Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arshavin wrote:Kucni mi je homline firme m-tel i jednsotavno ne mogu da dobijem u zadnje vrijeme.Znaci nikako njihov kontakt centar,pa jbt nisam glup...
EDIT:Evo zovnem ih s mobitela sad,kazu nije se jos usluga aktivirala.Jbt 3 dana prosla a njima radnik nije donio papir sa mojim potpisom.
Kaze treba 5-7 dana,a onaj nick Telemach mi rekao treba 24/48 sati.
hajde dobro si prošao,ja kod njih potpisao ugovor i umjesto +4 odoh na -4
AAAAAAA ona djevojka jadna se ubi da pomogne al' pojma nema o cemu mi prica... zovem vec cetvrti put u vezi one gluposti D3 GO za mobitel sto sam aktivirao. prije bila besplatna i ja je ovaj put aktiviram, na kraj pameti mi da cu dat 4KM za nesto sto uopste mozda necu ni koristiti, kontam nek se nadje na mobitelu.
aktivirao je 8. januara, tek poslije skontam da se placa i pise da je moram deaktivirat dan nakon sto sam aktivirao ako hocu da se ne obracuna sljedeci mjesec.. nazovem sad al djevojka kao da ne registruje moja pitanja i samo ponavlja da ja moram deaktivirat i da ce se obracunat koliko sam koristio, a na pitanje jel mi garantuje da ne ulazi u februar ona mi kaze da ce se naplatit koliko sam i koristio
zna li neko, ako sam 8. januara aktivirao, da li deaktivacijom danas ulazim u februar (ako ulazi da ostavim, nek se nadje jos koji dan) ili je ovo taj dan kad se deaktivira
Radi li Vama D3 Go?! Meni od danas ne prihvaca user i password, a pretplacen sam na super mix paket (50KM)!!! Ne fercera ni na jednom od 3 uredja na kojima je u prethodnom periodu radio! I baš su danas iskljucili kada gledam englesku ligu na Sport Klubu!
Last edited by Haris033 on 09/02/2013 14:25, edited 2 times in total.
zelim telemachu sve najgore evo vec 9 dan mi ne radi internet oni sto se jave kazu resetuj modem hahaha to mi je 20 put govore,znaci trebali doci jucer kaze onaj smotljo sto se javi treba 48 sati da dodju a ja mu govorim da sam u srijedu zvao on suti , da bog da ne prikljucili nikome internet
Haris033 wrote:Radi li Vama D3 Go?! Meni od danas ne prihvaca user i password, a pretplacen sam na super mix paket (50KM)!!! Ne fercera ni na jednom od 3 uredja na kojima je u prethodnom periodu radio! I baš su danas iskljucili kada gledam englesku ligu na Sport Klubu!
dok sam pricao s ovom profesionalkom svog posla rekla mi je da danas imaju nekih problema... tako da nije do tebe
Haris033 wrote:Radi li Vama D3 Go?! Meni od danas ne prihvaca user i password, a pretplacen sam na super mix paket (50KM)!!! Ne fercera ni na jednom od 3 uredja na kojima je u prethodnom periodu radio! I baš su danas iskljucili kada gledam englesku ligu na Sport Klubu!
Do njih je , neki problem se desio na D3go rjesavaju ga zvao ja maloprije...Meni kaze da je broj ugovora i pin pogresni...
Jedna loša strana D3go usluge je ta što je administrator u Beogradu tako da ovi naši ovdje mogu mahat ušima dok oni to tamo ne srede
Ne radi ni meni, sinoc radilo, sad ponukan tvojim postom pokusam opet, ne prihvata mi pass i username, kaze "pogresni"
Moze li se D3GO pratiti recimo negdje gdje nema telemach signala? Primjer, zakaciti se na bilo koji wi-fi signal(bilo kojeg operatora) preko recimo tableta i povezati HDMI kablom sa TV-om i gledati sve te kanale i tamo gdje maltene nema ni zemaljskog, ali eto ima free wi-fi? Da li je to moguce?
Moze li se D3GO pratiti recimo negdje gdje nema telemach signala? Primjer, zakaciti se na bilo koji wi-fi signal(bilo kojeg operatora) preko recimo tableta i povezati HDMI kablom sa TV-om i gledati sve te kanale i tamo gdje maltene nema ni zemaljskog, ali eto ima free wi-fi? Da li je to moguce?
motorola01 wrote:Nemas pojma kako je narodu muka zbog toga. Ko jos gleda propalu talijansku ligu
Dodaj uz to i prefiks MAFIJAŠKU! Najbolji primjer juve, lafo šampioni a u upravi im nema čovjeka bez polocijskog dosjea debljine prosječnog tel. imenika.
Btw. I kome se prati ta ista mafija, pa imaju stream-ovi, brzine hvala Bogu i jesu sada najbrže u državi tako da se i oni mogu čak u hd-u gledati. Sopcast zakon.
zlo zlo wrote:oce ko gledat Juventus danas u 18?
Hoćeš ti gledati city danas? A gledaš li ove trenutno sto igraju, chelsea : wigan, south. : arsenal, hoćeš poslije gledati špansku ligu, a šta je sa NBA, jesi neki dan gledao oklahoma : dallas!?
da
U mreži HS operatora, na mom iPad-u (aplikacija D3 GO), je dostupno samo 10-tak kanala iz ponude, i to uglavnom domaćih...
motorola01 wrote:Nemas pojma kako je narodu muka zbog toga. Ko jos gleda propalu talijansku ligu
Dodaj uz to i prefiks MAFIJAŠKU! Najbolji primjer juve, lafo šampioni a u upravi im nema čovjeka bez polocijskog dosjea debljine prosječnog tel. imenika.
Btw. I kome se prati ta ista mafija, pa imaju stream-ovi, brzine hvala Bogu i jesu sada najbrže u državi tako da se i oni mogu čak u hd-u gledati. Sopcast zakon.
zlo zlo wrote:oce ko gledat Juventus danas u 18?
Hoćeš ti gledati city danas? A gledaš li ove trenutno sto igraju, chelsea : wigan, south. : arsenal, hoćeš poslije gledati špansku ligu, a šta je sa NBA, jesi neki dan gledao oklahoma : dallas!?