Ja se slazem da nismo nikakve fajde imali od trenerskog iskustva Safeta Susica, ali bi imali fajde od trenerskog iskustva nekoga drugog.alphonse kauders wrote:Ove što Sergeju spočitavaju trenersko iskustvo samo da priupitam kakve smo to mi fajde imali od trenerskog iskustva Safeta Sušića i vucaranja po turskim lijevim klubovima kad taj čovjek svaku utakmicu koju je mogao zahebati taktički - zahebao je??! Pa lik se 4 godine štelio na reprezentaciji, i na kraju opet izvodi akrobacije sa sastavima gdje vezni igrači igraju kao bekovi, krilni igrači su napadači, a napadači su samo Džeko ili Ibišević (osim ako se ne povrijede, tada nije niko, odnosno tada su svi napadači).
Sergej bi, garantujem, pratio formu svih naših stalnih igrača, pratio protivnike, znao sve potencijalne reprezentativce, a baška što bi još bio nenormalno poštovan od igrača i voljen od publike. A valjda zna postaviti tim koliko-toliko, ako ga zna postavljati 99% forumaša..
Rajevac, Hadžija ili ne daj Bože Slišković nisu nikakav pomak u odnosu na trenutno stanje.
S druge strane, meni je bolja opcija neprovjereni Barbarez, nego provjereni nestrucnjak tipa Hadzibegic.
Bolje se kockat i nadat necemu, nego odmah u startu znat da si se zajeb'o.
Mada, mislim da je ovako kako sam naveo u prethodnom postu i da niko, od ovih koje svi prizeljkuju, nema neke realne sanse da dodje, ukljucujuci i Barbareza.