Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point.

#36951 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Point. wrote:
mO k3 wrote: lol... nije ni cudo da ga kloc zovu

Nesto mi na um pade kkao se kaze na italijanski slijepac i vidi slijepac = cieco

:mrgreen:
Bosnia-Herzegovina

matches goals
78 46

Kakav kloc! :bih:
Point.

#36952 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Point. wrote:
Point. wrote:
mO k3 wrote: lol... nije ni cudo da ga kloc zovu

Nesto mi na um pade kkao se kaze na italijanski slijepac i vidi slijepac = cieco

Bosnia-Herzegovina

matches goals
78 .............46

Kakav kloc! :bih:
Point.

#36953 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

A jesam ruljak, sam sebe citiram umjesto edit dugme. Hocete li mi halaliti?
commendatore

#36954 Re: Edin Džeko

Post by commendatore »

da je meni da sam na njegovom mjestu - a da mi se vi rugate.... utjehu bih trazio u amrinoj rupici gledajuci na roleks kad ce vrijeme kuci da sjednem u aventador, neku sexi crvenu francusku kapljicu ;) i kupim morske plodove na putu do kuce da odvezem zenu/kuravu/ljubavnicu/manekenku/koja ima i sama keša/ u setnju po Rimu :mrgreen:

ma pravo bi me tangiralo sta pisete po forumu o meni da bih kupio tange i nosao tokom meca i skinuo koji put kad me krene da vide ljudi kako sam tangiran :mrgreen: :lol:
commendatore

#36955 Re: Edin Džeko

Post by commendatore »

jebo aventador - ima jos bolje - VJEron 8-) :lol: :izet:

Image
insomnia78

#36956 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Bio top, Zuka i Spageti flop
Bosanski_kralj

#36957 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

Ne razumijem zašto svaki put hoće da zakuca loptu u mrežu. Svaki put kad je tako radio, promašio je. Puno bolje to izgleda, kada cilja, tehnički gađa gol.
bosanska senzacija

#36958 Re: Edin Džeko

Post by bosanska senzacija »

Ja baš nedavno napisah da ovo što on igra u Romi može i Boriello za 5 puta manje para od njega.

Sve dok se on ne vrati na nivo vioske žgoljave devetke kojoj je posao jedino da gurne loptu iza linije biće mu ovako. On je tu rutinu izgubio u Manchesteru gdje je napredovao u svim segmentima igre a pri tome izgubio onaj najvažniji.

Mislim da samopouzdanje nije njegov problem već taj što previše razmišlja na terenu i pokušava da bude igrač koji on to jednostavno nije.
mO k3

#36959 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Point. wrote:A jesam ruljak, sam sebe citiram umjesto edit dugme. Hocete li mi halaliti?
Dzeko jesi to ti ??
i on mi nekad izgleda zbunjen na terenu :mrgreen:

Ja cu ti halaliti :bih:
Fudo387

#36960 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

mO k3 wrote:
HAVANA wrote:Libo ga taki,ja da sam na njegovom mjestu sam bi sebi nogu slomio da ne igram vise. :D Zenu i dijete za ruku i uzivaj,jebo loptu i ganjanje tamo vamo...
nije ni ozenjen :mrgreen:

Nije ni cudo sto ga zovu kloc
A ko ga zove kloc?
Ti i tebi slicni, uspjesni ljudi i izgradjene licnosti?
Lik te moze sve u desetom koljenu kupit za sarafe na kopackama, sve to stekao igrajuci lopte, i on kloc a ti strucnjak?
Kako se te stvari desavaju, lik isprdi 300 godina, od fudbala zna camit pred salterom tri dana da kupi koju kartu ne bi li izdobrio marku dvije na svercu i onda serbez kaze, Dzeko kloc?
Kako jebo te?
Jack Be Nimble

#36961 Re: Edin Džeko

Post by Jack Be Nimble »

Koliko je Dzeko odlican govori sama cinjenica da je City prvu sezonu bez njega zavrsio u polufinalu LS :skoljka:
insomnia78

#36962 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Jel ti to kapiten nije htio cvaju dati?
jethro

#36963 Re: Edin Džeko

Post by jethro »

Jack Be Nimble wrote:Koliko je Dzeko odlican govori sama cinjenica da je City prvu sezonu bez njega zavrsio u polufinalu LS :skoljka:
Pa i Inter je osvojio LS prvu sezonu nakon sto je Ibrahimovic otisao u Barcelonu. Diego Milito prodisao. :mrgreen:
Point.

#36964 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Fudo387 wrote:
mO k3 wrote:
HAVANA wrote:Libo ga taki,ja da sam na njegovom mjestu sam bi sebi nogu slomio da ne igram vise. :D Zenu i dijete za ruku i uzivaj,jebo loptu i ganjanje tamo vamo...
nije ni ozenjen :mrgreen:

Nije ni cudo sto ga zovu kloc
A ko ga zove kloc?
Ti i tebi slicni, uspjesni ljudi i izgradjene licnosti?
Lik te moze sve u desetom koljenu kupit za sarafe na kopackama, sve to stekao igrajuci lopte, i on kloc a ti strucnjak?
Kako se te stvari desavaju, lik isprdi 300 godina, od fudbala zna camit pred salterom tri dana da kupi koju kartu ne bi li izdobrio marku dvije na svercu i onda serbez kaze, Dzeko kloc?
Kako jebo te?
To se i ja pitam moj Fudo. Kakva smo zemlja da lik koji preprodava ulaznice naziva lika koji je brend drzave klocem.
BarbaDue

#36965 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Čovjeka koji za godinu inkasira 2-3 milijuna eura nazivaš klocem?

A šta si ti, godinama sjediš za tastaturom i isto ponavljaš... :mrgreen:
PriNc_ba

#36966 Re: Edin Džeko

Post by PriNc_ba »

Znaci frajer je za sezonu u romi fulio nevjerovatnih prilika koliko neki igraci za citavu karijeru ne promase. Fkt koji li mu je djavo :-)
AmirBaa

#36967 Re: Edin Džeko

Post by AmirBaa »

BarbaDue wrote:Čovjeka koji za godinu inkasira 2-3 milijuna eura nazivaš klocem?

znaci niko ko ne zaradjuje minimum 2-3 milona eura godisnje nema pravo da komentarise fudbalere ? A te fudbalere najvise gledaju ljudi koji NE kesiraju tolike pare :D
Fudo387

#36968 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

AmirBaa wrote:
BarbaDue wrote:Čovjeka koji za godinu inkasira 2-3 milijuna eura nazivaš klocem?

znaci niko ko ne zaradjuje minimum 2-3 milona eura godisnje nema pravo da komentarise fudbalere ? A te fudbalere najvise gledaju ljudi koji NE kesiraju tolike pare :D
Pa dobro, u cemu si ti uspjesniji od njega da mu mozeas reci, klocu jedan?
Kritika je jedno, ne ide ga, grijesi, ima los dan...ali seljacko izrugivanje jednih te istih likova koji se samo pojave kad fuli, svakom i gram normalnom ide na qrac.
Kad nema nista za djiberski komentar, ako odigra dobru utakmicu, eto ih sa pricom koga zigu?
Pa zigu trebu koju hahari mogu samo na televizoru gledati. Momak se krece u takvim krugovima, jet set, manekenke, partijanje, lova...sta sad? Trebao je pokupiti neku polukrezavu haharku iz Alpasinog, nabit joj jemeniju od sest kila na tintaru pa da kazu vidi ga, ok lik, Bosnjo, pravi mumin?
AmirBaa

#36969 Re: Edin Džeko

Post by AmirBaa »

Fudo387 wrote:
AmirBaa wrote:

Pa dobro, u cemu si ti uspjesniji od njega da mu mozeas reci, klocu jedan?
Kritika je jedno, ne ide ga, grijesi, ima los dan...ali seljacko izrugivanje jednih te istih likova koji se samo pojave kad fuli, svakom i gram normalnom ide na qrac.
Kad nema nista za djiberski komentar, ako odigra dobru utakmicu, eto ih sa pricom koga zigu?
Pa zigu trebu koju hahari mogu samo na televizoru gledati. Momak se krece u takvim krugovima, jet set, manekenke, partijanje, lova...sta sad? Trebao je pokupiti neku polukrezavu haharku iz Alpasinog, nabit joj jemeniju od sest kila na tintaru pa da kazu vidi ga, ok lik, Bosnjo, pravi mumin?
jesi dobar majstore ? Pa ja sad kad sam barcu gledao derao sam se neymaru da je levat najveci na svijetu jer bjezi od gola 90 minuta i mene neki brazilac sad treba napasti zbog toga jel ? Nije ti neko majku rodjenu spomenuo, nego nekog lika koji te ni ne zna, niti ce te ikad znati niti ces ti imati nekog hajra od njega posebno u zivotu... Ne mogu da razumijem sta se palite toliko :run:
Fudo387

#36970 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

Ma bjezi tamo, kakav ti je to primjer, cuj Neymar?
Jebo te Neymar, koga boli qrac za njim?
AmirBaa

#36971 Re: Edin Džeko

Post by AmirBaa »

Fudo387 wrote:Ma bjezi tamo, kakav ti je to primjer, cuj Neymar?
Jebo te Neymar, koga boli qrac za njim?
Pa ti si citirao moj post na kojem sam pisao o tome da ti kao slobodna licnost imas pravo komentarisati sta god hoces, i bombardovao si me sa hiljadu nekih informacija koje me nimalo ne zanimaju. Ja odgledam utakmicu rome, dzeko fuli prazan go i ne smijem reci: vidi kloca sta fuli ? Kad gledam najboljeg jarana kako igra u fildzan ligi i kad fuli cistu priliku sa tribina se derem: glupane kako si to fulio :D samo ti kazem da se previse palite na dzeku i ospjednuti ste s njim iz nekog razloga, i hejteri i ovi sto im i govno njegovo mirise. Nista vam u zivotu nece bolje biti ako i ballon d'or osvoji. Mozda se palite na lazni patriotizam, ali meni je recimo bitnije da patriota ne baca smece gdje stigne, pusti pjesake na pjesackom, normalno vozi, prijavi korupciju, radi na poboljsanju zivota u ovoj vukojebini, a ne da svim srcem navija za Dzeku i Romu a ovamo ga boli qrac za drzavu i sta se desava. No hard feelings :thumbup:
Fudo387

#36972 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

Majke ti, sto bi mene bolio hasim za tvojim komsijama i dje smece frljacaju?
Imas temu ekologija, hortikultura i tamo se zali, ovo je fudbal.
Ti svom jaranu mozes reci da je kloc, ko sto i jeste, jer da nije kloc suto bi loptu u Manchesteru, Rimu itd.
Al, ne mozes Dzeki.
alijagoro

#36973 Re: Edin Džeko

Post by alijagoro »

Fudo387 wrote:Majke ti, sto bi mene bolio hasim za tvojim komsijama i dje smece frljacaju?
Ti svom jaranu mozes reci da je kloc, ko sto i jeste, jer da nije kloc suto bi loptu u Manchesteru, Rimu itd.
Al, ne mozes Dzeki.
I jos hoce da se korupcija prijavljuje :D
AmirBaa

#36974 Re: Edin Džeko

Post by AmirBaa »

Fudo387 wrote:Majke ti, sto bi mene bolio hasim za tvojim komsijama i dje smece frljacaju?
Al, ne mozes Dzeki.
izvini molim te, evo poslat cu i dzeki izvinjenje, sigurno ce mu znaciti puno :D :D (i ja nijednom ovdje nisam rekao da je kloc, nego dajem primjer :thumbup: )
Fudo387

#36975 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

AmirBaa wrote:
Al, ne mozes Dzeki.
izvini molim te, evo poslat cu i dzeki izvinjenje, sigurno ce mu znaciti puno :D :D (i ja nijednom ovdje nisam rekao da je kloc, nego dajem primjer :thumbup: )
E tako, izvini se i nemoj vise.
Ljudski je pogrijesiti, priznati krivicu i poslije budes bolji insan.
Sto se tice korupcije, eno onaj vam glavni penderek u carsiji, nakav Svabo Jusko, otvorio sebi temu. Sve mu prijavi i neka ih degenjeci.
Post Reply