Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
90minut

#3701 Re: Asmir Begović

Post by 90minut »

Crvena Tifoza wrote:
90minut wrote:
Crvena Tifoza wrote:Prerano se zaboravila Grčka i Finska.

Pazi ovog iznad :lol: postavi nam imena klubova i tabelu druge Turske lige, prvenstvo nije ni počelo kako treba već je 4-5 golova primio. :roll:
Ne može se gledati koliko golova primaš može se jedino gledati kako ih primaš i kakvi igraci stoje ispred tebe.

Možeš ti staviti što sam spomenuo vec 3 van der sar-a u najboljim godinama na gol, al' šta ti vrijedi ako ti je ekipa kurčina.

Mislim ovo su jasne stvari za skontati kao 2 + 2 tacno me mozak zaboli kad vidim da ti je teško procesuirati.

Ekipa je u rangu drugoligaša kao i ostatak lige, ali opet ih prima i uvjek postoji nekakav izgovor. Možda zato nikad neće zaigrati negdje u Evropi, jer nikako da mu poslože odbrambenu liniju ispred. Ili je možda do menadžera. Haj se dogovorite.
Ne gledam ja drugu ligu turske niti Sehica, gledam ga jedino kad igra za repku.

Ulijeva mi vece samopuzdanje u ekipu od Asmira 3 puta i po tome se ravnam sve ostalo je bespotrebno naprđivanje.
Crvena Tifoza

#3702 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

Kad je tako, ne kontam koji klinac visite na temi Begovića i takmičite se koji će ga više hraknuti? :-)
90minut

#3703 Re: Asmir Begović

Post by 90minut »

Crvena Tifoza wrote:Kad je tako, ne kontam koji klinac visite na temi Begovića i takmičite se koji će ga više hraknuti? :-)
Drugi post na pocetku ove stranice moj počinje sa ---Nisam ja kao ti da se naslađujem tome nije to moja poenta bila od kad sam se ukljucio.----

Tako da hrakanje zaboravi, a ima ti i to smisla koji klinac cu na ovoj temi..
Point.

#3704 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

90minut wrote:Nisam ja kao ti da se naslađujem tome nije to moja poenta bila od kad sam se ukljucio.

Nije meni ni kazna Quarabag koji je u konacnici samo posudba jel..

Meni je više do toga koliko je amaterskih golova Asmir primio u dresu repke, kad imaš Sehica barem znaš da nece biti očito amaterskih golova.
Haj nabroj te amaterske golove, musafa ti.
luckylaka

#3705 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

90minut wrote:Nisam ja kao ti da se naslađujem tome nije to moja poenta bila od kad sam se ukljucio.

Meni je više do toga koliko je amaterskih golova Asmir primio u dresu repke, kad imaš Sehica barem znaš da nece biti očito amaterskih golova.
Ko se nasladjuje Asmirovoj karijeri koja u zadnje vrijeme ide prema dole.Na osnovu cega si to zakljucio.Ko je kriv sto je Asmir dogurao tu gdje je ...lucky,forum,zuti,menadjer?
turbofolk

#3706 Re: Asmir Begović

Post by turbofolk »

Ja Asmiru zamjerim samo onaj gol kroz noge na Bilinom protiv Belgije za 1-1. Mada zahvaljujući daljem raspletu u grupi, taj primljeni gol je bio potpuno nebitan. Ali... ko zna kako bi se kvalifikacije odvijale da smo tu dobili :D
90minut

#3707 Re: Asmir Begović

Post by 90minut »

Point. wrote:

Bilo ih je mnogo ne pada mi na pamet da tražim ako si gledao repku svaku utakmicu i bio objektivan doci ce i tebi u glavu sigurno.
turbofolk

#3708 Re: Asmir Begović

Post by turbofolk »

U svakoj utakmici u kojoj je primio neki futavi gol, Begović je skinuo bar tri mrtva zicera, u kojima je bio, da je kabil, jedan na jedan sa napadačem. Ništa nemam protiv Šehića, naprotiv, ali ovo je tema o Asmiru. Kad se igralo na oranici protiv Belgije, jest primio 4 komada, ali jest isto toliko i skinuo. Međutim, sad kad ga nema vidjeli smo i Šehićeve kvalitete i ne može se reći da čojk ne valja. Uz to ostaje zabilježeno da Begović nije dolazio na neka okupljanja zbog, kako on kaže, sanacije povrede, a onda tri dana nakon utakmice reprezentacije, on među stativama Bournemoutha. Nešto ne štima.
Crvena Tifoza

#3709 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

Sretno Bega u novoj epizodi

Image
Point.

#3710 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

90minut wrote:
Point. wrote:

Bilo ih je mnogo ne pada mi na pamet da tražim ako si gledao repku svaku utakmicu i bio objektivan doci ce i tebi u glavu sigurno.
Gledo sam svaki minut utakmica reprezentacije i ne sjećam se i jednog amaterskog primljenog gola. Ti dolaziš sa tim izjavama i red bi bio da vizualno potvrdiš svoje navode, inače ispadaš po običaju smiješan. Kažeš u množini koliko je amaterskih golova primio, znači ima ih hejbet, sigurno ti neće biti mrsko ni teško da pronađeš barem dva.
90minut

#3711 Re: Asmir Begović

Post by 90minut »

Imam ja važnijeg posla

ako si gledao znaš
Point.

#3712 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

Kao što sam i mislio. Pucaš sa ćorcima. Od toliko silnih amaterskih golova, eto nađi jedan. 5 minuta posla, šta je to.
Idemedosumom

#3713 Re: Asmir Begović

Post by Idemedosumom »

Ma ima onaj gol, ubacena lopta visoka, Bega ode haman u prazno, protivnicki napadac je glavom pospremi u nas gol. Samo se ne sjecam protiv koga ono bijese...
BHF_Manijak

#3714 Re: Asmir Begović

Post by BHF_Manijak »

Jedan od onih 6 protiv Portugala, koliko me sjecanje sluzi jedan mu je zakucan pod precku haman po srdini gola, drugi je protiv Belgije u Zenici, 1:1. Eto onako iz glave dva, nisam uopste ulazio u detaljnu analizu.
Edin H.

#3715 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

90minut wrote:
Crvena Tifoza wrote:
90minut wrote:
Ne može se gledati koliko golova primaš može se jedino gledati kako ih primaš i kakvi igraci stoje ispred tebe.

Možeš ti staviti što sam spomenuo vec 3 van der sar-a u najboljim godinama na gol, al' šta ti vrijedi ako ti je ekipa kurčina.

Mislim ovo su jasne stvari za skontati kao 2 + 2 tacno me mozak zaboli kad vidim da ti je teško procesuirati.

Ekipa je u rangu drugoligaša kao i ostatak lige, ali opet ih prima i uvjek postoji nekakav izgovor. Možda zato nikad neće zaigrati negdje u Evropi, jer nikako da mu poslože odbrambenu liniju ispred. Ili je možda do menadžera. Haj se dogovorite.
Ne gledam ja drugu ligu turske niti Sehica, gledam ga jedino kad igra za repku.

Ulijeva mi vece samopuzdanje u ekipu od Asmira 3 puta i po tome se ravnam sve ostalo je bespotrebno naprđivanje.
Neozbiljno je uporedjivati poluamaterskog golmana sa bivsim golmanom Premiershipa :oops:
vicious

#3716 Re: Asmir Begović

Post by vicious »

Idemedosumom wrote:Ma ima onaj gol, ubacena lopta visoka, Bega ode haman u prazno, protivnicki napadac je glavom pospremi u nas gol. Samo se ne sjecam protiv koga ono bijese...
Kipar u Zenici...
90minut

#3717 Re: Asmir Begović

Post by 90minut »

poluamater bolji od Asmira u repki šta je onda tek ovaj drugi

Eto nabrojaše ti ljudi 4 gola ima ih još kriticnih masa
Crvena Tifoza

#3718 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

90minut wrote:poluamater bolji od Asmira u repki šta je onda tek ovaj drugi

I onda ti nekom napišeš da nekom ne može ništa u glavu. :lol:

Komentari na nivou .... :run:
Point.

#3719 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

Koja 4, 3 gola ljudi spomenuli što preuveličavaš.

Protiv Belgije, ide mu na dušu.
Protiv Portugala, šut Nanija ne bi ni bolji golmani od Begovića odbranili.
Protiv Kipra, njihov napadač sam ko duh u šesnaestercu, bliži lopti bio. Eto, neka je i taj na njegovu dušu a to uopšte nisu amaterski golovi. Amaterski golovi su kad ti lopta kroz ruke prođe 2 na sat npr. Znači od 60plus utakmica za reprezentaciju, 2 gola. Puno, brate, puno ka giljotini ga namah.
90minut

#3720 Re: Asmir Begović

Post by 90minut »

Point. wrote:

Protiv Kipra, njihov napadač sam ko duh u šesnaestercu, bliži lopti bio. Eto, neka je i taj na njegovu dušu a to uopšte nisu amaterski golovi. Amaterski golovi su kad ti lopta kroz ruke prođe 2 na sat npr. Znači od 60plus utakmica za reprezentaciju, 2 gola. Puno, brate, puno ka giljotini ga namah.
Gore spomenuo 3 sad došao na brojku od dva.

A ustvari ih primio sveukupno jedno 10
Point.

#3721 Re: Asmir Begović

Post by Point. »

90minut wrote:
Point. wrote:

Gore spomenuo 3 sad došao na brojku od dva.

A ustvari ih primio sveukupno jedno 10
Meni se čini da ti slabo idu te cifre. Daj te golove.
MensurM

#3722 Re: Asmir Begović

Post by MensurM »

A Ronaldov slobodnjak protiv Portugala kad je čuvao stativu i izbacio nas?
Crvena Tifoza

#3723 Re: Asmir Begović

Post by Crvena Tifoza »

MensurM wrote:A Ronaldov slobodnjak protiv Portugala kad je čuvao stativu i izbacio nas?

:lol:
Edin H.

#3724 Re: Asmir Begović

Post by Edin H. »

Doslo vrijeme da se I Bega vrati :thumbup: Hasagic out :izet:
luckylaka

#3725 Re: Asmir Begović

Post by luckylaka »

[quote="MensurM"]A Ronaldov slobodnjak protiv Portugala kad je čuvao stativu i izbacio nas?[/q
Malo falilo :(
Post Reply