htio čovjek da pokaže koliki mu je kukuruz rodio, a oni odmah u tvorza.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#36976 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
htio čovjek da pokaže koliki mu je kukuruz rodio, a oni odmah u tvorza.
-
Hafis
#36977 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slobodna dalmacija je iznijela još detaljnije pojedinosti o ovom incidentu:
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/sv ... klagenfurt
Jedna osoba uzdigla je ruku i pozdravila Hitlerovim pozdravom, kažu. Vode ga u zatvor u Klagenfurt, javlja reporterka N1.
Dodali su u tekst ''kažu'', što je bacilo još više svjetla na ovaj događaj.
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/sv ... klagenfurt
Jedna osoba uzdigla je ruku i pozdravila Hitlerovim pozdravom, kažu. Vode ga u zatvor u Klagenfurt, javlja reporterka N1.
Dodali su u tekst ''kažu'', što je bacilo još više svjetla na ovaj događaj.
-
hizo ramidovic
#36978 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Деловање происламски и неоосманлијски настројених медија с циљем дискредитације носитеља европских вредности у региону се наставља...
INCIDENT NA BLEIBURGU
Jedna osoba uzdigla je ruku i pozdravila Hitlerovim pozdravom, policija ga je odmah odvela U ZATVOR!
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/11 ... atvor.html
Доћи ће време ускоро када ће и стара курва Европа коначно препознати ко то у тзв. БиХ и региону негује и баштини истинске европске и демократске вредности.
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
-
Hafis
#36979 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Iz tvojih usta u Božje uši dobri čovječe 
-
Hafis
#36980 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ali eto, fake vijest, pa makar i ovakve vrste, uvijek dobro dođe političkom projektu.
Dobro da novinarka N1 nije javila da se neki lik javno pred masom posrao na BiH ili nečiju drugu zastavu, ili neki drugi veći incident uradio.
Ovako smo dobro i prošli, kako je moglo biti da se ima više pameti.
Dobro da novinarka N1 nije javila da se neki lik javno pred masom posrao na BiH ili nečiju drugu zastavu, ili neki drugi veći incident uradio.
Ovako smo dobro i prošli, kako je moglo biti da se ima više pameti.
- BHCluster
#36981 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakvo je vrijeme doslo kad se u Bleiburgu ne moze koristiti stari hrvatski pozdrav. 
- Banksy
#36982 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
General War wrote:Sve dok idu o svom trosku je OKBanksy wrote:Da nije ko iz DFa...?
INCIDENT NA BLEIBURGU
Jedna osoba uzdigla je ruku i pozdravila Hitlerovim pozdravom, policija ga je odmah odvela U ZATVOR!
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/11 ... atvor.html
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#36983 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
propalitet stranka...
- Prpa.ba
#36984 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nesto mi naumpade, je li Predsjednik svih gradjana posjetio ijednu opstinu u kojoj su ga koalicioni partneri iz HDZ-a proglasili personom non grata? 
- Banksy
#36985 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako Vučićev službenik ponavlja Vučićevu mantru o uvlačenju regiona u unutarnji problem Srbije,
ČEDOMIR JOVANOVIĆ UPOZORAVA:
"Pitanje Kosova nije samo unutrašnja stvar Srbije, od toga zavisi budućnost čitavog regiona"
hoće li Bakirov službenik sad udariti po prstima svog savjetnika?
- General War
#36986 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta je problem sto ponavlja vucicevu mantru, koja se svakodnevno ionako odrazava u BiH, jel sta slagao?Banksy wrote:Kako Vučićev službenik ponavlja Vučićevu mantru o uvlačenju regiona u unutarnji problem Srbije,
ČEDOMIR JOVANOVIĆ UPOZORAVA:
"Pitanje Kosova nije samo unutrašnja stvar Srbije, od toga zavisi budućnost čitavog regiona"
hoće li Bakirov službenik sad udariti po prstima svog savjetnika?
- Banksy
#36987 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da je slagao, i naravno da je problem, ali nije tema.
Pitanje je dvostrukih kriterija, kad se i koga se i za šta se pucka ili ne pucka po prstima.
I kakav je to savjetnik s velikosrpskom mantrom.
I je li ovo onda i Komšićev stav.
Pitanje je dvostrukih kriterija, kad se i koga se i za šta se pucka ili ne pucka po prstima.
- Banksy
#36988 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
asurbanipal wrote:'Kompromis': IPAP je odustajanje BiH od NATO-a
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ko ... EgSjek7bqIDakle, vrlo je izvjesno da Bosna i Hercegovina neće uskoro u NATO poslati svoj Godišnji nacionalni program (ANP), a što je obaveza iz MAP-a. I vrlo je neizvjesno kako će se raspetljati zastoj nastao u sukobu strategija probosanskih političkih snaga i zastupnika ruskih interesa na Balkanu. Sasvim je sigurno da ovako uporan otpor NATO-u kvazi-elita iz Banjaluke ne bi pružala bez signala i podrške Moskve. Ruski interes je faktor koji u ovom trenutku snažnije koči BiH ka NATO-u, nego Beograd ili pravno irelevantna „vojna neutralnost RS“ . Ali, dogodi li se vraćanje Bosne i Hercegovine sa MAP-a na IPAP, odnosno trajno skretanje sa NATO puta, uz pristanak stranaka u vlasti (SDA, DF, HDZ, SBB) to će biti početak teškog perioda za BiH, teška blamaža i kompromitacija stranaka i lidera koji to prihvate, a također i razotkrivanje njihovih prikrivenih koncepata buduće BiH. Ali, da ne prejudiciramo...
Ako se radi formiranja vlasti pristane samo na IPAP umjesto MAP-a, to će značiti da su stranke u vlasti prevele BiH u kategoriju zemalja koje ne namjeravaju pristupiti NATO-u.
- General War
#36989 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakvom ba velikosrpskom mantrom? Sto kaze da se Srbi nece pomiriti sa gubitkom kosova i da ce sve uciniti da destabilizuju region ako nesto ne dobiju?Banksy wrote:Naravno da je slagao, i naravno da je problem, ali nije tema.
Zasto bi ga puckao radi toga kad to svi znaju osim izgleda tebe...a ne izgledas mi bas neinformirana, osim ako neko od nas dvoje nije najbolje razumio sta je Cedo htio reKti.
- Banksy
#36990 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
svi smo razumjeli, i ti si razumio, samo ti nekako ne ide niz grlo.
- General War
#36991 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Banksy wrote:svi smo razumjeli, i ti si razumio, samo ti nekako ne ide niz grlo.
Ok, mozes li prevesti sta si razumila, pocela si kao insomnia;s prostom recenicom nekakve zakjucke davati.
-
kluz franjo
#36992 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako mi je od kolege forumaša preporučen, pogledah.
Da u kratkim crticama rezimiram moje utiske večerašnjeg gostovanja člana Predsjedništva na Face TV. (Ne citiram, parafraziram.)
Osim već standardnog birtijskog nivoa i stila mahalanja - koje bi i ovdje na forumu teško prošlo - a koje je ispunilo najveći dio emisije, saznali smo:
1. Da HDZ ima prijedlog izbornog zakona, koji bi "razvalio zemlju ako se usvoji"
2. Da je SDA (bio/možda) spreman da prihvati taj prijedlog i time "izda zemlju"
3. Da je on uveo DF u koaliciju sa SDA i HDZ, da blokira potencijalnu izdaju i razvaljivanje zemlje od strane SDA i HDZ
Na pitanje: "A kako konkretno misli spriječiti?" ide već standardno "Ne znam, vidjećemo, nisam siguran, mogu me izigrati, nadigrati, ja pokuš'o"...
Dakle, moj zaključak:
- Kolega bunk bi ga u argumentaciji "poderao" i na forumu i u kafani i u dijaloškoj TV emisiji i u svakom drugom pogledu.
- Žali bože uzaludno potrošenih 45 minuta mog života.
- Jedino što je patetičnije (da ne koristim onaj drugi sinonim) od "logike tronošca" je logika "čučavca kraj tronošca".
Da u kratkim crticama rezimiram moje utiske večerašnjeg gostovanja člana Predsjedništva na Face TV. (Ne citiram, parafraziram.)
Osim već standardnog birtijskog nivoa i stila mahalanja - koje bi i ovdje na forumu teško prošlo - a koje je ispunilo najveći dio emisije, saznali smo:
1. Da HDZ ima prijedlog izbornog zakona, koji bi "razvalio zemlju ako se usvoji"
2. Da je SDA (bio/možda) spreman da prihvati taj prijedlog i time "izda zemlju"
3. Da je on uveo DF u koaliciju sa SDA i HDZ, da blokira potencijalnu izdaju i razvaljivanje zemlje od strane SDA i HDZ
Na pitanje: "A kako konkretno misli spriječiti?" ide već standardno "Ne znam, vidjećemo, nisam siguran, mogu me izigrati, nadigrati, ja pokuš'o"...
Dakle, moj zaključak:
- Kolega bunk bi ga u argumentaciji "poderao" i na forumu i u kafani i u dijaloškoj TV emisiji i u svakom drugom pogledu.
- Žali bože uzaludno potrošenih 45 minuta mog života.
- Jedino što je patetičnije (da ne koristim onaj drugi sinonim) od "logike tronošca" je logika "čučavca kraj tronošca".
-
asker
#36993 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A kad skontas da mu je alternativa bila Covic ili Flautar, gospodin Komsic dodje nesto kao Churchill.
- sinuhe
#36994 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najpopularniji politicar vec godinama. Omiljen u narodu
Svi ste vi stigli glasati za njega.
-
kluz franjo
#36995 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kolega asker,asker wrote:A kad skontas da mu je alternativa bila Covic ili Flautar, gospodin Komsic dodje nesto kao Churchill.
niti ulazim u, niti pobijam motive glasanja prije 7-8 mjeseci.
Samo dajem svoj komentar na večerašnje gostovanje.
Jeste li gledali?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#36996 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vidim da je komšić sve posvetio priči o mapu i da mu je to trenutno i politička i ideološka i ciljna vodilja. postavlja uslove i realno, nismo baš navikli da netko sa te probosanske strane uslovljava. prvi put, nakon dugo godina, gledamo da neka probih strana uslovljava formiranje vlasti. izveo je dodika na čistac i dokazao i pokazao da je istom stalo da se što prije formira vijeće ministara i da dobije mandatara, što za sobom povlači zaključak da mu je ipak stalo do funkcioniranja državnih institucija.
za ovo mu se treba odati priznanje, kao što mu se treba odati priznanje da je već deceniju najpopularniji političar u bosni i hercegovini, a naravno što je popularnost veća, veći je broj onih koji ga mrze. dokaz mojih tvrdnji je najveći broj glasova u federaciji, pored izuzetno jakog kandidata iz reda ljevice i pored cca deset protukandidata koji su u mogućnosti oduzeti mu glasove.
za ovo mu se treba odati priznanje, kao što mu se treba odati priznanje da je već deceniju najpopularniji političar u bosni i hercegovini, a naravno što je popularnost veća, veći je broj onih koji ga mrze. dokaz mojih tvrdnji je najveći broj glasova u federaciji, pored izuzetno jakog kandidata iz reda ljevice i pored cca deset protukandidata koji su u mogućnosti oduzeti mu glasove.
Last edited by malakh on 24/05/2019 23:24, edited 1 time in total.
-
kluz franjo
#36997 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odgledali svih 45 minuta ili "čuli iz prve ruke"?malakh wrote:vidim da je komšić sve posvetio priči o mapu i da mu je to trenutno i politička i ideološka i ciljna vodilja. postavlja uslove i realno, nismo baš navikli da netko sa te probosanske strane uslovljava. prvi put, nakon dugo godina, gledamo da neka probih strana uslovljava formiranje vlasti. izveo je dodika na čistac i dokazao i pokazao da je istom stalo da se što prije formira vijeće ministara i da dobije mandatara.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#36998 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a smisao tvog komentara/pitanja je?kluz franjo wrote: Odgledali svih 45 minuta ili "čuli iz prve ruke"?
-
kluz franjo
#36999 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U pravu si. Bio sam nejasan.malakh wrote:a smisao tvog komentara/pitanja je?kluz franjo wrote: Odgledali svih 45 minuta ili "čuli iz prve ruke"?
Kada kažeš
govoriš li to u kontekstu večerašnjeg gostovanja na FaceTV ili 'nako?da je komšić sve posvetio priči o mapu i da mu je to trenutno i politička i ideološka i ciljna vodilja. postavlja uslove i realno, nismo baš navikli da netko sa te probosanske strane uslovljava. prvi put, nakon dugo godina, gledamo da neka probih strana uslovljava formiranje vlasti. izveo je dodika na čistac i dokazao i pokazao da je istom stalo da se što prije formira vijeće ministara i da dobije mandatara.
- malakh
#37000 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
govorim na bazi njegovih prethodnih izjava. gostovanje na facetv nisam gledao, a budem pogledam kroz par dana.kluz franjo wrote:U pravu si. Bio sam nejasan.malakh wrote:a smisao tvog komentara/pitanja je?kluz franjo wrote: Odgledali svih 45 minuta ili "čuli iz prve ruke"?
Kada kažešgovoriš li to u kontekstu večerašnjeg gostovanja na FaceTV ili 'nako?da je komšić sve posvetio priči o mapu i da mu je to trenutno i politička i ideološka i ciljna vodilja. postavlja uslove i realno, nismo baš navikli da netko sa te probosanske strane uslovljava. prvi put, nakon dugo godina, gledamo da neka probih strana uslovljava formiranje vlasti. izveo je dodika na čistac i dokazao i pokazao da je istom stalo da se što prije formira vijeće ministara i da dobije mandatara.
dotaknite se malo i drugog dijela mog posta. taj je zanimljiviji, pogotovo za vas koji ste tvrdili da neće preći ni 130 hiljada glasova.
Last edited by malakh on 24/05/2019 23:32, edited 1 time in total.