pa nigdje nije ni navedeno da je voznja 20% jeftinija nego da dobijes 20% novca na uplaceni iznos
cijena voznje je uvijek ista i tebi bez taga i meni sa je isto
Moderators: _BataZiv_0809, anex
pa nigdje nije ni navedeno da je voznja 20% jeftinija nego da dobijes 20% novca na uplaceni iznos
Prednosti elektronske naplate cestarine:
Brži i sigurniji prolaz
Prolazak bez zaustavljanja
Smanjenje gužve na naplatnim mjestima
Bonus od 20% na svaku dopunu novčanih sredstava na ACC TAG
Za Prepaid billing korisnike omogućen ulazak u minus za jednu transakciju u slučaju nedovoljnog iznosa kredita na korisničkom računu
jos ja rijetko kad palim po danu kratkaartur morgan wrote: ↑20/09/2021 20:01 Ta philipsova long life nece nikad pregorit..jedino sto nije neka sreca u kombinaciji sa kisom
![]()
generalno on je u pravu voznja te izadje jeftinija ovih cca16% al nigdje je pise zvanicno da je voznja jeftinija 20% nego da dobijes 20% na uplatu a to dvoje nije isto jer "proizvod" svi placaju istoNaslovnica wrote: ↑20/09/2021 20:35 Tačno ono što sam ja danas napisao, a još me nešto prozva.
:lol
Imam otprilike 800 puta do Zenice i 800 puta nazad, u proteklih nešto više od 5 godina.
Bacite na papir.
![]()
Naslovnica wrote: ↑20/09/2021 20:35 Tačno ono što sam ja danas napisao, a još me nešto prozva.
Imam otprilike 800 puta do Zenice i 800 puta nazad, u proteklih nešto više od 5 godina.
Bacite na papir.
![]()
Ja sam samo bio napisao da uplatim 100KM a dobijem 120KM i to ne to.foxlife wrote: ↑20/09/2021 20:41generalno on je u pravu voznja te izadje jeftinija ovih cca16% al nigdje je pise zvanicno da je voznja jeftinija 20% nego da dobijes 20% na uplatu a to dvoje nije isto jer "proizvod" svi placaju istoNaslovnica wrote: ↑20/09/2021 20:35 Tačno ono što sam ja danas napisao, a još me nešto prozva.
Bacite na papir.
![]()
jedino ne znam oni sto su oslobodjeni placanja putarine kako ide
pretpostavljam invalidi i sl
Mislim da moras licno na naplatnom mjestu. Trebaju te staviti u ovaj billing sistem. Dobijes specifikaciju na kojoj je na dnu napisan user i pass.
pa hopi je onda pogresno napisao
HlOdnjak propišo, tako rekoše.
moze plivajuci izgurati vise setova, ako i dalje mislis na a klasu, a skupo, jer cini mi se da isti set ide i u b klasu kao i redizajn tj drugu gen a klase, vidi da nema gdje polovan kupit ako je nov skup, dok ne skines ne znas u kakvom je stanju
Hvala, dobro je znat' to.drug_profi wrote: ↑20/09/2021 20:17Kad se registrujes u sistem, imas opciju preko aplikacije sa mobilnog pratiti potrosnju i dopunjavati. I svi koji su vlasnici taga vise od dvije godine, a nisu u medjuvremenu dopunjavali trebaju uraditi isto.
Nemam pojma u kakvom je stanju a ne bih da dolazim u situaciju da trebam kupit kad se set krene mijenjat
sjedi u td stariji bez njega pa ces vidjet da vrijedi, pogtovo od 1000 do 1500 obrtajaTLOP wrote: ↑20/09/2021 23:00Nemam pojma u kakvom je stanju a ne bih da dolazim u situaciju da trebam kupit kad se set krene mijenjat
Sta bi bili simptomi plivajuceg, jel ima nesto sto mogu cuti da bas to prepoznam
Npr znam da mi je lamela losa, to mi je i majstor reko, zna malo proklizat al idalje se moze vozit
Kad je u leru i nije noga na kvacilu struze nesto i to dobro, cim stanem na kvacilo nista
U prvoj brzini najgore ide, ove ostale pravo dobar
Eh sad, lutrija s tim zamajcem retardiranim