Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sikstinajn wrote: ↑25/05/2024 21:35
....likove koji se skinu s nekog poroka (najčešće droge) , pa o tome pišu knjige, i misle da su velike face.
ja sam već u startu sa gnušanjem odbijao i svaku pomisao da probam drogu , tako da sam veća faca od njih.
o tome bih mogao napisati i motivacijsku knjigu koja bi se zvala npr. ''ja ne jebem poroke''
Nisam ni ja probala drogu, al nikad nisam imala ovakav odnos prema ovisnicima, niti razmišljanje. Ko se zaista iščupa iz toga pakla, svaka mu čast.
Ne znam imaš li djecu, ako imaš, ili ćeš imati, prije nego što ovakve komentare napišeš, razmisli. Ne znaš šta život nosi, nemoj da te tvoje misli i tvoj jezik stignu u životu.
Nisam ni ja probala drogu, al nikad nisam imala ovakav odnos prema ovisnicima, niti razmišljanje. Ko se zaista iščupa iz toga pakla, svaka mu čast.
Ne znam imaš li djecu, ako imaš, ili ćeš imati, prije nego što ovakve komentare napišeš, razmisli. Ne znaš šta život nosi, nemoj da te tvoje misli i tvoj jezik stignu u životu.
Ne kontam razmišljanja osoba koja kada dođe do prekida bračne zajednice, daju savjete, uzmi svoju djecu i idi.pa djeca su valjda zajednička,ne njegova ili njena
Manje je poznato da je u jednom od petosatnih intervjua i u sred postavljanja pitanja koje je trajalo 47 minuta, Adilu prisla delegacija iz vlade i predlozila mu da ugasi televiziju, prekine sa intervjuima a zauzvrat ce dobiti Krug 99 i obavezu da mediji moraju prenositi zakljucke sa sesija. Prijedlog je sadrzavao i opravdanu zabrinutost za mentalno zdravlje gledalaca.
dječak sa šibicama wrote: ↑26/05/2024 22:32
Manje je poznato da je u jednom od petosatnih intervjua i u sred postavljanja pitanja koje je trajalo 47 minuta, Adilu prisla delegacija iz vlade i predlozila mu da ugasi televiziju, prekine sa intervjuima a zauzvrat ce dobiti Krug 99 i obavezu da mediji moraju prenositi zakljucke sa sesija. Prijedlog je sadrzavao i opravdanu zabrinutost za mentalno zdravlje gledalaca.
Adil je pristao.
I onda smo svi bili u žalosti jer nema više TV 99 i gledanja kako raja prolazi Skenderijom u gluho doba
Jednom dok je Adil radio intervju sa Tunjom, Tunjo odspavao odmorio se dok je Adil postavljao pitanje, ustao otiso kuci da ruca vratio se, Adil jos nije presao na sustinu pitanja.
billy organ wrote: ↑26/05/2024 08:59
Oni u-moje-doba-sve-je-bilo-bolje-pa-i-muzika smorovi.
oni su tad imali 20-25-30 ....godina sad su ostarili.
nije njima žao tih vremena , žao im nepovratne mladosti.
i meni idu na živce.
jebao ih pas.
To kao kad su onog dedu poslije svjetskog rata pitali kad mu je bilo bolje .... sad sa našom vlasti? pod okupacijom njemačke? ili ono tamo pod austrougarskom?
Dedo stidljivo reće - najbolje mi je bilo pod austrougarskom.
- Ma gdje ćeš to reći ... jesi normalan ... ovo se snima, ovo je sad narodna vlast ... svi smo jednaki
- Jest ali ja sam tad imao 20 godina i jebavao sam sve što hoda.
i meni idu na živce.
jebao ih pas.
Smorovi živi, još kada krenu sa romantizacijom sirotinje.
Neki dan gledam neko objavio neku objavu kako je prije glavni slatkiš bio hljeb natopljen u mlijeku i kocka šećera.
Kaže "ovo je bilo bolje od današnje nutele"
i meni idu na živce.
jebao ih pas.
To kao kad su onog dedu poslije svjetskog rata pitali kad mu je bilo bolje .... sad sa našom vlasti? pod okupacijom njemačke? ili ono tamo pod austrougarskom?
Dedo stidljivo reće - najbolje mi je bilo pod austrougarskom.
- Ma gdje ćeš to reći ... jesi normalan ... ovo se snima, ovo je sad narodna vlast ... svi smo jednaki
- Jest ali ja sam tad imao 20 godina i jebavao sam sve što hoda.
iClass wrote: ↑02/06/2024 07:10
Smorovi živi, još kada krenu sa romantizacijom sirotinje.
Neki dan gledam neko objavio neku objavu kako je prije glavni slatkiš bio hljeb natopljen u mlijeku i kocka šećera.
Kaže "ovo je bilo bolje od današnje nutele"
Slatkisi moje mladosti, muzika moje mladosti, filmovi moje mladosti, kafici moje mladosti. Pretjerano romantiziranje proslosti od strane starijih koji valjda mladjima sa visine porucuju da nemaju blage veze sa zivotom. Tu je uvijek i averzija prema novim tehnologijama.
Bit cemo isti kad ostarimo. Ja sam vec djeci pocela pricat o dobroj muzici, pustam im, ucim ih, doduse to je vise muzika mladnosti mojih roditelja, al hajd'
komsinica_s_drugog wrote: ↑02/06/2024 10:56
Bit cemo isti kad ostarimo. Ja sam vec djeci pocela pricat o dobroj muzici, pustam im, ucim ih, doduse to je vise muzika mladnosti mojih roditelja, al hajd'
Pogresno je djeci nametati kriterije - prosiriti izbor prijedlozima vec nije lose, a za to je dovoljno slusati sta ti se slusa, nije nuzno komentirati, pogotovo ne komparirati