Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
svjezi_ustipak

#3701 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by svjezi_ustipak »

Daj Boze da je ovo odigrano. Ovo je Marjanovic uradio na svoju ruku.
kamen spoticanja

#3702 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

znaci spektakl :D
kamen spoticanja

#3703 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

svjezi_ustipak wrote:Daj Boze da je ovo odigrano. Ovo je Marjanovic uradio na svoju ruku.
jasta je...ko sto je komsic slucajno pogladio fahrine testise :-)
madner

#3704 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Nebitno, otisao je sa aplauzom. :D
svjezi_ustipak

#3705 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by svjezi_ustipak »

madner wrote:Nebitno, otisao je sa aplauzom. :D

Nakon sto ga pocnu ozbiljnije obradjivati Munje, Prosici, Podzici i Dahici otici ce on jos brze iz DF.
madner

#3706 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

svjezi_ustipak wrote:

Nakon sto ga pocnu ozbiljnije obradjivati Munje, Prosici, Podzici i Dahici otici ce on jos brze iz DF.
Sto ce ga obradjivati?
Sikandar

#3707 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Sikandar »

vedo_bhf wrote:
Comrad wrote:Sta ti je Alija dao bolan? Dali su ti oni poginuli i prezivjeli vojnici. Izetbegovic je lik koji blage veze nije imao o vodjenju drzave - isto kao i sin mu, milijardu gresaka napravio kod pregovora i odveo u smrt hiljade ljudi? Za to imas dokaze i svjedocenja ljudi koji su direktno bili pod njegovom komandom.

I ti takvog vodju prizeljkujes, pa eto imas ga u Bakiru i ostalima, nisu nista bolji od Alije.
Ti isto nemas pojma, Bakir je do dna i uvezan je u Korupciju i Kriminal...nemozes porediti Bakira i Rahmetli Aliju covjece. Alija je bio pravi vodja Bosnjaka i veliki Intelektualac .Tacno je da Borci i dan danas nemaju nista, ali za to su krivi ovi danasnji Politicari. Koji Hajvan , tobe jarabi.
Tako je ALIJA IZETBEGOVIĆ, ma kome se to sviđalo ili ne je bio u datom trenutku i prostoru taj koji je preuzeo odgovornost i to je učinio onako kako je najbolje znao i umio. Što je u tim vremenima u pojedinim fazama imao nekompetentne i neiskrene saradnike ne ide to njemu na dušu veći onima koji su to bili.
nikos

#3708 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nikos »

vedo_bhf wrote:Daj nikos neprosipaj Cetnicku Propagandu ovdje. Procitaj ponovo sto sam ti napisao i ako neznas provjeri te Informarcije. Ti izgleda neznas dosta stvari o Bosni i Bosnjacima.

Svaka rasprava sa tobom nema smisla jer si ti ta koji piše GLUPOSTI. I tvoje je samo četnici, ustaše, pa malo partizani
Zapitaj se ko si ti? Imaš identitet, stav i ZNANJE. Kakav ustav iz 1963, pa Bosna i Hercegovina, Muslimani i čuj ovo BOŠNJACI su bili mnogo prije, knjigu u ruke pa ponovo dođi Bošnjak.
Ključ je ZNANJE. Ti ga nemaš i nemoj živjeti u iluzijama. Nego nauči.
vedo_bhf

#3709 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vedo_bhf »

Sikandar wrote:
vedo_bhf wrote:
Comrad wrote:Sta ti je Alija dao bolan? Dali su ti oni poginuli i prezivjeli vojnici. Izetbegovic je lik koji blage veze nije imao o vodjenju drzave - isto kao i sin mu, milijardu gresaka napravio kod pregovora i odveo u smrt hiljade ljudi? Za to imas dokaze i svjedocenja ljudi koji su direktno bili pod njegovom komandom.

I ti takvog vodju prizeljkujes, pa eto imas ga u Bakiru i ostalima, nisu nista bolji od Alije.
Ti isto nemas pojma, Bakir je do dna i uvezan je u Korupciju i Kriminal...nemozes porediti Bakira i Rahmetli Aliju covjece. Alija je bio pravi vodja Bosnjaka i veliki Intelektualac .Tacno je da Borci i dan danas nemaju nista, ali za to su krivi ovi danasnji Politicari. Koji Hajvan , tobe jarabi.
Tako je ALIJA IZETBEGOVIĆ, ma kome se to sviđalo ili ne je bio u datom trenutku i prostoru taj koji je preuzeo odgovornost i to je učinio onako kako je najbolje znao i umio. Što je u tim vremenima u pojedinim fazama imao nekompetentne i neiskrene saradnike ne ide to njemu na dušu veći onima koji su to bili.

Slazem se!
svjezi_ustipak

#3710 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by svjezi_ustipak »

madner wrote:
svjezi_ustipak wrote:

Sto ce ga obradjivati?

valja se iza njegovog imena skloniti da se vlast osvoji a onda se njegovim imenom koristiti u rastaljivanju. nesto mislim da mu se nece politika jos dugo svidjati ali hajde de.
madner

#3711 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Kakav salto mortale, do juce nije nista valjao danas je postao mucenik, pravednik medju lopovima. :D
biske

#3712 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

madner wrote:Kakav salto mortale, do juce nije nista valjao danas je postao mucenik, pravednik medju lopovima. :D
stani ba, a šta je onda sad peđa? :D
svjezi_ustipak

#3713 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by svjezi_ustipak »

madner wrote:Kakav salto mortale, do juce nije nista valjao danas je postao mucenik, pravednik medju lopovima. :D
heh, politika je cudo. nakon sto DF obilato iskoristi njegov govor i izgura ga kao Robina Huda na vlast onda ce Damir koristiti za uzimanje i rastaljivanje.

ovo samo hipotetski. inace ne mislim da je lik uopce materijal za bilo kakvu javnu funkciju.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3714 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

ultima_palabra wrote:
VjecitiStudent wrote:Ostavkom Marjanovica, DF je elegantno izašla iz koalicije sa SDA.
Mora još i Hanka uskratiti podršku vladi...
tek ćemo da vidimo jel ima đe na spisku Hankinog sina...što bi Esso a.s. reko njemu je Allah dao da ima majku koja je Vaga po horoskopu
madner

#3715 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Jos jedan salto mortale, nakon sto je nakratko bio pravednik medju lopovima, postao je laznjak koji ce sutra hapati. Jer je odbio da hapa sada. :D
madner

#3716 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

JoseMujica wrote:
ultima_palabra wrote:
VjecitiStudent wrote:Ostavkom Marjanovica, DF je elegantno izašla iz koalicije sa SDA.
Mora još i Hanka uskratiti podršku vladi...
tek ćemo da vidimo jel ima đe na spisku Hankinog sina...što bi Esso a.s. reko njemu je Allah dao da ima majku koja je Vaga po horoskopu
Meni kristalna kugla kaze da je ovo igra na duge staze i da ce vlada pasti. :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3717 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Opet Esso i Hanka :D Da nije @jose za Esu ne bih ni znala.. ali je jako indikativno, simpatično da se nigdje ne spominju ni brat ni kuma :roll:
ultima_palabra

#3718 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

madner wrote:Meni kristalna kugla kaze da je ovo igra na duge staze i da ce vlada pasti. :D
SDPBB+NS+Hanka i ako se još ko polakomi na fotelju? :mrgreen:
KatarinaKosaca

#3719 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

palermo wrote:Ovaj minimum etičkih postulata i Komšićeva izjava ne idu jedna sa drugom. Ne možeš se pozivati na etiku, poštenje i borbu protiv korupcije i onda Fahru isticati kao pozitivan primjer. Čovjeka koji je naš ionako nulti sistem vrijednosti odveo u duboki minus.

Nisam ja još odustao od Komše, ali volim na vrijeme poručiti, ako je ovo put kojim on namjerava da ide, onda bez mene.Niti će on žaliti za mnom, niti ja za njim.
Jako mi je drago da si reagirao na post, jer sam se već zabrinula da smo na istoj političkoj strani :D Željko je FahrA isticao kao "pozitivan primjer" u jednom segmentu, a to je otimačina za resurse JP. I zaista je moguće da Fahro nije u toj gužvi i otimačini jer ima druga posla. Onda je trebao lagati?
Jedna stvar ne isključuje drugu. Na primjer, netko je kriminalac, ali je pomogao starici na ulici. Nije to nikakvo isticanje nečeg kao pozitivnog primjera, nego jedna crtica jednog segmenta. Tako i ovo sa Fahrom..
madner

#3720 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

ultima_palabra wrote:
madner wrote:Meni kristalna kugla kaze da je ovo igra na duge staze i da ce vlada pasti. :D
SDPBB+NS+Hanka i ako se još ko polakomi na fotelju? :mrgreen:
Ne, to je kratkorocni SDU harakiri.

2014.
ultima_palabra

#3721 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

KatarinaKosaca wrote:
palermo wrote:Ovaj minimum etičkih postulata i Komšićeva izjava ne idu jedna sa drugom. Ne možeš se pozivati na etiku, poštenje i borbu protiv korupcije i onda Fahru isticati kao pozitivan primjer. Čovjeka koji je naš ionako nulti sistem vrijednosti odveo u duboki minus.

Nisam ja još odustao od Komše, ali volim na vrijeme poručiti, ako je ovo put kojim on namjerava da ide, onda bez mene.Niti će on žaliti za mnom, niti ja za njim.
Jako mi je drago da si reagirao na post, jer sam se već zabrinula da smo na istoj političkoj strani :D Željko je FahrA isticao kao "pozitivan primjer" u jednom segmentu, a to je otimačina za resurse JP. I zaista je moguće da Fahro nije u toj gužvi i otimačini jer ima druga posla. Onda je trebao lagati?
Jedna stvar ne isključuje drugu. Na primjer, netko je kriminalac, ali je pomogao starici na ulici. Nije to nikakvo isticanje nečeg kao pozitivnog primjera, nego jedna crtica jednog segmenta. Tako i ovo sa Fahrom..
Šaja? :mrgreen: Doduše on je razvađao dječake po Čaršiji...
sumirprimus

#3722 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

ovo razvadjao drug, ko ono pomaket... :D
sory za off... :D
KatarinaKosaca

#3723 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:Šaja? :mrgreen: Doduše on je razvađao dječake po Čaršiji...
Odmah crno-bijelo, veličanje ili blaćenje, pozitivan ili negativan lik, kao u prvom osnovne. A sve je sivo, ništa crno bijelo. U tom sivilu se razlikuju samo nijanse.. ;-)
kamen spoticanja

#3724 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

KatarinaKosaca wrote:

pa kazem, slagao je...fahrini u federaciji drze tucet javnih preduzeca...e sad misam siguran jesu li se otimali za iste ili su ih silom natjerali...
OmerD

#3725 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by OmerD »

KatarinaKosaca wrote:

Pa nemojte lagati sami sebe. Bas ne vjerujete svojim ocima i usima, samo zato sto je Zeljko Komsic istakao da Fahro dobro radi svoj posao, pa vama sada krivo ili necete da vjerujete to? Nemojte zatvarati oci i usi pred onome sto se moze pregledati. Nakon sto je Zeljko rekao to sa JP, Senad ga je rekao otprilike "Znaci svi kradu osim Fahre" a Komsic je odgovorio da je tako, odnosno da zna i da vidi je tako, i na kraju jos dodao da mu je dosta pretvaranja i "ko god mi zamjeri na ovom, sta cu mu ja, stvari stoje tako". Jos kad se tome doda da je Komsic vec prosle godine jednom izjavio kako Fahro nema greske,...
Post Reply