Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirota wrote: ↑08/06/2026 09:48
ma u sent luisu zive uglavnom raja sa brda i planina, Toronto je nesto drugo, gledam komsiju od zene, smrdio do rata na krave, sad i on i hanuma zabicili na fotkama u dzipovima nije sala, hoces ti iz sela, al selo iz tebe nikad
Wao kakav post.
Ono ljudi koji su sela su niža kasta.
I mene baš čudi šta treba raji ovakvo razmišljanje. Bespotrebno. Pusti ljude da žive svoj život.
BTW, meni je u utakmici protiv Paname Amar Memić ostavio najjači dojam. Momak odaje sigurnost.
mirota wrote: ↑08/06/2026 09:48
ma u sent luisu zive uglavnom raja sa brda i planina, Toronto je nesto drugo, gledam komsiju od zene, smrdio do rata na krave, sad i on i hanuma zabicili na fotkama u dzipovima nije sala, hoces ti iz sela, al selo iz tebe nikad
Wao kakav post.
Ono ljudi koji su sela su niža kasta.
I mene baš čudi šta treba raji ovakvo razmišljanje. Bespotrebno. Pusti ljude da žive svoj život.
BTW, meni je u utakmici protiv Paname Amar Memić ostavio najjači dojam. Momak odaje sigurnost.
Pa Memic je u svim utakmica bio medu zapazenijim, a u nekim je bio i najbolji.
Ima ispred Meandra veliko platno u bašti, vjerovatno će tu biti preko projektora omogućeno gledanje.
Jedino što tu nema pive, koliko znam, kome je to bitno.