Danasnji "feminizam"
- triconja
#3702 Re: Danasnji "feminizam"
Moras biti preciznija, jel prelaska u desni spektar i ostajanja tu ili osciliranja i zavrsetka u desnom spektru?annoy wrote:Svi smo imali tu fazu
- MarlboroGold
#3703 Re: Danasnji "feminizam"
Koja strana više plati trico ide tamo ha ja...
- triconja
#3704 Re: Danasnji "feminizam"
Sta mi vise odgovara tu i idem, ha jaMarlboroGold wrote:Koja strana više plati trico ide tamo ha ja...
Evo da ne pravim novi post nekako mi je sranje sto namecu sliku da je bilo zenskih vojnika kolko hoš u ww1 i ww2, znaci nekako i tu vrse propagandu, vise se ni igrica ne moze igrat bez da ti secer skoci
- Bloo
- Globalna šefica
#3705 Re: Danasnji "feminizam"
triconja wrote:Sta mi vise odgovara tu i idem, ha jaMarlboroGold wrote:Koja strana više plati trico ide tamo ha ja....
Evo da ne pravim novi post nekako mi je sranje sto namecu sliku da je bilo zenskih vojnika kolko hoš u ww1 i ww2, znaci nekako i tu vrse propagandu, vise se ni igrica ne moze igrat bez da ti secer skoci
Eno ti realistična DOTA i FF
For fuck's sake
- annoy
#3706 Re: Danasnji "feminizam"
Znam samo da s godinama postajem sve veca konzervatriconja wrote:Moras biti preciznija, jel prelaska u desni spektar i ostajanja tu ili osciliranja i zavrsetka u desnom spektru?annoy wrote:Svi smo imali tu fazu
- MarlboroGold
#3707 Re: Danasnji "feminizam"
Skine Duke Nukem i riješen problem 
- triconja
#3708 Re: Danasnji "feminizam"
Cekaj bona, kad uzmem pusku u igri hocu da ubijam muske a ne zenske... Eee, to je to, i prvi i drugi svjetski rat, znaci zna se sta je i kako je ali eto i to treba prekrstit, jebiga, ocigledno ne odgovara pojedincima da muski ubijaju muske nego mora se i zensko ubijat na ratistuBloo wrote:triconja wrote: Sta mi vise odgovara tu i idem, ha ja.
Evo da ne pravim novi post nekako mi je sranje sto namecu sliku da je bilo zenskih vojnika kolko hoš u ww1 i ww2, znaci nekako i tu vrse propagandu, vise se ni igrica ne moze igrat bez da ti secer skoci![]()
Eno ti realistična DOTA i FF![]()
For fuck's sake
- triconja
#3709 Re: Danasnji "feminizam"
Duke nukem ima veze sa svjetskim ratovima ko mica trofrtaljka sa rok en rolomMarlboroGold wrote:Skine Duke Nukem i riješen problem
- Bloo
- Globalna šefica
#3710 Re: Danasnji "feminizam"
Et.MarlboroGold wrote:Skine Duke Nukem i riješen problem
Šovinističkije i mačoističkije nemre.
- Bloo
- Globalna šefica
#3711 Re: Danasnji "feminizam"
Ne znam šta je i kako je.triconja wrote: Cekaj bona, kad uzmem pusku u igri hocu da ubijam muske a ne zenske... Eee, to je to, i prvi i drugi svjetski rat, znaci zna se sta je i kako je ali eto i to treba prekrstit, jebiga, ocigledno ne odgovara pojedincima da muski ubijaju muske nego mora se i zensko ubijat na ratistu
Hajmo zajedno pjevati mlada partizanka bombe bacala...
- MarlboroGold
#3712 Re: Danasnji "feminizam"
Kako ba, lik spašavao žene od svinja i van zemaljaca... pravi white knight...Bloo wrote:Et.MarlboroGold wrote:Skine Duke Nukem i riješen problem
a ono što nekad zaluta metak pa u ženu... zanemarimo
- triconja
#3713 Re: Danasnji "feminizam"
Ja kad sam skino duke nukem forever neke godine i vidio onu scenu dje on ide a one dvije blizanke (valjda mu cure) nesta rade, odmah sam obriso. Pa to nema veze s mozgom nikako... Mora imat neke logike a ne nekakva sranja i ideje poturatBloo wrote:Et.MarlboroGold wrote:Skine Duke Nukem i riješen problem
- triconja
#3714 Re: Danasnji "feminizam"
Did you just assumed my gender!?Bloo wrote:Ne znam šta je i kako je.triconja wrote: Cekaj bona, kad uzmem pusku u igri hocu da ubijam muske a ne zenske... Eee, to je to, i prvi i drugi svjetski rat, znaci zna se sta je i kako je ali eto i to treba prekrstit, jebiga, ocigledno ne odgovara pojedincima da muski ubijaju muske nego mora se i zensko ubijat na ratistu
Sta ima bacala, u mene nene rahmetli doturala bombe u kosari braci partizanima (bioloskoj braci) prolazeci poraj njemaca i rizikujuci zivot a ti meni tako nesta govoris... Haj bona priznaj da nije historijski tacno da su se zene borile visoko procentualno u ratovima (na bojnom polju puskama) pa da ih se mora ubacivati u novije ratne igre i dje treba i dje ne treba.
- MarlboroGold
#3715 Re: Danasnji "feminizam"
Postojale su žene i u prijašnjim ratnim igrama i nije to novijeg datuma... recimo Return to castle wolfenstein. Par mapa je bilo kad se samo boriš protiv žena... neka specijalna jedinica SS-a. Davno je to bilo...
- triconja
#3716 Re: Danasnji "feminizam"
Igro sam to ali moras priznati da nije historijski tacno, nego neka fantazija sta bi bilo kad bi bilo (pa imas kosture i zombije koji hodaju i ubersoldatMarlboroGold wrote:Postojale su žene i u prijašnjim ratnim igrama i nije to novijeg datuma... recimo Return to castle wolfenstein. Par mapa je bilo kad se samo boriš protiv žena... neka specijalna jedinica SS-a. Davno je to bilo...
- Bloo
- Globalna šefica
#3717 Re: Danasnji "feminizam"
1. Gdje sam tvrdila da je visok procenat.triconja wrote:Did you just assumed my gender!?Bloo wrote:Ne znam šta je i kako je.triconja wrote: Cekaj bona, kad uzmem pusku u igri hocu da ubijam muske a ne zenske... Eee, to je to, i prvi i drugi svjetski rat, znaci zna se sta je i kako je ali eto i to treba prekrstit, jebiga, ocigledno ne odgovara pojedincima da muski ubijaju muske nego mora se i zensko ubijat na ratistu
Sta ima bacala, u mene nene rahmetli doturala bombe u kosari braci partizanima (bioloskoj braci) prolazeci poraj njemaca i rizikujuci zivot a ti meni tako nesta govoris... Haj bona priznaj da nije historijski tacno da su se zene borile visoko procentualno u ratovima (na bojnom polju puskama) pa da ih se mora ubacivati u novije ratne igre i dje treba i dje ne treba.
2. Ti sam navodiš da hoćeš da ubijaš muške, a ne ženske. Niko nije spomenuo brojeve, već nekako impliciraš da ti generalno smeta što su ti se pojavile žene u BF. Kao nije historijski realistično jer se na ko je sta je tu, kao što si napisao.
3. Zašto imaš problema da ubijaš žene u video igrama?
4. Da li ti je palo na pamet da možda i žene igraju BF, pa uključivanje i ženskih likova im dopušta identifikaciju.
5. U WWII bilo je žena koje su učestvovale u akcijama.
- Bloo
- Globalna šefica
#3718 Re: Danasnji "feminizam"
Ja nisam mogla to da igramMarlboroGold wrote:Kako ba, lik spašavao žene od svinja i van zemaljaca... pravi white knight...Bloo wrote:Et.MarlboroGold wrote:Skine Duke Nukem i riješen problem
a ono što nekad zaluta metak pa u ženu... zanemarimo![]()
leisure suit larry je seksistička igra, pa nisam imala problem.
- MarlboroGold
#3719 Re: Danasnji "feminizam"
Eh ta je klasik... prije niko nije imao tih problema sa takvim igrama. A sad...Bloo wrote: Ja nisam mogla to da igramono, nema veze sa feminizmom i bilo čim, jednostavno mi nije leglo
![]()
Ne bih da se ponovo vraćam na to kako su preosjetljivi... stalno nekakve debate o scenama seksa, nasilja i svemu...
- Bloo
- Globalna šefica
#3720 Re: Danasnji "feminizam"
Nećemo o tome.MarlboroGold wrote:Eh ta je klasik... prije niko nije imao tih problema sa takvim igrama. A sad...Bloo wrote: Ja nisam mogla to da igramono, nema veze sa feminizmom i bilo čim, jednostavno mi nije leglo
![]()
Ne bih da se ponovo vraćam na to kako su preosjetljivi... stalno nekakve debate o scenama seksa, nasilja i svemu...
Evo ja kao gejmerka te pitam zašto nema sličnih igara za žene?
Zašto nije bilo sličnih igara za žene - gdje su muškarci prikazani kao komadi mesa, obučeni samo u speedo gaće?
I would buy that
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3721 Re: Danasnji "feminizam"
Fakat, što li 
- triconja
#3722 Re: Danasnji "feminizam"
Ma bjezi, bio mi jezik brzi od pameti, ono ima veze sa historijom ko ja sa ljevicom... Ne bih ono igro ni kad bi mi neko placo, cuj ubijes vojnika dobijas neke bodoveBloo wrote:1. Gdje sam tvrdila da je visok procenat.triconja wrote: Did you just assumed my gender!?
2. Ti sam navodiš da hoćeš da ubijaš muške, a ne ženske. Niko nije spomenuo brojeve, već nekako impliciraš da ti generalno smeta što su ti se pojavile žene u BF. Kao nije historijski realistično jer se na ko je sta je tu, kao što si napisao.
3. Zašto imaš problema da ubijaš žene u video igrama?
4. Da li ti je palo na pamet da možda i žene igraju BF, pa uključivanje i ženskih likova im dopušta identifikaciju.
5. U WWII bilo je žena koje su učestvovale u akcijama.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3723 Re: Danasnji "feminizam"
Ah da, tržište ne postoji 
- Bloo
- Globalna šefica
#3724 Re: Danasnji "feminizam"
Velkoski wrote:Ah da, tržište ne postoji
- MarlboroGold
#3725 Re: Danasnji "feminizam"
Kako nije? Kad se Duke pogleda u ogledalo sve sami bicepsi, tricepsi, pa Kratos u GoW gologuz itdBloo wrote: Nećemo o tome.![]()
Evo ja kao gejmerka te pitam zašto nema sličnih igara za žene?
Zašto nije bilo sličnih igara za žene - gdje su muškarci prikazani kao komadi mesa, obučeni samo u speedo gaće?
I would buy that
To je vama dovoljno...
A sad ozbiljno, vjerovatno se na tržištu nije tražilo pa se nikako ili skoro nikako nisu pravile... vjerovatno su postojale neke klix igre za žene i slično, ali nemam pojma.
Last edited by MarlboroGold on 24/05/2018 23:17, edited 1 time in total.