Dešavanja u Srbiji

seln

#36926 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

pici wrote:Image

kako se izdade vera pradedovska...
Image
Maraschino

#36928 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

The 51st State wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/854 ... djece.html

budiimo dobre komsije...
...i da se djuri izvinemo sto nas je tukao.
Young Erotica

#36929 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ovde piše da su ih osudili, ali da nisu mogli da dokazu ovom alicu(koji je vrlo verovatno i sam rom,bar mu je takvo prezime) da je ubijao te ljude ako sam ja dobro razumeo.

Svakako za najstrože kazne sa ili bez dokaza, ovakvi likovi mi se gade stoka najobičnija.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36930 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

"Golman Subašić je samo jedan od desetina hiljada Srba..."
Golman Hrvatske Danijel Subašić samo je jedan od više desetina hiljada Srba u Hrvatskoj koji su se od 1991. godine do danas odrekli svoje nacije i vere.

IZVOR: TANJUG SREDA, 4.07.2018. | 15:36
Podeli

Oni su to učinili da bi izbegli pretnje, uvrede, fizičke napade i govor mržnje kojima su izloženi preostali Srbi u toj zemlji, izjavio je predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta.

"Nažalost, Subašić je pogazio svoje korene i poreklo kada je javno izjavio da je Hrvat katolik. On nije smogao snage da kao javna ličnost poruči hrvatskoj javnosti da se neće odreći svog srpstva i da će braniti za Hrvatsku ako ga prihvate kao Srbina", navodi se u pisanoj izjavi.

Linta ukazuje da je jedan od temelja neprijateljskog odnosa prema Srbima u Hrvatskoj - lažna i apsurdna teza da su Srbi u proteklom građanskom ratu bili agresori i zločinci, a Hrvati žrtve i oslobodioci.

On podseća da je upokojeni mitropolit zagrebačko-ljubljanski Jovan još 2006. uputio pismo Sinodu Srpske pravoslavne crkve u kome je naveo da je u Hrvatskoj do tada pokršteno više od 30.000 Srba i da taj proces i dalje traje.

Takođe je podsetio da je predsednik Građanskog odbora za ljudska prava Zoran Pusić još 2003. rekao da je od 1991. do te godine samo u Zagrebu oko 20.000 đece pravoslavne veroispovjesti prevedeno u katoličanstvo.
jebate koji likovi :shock: :?

Image
Maraschino

#36931 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

:lol: :lol:
vatrogasac

#36932 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

U Beogradu odgođeno suđenje policajcima u slučaju napada na Vučića u Potočarima

U ovom slučaju sudi se policajcima Milanu Dumanoviću i Mladenu Trboviću, koji su za odbranu angažovali čak 10 advokata - obojica po pet advokata. :shock:
155_mm

#36933 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

cuj danijel subasic izdao veru za veceru. a pra pradjed mu bio subasa na udbini ravnoj i srko kahvu sa mujom i halilom hrnjicama. kazu talu licanina nije bas nesto begeniso, tale bijo mnogo zajeban kad se kahve napije.

a madzare sa one strane granice ni smislit nije mogo.
Young Erotica

#36934 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Petro Porošenko juče bio u Bgu, prijateljska atmosfera kako i treba da bude :thumbup:
Maraschino

#36935 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:Petro Porošenko juče bio u Bgu, prijateljska atmosfera kako i treba da bude :thumbup:
Malo sam propratio, otvoreno kaze da su Srbija i Ukrajina u istim situacijama sto se tice ugrozenosti teritorije a isto tako otvoreno je rekao da ne zeli priznati nezavisnost Kosova. Je li to isto rekao Vucic za Krim? Nisam propratio sve.
Young Erotica

#36936 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Jeste

Samo debili kojima su rusi preči od boga misle suprotno a ne kapiraju da je ista stvar samo drugi glumci.
radostan dan

#36937 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ČUVENI TUMAČ KREMANSKOG PROROČANSTVA ŠOKIRAO SRBIJU: Evo zašto smo mi pukli na SP u Rusiji, a Hrvati gaze sve pred sobom!
MUNDIJAL 2018 05.07.2018. 18:22h
Treba sarađivati sa Kremnima da biste imali uspeha. Pozivali smo dosta reprezentacija da održe pripreme u Kremnima kao grčki sportisti koji su se za svoje olimpijade spremali u Kremnima, počinje priču Dragan Pjević tumač Kremanskog proročanstva.

"Naša Olivera Jevtić kad god se spremala u Kremnima ona je pobeđivala", rekao je on.
On je istakao da pred ovo Svetsko prvenstvo u fudbalu nije hteo ništa javno da priča da ne bi ispalo "da baksuzira"...
"Sve institucije u državi pa i Fudbalski savez Srbije treba da sarađuje sa Kremnom. Gospodin Radomir Antić je dobio pismu pred Južnu Afriku 2010. godine, a posle su pisma dobijali Karadžić i Mihajlović pred Brazil i ona dva Evropska prvenstva a sada i Kokeza", otkriva Pjević.
Napominje da je Radomir Antić bio u Kremnima.
"Antičć je bio pre nego što je postao trener Barselone i Reala i pre nego što će postati selektor Srbije. Antić je bio i imao je uspeha ali nije slušao... Nije samo to doći u Kremne... Treba i sarađivati", rekao je Pjević a onda otkrio zašto su Hrvati imali uspeha na Svetskom prvenstvu ove godine:

"Ovaj čovek je doneo uspeh Hrvatskoj", rekao je Pjević i izvadio sliku, a onda nastavio:
"To je Slavko Matanović, bioterapeut. Došao je u Kremna da organizuje Dane proroka. Zbog toga je Hrvatska imala uspeha."
čisto da se zna..

by KURIR
radostan dan

#36938 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

I DA SE ZNA, DA JE PAPUA NOVA GVINEJA POVUKLA PRIZNANJE KOSOVA.
A USKORO ĆE I TINIDAD I TOBAGO...OBOJE, U PAKETU.
animals

#36939 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

radostan dan wrote:I DA SE ZNA, DA JE PAPUA NOVA GVINEJA POVUKLA PRIZNANJE KOSOVA.
A USKORO ĆE I TINIDAD I TOBAGO...OBOJE, U PAKETU.
Kaze onaj pametni akademik, koga boli briga sto je neka gvineja povukla priznanje..
samo ludilo Dacica i nikakve bitne stvari..
radostan dan

#36940 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Image
animals

#36941 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by animals »

De ti meni Radosni reci, sto sam cuo od onog pametng akademika..
kako je vas premijer Vucic bio glavni za pregovore o Kosovu, a
predsjednik Nikolic se nista nije pitao..
sad kad je Vucko predsjednik, vlada se nista ne pita..
sad je predsjednik glavni..
i za Kosovo, i za otvaranje fabrika, gradnju puteva, povecanje plata,
za izgradnju, za sport i za sve zivo i mrtvo, pita se predsjednik..
kao i u RS, drug Dodik..
Young Erotica

#36942 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Kao i svuda pita se onaj sa najviše moći. Vučić je savršen partner za EU, gnjida sto bi se reklo tako da eto ti odgovora.
radostan dan

#36943 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

animals wrote:De ti meni Radosni reci, sto sam cuo od onog pametng akademika..
kako je vas premijer Vucic bio glavni za pregovore o Kosovu, a
predsjednik Nikolic se nista nije pitao..
sad kad je Vucko predsjednik, vlada se nista ne pita..
sad je predsjednik glavni..
kakv vučić, kakvi bakrači, polu i komplet amateri...meni je željkan premijer.
CSKA

#36944 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Juce najave jedan giga projekat u Beogradu :

Srbija će dobiti Nacionalni stadion koji će biti izgrađen kod obilaznice kod Ostružničkog mosta, potvrdio je ministar finansija Siniša Mali.

"Ovo je jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u gradu, koji će umnogome promeniti sportsku sliku Beograda. S obzirom na to da predviđamo izgradnju stadiona za 60.000 gledalaca, što je ozbiljan kapacitet, moći će da se organizuju i finalne utakmice u Ligi šampiona i Ligi Evrope. To upravo i jeste naš cilj, da Beograd dobije moderan stadion na kojem mogu da se organizuju sportski događaji po najvišim kriterijumima UEFA, kako bi u nekom trenutku Beograd bio domaćin finala Lige šampiona ili Lige Evrope, kao što je ove godine bila organizovana utakmica Superkupa u Skoplju u kojem su igrali najbolji klubovi na svetu – Real Madrid i Mančester Junajted", istakao je Mali tada.

Danas najava i drugog giga projekta :

Borča kao Silicijumska dolina - IT grad niče od ove godine

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović rekao je da je za ovu godinu planiran početak izgradnje industrijskog parka u Borči.
"U pregovorima smo koji dugo traju. To je dogovor predsednika Kine Si Đinpinga i našeg predsednika Aleksandra Vučića i u Borči, odmah pored Pupinovog mosta, na prostoru od 320 hektara zemljišta, nadamo se da ćemo ove godine uspeti da završimo svu dokumentaciju da krene izgradnja preko 350.000 kvadratnih metara najmodernijeg industrijskog i tehnološkog prostra", rekao je on.

Prema njegovim rečima, tamo bi mogle da dođu najveće visokotehnološke svetske kompanije, kao i inovacione kompanije i mladi koji bi otvarali svoje start ap kompanije, a sve po uzoru na najsavremenije parkove danas.

Radiće se, kaže, po fazama, izgradnja će trajati šest do sedam godina, ali sigurno je da će tu biti od 10.000 direktnih radnih mesta i više od 50.000 do 60.000. indirektnih.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.ph ... id=1415751

Sutra ocekujem najavu pocetka gradnje svemirskog centra u Staroj Pazovi.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36945 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

SRAMOTAN POSTUPAK
U omiljenoj Vučićevoj emisiji koja se gleda i u BiH, o genocidu u Srebrenici govore ratni zločinci

Image

https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-omilj ... /180709135
ma nemerete vi saprat kolko ovi vasHi mogu zasrat
megaman4

#36946 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by megaman4 »

pici wrote:
SRAMOTAN POSTUPAK
U omiljenoj Vučićevoj emisiji koja se gleda i u BiH, o genocidu u Srebrenici govore ratni zločinci

Image

Gledao sam par Cirilica i uglavnom se sve svodi na jedno: SVI SU PROTIV SRBA! Dosadni su brate dragi. :-)
Maraschino

#36947 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

megaman4 wrote:
pici wrote:
SRAMOTAN POSTUPAK

Gledao sam par Cirilica i uglavnom se sve svodi na jedno: SVI SU PROTIV SRBA! Dosadni su brate dragi. :-)
To Maric pravi budale od svojih sagovornika, sto bi opravdao nas jedan kolega.
RasAlGhul

#36948 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

Ovaj Šešelj pravi žohar, da ga Marić pozove na televiziju i da snimaju kako sere ovaj bi se odazvao, posto drolja veća od starleta na Parovima :lol:
Edin H.

#36949 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Edin H. »

RasAlGhul wrote:Ovaj Šešelj pravi žohar, da ga Marić pozove na televiziju i da snimaju kako sere ovaj bi se odazvao, posto drolja veća od starleta na Parovima :lol:
Pa htio je i on da bude ili je bio (ne pratim pa ne znam) u nekoj of tih reality -huj emisija.
RasAlGhul

#36950 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RasAlGhul »

Edin H. wrote:
RasAlGhul wrote:Ovaj Šešelj pravi žohar, da ga Marić pozove na televiziju i da snimaju kako sere ovaj bi se odazvao, posto drolja veća od starleta na Parovima :lol:
Pa htio je i on da bude ili je bio (ne pratim pa ne znam) u nekoj of tih reality -huj emisija.
Prestao sam sve gledati od kad se pojavio na Farmi kad je tek izašao, nijedan četnički kanal više ne gledam, prešaltao sam se na Miroljuba Petrovića britku sablju :lol:
Post Reply