pici wrote:
kako se izdade vera pradedovska...

pici wrote:
kako se izdade vera pradedovska...

...i da se djuri izvinemo sto nas je tukao.The 51st State wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/854 ... djece.html
budiimo dobre komsije...
jebate koji likovi"Golman Subašić je samo jedan od desetina hiljada Srba..."
Golman Hrvatske Danijel Subašić samo je jedan od više desetina hiljada Srba u Hrvatskoj koji su se od 1991. godine do danas odrekli svoje nacije i vere.
IZVOR: TANJUG SREDA, 4.07.2018. | 15:36
Podeli
Oni su to učinili da bi izbegli pretnje, uvrede, fizičke napade i govor mržnje kojima su izloženi preostali Srbi u toj zemlji, izjavio je predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta.
"Nažalost, Subašić je pogazio svoje korene i poreklo kada je javno izjavio da je Hrvat katolik. On nije smogao snage da kao javna ličnost poruči hrvatskoj javnosti da se neće odreći svog srpstva i da će braniti za Hrvatsku ako ga prihvate kao Srbina", navodi se u pisanoj izjavi.
Linta ukazuje da je jedan od temelja neprijateljskog odnosa prema Srbima u Hrvatskoj - lažna i apsurdna teza da su Srbi u proteklom građanskom ratu bili agresori i zločinci, a Hrvati žrtve i oslobodioci.
On podseća da je upokojeni mitropolit zagrebačko-ljubljanski Jovan još 2006. uputio pismo Sinodu Srpske pravoslavne crkve u kome je naveo da je u Hrvatskoj do tada pokršteno više od 30.000 Srba i da taj proces i dalje traje.
Takođe je podsetio da je predsednik Građanskog odbora za ljudska prava Zoran Pusić još 2003. rekao da je od 1991. do te godine samo u Zagrebu oko 20.000 đece pravoslavne veroispovjesti prevedeno u katoličanstvo.

U Beogradu odgođeno suđenje policajcima u slučaju napada na Vučića u Potočarima
U ovom slučaju sudi se policajcima Milanu Dumanoviću i Mladenu Trboviću, koji su za odbranu angažovali čak 10 advokata - obojica po pet advokata.![]()
Malo sam propratio, otvoreno kaze da su Srbija i Ukrajina u istim situacijama sto se tice ugrozenosti teritorije a isto tako otvoreno je rekao da ne zeli priznati nezavisnost Kosova. Je li to isto rekao Vucic za Krim? Nisam propratio sve.Young Erotica wrote:Petro Porošenko juče bio u Bgu, prijateljska atmosfera kako i treba da bude
čisto da se zna..ČUVENI TUMAČ KREMANSKOG PROROČANSTVA ŠOKIRAO SRBIJU: Evo zašto smo mi pukli na SP u Rusiji, a Hrvati gaze sve pred sobom!
MUNDIJAL 2018 05.07.2018. 18:22h
Treba sarađivati sa Kremnima da biste imali uspeha. Pozivali smo dosta reprezentacija da održe pripreme u Kremnima kao grčki sportisti koji su se za svoje olimpijade spremali u Kremnima, počinje priču Dragan Pjević tumač Kremanskog proročanstva.
"Naša Olivera Jevtić kad god se spremala u Kremnima ona je pobeđivala", rekao je on.
On je istakao da pred ovo Svetsko prvenstvo u fudbalu nije hteo ništa javno da priča da ne bi ispalo "da baksuzira"...
"Sve institucije u državi pa i Fudbalski savez Srbije treba da sarađuje sa Kremnom. Gospodin Radomir Antić je dobio pismu pred Južnu Afriku 2010. godine, a posle su pisma dobijali Karadžić i Mihajlović pred Brazil i ona dva Evropska prvenstva a sada i Kokeza", otkriva Pjević.
Napominje da je Radomir Antić bio u Kremnima.
"Antičć je bio pre nego što je postao trener Barselone i Reala i pre nego što će postati selektor Srbije. Antić je bio i imao je uspeha ali nije slušao... Nije samo to doći u Kremne... Treba i sarađivati", rekao je Pjević a onda otkrio zašto su Hrvati imali uspeha na Svetskom prvenstvu ove godine:
"Ovaj čovek je doneo uspeh Hrvatskoj", rekao je Pjević i izvadio sliku, a onda nastavio:
"To je Slavko Matanović, bioterapeut. Došao je u Kremna da organizuje Dane proroka. Zbog toga je Hrvatska imala uspeha."
Kaze onaj pametni akademik, koga boli briga sto je neka gvineja povukla priznanje..radostan dan wrote:I DA SE ZNA, DA JE PAPUA NOVA GVINEJA POVUKLA PRIZNANJE KOSOVA.
A USKORO ĆE I TINIDAD I TOBAGO...OBOJE, U PAKETU.
kakv vučić, kakvi bakrači, polu i komplet amateri...meni je željkan premijer.animals wrote:De ti meni Radosni reci, sto sam cuo od onog pametng akademika..
kako je vas premijer Vucic bio glavni za pregovore o Kosovu, a
predsjednik Nikolic se nista nije pitao..
sad kad je Vucko predsjednik, vlada se nista ne pita..
sad je predsjednik glavni..
ma nemerete vi saprat kolko ovi vasHi mogu zasratSRAMOTAN POSTUPAK
U omiljenoj Vučićevoj emisiji koja se gleda i u BiH, o genocidu u Srebrenici govore ratni zločinci
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-omilj ... /180709135
Gledao sam par Cirilica i uglavnom se sve svodi na jedno: SVI SU PROTIV SRBA! Dosadni su brate dragi.pici wrote:ma nemerete vi saprat kolko ovi vasHi mogu zasratSRAMOTAN POSTUPAK
U omiljenoj Vučićevoj emisiji koja se gleda i u BiH, o genocidu u Srebrenici govore ratni zločinci
To Maric pravi budale od svojih sagovornika, sto bi opravdao nas jedan kolega.megaman4 wrote:Gledao sam par Cirilica i uglavnom se sve svodi na jedno: SVI SU PROTIV SRBA! Dosadni su brate dragi.pici wrote:ma nemerete vi saprat kolko ovi vasHi mogu zasratSRAMOTAN POSTUPAK
Pa htio je i on da bude ili je bio (ne pratim pa ne znam) u nekoj of tih reality -huj emisija.RasAlGhul wrote:Ovaj Šešelj pravi žohar, da ga Marić pozove na televiziju i da snimaju kako sere ovaj bi se odazvao, posto drolja veća od starleta na Parovima
Prestao sam sve gledati od kad se pojavio na Farmi kad je tek izašao, nijedan četnički kanal više ne gledam, prešaltao sam se na Miroljuba Petrovića britku sabljuEdin H. wrote:Pa htio je i on da bude ili je bio (ne pratim pa ne znam) u nekoj of tih reality -huj emisija.RasAlGhul wrote:Ovaj Šešelj pravi žohar, da ga Marić pozove na televiziju i da snimaju kako sere ovaj bi se odazvao, posto drolja veća od starleta na Parovima