ispod su svi
Poslano s Commodore 64
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Vidiš ti moj Ing, jel' se ne posti 1-2 dana, mi opet zlo i naopako... a nisu se još ni šejtani odvezali...ing-ecc wrote:Sve je ovo zrelo opet za Ramazana
Mladosti, mladosti [emoji1]heat wrote:nije sejtanluk kazati godine starosti
hahahaaaaesmasaric wrote:Mladosti, mladosti [emoji1]heat wrote:nije sejtanluk kazati godine starosti
Ko Amer i Rus. [emoji28]ing-ecc wrote:hahahaaaa [emoji38] imam ja ko ce mene izvlaciti, ja i ti ko min. i max. tj. ko minus i plus.esmasaric wrote:Mladosti, mladosti [emoji1]heat wrote:nije sejtanluk kazati godine starosti
nemoj na glasesmasaric wrote:Ko Amer i Rus. [emoji28]ing-ecc wrote:hahahaaaa [emoji38] imam ja ko ce mene izvlaciti, ja i ti ko min. i max. tj. ko minus i plus.esmasaric wrote: Mladosti, mladosti [emoji1]
Samo što ti izgledas ko da ti je 25, a ja osjedila.
Zar nisi znala da mu je 15 [emoji12]esmasaric wrote:Ko Amer i Rus. [emoji28]ing-ecc wrote:hahahaaaa [emoji38] imam ja ko ce mene izvlaciti, ja i ti ko min. i max. tj. ko minus i plus.esmasaric wrote: Mladosti, mladosti [emoji1]
Samo što ti izgledas ko da ti je 25, a ja osjedila.
Pa doooooobjoooo .... neka ti je tlinaect [emoji166]esmasaric wrote:@eluna Ali..onda je meni tlinest. [emoji64]
Malo sam bila nestašna danas...[emoji1] [emoji1]nuovavita wrote:Auuu krenulo je opet [emoji38]
Znaci ovako...kafa ne prije srijede![]()
Zar opet o cm?!Ja ne vjerujem u rekla-kazala...samo licna provjera
![]()
Kakve su vam to obrnute proporcije godina i velicina?![]()
@ing kako strasno?!
To je majooooo... [emoji1] [emoji1]eluna wrote:Pa doooooobjoooo .... neka ti je tlinaect [emoji166]esmasaric wrote:@eluna Ali..onda je meni tlinest. [emoji64]
Sent from my V7A using Tapatalk
jel inspekcija/kontrola po sistemu slucajnog uzorka ili .... ?Euridika wrote:Malo sam bila nestašna danas...[emoji1] [emoji1]nuovavita wrote:Auuu krenulo je opet [emoji38]
![]()
@ing kako strasno?!
Nismo se odavno bockali i pipkali...[WINKING FACE]
Centimetri su neprevaziđena tema... [emoji1], to i fi...[emoji1]
Ako si ti inspektor, ja ću biti revizor, dupla kontrola...[emoji38]
Kafa očito tek za 7-8 dana... [emoji17]
Poslano s Tapatalka
Ne, ne, idemo ciljano na određene uzorke. Ima i nas inspektorica/revizorki dovoljno, pa se možemo rasporediti po kandidatima... a poslije uspoređujemo rezultate...heat wrote:jel inspekcija/kontrola po sistemu slucajnog uzorka ili .... ?Euridika wrote:Malo sam bila nestašna danas...[emoji1] [emoji1]nuovavita wrote:Auuu krenulo je opet [emoji38]
![]()
@ing kako strasno?!
Nismo se odavno bockali i pipkali...[WINKING FACE]
Centimetri su neprevaziđena tema... [emoji1], to i fi...[emoji1]
Ako si ti inspektor, ja ću biti revizor, dupla kontrola...[emoji38]
Kafa očito tek za 7-8 dana... [emoji17]
Poslano s Tapatalka![]()
Poslano s Commodore 64
Budite ljubazne na vrijeme obavijestite, da bi kandidati dosli na kontrolu ˝spremni˝Euridika wrote: Ne, ne, idemo ciljano na određene uzorke. Ima i nas inspektorica/revizorki dovoljno, pa se možemo rasporediti po kandidatima... a poslije uspoređujemo rezultate...
Poslano s Tapatalka
Sreća pa je Bajram, ima još baklava...[emoji1]heat wrote:Budite ljubazne na vrijeme obavijestite, da bi kandidati dosli na kontrolu ˝spremni˝Euridika wrote: Ne, ne, idemo ciljano na određene uzorke. Ima i nas inspektorica/revizorki dovoljno, pa se možemo rasporediti po kandidatima... a poslije uspoređujemo rezultate...
Poslano s Tapatalka![]()
Poslano s Commodore 64
Euridika wrote:Sreća pa je Bajram, ima još baklava...[emoji1]heat wrote:Budite ljubazne na vrijeme obavijestite, da bi kandidati dosli na kontrolu ˝spremni˝Euridika wrote: Ne, ne, idemo ciljano na određene uzorke. Ima i nas inspektorica/revizorki dovoljno, pa se možemo rasporediti po kandidatima... a poslije uspoređujemo rezultate...
Poslano s Tapatalka![]()
Poslano s Commodore 64
Poslano s Tapatalka
Jes', jes'... [emoji1] [emoji1] [emoji1]heat wrote:[emoji38]Euridika wrote:Sreća pa je Bajram, ima još baklava...[emoji1]heat wrote:Budite ljubazne na vrijeme obavijestite, da bi kandidati dosli na kontrolu ˝spremni˝![]()
Poslano s Commodore 64
Poslano s Tapatalka
ima baklava, a Bgm i ruzica![]()
Poslano s Commodore 64