Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Prpa.ba

#36901 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Kakav virtuoz sa rijecima, vidi se taj dodir Visoke skole za geopolitiku i malinarstvo "dr. Assad". :lol:
Maystor

#36902 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Prpa, ti si prototip ove amorfne mase o kojoj sam govorio, mada vidim da si se i sam prepoznao.
Prpa.ba

#36903 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Mora i to neko, kako bi se drugacije ti osjecao posebno? :)
jefff

#36904 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jefff »

Fakultet iz Rakovice. Otamo je i onaj Vreto. Predsjednik GO. NS.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#36905 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

high_volume wrote:
sabina1 wrote: Treba vjerovati Pedzi.
A mozda on ne zna sta se dogadja ?
(sarkasticna sam , pozdrav)
Post ti je prijavljen.

Pozdrav
Još kad bi se postovi ovdje mogli raspuštati poput RO Sarajevo...eh...
Maystor

#36906 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

jefff wrote:Fakultet iz Rakovice. Otamo je i onaj Vreto. Predsjednik GO. NS.
:lol:
zippoo87

#36907 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

dokle je doslo,da jadni maystor forumske dane provodi samo na jednoj temi :lol:

i jos ocekuje da neko ozbiljno sa njim foruma ovdje :run:

i jos nam govori da je sabina vrh ovdje hahha
kljucaj temu
Maystor

#36908 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

zippoo87 wrote:dokle je doslo,da jadni maystor forumske dane provodi samo na jednoj temi :lol:

kljucaj temu
Nećemo ključat, tek je sad postalo interesantno. Imam municije napretek :izet:

U Siriji sve stabilno, uvaženi predsjenik Dr. Asad dere vehabije, sve je stabilno i ide svojim tokom, tako da je ova tema isplivala u prvi plan. A kako ti ne ide ova politika, drži se ti onih paprika što uzgajaš, jer ako ti i to omane - mrka kapa.
putokaz1

#36909 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

U Siriji sve stabilno, uvaženi predsjenik Dr. Asad dere vehabije, sve je stabilno i ide svojim tokom, tako da je ova tema isplivala u prvi plan. A kako ti ne ide ova politika, drži se ti onih paprika što uzgajaš, jer ako ti i to omane - mrka kapa.[/quote]
U siriji stabolno vrijeme da se Nato i Rusija uključe u rat na ovom forumu :evil: :evil: :evil:
zippoo87

#36910 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Maystor wrote:
zippoo87 wrote:dokle je doslo,da jadni maystor forumske dane provodi samo na jednoj temi :lol:

kljucaj temu

U Siriji sve stabilno, uvaženi predsjenik Dr. Asad dere vehabije, sve je stabilno i ide svojim tokom, tako da je ova tema isplivala u prvi plan. A kako ti ne ide ova politika, drži se ti onih paprika što uzgajaš, jer ako ti i to omane - mrka kapa.
hah nisi valjda poceo i savjete mi davati :P
p.s. nemas ti pojma o meni i nemoj ni pokusavati pisati o necemu o cemu nemas pojma :P
btw. ovo ovdje o cemu se sada pise,nema veze ni sa politikom ni sa zdravim razumom,zato ne ucestvujem uopste u diskusiji...kako cu i ucestvovati,kada ste sabina i ti glavni "igraci" u podmetanju na temi...no ne smeta to meni
sve i da je istina ovo o cemu pisete,opet nije moj kanton i nece meni donijeti poboljsanje ni pogorsanje...samo ne volim negativne ljude i pljuvace...zato sto znam kakvi su to ljudi...onaj ko nesto radi,zna kako je nesto napraviti,proizvesti,prodati,koliko truda i volje moras imati a pljuvaci obicno lezeci imaju komentar na sve
Maystor

#36911 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

zippoo87 wrote:
Maystor wrote:

kljucaj temu

hah nisi valjda poceo i savjete mi davati :P
p.s. nemas ti pojma o meni i nemoj ni pokusavati pisati o necemu o cemu nemas pojma :P
btw. ovo ovdje o cemu se sada pise,nema veze ni sa politikom ni sa zdravim razumom,zato ne ucestvujem uopste u diskusiji...kako cu i ucestvovati,kada ste sabina i ti glavni "igraci" u podmetanju na temi...no ne smeta to meni
sve i da je istina ovo o cemu pisete,opet nije moj kanton i nece meni donijeti poboljsanje ni pogorsanje...samo ne volim negativne ljude i pljuvace...zato sto znam kakvi su to ljudi...onaj ko nesto radi,zna kako je nesto napraviti,proizvesti,prodati,koliko truda i volje moras imati a pljuvaci obicno lezeci imaju komentar na sve
I ja to isto kažem. Možeš li uopšte zamisliti koliko je teško završiti prestižni fakultet na Kobiljači, koliko samo rada i truda treba za to? A hejteri to omalovažavaju, sram da ih bude, pakaši obični.
insomnia78

#36912 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Nista liberali samo Baas partija
Hakiz

#36913 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

zippoo87 wrote: i jos nam govori da je sabina vrh ovdje hahha
kljucaj temu
Da, sabina1 je vrh na ovoj temi.

Ti si na ovoj temi dovoljno dugo da si mogao primijetiti kada je došlo do promjene u pisanu sabine1 o NS-u. U posljednje vrijeme i franjo kluz ne samo da je sveo učešće na minimum, nego... Neću dalje jer, ima ljudi koji su vjerovali suviše dugo i suviše jako da bi sada počeli da sumnjaju. Ali nije im više isto.

Možda je sve to slučajno. Možda nam stranka nije dala šta smo tražili, pozicije ili poslove, pa smo sad razočarani i ljuti. Možda smo svi SDA botovi koji hoćemo da uništimo NS.

A možda je odgovor malo drugačiji.
kluz franjo

#36914 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Kolega Hakiz,
dovoljno ste dugo na ovoj temi da znate da ja volim o konkretnim i provjerljivim stvarima pisati.
"Naprđivanja" sa kojekakvim jeffftinim forumskim maystorima ne spadaju u moj opus.

Ukratko, biram o čemu i sa kim diskutujem.
Pozdrav
zippoo87

#36915 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

ko je dugogodisnji navijac ove ili one opcije,to je manje vise poznato dugogodisnjim forumasima...ja ne pisem o tome
problem je sto bi neki htjeli da NS i sada kada ima priliku da nesto uradi i pokaze zna li nesto,da NS sjedi u opoziciji i budi "nevina mlada" i u braku
nas sistem je i previse komplikovan i ne moze se nikada imati 50+ % vlasti da se samostalno pravi vlast...vi ste svi ovoga svjesni ali opet u sve nesto sumnjate
i imate pravo sumnjati,nije ni ja da nemam sumnji ali pustite malo ljude da prodisu i da pocnu raditi...mandat je 4 godine,rezultate treba sumirati na kraju...a vi to radite i prije pocetka...i to je problem

sto se sabine tice,ona ima personalni problem sa nekim od rukovodstva NSa i sada udara iz svih oruzja iz neke licne osvete...zensko je to,povrijedjen ego i sada se pomalo sveti

i jedna tuzna vijest...prekucer nas je iznenada napustio nas Dzenan Moralic,clan gracanickog OO i clan u GO NSa
na dzenazi su bili i Forto,Nasiha,Vreto,Karadzin
https://www.nasastranka.ba/nasa-stranka ... ali/16391/
kmirsad

#36916 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Kao član Naše Stranke, Tuzlak, direktna žrva koja koristi pumpicu da bi dihao...napisat ću i ovdje, neka svoja razmišljanja o aerozagađenju, a koja su u suprotnosti sa stavovima nekih mojih cijenjenih, a visokopozicioniranih kolega...

.Zna se ko ima ključeve naših problema u Tuzli... JP Elektroprivreda dd Sarajevo, njen dir Bajazit Jašarević, SDA i PDA koja hoće da gradi svoju Termoelektranu.

Niko ne traži zatvaranje TE. To je manipulacija.
Tražim da EP stavi nove filtere na blok 3 i 4, kupi i ugradi postrojenja za odsumporavanje uglja na blokove 5 i 6. da se saniraju napuštena i aktuelno šljakište,
Pa neka onda prave Blok 7
EP... ne treba da daje nikakve pare Gradu Tuzla i prodaje paru Centalnom grijanju, a ovi nama..., jebo 5,5 miliona u buđet Grada Tuzla, godišnje ... to je đeparac...
Nego da nam Elektroprivreda dd Sarajevo... ne Termoelektrana... oni su marioneta Elektroprivrede...uradi o svom trošku, kompletnu toplifikaciju grada i SVA kučna ložišta stave na sistem daljinskog grijanja,

Pa nek kupe sebi u korporaciju dd Centralno grijanje Tuzla. para imaju ko pljeve...,kao što su uzeli sve rudnike... održavaju sistem i naplačuju nam grijanje... neka zarađuju milijarda ne tiče me se...,
Neka nama Tuzlacima daju besplatnu ili jeftiniju struju,... na ima odštete nama oboljelim i " UMRLIM NA ČEKANJU ŠTO STOJIMO U REDU"... da se prestane pričati o zamjenskom bloku 7 kao jedinoj i glavnoj mjeri za smanjenje aero zagađenja... To je priča iz prošlosti. Gotova.
Ubijati ćemo vas samo još 10 godina... samo da izgradimo zdravi i ljekoviti Blok 7, pa ćemo prestat da vas ubijamo.

To je smiješno... nemamo... a i ne treba da imamo drugih adresa za obračanje... Termoelektrana i Đenan,vlast, ministarstva okoliša, i energetika, komisije, opčine. gradovi., Jasmin...to je samo razvodvanje, obično sranje....
EP je vrhovna vlast.
Vlast je gdje su pare.
Gdje su pare, tu su poluge kojima se upravlja državom.... pa i ovim silnim bezličnim Ekološkim NVO-ima koji su sami sebi svrha..

Eto... jednim udaracem... riješena i kučna loćišta, dimnjaci TE-a i izgradnja Bloka 7

A ako me sječanje dobro služi, svi ovi koji govore da Elektroprivreda nema para, da je to skupo, ekonomski neisplativo...da ih još uvijek ne imenujem... dakle oni koji što čuvaju prepni buđelar EP-e... imaju neke lićne poslovne i finansijske veze sa EP... ili žele da ih imaju, pa plješču i aplaudiraju... ili rade... ili su radili tamo... ili rade neke Projekte lično ili u ime institucije u kojoj su zaposleni kao saradnici ili nosioci raznih ekoloških projekata ili žele biti dio tih projekata...
Projekata koje EP finansira.
Ti i takvi su diskreditovani za diskusiju na ovu temu... kao finansijski povezana lica, koja imaju interes od EP i TE.
I svi slični koji su ikada bili angažovani i naplatili neke pare od EP... pa bi još da budu dio tala...u DANKU U KRVI.
Protiv investitora,takvi nikada ne idu punim gasom, svojim znanjem i strukom
Licemjerno je i dvolično... oni hoče da mi ubiju djecu,,unuke, mene i meni najdraže,... a ja da im plješčem, aplaudiram, tapšem po ramenima dok ne raskrvarim dlanove... nadajuči se da će da me uhljbe na kakvu bijedničkun poziciju, kad dođu na vlast.
E šipak vam.
To je isto ko da ja lićno ubijam svoje najmilije.
Gori sam onda od onog krvoloka iz Bihača.što pobi svoju djecu.
Neču.
Osjećam se ljigavo, osječam se kao beskičnjak.
Neču da budem dio tog nečasnog tala.
A neču ni da istupim korak unazad i predam se bandi energetskoj.
Opet je 92. Valja branit svoje.
Valja nama preko rijeke.
jefff

#36917 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jefff »

SDA je SDA. Ostale stranke jesu samo replika SDA u prakticnom djelovanju.
Pantelija je umro ali njegove replike su zive.
Bancho

#36918 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bancho »

Sabina1 samo prenosi ono sto cuje na kafi sa Gratzom i Zuhricem...nema tu neke pameti, niti je treba ozbiljno shvatati.
kmirsad

#36919 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

http://ba.n1info.com/Vijesti/a303863/Ko ... _TP0IogYyM

Kojović za N1: Molim građane za strpljenje stotinu dana
AUTOR:
N1 BiH
Podijeli:

Link je kopiran
Kojović za N1: Molim građane za strpljenje stotinu dana Izvor: N1
Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović kazao je za N1 da je Kanton Sarajevo dobio ''historijsku šansu'' da građanima pokaže da postoji ''drugi način''.

Image

VEZANE VIJESTI
Sastanak predstavnika bh. bloka s članovima Predsjedništva BiH
08:26 h
On je govorio o formiranju Vlade Kantona Sarajevo zamolivši građane za strpljenje. Ocijenio je da je bilo komplikovano usaglasiti stavove šest stranaka.

''Ovdje se prvi put u Bosni i Hercegovini šest stranaka dogovaralo o jednom detaljnom, akcionom planu šta da se radi u četiri godine. Mislim da je to nova i revolucionarna stvar u Bosni i Hercegovini'', rekao je Kojović na početku razgovoa.

Sudije će, dodao je, biti građani Sarajeva.

''Očekivao sam da će vlast formirati manji broj stranaka, ali mislim da nismo mogli propustiti jednu historijsku šansu, da pokažemo građanima da postoji drugi način. Sve je to jako komplikovano, ali uspjeli smo. Naše sudije bit će građani Kantona Sarajevo. Želim da oni osjete vrlo brzo. Zamolio bih za strpljenje od stotinu dana'', poručio je lider Naše stranke.

Nije želio komentarisati kadrovska rješenja drugih stranaka u Vladi KS.

''Ne bih ulazio u komentarisanje kadrovskih rješenja drugih političkiih stranaka. Važno je da Vlada bude jedan tim, da puno radi i radi pošteno. Što se tiče intelektualnih kapaciteta, mi i izvan ovih ljudi imamo kapacitete da donesemo odluke. Najvažnije je da ova Vlada bude čvrsta i izdrži napade opozicije koji će biti brutalni'', dodao je gost Novog dana.

Kojović je naglasio da je pred koalicionim partnerima velika odgovornost.

''Vjerujem da, ako uspijemo, da će Sarajevo postati model, primjer, možda i za neke druge dijelove zemlje. Vrlo je važno da Kanton Sarajevo pokuša probiti granice i da pokaže kako se ponaša glavni grad. Velika je odgovornost pred nama. Spremni smo da radimo puno i da zaista najsikrenije, pokušamo napraviti nešto novo'', rekao je on.

Uskoro video kompletnog razgovora.
cadburry

#36920 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cadburry »

Zna li ko kakav je ovo crveni bedz koji nosi Pedja i jos poneki istaknutiji clan nase stranke?
kmirsad

#36921 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Značka... dobio sam je i ja... Ne znam, je li za članove od 2008, poslali mi poštom iz Sarajeva-...a nisam nikakv istaknutiji član stranke
cadburry

#36922 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cadburry »

kmirsad wrote:Značka... dobio sam je i ja... Ne znam, je li za članove od 2008, poslali mi poštom iz Sarajeva-...a nisam nikakv istaknutiji član stranke
Moze li neka fotka izbliza da vidim kako izgleda i sta predstavlja?
kmirsad

#36923 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

cadburry wrote:
kmirsad wrote:Značka... dobio sam je i ja... Ne znam, je li za članove od 2008, poslali mi poštom iz Sarajeva-...a nisam nikakv istaknutiji član stranke
Nažalost, u mene još uvijek onaj prastari mobitel... nije ovaj pameti, nego onaj glupi... :lol:
Kad dođem kuči pogledat ću je malo bolje, pa ti opisati... zaboravio sam šta je... znam da je crvena...
seln

#36924 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Nesto kao spomenica '41.
kmirsad

#36925 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

cadburry wrote:
Nažalost, u mene još uvijek onaj prastari mobitel... nije ovaj pameti, nego onaj glupi... :lol:
Kad dođem kuči pogledat ću je malo bolje, pa ti opisati... eno mi je na odjelu za " svadbe i sahrane " zaboravio sam šta je... znam da je crvena...
Locked