https://www.imdb.com/title/tt0089177/
Dobra stara vremena, stara klapa

Moderator: _BataZiv_0809
onda su preuzeli dio scenarijaTAFKAP wrote:Jel meni postavljeno pitanje?Black swan wrote:to je zapravo lord of war s nikolasom kejdžom
vidi se i iz trejlera jel tako?
Ne, ne radi se o Orlovu i o krijumčarenju oružja nego o Barry Seal-u, koji je prenosio Escobarov Kokain iz NIkaragve u USA i po nalogu CIA-e oružje iz USA u nazad Contra-i u NIkaragvu.
Black swan wrote:ima li ona scena kad ga puste iz pritvora
a on je to najavio

Romantika ba...meni suza kanula.na.kraju._BataZiv_0809 wrote:
Vrlo dobar. Žanr nije baš moja šolja čaja, ali sam zadovoljan.
Odličan film, pusti labuda, operisan od bilo kakve i naznake romantike.Bloo wrote:Znam.tvoj stav. Boli me tuki. Meni dobar, lagan. Ne.mora sve biti ruska drama ba.
Hereditary na.listi.dale cooper wrote:Odličan film, pusti labuda, operisan od bilo kakve i naznake romantike.Bloo wrote:Znam.tvoj stav. Boli me tuki. Meni dobar, lagan. Ne.mora sve biti ruska drama ba.![]()
Jesi gledala Heriditiary? Ako nisi...gledaj! I ovu Castle Rock seriju...obavezno.
Black swan wrote:ja koji sam plakao na film prljavi ples
i kojemu je titanik sve bolji i bolji
ne znam za romantiku
u sranju ne znam pa makar bila i ruska drama
sranje je sranje
Brate da li je moguce da je onako loš?shandrprcSA wrote:oceans 8
samo se iskljucis...i gledas
Black swan wrote:gledam GET KARTER
sa sir majklom kejnom
definitivno ovakve više ne prave...
nikad ga nisam pogledao u cugu... uvijek na tenane po malo kad bi naletio na TV i tome slično
sad sam baš gustirao stao sam na 77. minutu da ne bih što propustionastavljam danas
ali definitivno kada ne ide gledanje nekog modernog filma samo se sjetim da se to teško može dogoditi filmovima iz prošlosti
a ja se pitam u čemu je problem da više nisam za gledanjea ono pustio si moderno sranje

Ja baš mislio da sad upalim, jedva sam odgledao i prvi dio i to iz drugog pokušaja. Na prvom pokušaju sam nonšalantno bacio kvalitetan hrk negdje na pola filma.shandrprcSA wrote:Deadpool 2
uhh, napatio mejedva ga odgledah