Dešavanja u Srbiji

megaman4

#36951 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

RasAlGhul wrote:Ovaj Šešelj pravi žohar, da ga Marić pozove na televiziju i da snimaju kako sere ovaj bi se odazvao, posto drolja veća od starleta na Parovima :lol:
Sta je prosao u Zenici 80-ih godina, dobro je pri pameti. :lol:

Lazni Vojvoda boluje od sindroma samopromocije gdje zeli da samo ON bude u centru paznje.

Vidi on da ga niko vise ne uzima za ozbiljno, pa se dodvorava svima koji su na vlasti. K'o fol u sukobu sa pizdoustim a u stvarnosti kada su ugasene kamere jedan drugom dijeli pohvale i komplimente.

Srpska posla. Provaljeni su k'o UNHCR-ova lanena vreca.
julisiz es grant

#36952 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by julisiz es grant »

Koliko sam malo upratio, čini mi se da Vinko Pandurević ima relativno umjerene stavove o Srebrenici. Ne negira zločin i masovna ubistva, ali negira da je bio genocid.
Iščitao sam njegovo maratonsko svjedočenje na vlastitom suđenju u Haagu,gdje je jedini od 7 saoptuženika svjedočio u svoju odbranu i izložio se rešetanju od strane ne samo tužioca, već i više od advokata drugih optuženih. Nije štitio ni Mladića, ni Bearu, ni svog podčinjenog Dragu Nikolića, i svu krivicu je prebacivao na njih. Šteta što to svjedočenje nije šire publikovano, za mnoge srpske nacionaliste ne bi više bio heroj, kakvim ga mnogi smatraju.
RasAlGhul

#36953 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

megaman4 wrote:
RasAlGhul wrote:Ovaj Šešelj pravi žohar, da ga Marić pozove na televiziju i da snimaju kako sere ovaj bi se odazvao, posto drolja veća od starleta na Parovima :lol:

Lazni Vojvoda boluje od sindroma samopromocije gdje zeli da samo ON bude u centru paznje.

Vidi on da ga niko vise ne uzima za ozbiljno, pa se dodvorava svima koji su na vlasti. K'o fol u sukobu sa pizdoustim a u stvarnosti kada su ugasene kamere jedan drugom dijeli pohvale i komplimente.

Ma isfuro lik totalno, sada smo pratim Miroljuba Petrovića britku sablju, joj kad je pričao ko bi pobijedio u borbi između "najvećeg srBskog" junaka Skenderbega (inače ortodoksnog šiptara) i dinosaurusa :lol: :lol:
megaman4

#36954 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

RasAlGhul wrote:
megaman4 wrote:

Ma isfuro lik totalno, sada smo pratim Miroljuba Petrovića britku sablju, joj kad je pričao ko bi pobijedio u borbi između "najvećeg srBskog" junaka Skenderbega (inače ortodoksnog šiptara) i dinosaurusa :lol: :lol:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
radostan dan

#36955 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

RasAlGhul wrote:
Edin H. wrote:
Pa htio je i on da bude ili je bio (ne pratim pa ne znam) u nekoj of tih reality -huj emisija.
Prestao sam sve gledati od kad se pojavio na Farmi kad je tek izašao, nijedan četnički kanal više ne gledam, prešaltao sam se na Miroljuba Petrovića britku sablju :lol:

što lažeš, gledaš sportklub.
RasAlGhul

#36956 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

:lol: :lol: :lol: @Radosni

Prenose one ustaše iz Širokog u četvrtak, neće Želju iz Estonije :sad:
RasAlGhul

#36957 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

Najjača britka sablja :lol: :lol:
megaman4

#36958 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

RasAlGhul wrote:

Najjača britka sablja :lol: :lol:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Ovaj Miroljub nije normalan ni sekunde. :lol:
RasAlGhul

#36959 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

Ma znaš šta radi, idol mu Saudijska Arabija po uređenju države, gostovao kod nekog i kaže mu novinar, kako Saudijska Arabija pa tamo žene nemaju pravo glasa, kaže on kralj: Pa normalno da nemaju, šta je tu problem??? :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#36960 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kakavdanakneiskustvu »

RasAlGhul wrote:
megaman4 wrote:

molim,daj link za to svega ti
megaman4

#36961 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

RasAlGhul wrote:Ma znaš šta radi, idol mu Saudijska Arabija po uređenju države, gostovao kod nekog i kaže mu novinar, kako Saudijska Arabija pa tamo žene nemaju pravo glasa, kaže on kralj: Pa normalno da nemaju, šta je tu problem??? :lol: :lol:
Aaa gledao sam taj dio... :lol:

Ja se valjo od smijeha... :lol:

Kaze Miroljub ne treba ulagati u Zvezdu i Partizan, nego u guslarske klubove, a mislio reci guslarska drustva... :lol:
RasAlGhul

#36962 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

Imaš na jutjub kanalu Balkan info, ima ga dosta kada priča o Skenderbegu i u jednoj od tih emisija, opisuje Skederbega i kolika mu je glava bila, i koplje i mal i vodi debatu sa Tešom voditeljem bi li porazio dinosaurusa koliko je jak bio :lol: :lol:
RasAlGhul

#36963 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

megaman4 wrote:
RasAlGhul wrote:Ma znaš šta radi, idol mu Saudijska Arabija po uređenju države, gostovao kod nekog i kaže mu novinar, kako Saudijska Arabija pa tamo žene nemaju pravo glasa, kaže on kralj: Pa normalno da nemaju, šta je tu problem??? :lol: :lol:

Kaze Miroljub ne treba ulagati u Zvezdu i Partizan, nego u guslarske klubove, a mislio reci guslarska drustva... :lol:
Nađi emisiju kada je gost on i pet žena, sve napucane Beograđanke i on ih ubjeđuje da trebaju ostati u kućama da slušaju muževe i rađaju djecu, i ponio gusle počeo im urlikati, ma to je šou, ja umro :lol: :lol:
megaman4

#36964 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

RasAlGhul wrote:
megaman4 wrote:

Nađi emisiju kada je gost on i pet žena, sve napucane Beograđanke i on ih ubjeđuje da trebaju ostati u kućama da slušaju muževe i rađaju djecu, i ponio gusle počeo im urlikati, ma to je šou, ja umro :lol: :lol:
Ja cijelu vecer nisam mogao sebi doci kad sam to gledao... :lol:

Valjo sam se po podu. :pisnuo:

A lik kobajagi doktor nauka? :lol:
kakavdanakneiskustvu

#36965 Re: Dešavanja u Srbiji

RasAlGhul wrote:Imaš na jutjub kanalu Balkan info, ima ga dosta kada priča o Skenderbegu i u jednoj od tih emisija, opisuje Skederbega i kolika mu je glava bila, i koplje i mal i vodi debatu sa Tešom voditeljem bi li porazio dinosaurusa koliko je jak bio :lol: :lol:
:thumbup:
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 09/07/2018 20:59, edited 2 times in total.
RasAlGhul

#36966 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

kakavdanakneiskustvu wrote:
RasAlGhul wrote:Imaš na jutjub kanalu Balkan info, ima ga dosta kada priča o Skenderbegu i u jednoj od tih emisija, opisuje Skederbega i kolika mu je glava bila, i koplje i mal i vodi debatu sa Tešom voditeljem bi li porazio dinosaurusa koliko je jak bio :lol: :lol:
Našao sam od :lol: :lol:

Gledaj uvod od 11 minute :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 24u69u_a9k[/youtube] ne znam ovaj klip postaviti, halali :D
RasAlGhul

#36967 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

@megaman4

Ma kralj najveći, lik, pa kad priča da ne smije puno protiv ustaša i katoličanstva pričati, jer ga prate Masoni i Vatikan, ali da je Srbin i da se boji :lol: :lol: i da je potomak Skenderbega :lol: :lol:

Ali najjače je "kad obnovimo Dušanovo carstvo" :lol: :lol: narkomani će imati tri opcije, da se sele, da se leče ili pod mač bato, i kad je rekao radije bi živio u Mekki nego Amsterdamu :lol: :lol:
megaman4

#36968 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

RasAlGhul wrote:@megaman4

Ma kralj najveći, lik, pa kad priča da ne smije puno protiv ustaša i katoličanstva pričati, jer ga prate Masoni i Vatikan, ali da je Srbin i da se boji :lol: :lol: i da je potomak Skenderbega :lol: :lol:

Ali najjače je "kad obnovimo Dušanovo carstvo" :lol: :lol: narkomani će imati tri opcije, da se sele, da se leče ili pod mač bato, i kad je rekao radije bi živio u Mekki nego Amsterdamu :lol: :lol:
:lol:

Ja se sokiro kad je rekao da bi radije u Mekki zivio nego u Amsterdamu? :shock:
kakavdanakneiskustvu

#36969 Re: Dešavanja u Srbiji

RasAlGhul wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Našao sam od :lol: :lol:

Gledaj uvod od 11 minute :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 24u69u_a9k[/youtube] ne znam ovaj klip postaviti, halali :D
šta piše u naslovu videa,ima ih stotine,ne znam otkud toliko,sve dugi sat i dva,nisam do sad gledao,budala ocito
RasAlGhul

#36970 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

Piše

INTERVJU: Miroljub Petrović - Satanisti opsednuti demonima žele da unište čovečanstvo! (22.08.2017)

Gledaj od 11 minute malo uvoda pa počinje priča o Skenderbegu i dinosaurosu :lol: :lol:

Evo link https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 24u69u_a9k

Ne znam postaviti ko onaj prošli ne znam koji je kurac
kakavdanakneiskustvu

#36971 Re: Dešavanja u Srbiji

RasAlGhul wrote:Piše

INTERVJU: Miroljub Petrović - Satanisti opsednuti demonima žele da unište čovečanstvo! (22.08.2017)

Gledaj od 11 minute malo uvoda pa počinje priča o Skenderbegu i dinosaurosu :lol: :lol:

Evo link https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 24u69u_a9k

Ne znam postaviti ko onaj prošli ne znam koji je kurac
RasAlGhul

#36972 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

megaman4 wrote:
RasAlGhul wrote:@megaman4

:lol:

Ja se sokiro kad je rekao da bi radije u Mekki zivio nego u Amsterdamu? :shock:
Ma budala, ima pozitivno mišljenje o Muslimana, neki mu govore da treba preći na Islam :D
Ma lik nepresušan izvor, kad priča da ljudi što viđaju NLO da su to ustvari demoni, i sve sa Zapada mu je satanizam, zabranio bi većinu sportova osim hrvanja, i tjerao bi fudbalere da kopaju i okopavaju vrtove da sade paprike i boraniju i kupus, zabranio bi meso da se jede :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#36973 Re: Dešavanja u Srbiji

otkud ovoliko intervjua,emisja na ovom kanaku sa ovim petrovicem?
megaman4

#36974 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

kakavdanakneiskustvu wrote:otkud ovoliko intervjua,emisja na ovom kanaku sa ovim petrovicem?

Zato sto se bavi izucavanjem NWO, masona i tajnih drustava.

Prica o skorom dolasku Dedzala i borbi dobra protiv zla...

Ali ima i dosta provala... :lol:

Ovo zadnje mu je sa guslama... :pisnuo:
kakavdanakneiskustvu

#36975 Re: Dešavanja u Srbiji

megaman4 wrote:
RasAlGhul wrote:

Ja cijelu vecer nisam mogao sebi doci kad sam to gledao... :lol:

Valjo sam se po podu. :pisnuo:

A lik kobajagi doktor nauka? :lol:[/quote]

moze li link i za ovu emisiju?
Post Reply