Novi rat

Locked
Alfons Kauders

#3701 Re: Novi rat

Post by Alfons Kauders »

L u c i f e r wrote:Gle gle, ma ko mi se to uzjebo...? :lol:

Image

Vako bi i u ratu bilo, no mercy... :nargila:
Ziv bio, kakav ti je ovo telefon kad ode 20% baterije za sat? :D
Fudo387

#3702 Re: Novi rat

Post by Fudo387 »

Hafis wrote:
Bodkin wrote:
E cuj srbi platiti krvaviju cijenu, a bosnjaci su ti koji bi morali napadati doboj, vlasenicu ili banja luku. Da ne kazem da niko ne zna sta bi hrvati radili.
Čuj šta bi radili? Ekonomija i srednje poduzetništvo...pa tko bi konvoje propuštao i osiguravao :)
To sto ti definises ekonomijom pristojan svijet je okarekterisao kao pljacku i otimacinu tudjeg. Sumnjam da bi ti opet upalilo, Bihac vise nije opkoljen, a ni Sarajevo.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3703 Re: Novi rat

Post by Domaci izdajnik »

L u c i f e r wrote:

Kad bi dobio žulj od čizme razjaukao bi se samo tako...o nečemu ozbiljnijem da ne pričam :lol:
Mister Yes

#3704 Re: Novi rat

Post by Mister Yes »

Lakat Jebić wrote:sto se tice mog misljenja o tebi, ono je u svakom slucaju, shodno predmetu istog, skromno :D

a sadrzajno odgovara manje vise ovome sto je itakoto napisao

edit: prije edita :D
Znači "čedomir" :D

Evo, nije mi bilo mrsko da slikam svoju vojnu knjižicu:

Image

Evo i iznutra malo (ostavio sam ime oca da i tu dilemu riješimo :D )
A tu je i krvna grupa ako kome treba baš ta :D

Image

Da završimo i sa tom pričom jednom za svagda :izet:
nosara

#3705 Re: Novi rat

Post by nosara »

Fudo387 wrote:
Hafis wrote:
Bodkin wrote:
E cuj srbi platiti krvaviju cijenu, a bosnjaci su ti koji bi morali napadati doboj, vlasenicu ili banja luku. Da ne kazem da niko ne zna sta bi hrvati radili.
Čuj šta bi radili? Ekonomija i srednje poduzetništvo...pa tko bi konvoje propuštao i osiguravao :)
To sto ti definises ekonomijom pristojan svijet je okarekterisao kao pljacku i otimacinu tudjeg. Sumnjam da bi ti opet upalilo, Bihac vise nije opkoljen, a ni Sarajevo.
Kad pogledas siru sliku, opkoljeni smo momacki... Ne sumnjam da bi ovi nasli neki interes da nam se opet zajednicki navale na koske... :roll:
nosara

#3706 Re: Novi rat

Post by nosara »

Lajavikrelac wrote:
L u c i f e r wrote:

Kad bi dobio žulj od čizme razjaukao bi se samo tako...o nečemu ozbiljnijem da ne pričam :lol:
Mislis od stikle...!? :namigusa: :D
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3707 Re: Novi rat

Post by Domaci izdajnik »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Fudo387

#3708 Re: Novi rat

Post by Fudo387 »

Koliko ja mogu primjetiti nakon blagog osvrta na tu vojnu knjizicu, bez slike, bez datuma prijave i odjave, to si ti sebi sam napravio.
Svaka cast na trudu, al' samo se jos vise ukopavas bezveznim photoshopom. Ne znam zasto uopste i pokusavas dokazati nekome da si Hajrudinov kad smo mi svi jednoglasno dosli do zakljucka da si Jovanov? :cry:
Hafis

#3709 Re: Novi rat

Post by Hafis »

Fudo387 wrote:
Hafis wrote:
Bodkin wrote:
Znam ja da nisu opkoljeni, ali nisu plaho povezani. Kako bi dotjerao robu do Bihaća, a pogotovo iz Bihaća do Sarajeva?
Bodkin

#3710 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

Hafis wrote:
Bodkin wrote:
Pametno pametno
Lakat Jebić

#3711 Re: Novi rat

Post by Lakat Jebić »

@mister yes

ja ti na ove dvije slike nista ne vidim, osim da je neciji otac hajrudin :D
Bodkin

#3712 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:Koliko ja mogu primjetiti nakon blagog osvrta na tu vojnu knjizicu, bez slike, bez datuma prijave i odjave, to si ti sebi sam napravio.
Svaka cast na trudu, al' samo se jos vise ukopavas bezveznim photoshopom. Ne znam zasto uopste i pokusavas dokazati nekome da si Hajrudinov kad smo mi svi jednoglasno dosli do zakljucka da si Jovanov? :cry:
Ima dijaspora njuh. Druze se sa jovanima gore, ali ce u bosni ratovati :lol:
Hafis

#3713 Re: Novi rat

Post by Hafis »

Nemoj da vam ja ovdje postavljam svoju vojnu iskaznicu 8-)
Polovica bi vas se samobanirala, a preostali bi prešli na temu sport ili zdravlje
155_mm

#3714 Re: Novi rat

Post by 155_mm »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/prijedor ... /150720115

ove kaznili odmah one sto sto su urezali 4C u ledja zivom covjeku danima nisu mogli naci. ne znam dali su ih i do danas pronasli. trenutno kako stvari stoje srbi se jos jedino nad bosnjacima povratniciima mogu izzivljavati. svi ostali narodi SFRJ su se izvukli iz tog "zagrljaja".

kad bi se istrazivala spremnost na odbranu od odCepljenjea po kantonima vjerujem da bi USK vrlo visoko kotirao. na kraju bi moglo ispasti da ce se odluka o secesiji donijeti u krajini a ne u brckom ili podrinju. ko bi to rekao. :shock:

ovi odnesose zastavu sa ljiljanima u samo srce "republjik" i jos im porucise da im genocid ne zalost ne mogu zaboraviti.
jos ako ima ista u onoj nebulozi od lazanjskog o alibabinoj pecini na grabezu mogu samo jedno poruciti:
"mogo bi ovdi njeko bit bjen"
L u c i f e r

#3715 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

Alfons Kauders wrote:
L u c i f e r wrote:Gle gle, ma ko mi se to uzjebo...? :lol:

Image

Ziv bio, kakav ti je ovo telefon kad ode 20% baterije za sat? :D
Samsung tablet, video srče čorbu... ;-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3716 Re: Novi rat

Post by _BataZiv_0809 »

Hafis wrote:Nemoj da vam ja ovdje postavljam svoju vojnu iskaznicu 8-)
Polovica bi vas se samobanirala, a preostali bi prešli na temu sport ili zdravlje
:-?
Bodkin

#3717 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

Jesi to bio u crnim labudovima :mrgreen:
nosara

#3718 Re: Novi rat

Post by nosara »

Bodkin wrote:
Jesi to bio u crnim labudovima :mrgreen:
Image
Fudo387

#3719 Re: Novi rat

Post by Fudo387 »

Hafis wrote:Znam ja da nisu opkoljeni, ali nisu plaho povezani. Kako bi dotjerao robu do Bihaća, a pogotovo iz Bihaća do Sarajeva?
Do Bihaca preko teritorije koju kontrolisu snage Nato pakta, do Sarajeva od Bihaca preko teritorije koju kontrolisu snage Armije BiH.
Plus sarajevski aerodrom.
tandmand

#3720 Re: Novi rat

Post by tandmand »

Mister Yes wrote:
DrugaGimnazija wrote: Ne RS, nego veliki broj Srba i Hrvata, medju gradjanima BiH. RS je teritorija nastala na zlocinu u kojoj i danas vlada aparthejd.
Bez RS-a Srbi dugoročno ne mogu opstati u BiH. Barem ne u velikom broju. Kao neka manjina možda. Isto kao što Hrvati bez entiteta neće dugoročno opstati u BiH
Mogu opstati u okviru Zajednice srpskih opština (tamo gje ih je > 80%), u kojima bi imali kulturnu autonomiju (školstvo, mediji ...) a nalazili bi se u državi Republici BiH, koja nema entitete i kantone.
Fudo387

#3721 Re: Novi rat

Post by Fudo387 »

Bodkin wrote:
Fudo387 wrote:Koliko ja mogu primjetiti nakon blagog osvrta na tu vojnu knjizicu, bez slike, bez datuma prijave i odjave, to si ti sebi sam napravio.
Ima dijaspora njuh. Druze se sa jovanima gore, ali ce u bosni ratovati :lol:
Sta tebi nije jasno doktore necega u pokusaju?
palermo

#3722 Re: Novi rat

Post by palermo »

Mister Yes wrote:
DrugaGimnazija wrote: Ne RS, nego veliki broj Srba i Hrvata, medju gradjanima BiH. RS je teritorija nastala na zlocinu u kojoj i danas vlada aparthejd.
Bez RS-a Srbi dugoročno ne mogu opstati u BiH. Barem ne u velikom broju. Kao neka manjina možda. Isto kao što Hrvati bez entiteta neće dugoročno opstati u BiH
Vjerovatno si u pravu što se tiče ovoga. Dio Srba bi ostao manjina ( slično Bošnjacima u Sandžaku), a dio Srba bi se asimilirao u pretpostavljam bosance pravoslavne vjeroispovjesti, koji bi dijelili isti sistem vrijednosti sa svojim komšijama Bošnjacima
Što se tiče Hrvata ovaj proces je već započeo. I teško da semože zaustaviti.

Uostalom ti si i sam pisao o nemogućnosti postojanja dva paralelna sistema vrijednosti na istom području. Sa čime se ja slažem. I šteta što nisi konzistentan u svojim stavovima, nego, iz nekih svojih lilčnih razloga, trolaš.
PM72

#3723 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Nije ni prvi metak opaljen a već se formirao logistički bataljon! Mudro.Što bi samo Esed Radeljaš postao milioner trgujući obućom,odjećom,hranom i municijom kao načelnik logistike II viteške a do rata bio portir u Zrak-u.
Fudo387

#3724 Re: Novi rat

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:Nije ni prvi metak opaljen a već se formirao logistički bataljon! Mudro.Što bi samo Esed Radeljaš postao milioner trgujući obućom,odjećom,hranom i municijom kao načelnik logistike II viteške a do rata bio portir u Zrak-u.
Sto se ti zamaras stvarima koje te ne zanimaju?
Ti ces svakako sa svojim jaranom trokom biciklom u Norvesku. :lol:
Hafis

#3725 Re: Novi rat

Post by Hafis »

Fudo387 wrote:
Hafis wrote:Znam ja da nisu opkoljeni, ali nisu plaho povezani. Kako bi dotjerao robu do Bihaća, a pogotovo iz Bihaća do Sarajeva?
Do Bihaca preko teritorije koju kontrolisu snage Nato pakta, do Sarajeva od Bihaca preko teritorije koju kontrolisu snage Armije BiH.
Plus sarajevski aerodrom.
Pa kojeg će kurca onda ratovati kada sve kontroliraju.
Dovoljan je samo jedan proglas da se pročita na FTV dnevniku i bila stvar.
Locked