BAKIRE ODLAZI
- Dozer
#3701 Re: BAKIRE ODLAZI
Tita vam...jel' to ridjobradi jos nije osho...?! C,c,c...
-
razonoda
#3702 Re: BAKIRE ODLAZI
Dozer wrote:Tita vam...jel' to ridjobradi jos nije osho...?! C,c,c...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
razonoda
#3704 Re: BAKIRE ODLAZI
pici wrote:
- Hajvan
#3705 Re: BAKIRE ODLAZI
a tko to ne bi od periguskih / balijskih/ prodali veru za večeru/ musličkih / lojavih političara prodao Bosnu???Haman wrote:Nisu jos sve prodali. Bosnjaci imaju 22-23% teritorije Bih. I to treba prodati, staviti pare u dzep. Ako proda Bakir on ide u Tursku, ako proda Scepo on ide u Beograd.

- pici
-
StupskaBitanga
#3707 Re: BAKIRE ODLAZI
zadnja dova za vovu našu zemlju 
- Hajvan
#3708 Re: BAKIRE ODLAZI
elaboriraj i potkrijepi tvrdnju.StupskaBitanga wrote:zadnja dova za vovu našu zemlju
-
StupskaBitanga
#3709 Re: BAKIRE ODLAZI
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1308 ... lasi-u-bih
manje više to ti je
manje više to ti je
- Hajvan
#3710 Re: BAKIRE ODLAZI
pretjeruješ
- Dozer
#3711 Re: BAKIRE ODLAZI
Zaista postaje pateticno svo ovo Bakirovo nastojanje da nas utrpa Turcima...
Jucer sam se valjao od sege (a istovremeno zamalo ne zaplakah...
) na medijske tvrdnje (navodno iz Bakirovog kabineta) kako se Turska sprema da investira oko 50 miliona Eura u mala i srednja preduzeca u BiH.
A sljedeca recenica ide - putem kredita.
Pa, majku mu @ebem, kakav je tu interes BiH?!
Mala i srednja preduzeca se sasvim uredno mogu kreditno zaduzivati i kod domacih banaka (ovih u BiH, mislim, jer pravih domacih imamo...koliko... jednu?), pa je logicno pitanje - u cemu se to, onda, ogleda ta Turska pomoc BiH?! U tome sto ce nas dodatno kreditno zaduziti...? Aferim!
Do sad smo vidjeli kako to ide... Imaju viska starih autobusa, prefarbaj, usminkaj i doniraj BiH. U toj BiH ionako sve ide i moze. Naravno, Bakir tu donaciju predstavi kao neko abuzenze, ogromnu pomoc Turske BiH, i sve vice "vidi kako nas paze". A Turci, koji inace nikad nista ne rade bez vlastitog interesa, ocistili malo svoje ulice od smeca i prebacili ga nama... A za pola godine-godinu, mi cemo se onda uvaliti desetine i stotine hiljada na popravke tih autobusa. O zagadjenju da i ne pricamo...
A u Istanbulu se, istovremeno, uredno voze ovakvi gradski autobusi:

Ili, sad ovo s tramvajima... Opet nam Turska donira nekakve tramvaje, starije od Grcke, i sve ide na isti sablon - Bakir se hvali kako je dogovorio s Trucima da nam doniraju tramvaje, ovi se opet rjesavaju svog krsa i smeca i prebacuju ga nama (kao da mi nemamo dovoljno svog), a kod nas se sve to predstavlja kao neka ober pomoc...
A, istovremeno, u Istanbulu se voze ovakvi tramvaji:

Pa, majka mu stara, dokle cemo biti svaciji smetljarnik...
Jucer sam se valjao od sege (a istovremeno zamalo ne zaplakah...
A sljedeca recenica ide - putem kredita.
Pa, majku mu @ebem, kakav je tu interes BiH?!
Mala i srednja preduzeca se sasvim uredno mogu kreditno zaduzivati i kod domacih banaka (ovih u BiH, mislim, jer pravih domacih imamo...koliko... jednu?), pa je logicno pitanje - u cemu se to, onda, ogleda ta Turska pomoc BiH?! U tome sto ce nas dodatno kreditno zaduziti...? Aferim!
Do sad smo vidjeli kako to ide... Imaju viska starih autobusa, prefarbaj, usminkaj i doniraj BiH. U toj BiH ionako sve ide i moze. Naravno, Bakir tu donaciju predstavi kao neko abuzenze, ogromnu pomoc Turske BiH, i sve vice "vidi kako nas paze". A Turci, koji inace nikad nista ne rade bez vlastitog interesa, ocistili malo svoje ulice od smeca i prebacili ga nama... A za pola godine-godinu, mi cemo se onda uvaliti desetine i stotine hiljada na popravke tih autobusa. O zagadjenju da i ne pricamo...
A u Istanbulu se, istovremeno, uredno voze ovakvi gradski autobusi:

Ili, sad ovo s tramvajima... Opet nam Turska donira nekakve tramvaje, starije od Grcke, i sve ide na isti sablon - Bakir se hvali kako je dogovorio s Trucima da nam doniraju tramvaje, ovi se opet rjesavaju svog krsa i smeca i prebacuju ga nama (kao da mi nemamo dovoljno svog), a kod nas se sve to predstavlja kao neka ober pomoc...
A, istovremeno, u Istanbulu se voze ovakvi tramvaji:

Pa, majka mu stara, dokle cemo biti svaciji smetljarnik...
-
Drinski
#3712 Re: BAKIRE ODLAZI
A ti mislis da ce ti neko donirati nesto novo? pa to ni ameri ne rade.
- pici
#3713 Re: BAKIRE ODLAZI
oj turska našHa mati
rado ćemo ti gHuze dati...
rado ćemo ti gHuze dati...
-
Drinski
#3714 Re: BAKIRE ODLAZI
turci vole plavuše, pa ako ima neka, došli bi oni rado....
Last edited by Drinski on 21/05/2015 10:31, edited 1 time in total.
- Hajvan
#3716 Re: BAKIRE ODLAZI
Radio je Japan.Drinski wrote:A ti mislis da ce ti neko donirati nesto novo? pa to ni ameri ne rade.
no otkako su vidjeli s kakvom gamdi imaju posla njihov ambasador dijeli lekcije iz pristojnosti našim političarim.
Poenta price je da smo mi sadakistanci- tražimo mecene da nas izdržavaju…
jebat nas,
spali na turke (tursku pomoc)
-
Drinski
#3717 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa naravno da nas ne trebaju izdrzavati, ali to je sadaka mentalitet naroda a politicari ipak podilaze narodu (htjeli to priznati ili ne).Hajvan wrote:Radio je Japan.Drinski wrote:A ti mislis da ce ti neko donirati nesto novo? pa to ni ameri ne rade.
no otkako su vidjeli s kakvom gamdi imaju posla njihov ambasador dijeli lekcije iz pristojnosti našim političarim.
Poenta price je da smo mi sadakistanci- tražimo mecene da nas izdržavaju…
jebat nas,
spali na turke (tursku pomoc)
dalje, mislim da se nikome ne treba smijati zbog siromastva, jer su se neki smijali česima, poljacima, rumunima, a sada se kupaju u lavoru i prizivaju mrtve sefove drzava.
sto se tice doniranja, ameri imaju drugaciji princip, smatrajući da je za početak dobra i ocuvana polovna roba.
a sto se tice japanca, neki dana kada je vozilo sa diplomatskim tbl. satrlo nekoga u Sarajevu, nije se javio.
-
The BEN10
#3718 Re: BAKIRE ODLAZI
Odlično primijećeno! Također, ni ambijent se baš ne uklapa u naše krajeve...razonoda wrote:pici wrote:jel vam IKO lici na Bosanca u ovom spotu.
- relativno84
#3719 Re: BAKIRE ODLAZI
Aferim 
- ultima_palabra
#3720 Re: BAKIRE ODLAZI
Jesi ti onaj nezaposleni što navija za Bakira? Nemoj zamjeriti, ali to mi je tako levatski 
- relativno84
#3721 Re: BAKIRE ODLAZI
Sve dok je Bake kost u grlu sandzama i komunjarama moze se slatko i hljeba najesti
meso je svakako stetno 
-
Fudo387
#3722 Re: BAKIRE ODLAZI
Kad naucis kako proizvoditi svoje ili zaradis dovoljno da mozes kupiti novo i kvalitetno.Dozer wrote:Pa, majka mu stara, dokle cemo biti svaciji smetljarnik...
U medjuvremenu, dok ne ispunis ove stavke, suti i poklopi se.
Ne moraju ti ni smece dati, u pitanju je dobra volja i sve sto mozes uraditi je reci hvala.
-
summerwine
#3723 Re: BAKIRE ODLAZI
Naslov teme sada više nema smisla...predlažem novi: "Bakire, dođi!" 
- ultima_palabra
#3724 Re: BAKIRE ODLAZI
A u SDA polovina Sandža, a druga polovina prijeratni članovi partijerelativno84 wrote:Sve dok je Bake kost u grlu sandzama i komunjarama moze se slatko i hljeba najestimeso je svakako stetno
Nego meni nejasno da još uvijek nisi shvatio svrhu stranačke pripadnosti u BiH... ja bih nešto tražio za toliku odanost, a ti kako hoćeš.
- relativno84
#3725 Re: BAKIRE ODLAZI
Sve ce to Bake pocistitiultima_palabra wrote:A u SDA polovina Sandža, a druga polovina prijeratni članovi partijerelativno84 wrote:Sve dok je Bake kost u grlu sandzama i komunjarama moze se slatko i hljeba najestimeso je svakako stetno
![]()
Nego meni nejasno da još uvijek nisi shvatio svrhu stranačke pripadnosti u BiH... ja bih nešto tražio za toliku odanost, a ti kako hoćeš.
Vecina vjerovatno nesto trazi, ali to znaci da moras da gutas i kad ti je dosta