FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Saian

#36926 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

Butmiran wrote:Image
Image
ascari

#36927 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Je li primjetio neko dok je Arda cuvao loptu, Pikac ga s ledja cupao za bradu :lol:
HB_BHF

#36928 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Joj jest vas spucala euforija :D Ja ne mogu tek tako vjerovati da je sve ok. Neke stvari su se garant desile... Ne u tolikoj mjeri koliko su to mediji prenijeli, ali ne zaboravite da su izglasani prijevremeni izbori. Večeras je super noć za navijače, ali vidjet ćemo hoće li tim zadržati ovu dozu zalaganja na terenu. Prošle godine je bio problem što su igrači birali da igraju i daju sve od sebe u onim utakmicama za koje su smatrali da su atraktivne, a već protiv slabijih timova su se bezidejno vukli po terenu.
5 0 5

#36929 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

novi za suncicu.

Image
5 0 5

#36930 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

ascari wrote:Je li primjetio neko dok je Arda cuvao loptu, Pikac ga s ledja cupao za bradu :lol:
ne. kad je to bilo?
LAFAC95
Location: ZELJO TOJE MOJ TEEM <3 SRCU DRAGA BOJA PLAWA <3 MISMO ZELJINI ZELJOJE NASH

#36931 Re: FC Barcelona

Post by LAFAC95 »

moram priznati da je od mnogih hade utakmica na telemahu danas ova bila najiznimnija ako uzmemo uobzir daje bila jedna dobra prectava za sladokusce u fudbalu
LSD

#36932 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

HB_BHF

#36933 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

ascari wrote:
HB, halali. Reci sta ces, ja cu prenijet omarki :-D A i bolje sto sam ja odgovorio, ti bi svakako okacio nheki link sa Marce :D
:lol: a bio sam krenuo... marca.com mi je kao homepage :D .. Ma neka tebi muštuluka.. meni večeras ne treba ništa bolje od ove pobjede ;D
ascari

#36934 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Atletico's Heat Map

Image
omar little

#36935 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

kazite sta ocete ,dobijate mustuluk obojica. :sretan: nije beg cicija i nije messi dugme. :D
HB_BHF

#36936 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Niko ne spominje legendu na tribinama :D. #abiSportskiDirektor
Image
skenderija04

#36937 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

HB_BHF wrote:Joj jest vas spucala euforija :D Ja ne mogu tek tako vjerovati da je sve ok. Neke stvari su se garant desile... Ne u tolikoj mjeri koliko su to mediji prenijeli, ali ne zaboravite da su izglasani prijevremeni izbori. Večeras je super noć za navijače, ali vidjet ćemo hoće li tim zadržati ovu dozu zalaganja na terenu. Prošle godine je bio problem što su igrači birali da igraju i daju sve od sebe u onim utakmicama za koje su smatrali da su atraktivne, a već protiv slabijih timova su se bezidejno vukli po terenu.
Izgleda da Bartomeu nije naivcina. Gorila mu je kuca a on pozar ugasio!! I messijeve i Neymarove izjave nakon tekme, plus Mascherano koji se posrao novinarima pro Laporta usta.To je institucionalni dio.

Sportski smo vidjeli: Luis Enrique se nije usudio da pravi izmjene. Mislim da je ovo prvih 11koji ce igrati do kraja sezone. Vjerujem da su se dogovorili, da se ne glodju.Ti pusti nas i sjedi i uzivaj, a mi cemo te oprati pred medijima. Ne bi bilo prvi put da se paktira slicna situacija.
ascari

#36938 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

HB_BHF wrote:Joj jest vas spucala euforija :D Ja ne mogu tek tako vjerovati da je sve ok. Neke stvari su se garant desile... Ne u tolikoj mjeri koliko su to mediji prenijeli, ali ne zaboravite da su izglasani prijevremeni izbori. Večeras je super noć za navijače, ali vidjet ćemo hoće li tim zadržati ovu dozu zalaganja na terenu. Prošle godine je bio problem što su igrači birali da igraju i daju sve od sebe u onim utakmicama za koje su smatrali da su atraktivne, a već protiv slabijih timova su se bezidejno vukli po terenu.
Ista stvar je i ove sezone sto se tice slabijih utakmica. Ovo samo produzava agoniju sa trenerom, tako da nisam pretjerano sretan. Cak sam navijao da ga Torres zavali :-D
omar little

#36939 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

skenderija04 wrote:
Izgleda da Bartomeu nije naivcina. Gorila mu je kuca a on pozar ugasio!! I messijeve i Neymarove izjave nakon tekme, plus Mascherano koji se posrao novinarima pro Laporta usta.To je institucionalni dio.

Sportski smo vidjeli: Luis Enrique se nije usudio da pravi izmjene. Mislim da je ovo prvih 11koji ce igrati do kraja sezone. Vjerujem da su se dogovorili, da se ne glodju.Ti pusti nas i sjedi i uzivaj, a mi cemo te oprati pred medijima. Ne bi bilo prvi put da se paktira slicna situacija.

sto uopce ne znaci da enrique nece dobit nogu na kraju sezone. oni ako se budu ovako zalagali i igrali prezivjece u la ligi i u ligi prvaka, bez problema. na kraju sezone izbori, novi trener, cistke i jovo na novo. bartomeu nema sanse da osvoji izbore da je ne znam sta uradio sad.
MOSALJOZE

#36940 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

Image
:mrgreen:
ascari

#36941 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

omar little wrote:kazite sta ocete ,dobijate mustuluk obojica. :sretan: nije beg cicija i nije messi dugme. :D
Evo ti i video da ne posumnjas u istinitost izjave :D https://vine.co/v/ODmUrrP5rMU
LSD

#36942 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Argentinac je tako došao do brojke od 102 asistencije u Primeri. Messiju tako nedostaje samo pet asistencija da na vječnoj listi prestigne Portugalca Luisa Figa (106).

:shock: Najbolji strijelac španske Primera Lige svih vremena, a uskoro i najbolji asistent lige svih vremena....pa šta se više ima oboriti u Španiji :mrgreen: sve rekorde je oborio
ascari

#36943 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Ja cu VIP gold (slika u prilogu) i da Leo opali selfi sa mnom. HD, sta ces ti? :-D

Image
HB_BHF

#36944 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Može meni isto, ali neka Antonella opali selfi sa mnom :D.
Zmijuga loma

#36945 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Mascherano: "It's very easy to claim something and say it comes from a source inside the dressingroom. People should be more responsible."

Iniesta: "There was no meeting of captains as was said, as there was nothing to discuss. Hopefully we can again talk about football now."

Mascherano: "If no sources are mentioned, things always stay unclear. Press every day talks less about football, sensationalism sells."

Iniesta: "You hear things that are not true, things that can cause damage and hurt people. We hope all this is behind us now."

Mascherano: "The truth is that everything that has been said in these past days are lies. Nothing of what they said has happened."

Džaba @skenderija ložio raju. :D
skenderija04

#36946 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Zmijuga loma wrote:Mascherano: "It's very easy to claim something and say it comes from a source inside the dressingroom. People should be more responsible."

Iniesta: "There was no meeting of captains as was said, as there was nothing to discuss. Hopefully we can again talk about football now."

Mascherano: "If no sources are mentioned, things always stay unclear. Press every day talks less about football, sensationalism sells."

Iniesta: "You hear things that are not true, things that can cause damage and hurt people. We hope all this is behind us now."

Mascherano: "The truth is that everything that has been said in these past days are lies. Nothing of what they said has happened."

Daj boze da je tako...Ko ne zna kako funkcionise ovaj klub moze da vjeruje u bajke. Bice divno do prvog poraza a onda sve ispocetka....ili su igraci shvatili da su oni sljedeci na redu da fasuju. Vidjecemo. Jedna utakmica nije mjerilo, u Barsi se sranje napravi za 15 minuta
5 0 5

#36947 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

sizifinho

#36948 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

Klub je u takvoj situaciji da smo možda prva ekipa na svijetu gdje su igrači sami sebi trener. Da li je to loše... vićemo
ascari

#36949 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Last edited by ascari on 12/01/2015 14:16, edited 1 time in total.
Zmijuga loma

#36950 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

skenderija04 wrote:
Zmijuga loma wrote:Mascherano: "It's very easy to claim something and say it comes from a source inside the dressingroom. People should be more responsible."

Daj boze da je tako...Ko ne zna kako funkcionise ovaj klub moze da vjeruje u bajke. Bice divno do prvog poraza a onda sve ispocetka....ili su igraci shvatili da su oni sljedeci na redu da fasuju. Vidjecemo. Jedna utakmica nije mjerilo, u Barsi se sranje napravi za 15 minuta
Ma zajebavam se. Prvi naredni loš rezultat i idemo opet ispočetka. :D
Post Reply