BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

TvrtkoTreci

#3701 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

mariobl wrote:Uzmi zvanicne cjenovnike u mobilnoj na pretplati pa uporedi bht mtel i eronet pa ces vidjeti da im je svima oko 0,20KM cijena minute tj slicni su samo je razlika u drugacijem principu pretplate o kojem sam vec govorio.
Gofree pa gofree uhvatio se njega ko pijan plota, juce se ljudi pojavili isturili ponudu i ocekujes da odmah ostali pohrle da koriguju svoje cjenovnike. Kazem bilo je tako i na izi mobile povoljno pa ga ugasise
pa odlična potvrda moje teze o vjernim ovcama bht uhljeba
Neće oni ni korigovat cjenovnik dokle god ima ovaca, svakq korekcija cjenovnika znači sanjenje prihoda uhljebima a tu ih samo ne diraj, u platu, prosječnu od 1700

GOfree je preuzeo izimobil korisnike a ne mtel
jarobot

#3702 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by jarobot »

TvrtkoTreci wrote:
mariobl wrote:Uzmi zvanicne cjenovnike u mobilnoj na pretplati pa uporedi bht mtel i eronet pa ces vidjeti da im je svima oko 0,20KM cijena minute tj slicni su samo je razlika u drugacijem principu pretplate o kojem sam vec govorio.
Gofree pa gofree uhvatio se njega ko pijan plota, juce se ljudi pojavili isturili ponudu i ocekujes da odmah ostali pohrle da koriguju svoje cjenovnike. Kazem bilo je tako i na izi mobile povoljno pa ga ugasise
Neće oni ni korigovat cjenovnik dokle god ima ovaca, svakq korekcija cjenovnika znači sanjenje prihoda uhljebima a tu ih samo ne diraj, u platu, prosječnu od 1700

Šta je sa Eronet ovcama iz mog gornjeg posta , oni su ovce na kvadrat :D :D :D
Benq

#3703 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

Od juce popodne 4 prepaid (stalna) broja manje na bht-u a vise na haloo , kad kazem stalna , mislim na brojeve koji su se na telecomu koristili duzi niz godina. Pa neka Novalic sada dovodi svjetske strucnjake u BH Telecom da mu oni kazu sta ne stima, jos ne mogu da vjerujem da je covjek to izjavio i to jos uzivo..
mariobl

#3704 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mariobl »

jarobot wrote:
TvrtkoTreci wrote:

Šta je sa Eronet ovcama iz mog gornjeg posta , oni su ovce na kvadrat :D :D :D
I dalje su ovce :)

Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#3705 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mali_milojica »

Kod nas narod ne voli promjene.
Vidimo po glasanju za politicare.
Pa se istog drze i kod operatera.
:D
mariobl

#3706 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mariobl »

Ovdje kada se treba porediti bht sa eronetom za stvari gdje je eronet bolji pominje eronet, a za stvari gdje je gofree bolji pominje gofree, tako da ispada da se bht u isto vrijeme takmici sa dva razlicita operatera kod kojih se pominju samo dobre strane ovisno o potrebi odnosno o tome u cemu je ta ponuda bolja od bht dok se lose strane te ponude tada ne pominju.

Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk
TvrtkoTreci

#3707 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

Al ti si tu da žestoko braniš uhljebe na tri fronta ako treba :lol:
mali_milojica wrote:Kod nas narod ne voli promjene.
Vidimo po glasanju za politicare.
Pa se istog drze i kod operatera.
:D
Djelomično tačno, jer u politici fakat nemaš bolje alternative, svi su isti govnari, nijanse ih tek razlikuju
mali_milojica

#3708 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mali_milojica »

Ja npr nisam zahtjevan korisnik.
Na BHTelecomu sam.
Isti broj imam 20 godina.
MojMini15.
Racun dolazi oko 20 KM.
Mislim iskreno,ne mora se neko sloziti sa mnom,da bilo gdje da predjem ne bih ostvario neke znacajne ustede. Mislim,mozda bi,ali bi to bilo reda 2-3-5 KM. Beznacajno.
Isto bi to bilo na svakom postpaid (prepaid ne bih nikad uzeo).
Jbg,ne pijem,ne pusim,ne kockam,ne kurvam se,moram to negdje izbaciti :lol:
TvrtkoTreci

#3709 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

Nije to samo stvar para, da beznačajno je 2,3,5 KM
Stvar je principa i toga da se neko pravi pametan a mene levatom, a to rade bht uhljebi, sebi prosječnu platu 1700 na 3500 uhljeba od kojih je realno viška 1500 a tebi priču kako ne može jeftinije
Ja maksuz odem u manji bh blentitet i naspem goriva iako razliku od 10-15 KM potrosim prakticno na put, jer je 100 km tamo, vamo ali je princip da naftnim govnarima u FBH nedam da se prave pametni a mene ovcom i da ostvaruju extra profite
Od.mene neće, isto kao i bht uhljebi koje sam odjebo prije godinu i po kada sam prebacio ultra broj koji je među prvim kupljen oktobra 2000.g. kada su tek izašle ultra kartice
mali_milojica

#3710 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mali_milojica »

Ima i stvar principa.
Postujem i to.
Npr meni je stvar principa da ne dam pare nekome ko podrzava RS,ko ne priznaje genocid,ko radi na razvaljivanju ove zemlje,ko nagradjuje ratne zlocince...
jarobot

#3711 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by jarobot »

mali_milojica wrote:Ima i stvar principa.
Postujem i to.
Npr meni je stvar principa da ne dam pare nekome ko podrzava RS,ko ne priznaje genocid,ko radi na razvaljivanju ove zemlje,ko nagradjuje ratne zlocince...
Šta piješ majke ti da te častim !!!! :D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
jarobot

#3712 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by jarobot »

TvrtkoTreci wrote:Nije to samo stvar para, da beznačajno je 2,3,5 KM
Stvar je principa i toga da se neko pravi pametan a mene levatom, a to rade bht uhljebi, sebi prosječnu platu 1700 na 3500 uhljeba od kojih je realno viška 1500 a tebi priču kako ne može jeftinije
Ja maksuz odem u manji bh blentitet i naspem goriva iako razliku od 10-15 KM potrosim prakticno na put, jer je 100 km tamo, vamo ali je princip da naftnim govnarima u FBH nedam da se prave pametni a mene ovcom i da ostvaruju extra profite
Od.mene neće, isto kao i bht uhljebi koje sam odjebo prije godinu i po kada sam prebacio ultra broj koji je među prvim kupljen oktobra 2000.g. kada su tek izašle ultra kartice
Znači tebi je gotiva otići platiti gorivo u entitet koji će od ti para braniti Kardžića, dati penziju Plavšićki ....platu dodiku i ekipi koja podržava genocid koji su glavni krvci što ne funkcioniše država i što je stanje ovakvo.
Ejvala ako pravi si ono Balija !!!
mali_milojica

#3713 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mali_milojica »

jarobot wrote:
Postujem i to.
Sok,ne gazirani :D
jarobot

#3714 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by jarobot »

mali_milojica wrote:
jarobot wrote:
Postujem i to.
Sok,ne gazirani :D
Na istoj smo frekvenciji
TvrtkoTreci

#3715 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

Postujem i to.
Kao.prvo sipam na privatnim pumpama,
Kao drugo pdv ide na zajednički račun
Kao treće poštedi me partizanskih SUPLJIH priča o kvazi patrotizmu, pa nek uhlebaši iz Hife i EP i bhtelekoma budu patrijote pa nek smanje sebi prihide.i plate snižavajući cijene a ne ostvarujući extra profite da bi njima nekoliciij bilo extra dobrro, nabijem ja na kurac sve takve kvazi patriote i one koji takve podržavaju
mali_milojica

#3716 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mali_milojica »

TvrtkoTreci wrote:
Postujem i to.
Kao treće poštedi me partizanskih SUPLJIH priča o kvazi patrotizmu, pa nek uhlebaši iz Hife i EP i bhtelekoma budu patrijote pa nek smanje sebi prihide.i plate snižavajući cijene a ne ostvarujući extra profite da bi njima nekoliciij bilo extra dobrro, nabijem ja na kurac sve takve kvazi patriote i one koji takve podržavaju
Sljedeci put kad budes isao kod Neskovica i dr privatnika u RS pitaj ga (ako smijes naravno) jel Radovan heroj ili zlocinac,pa vidi sta ce ti odgovoriti ;-)
Ja tebe nista ne ubjedjujem. Imas princip imam princip. Ti se drzi svog,ja cu svog :thumbup:
Last edited by mali_milojica on 14/01/2017 12:15, edited 1 time in total.
TvrtkoTreci

#3717 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

jarobot wrote:
TvrtkoTreci wrote:Nije to samo stvar para, da beznačajno je 2,3,5 KM
Znači tebi je gotiva otići platiti gorivo u entitet koji će od ti para braniti Kardžića, dati penziju Plavšićki ....platu dodiku i ekipi koja podržava genocid koji su glavni krvci što ne funkcioniše država i što je stanje ovakvo.
Ejvala ako pravi si ono Balija !!!
Nema većeg balije od tvog Alijice (Alijin mali koji se odaziva na Bakir) i alijica poput tebe, koji istom tom dodiku produžava bitisanje šurujući s njim i sklapajući aranžmane sa MMFom, a naravno i radi samih sebe alijica da bi opstali na vlasti, jer svi žive i opstaju na račun tranši MMF
Last edited by TvrtkoTreci on 14/01/2017 12:27, edited 1 time in total.
TvrtkoTreci

#3718 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

mali_milojica wrote:
TvrtkoTreci wrote:
Postujem i to.
Sljedeci put kad budes isao kod Neskovica i dr privatnika u RS pitaj ga (ako smijes naravno) jel Radovan heroj ili zlocinac,pa vidi sta ce ti odgovoriti ;-)
Kao.prvo ne.sipam kod.neškovića nego na SAS ili Brčkogas ali nebitno
Reko sam ti kad alijica vlasnik Hife ili državni banditi EP (ama baš jednaki kao bhtelekom uhljebi) ka budu prave patrijote pa budu zadovoljni sa istom zaradom kao ovi u manjem blentitetu, a to znači budu cijene manje za 20-30 feninga javi mi da onda naspem kod njih....dokle god patrijote nastoje da mi iz džepa ukradu više para od mene su voljno....a nek ih podržavaju oni koji od takvih što kradu imaju koristi ili su na državnom budžetu, i oni uglavnom i prde o lažnom patriJotizmu
avaks

#3719 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Tema je mobilni operateri, imate politiku na drugoj strani foruma.
92' ste po hodniku u tutama klizali a sada ovde pamet prosipate, ajmo fajrunat!
Sve neki tastatura ratnici, j**** ja one koji se Vučka ne sjećaju :lol:

OT
I Eronet i GoFree imaju svoje prednosti a trenutno GoFree ima najjaču ponudu koliko sam upratio, dobre cijene, internet za solidne novce i ekstra obračunsku.
Jedino negativno je što koriste infrastrukturu mtela pa za nas u centralnoj Bosni i nije atraktivno zbog pokrivenosti. Da živim i radim u Sarajevu ne bih se ni sekunde razmišljao vala. A vremenom će i oni imati sve više korisnika pa će to biti kamaru brojeva da pričaš za DŽ :thumbup:
Porediti Ultru sa ovim tarifama GoFree je smiješno, Mini 15 je pretplata i ni to ne ide a SUper 15 je i jeftiniji i bolji od Mini 15 tako da tu nemamo šta raspravljati.
Kiki_Musampa

#3720 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Kiki_Musampa »

Samo jedan off topic od mene.Po meni je negiranje BiH ako se iz nekog razloga ne koristi usluga ako je iz Bijeljine,Banja Luke,Citluka itd...
Firma je registrovana u BiH,placa poreze toj istoj drzavi.

Sent from mTalk
avaks

#3721 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Ma vidiš da samo šuplju prosipaju, toliko je tema zaključano zbog ovakvih ispada pa hoće i ovu jer onim anamotamo ne odgovara da je neko jeftiniji a bolji po usluzi :lol:
A da su djeca pročitala Ustav ne bi lupetali bezveze :thumbup: :bih:

Znači, činjenice:
Ultra 13KM - 1GB interneta (negiraju ljudsko dostojanstvo i osnovna ljudska prava cijenama nenormalnim)
Haloo 8KM - 2GB interneta (razgovori u mreži besplatni)
GoFree 10KM - 3GB interneta (razgovori u mreži besplatni)
TvrtkoTreci

#3722 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by TvrtkoTreci »

Dodaj još tu da GOfree jedini ima flat internet i to na prihvatljivih 128 kbps a ne kao bht mudohani koji na mini15 i midi30 daju na 64 kbps

Vlasnik GOfree je Logosoft, sarajevska firma, iako neki tvrde da ih je kupio mtel
Kiki_Musampa

#3723 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Kiki_Musampa »

Pa ko je sad jeftiniji,gofree ili haloo,sto se tice razgovora...koristim no limit,ali zbog nekih privatnih stvari moram smanjiti troskove maksimalno...

Sent from mTalk
mali_milojica

#3724 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mali_milojica »

TvrtkoTreci wrote:Dodaj još tu da GOfree jedini ima flat internet i to na prihvatljivih 128 kbps a ne kao bht mudohani koji na mini15 i midi30 daju na 64 kbps

Vlasnik GOfree je Logosoft, sarajevska firma, iako neki tvrde da ih je kupio mtel
Faruk Telibecirevic je prodao 65% firme Mtelu.
purgatorio

#3725 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by purgatorio »

Kiki_Musampa wrote:Pa ko je sad jeftiniji,gofree ili haloo,sto se tice razgovora...koristim no limit,ali zbog nekih privatnih stvari moram smanjiti troskove maksimalno...

Sent from mTalk
haloo, jer tvrde da imaju 200k korisnika (vjer lažu, ali ako imaju pola opet super), a i vidim sve vise ljudi prebacuje brojeve na haloo.
Post Reply