Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Butmiran
#3701 Re: Utakmice.
Ja ovo ne mogu ponovo gledati nema šanse...
- biske
#3702 Re: Utakmice.
nikad bolje igrače nismo imali...
u davanju izjava.
u davanju izjava.
-
Cienfuegos
#3703 Re: Utakmice.
Gdje neces zacrnjaciti, ovakav kontinuitet losih partija se ne pamti.leškarenje wrote:Jeste ga zacrnjacili,boze sacuvaj.Ovi su nas pobijedili zbog Dupovca - glupovca i dvije njegove greske,mi tanki standardno ali jos ovo nije ni blizu da bude gotovo.
Nije gotovo, slazem se. Sve zavisi od toga ko ce nas voditi na proljece I ko ce nam se prikljuciti. Zaostatak od 2 bobe nije nenadoknadiv ali sa ovim igracima, trenerom I taktikom druga polovina tabele je realnost.
-
todd_smith
#3704 Re: Utakmice.
Sta se desava sa Dupovcem, ovo nije ni blijeda kopija onog igraca prosle sezone
Kao da je ograjs`o lik majke mi
- Butmiran
#3705 Re: Utakmice.
Da ga je prodati na zimu mjera bi bilo.todd_smith wrote:Sta se desava sa Dupovcem, ovo nije ni blijeda kopija onog igraca prosle sezone![]()
-
MHAB
#3706 Re: Utakmice.
Kad nam je španski Elche (ili kako se već piše) nudio prošle godine 50 k Eur i procenat od slijedećeg ugovora za Dupovca digla se " kuka i motika" na FKS Info forumu i drugim forumima da se uprava ne igra sa životom i takvog dragulja prodaje ispod 500 k Eur (slovima pet stotina hiljada Eura) minimalno. Kao Dupe, Faris i Radovac bi trebali donijeti minimalno 1,5 miliona Eura obeštećenja pa nam ne treba ni Tan ni niko drugi da se riješimo dugova. Samo je potrebno da imamo sposobnu upravu koja treba unovčiti dragulje koje imamo u klubu. Spominjao se i Mamić i kako on "valja" balvane poput Lovrena, Čorluke i sličnih za ogromne pare, a mi to ne znamo. Bilo je još raznih drugih gluposti. Siguran sam da bi danas velika većina pristala na uslove Elche-a i objeručke prodala Dupeta za 50 k Eur obeštećenja i procent od idućeg ugovora. Jednostavno nije zlato sve što sja, a nekada malo više realnosti nije na odmet. Dupovcu treba pomoći da izađe iz trenutne krize i počne pružati dobre partije. Tu mislim da je prije svega glava u pitanju i da igra sa ogromnim strahom koji ga parališe. Ovako niti ga kome možemo prodati niti imamo kakve koristi od njega. Čak se može reći i suprotno da imamo puno štete, jer nas svojim greškama zavaljuje iz kola u kolo...Butmiran wrote:Da ga je prodati na zimu mjera bi bilo.todd_smith wrote:Sta se desava sa Dupovcem, ovo nije ni blijeda kopija onog igraca prosle sezone![]()
- Cossack
#3707 Re: Utakmice.
Teško, dvije tekme koje su bile pod lupom skauta (Željo i Široki) odigrao je jako loše...Butmiran wrote:Da ga je prodati na zimu mjera bi bilo.todd_smith wrote:Sta se desava sa Dupovcem, ovo nije ni blijeda kopija onog igraca prosle sezone![]()
- Reglan
#3708 Re: Utakmice.
Slavice se titula.
Citirajte u maju arshavina i iskopajte njegov post od 25 novembra.
Dovidjenja i prijatno.
Dovidjenja i prijatno.
-
Cienfuegos
#3709 Re: Utakmice.
na cemu arshavin temelji svoj optimizam, sta to on zna a mi ne znamo 
- van helsing
#3710 Utakmice.
Nije napisao tko ce je slavit...
-
todd_smith
#3711 Re: Utakmice.
Pa normalno, kada je tad bio u formi zivota i pored Sedina i onog iz Zelje bio najbolji igrac lige sto se odbrane tice. Gdje ces Dupovca iz prosle sezone za 50k prodavatiMHAB wrote:Kad nam je španski Elche (ili kako se već piše) nudio prošle godine 50 k Eur i procenat od slijedećeg ugovora za Dupovca digla se " kuka i motika" na FKS Info forumu i drugim forumima da se uprava ne igra sa životom i takvog dragulja prodaje ispod 500 k Eur (slovima pet stotina hiljada Eura) minimalno. Kao Dupe, Faris i Radovac bi trebali donijeti minimalno 1,5 miliona Eura obeštećenja pa nam ne treba ni Tan ni niko drugi da se riješimo dugova. Samo je potrebno da imamo sposobnu upravu koja treba unovčiti dragulje koje imamo u klubu. Spominjao se i Mamić i kako on "valja" balvane poput Lovrena, Čorluke i sličnih za ogromne pare, a mi to ne znamo. Bilo je još raznih drugih gluposti. Siguran sam da bi danas velika većina pristala na uslove Elche-a i objeručke prodala Dupeta za 50 k Eur obeštećenja i procent od idućeg ugovora. Jednostavno nije zlato sve što sja, a nekada malo više realnosti nije na odmet. Dupovcu treba pomoći da izađe iz trenutne krize i počne pružati dobre partije. Tu mislim da je prije svega glava u pitanju i da igra sa ogromnim strahom koji ga parališe. Ovako niti ga kome možemo prodati niti imamo kakve koristi od njega. Čak se može reći i suprotno da imamo puno štete, jer nas svojim greškama zavaljuje iz kola u kolo...Butmiran wrote:Da ga je prodati na zimu mjera bi bilo.todd_smith wrote:Sta se desava sa Dupovcem, ovo nije ni blijeda kopija onog igraca prosle sezone![]()
- omega369
#3712 Re: Utakmice.
dupovac je klasicni primjer loseg trenerskog rada. ocito je u krizi i ocajno treba dobar savjet i pomoc, pa i klupu, sto da ne. znate sta od svega toga moze dobiti kod nas - NISTA, i to je problem. a nije jedini igrac koji ima slican problem
-
MHAB
#3713 Re: Utakmice.
Kad nam je španski Elche (ili kako se već piše) nudio prošle godine 50 k Eur i procenat od slijedećeg ugovora za Dupovca digla se " kuka i motika" na FKS Info forumu i drugim forumima da se uprava ne igra sa životom i takvog dragulja prodaje ispod 500 k Eur (slovima pet stotina hiljada Eura) minimalno. Kao Dupe, Faris i Radovac bi trebali donijeti minimalno 1,5 miliona Eura obeštećenja pa nam ne treba ni Tan ni niko drugi da se riješimo dugova. Samo je potrebno da imamo sposobnu upravu koja treba unovčiti dragulje koje imamo u klubu. Spominjao se i Mamić i kako on "valja" balvane poput Lovrena, Čorluke i sličnih za ogromne pare, a mi to ne znamo. Bilo je još raznih drugih gluposti. Siguran sam da bi danas velika većina pristala na uslove Elche-a i objeručke prodala Dupeta za 50 k Eur obeštećenja i procent od idućeg ugovora. Jednostavno nije zlato sve što sja, a nekada malo više realnosti nije na odmet. Dupovcu treba pomoći da izađe iz trenutne krize i počne pružati dobre partije. Tu mislim da je prije svega glava u pitanju i da igra sa ogromnim strahom koji ga parališe. Ovako niti ga kome možemo prodati niti imamo kakve koristi od njega. Čak se može reći i suprotno da imamo puno štete, jer nas svojim greškama zavaljuje iz kola u kolo...[/quote]
Pa normalno, kada je tad bio u formi zivota i pored Sedina i onog iz Zelje bio najbolji igrac lige sto se odbrane tice. Gdje ces Dupovca iz prosle sezone za 50k prodavati
[/quote]
Da ne pretvaramo temu u ličnu prepisku samo bih te pitao zbog čega ga nismo prodali prošle godine za veće pare od ovih što su nudili ovi iz Španije kad je bio tako dobar prošle godine? Poštujem tvoje mišljenje kao i drugih koji pišu na ovom forumu, ali Dupe po meni nije prošle godine bio ni među pet najboljih odbrambenih igrača u ovoj našoj jadnoj ligi a kamo li šta više. On je još uvijek mlad igrač i to ga može prodati. Međutim nastavi li igrati kao ove sezone on neće imati mjesta ni kod nas u prvoj postavi. O prodaji i nekim parama za njega možemo samo sanjati....
Pa normalno, kada je tad bio u formi zivota i pored Sedina i onog iz Zelje bio najbolji igrac lige sto se odbrane tice. Gdje ces Dupovca iz prosle sezone za 50k prodavati
Da ne pretvaramo temu u ličnu prepisku samo bih te pitao zbog čega ga nismo prodali prošle godine za veće pare od ovih što su nudili ovi iz Španije kad je bio tako dobar prošle godine? Poštujem tvoje mišljenje kao i drugih koji pišu na ovom forumu, ali Dupe po meni nije prošle godine bio ni među pet najboljih odbrambenih igrača u ovoj našoj jadnoj ligi a kamo li šta više. On je još uvijek mlad igrač i to ga može prodati. Međutim nastavi li igrati kao ove sezone on neće imati mjesta ni kod nas u prvoj postavi. O prodaji i nekim parama za njega možemo samo sanjati....
- Cossack
#3714 Re: Utakmice.
Bio je on i na klupi nedavno...omega369 wrote:dupovac je klasicni primjer loseg trenerskog rada. ocito je u krizi i ocajno treba dobar savjet i pomoc, pa i klupu, sto da ne. znate sta od svega toga moze dobiti kod nas - NISTA, i to je problem. a nije jedini igrac koji ima slican problem
-
todd_smith
#3716 Re: Utakmice.
Nismo ga prodali jer je losa ponuda bila. Jednostavno.MHAB wrote:
Kada je ponuda dosla on je bio mladi reprezentativac, ogroman potencijal je pokazao, uz Sedina bio stub odbrane, mlad i najvaznije ugovor mu nije bio na isteku te polusezone/sezone, kao sto je slucaj bio sa Sesarom/Saidom.
Ni ja ga ne bih dao ispod 200-300k prosle sezone.
- Arteta
#3717 Re: Utakmice.
Dupovac je dobar i jedan od skolovanijih stopera u nasoj Ligi samo nije skoncentrisan u nekim situacijama.
-
Cienfuegos
#3718 Re: Utakmice.
Kakvi su onda ovi neskolovani?
Ubise nas svi po njegovoj strani jer znaju da nam je najslabija karika u ekipi.
- Kemal Malovčić
#3719 Re: Utakmice.

kad budemo slavili titulu biće nas 800 hiljada
- Zatamnjena stakla
#3720 Re: Utakmice.
Jebo kup, daj mi titulu kako treba i zdra'o!
- Butmiran
#3721 Re: Utakmice.
Ja se slažem s tobom, da te odmah citiram.arshavin wrote:Slavice se titula.![]()
Dovidjenja i prijatno.
-
MHAB
#3722 Re: Utakmice.
Nismo ga prodali jer je losa ponuda bila. Jednostavno.
Kada je ponuda dosla on je bio mladi reprezentativac, ogroman potencijal je pokazao, uz Sedina bio stub odbrane, mlad i najvaznije ugovor mu nije bio na isteku te polusezone/sezone, kao sto je slucaj bio sa Sesarom/Saidom.
Ni ja ga ne bih dao ispod 200-300k prosle sezone.[/quote]
Pa da li je bilo ikakve druge ponude za njega osim ove? Koliko znam nije. Takođe znam i da bilo koji igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman da plati za njega, a ne koliko prodavac misli da mu trebaju platiti. Na našu žalost to važi i za naše igrače koje želimo prodati uključujući i Dupovca....
Ni ja ga ne bih dao ispod 200-300k prosle sezone.[/quote]
Pa da li je bilo ikakve druge ponude za njega osim ove? Koliko znam nije. Takođe znam i da bilo koji igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman da plati za njega, a ne koliko prodavac misli da mu trebaju platiti. Na našu žalost to važi i za naše igrače koje želimo prodati uključujući i Dupovca....
- Logovan
#3723 Re: Utakmice.
I ja se slažem.Butmiran wrote:Ja se slažem s tobom, da te odmah citiram.arshavin wrote:Slavice se titula.![]()
Dovidjenja i prijatno.
Citirajte u maju nas trojicu i iskopajte naše postove od 25. novembra.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3724 Re: Utakmice.
Vidi ove trojice optimisticnih. Da mi je znati gdje se vi tim optimizmom punite, da se i ja malo prikopcam.

- Butmiran
#3725 Re: Utakmice.
Znaš, znaš.-LIBERO- wrote:Vidi ove trojice optimisticnih. Da mi je znati gdje se vi tim optimizmom punite, da se i ja malo prikopcam.![]()
![]()