phoenix__ wrote:Nisam jednom vidio da neko nekoga otjera u tri pizde materine jer mu je ovaj želio pomoći zbog takvih situacija...
al opet zao mi kad niko ne prileti nekom kad je fakat potrebno..
i meni se znalo desiti...__Phoenix__ wrote:Nisam jednom vidio da neko nekoga otjera u tri pizde materine jer mu je ovaj želio pomoći zbog takvih situacija...
Joj respo, ti i tvoje teorije...supercali wrote:U biti mi ne znamo je li iko ranije pitao a ona mozda trazila marku i sl i taj samo nastavio svojim poslom
Pa jel moguce da je neko prisao moguce znaci ne pricaj ni ti tvoje teorije da su svi postali ne znam stazateznistub wrote:Joj respo, ti i tvoje teorije...supercali wrote:U biti mi ne znamo je li iko ranije pitao a ona mozda trazila marku i sl i taj samo nastavio svojim poslom
Jebe me se za tokio, pricam o sarajevu. Na snimku se jasno vidi da zena lezi a "ljudi" prolaze. NIKO nije prisao...meni to dosta govori o mojim "sugrađanima"!supercali wrote:Pa jel moguce da je neko prisao moguce znaci ne pricaj ni ti tvoje teorije da su svi postali ne znam stazateznistub wrote:Joj respo, ti i tvoje teorije...supercali wrote:U biti mi ne znamo je li iko ranije pitao a ona mozda trazila marku i sl i taj samo nastavio svojim poslom
U tokiju je recimo sasvim normalno da se ne "pomaze" starijima i sl
Tačno.VjecitiStudent wrote:U biti, najlakše je naći milion izgovora.
Nije to izgovor jer ne znamo na forumu je li ko prisao prije snimanjaVjecitiStudent wrote:U biti, najlakše je naći milion izgovora.
zna se sta je bitnoDaryl Dixon wrote:ne mozes generalizovati situaciju u Sarajevu na osnovu jednog primjera zene koja lezi na trotoaru, isto je to sve i u drugim gradovima BiH i Balkana.. nego bitno je snimiti klip i objaviti na netu umjesto da je glupan prisao zeni da je pita da li je ok i treba li joj pomoc..
Naravno, ovi što bezbrižno prolaze redom znaju da je neko već bio prišao, da je u pitanju prosjakinja, da je pjana, da je ...supercali wrote:Nije to izgovor jer ne znamo na forumu je li ko prisao prije snimanjaVjecitiStudent wrote:U biti, najlakše je naći milion izgovora.
Pa ko prica o ovima sto prolaze?VjecitiStudent wrote:Naravno, ovi što bezbrižno prolaze redom znaju da je neko već bio prišao, da je u pitanju prosjakinja, da je pjana, da je ...supercali wrote:Nije to izgovor jer ne znamo na forumu je li ko prisao prije snimanjaVjecitiStudent wrote:U biti, najlakše je naći milion izgovora.
ovo postao svijet serijskih šupaka.
Jednom pomogao i zavrsio 5h u policiji na ispitivanju, sad prilazim samo ako znam osobu.zateznistub wrote:Bez obzira na sve, ljudski.je prici i pitati treba li pomoci.
Sarajevo se jednostavno pretvorilo u nesto sto ja ne prepoznajem kao svoj grad isto je i sa sugrađanima.
ako prosi onda je treca u nizu sto na ovaj fazon prosi bar sto ja znam, ko ne vjeruje nek proseta nedjeljom do auto pijacesupercali wrote: Pa ko prica o ovima sto prolaze?
Znaci samo na osnovu njih cemo zakljuciti da se sarajevo pretvorilo u nesto sto kao nije bilo
Evo ovdje ima taxi stand i siguran sam da bi bar neko od njih prisao da je zena izgubila svjest i sl pa pala
Ni ja ne bi prisao u ovoj situaciji iako zelim pomoci
Zasto? Zato jer je nemoguce da je pala i da niko nije vidio sto znaci da bi tu vec prisao neko a kako nije niko prisao znaci da je to uradila s razlogom u ovom slucaju prosnja
Pa eto i na komentarima neko cini mi se napisa da je prosnja u pitanju znaci vec poznata po tome
AmirBaa wrote:Sta je cudno ? Ljudi u sarajevu svakodnevno gledaju kako se djeci kradu pare, mobitelu, kako se kuce pljackaju pa nekad i bodu ljudi po tramvaju i cudno vam sto su prolazili pored zene koja lezi ? Ocigledno ste predugo za tastaturama i u autima pa ne vidite svakodnevnicu dragog nam grada
Trebo si na na noz nabost,sram ga bilo đe ce ti se uopste obracat,drtina matora.drag_gost wrote:Prosli vikend prolazim pored masinske oko 12 sati popodne, upekao zvjezdan, nigdje nikoga. Idem prema tramvajskoj i nosim praznu flasu vode da je bacim u onu zelenu kantu odmah pored masinske. Fulih kantu, flasa pade na asfalt, otkotrlja se, pa se vratih, podigoh je i ubacih u kantu iz drugog pokusaja. Nisam ni digao glavu kad neki stariji covjek, koji mi je valjda isao u susret, a nisam ga ni vidio po onom zvjezdanu govori: "Svaka cast, danas je to rijetkost vidjeti". Nisam balavac, nesto sam i prosao u zivotu, nabralo se tu i finih godina, ali nisam znao sta da mu kazem. Krenuh da kazem: "Hvala", ali mi stade knedla u grlu - postidih se, nasmijah i prodjoh. Gdje cu reci "Hvala" za nesto takvo...
drag_gost wrote:Prosli vikend prolazim pored masinske oko 12 sati popodne, upekao zvjezdan, nigdje nikoga. Idem prema tramvajskoj i nosim praznu flasu vode da je bacim u onu zelenu kantu odmah pored masinske. Fulih kantu, flasa pade na asfalt, otkotrlja se, pa se vratih, podigoh je i ubacih u kantu iz drugog pokusaja. Nisam ni digao glavu kad neki stariji covjek, koji mi je valjda isao u susret, a nisam ga ni vidio po onom zvjezdanu govori: "Svaka cast, danas je to rijetkost vidjeti". Nisam balavac, nesto sam i prosao u zivotu, nabralo se tu i finih godina, ali nisam znao sta da mu kazem. Krenuh da kazem: "Hvala", ali mi stade knedla u grlu - postidih se, nasmijah i prodjoh. Gdje cu reci "Hvala" za nesto takvo...
Profesionalac.sha_ba wrote:zna se sta je bitnoDaryl Dixon wrote:ne mozes generalizovati situaciju u Sarajevu na osnovu jednog primjera zene koja lezi na trotoaru, isto je to sve i u drugim gradovima BiH i Balkana.. nego bitno je snimiti klip i objaviti na netu umjesto da je glupan prisao zeni da je pita da li je ok i treba li joj pomoc..sala mala..
a slazem se lik snima i onda kmechi kako niko nece da pridje