ah. uobicajeno-- sujeta..strucnjakdemagog wrote: ↑09/02/2020 17:38
U principu, smatraju da je donijela neke loše odluke, odnosno nije poslušala njihove savjete.
Nemaju o meni šta tračat.![]()
Nema toga da se ne moze vezati za neki trac...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ah. uobicajeno-- sujeta..strucnjakdemagog wrote: ↑09/02/2020 17:38
U principu, smatraju da je donijela neke loše odluke, odnosno nije poslušala njihove savjete.
Nemaju o meni šta tračat.![]()
Ma nekad je jednostavno zabavno.strucnjakdemagog wrote: ↑09/02/2020 17:22 Sjedim danas na kafi sa dvije drugarice i primijetih da uživaju u ogovaranju jedne djevojke, naše zajedničke prijateljice. Kad sam im skrenuo pažnju da su dosadne više s tom pričom, malo se ko i naljutiše.
Elem, zašto volite toliko da tračate? Zašto vam je bitno da li je neko uradio to, a nije nešto drugo? Šta se to vas tiče?
To kod žena nikako ne mogu da shvatim.
Nesigurnost u sebe samu, pritisak društva u kojem se nalaze, ili porodice, pokušaj da se "prodaju" za više nego što vrijede, strah od odbijanja, želja za pripadanjem nekome ili nečemu. Mislim da ima more razloga.
Slazem se..ali zena je ljepsa ako je ono sto jeste..Boemica wrote: ↑09/02/2020 21:48Nesigurnost u sebe samu, pritisak društva u kojem se nalaze, ili porodice, pokušaj da se "prodaju" za više nego što vrijede, strah od odbijanja, želja za pripadanjem nekome ili nečemu. Mislim da ima more razloga.
I nije to svojstveno samo ženama.
Mnogi ljudi ili traže sebe, jer su sami sebi nepoznanica, pa u toku procesa glume da su nešto što bi voljeli biti, ili jednostavno ne osjećaju da imaju slobodu (zbog gore navedenih razloga) da budu ono što uistinu jesu.
Meni su ljudi najljepši kad su autentični. Kad su bez zadrške, bez paravana, svoji.animals wrote: ↑09/02/2020 21:50Slazem se..ali zena je ljepsa ako je ono sto jeste..Boemica wrote: ↑09/02/2020 21:48Nesigurnost u sebe samu, pritisak društva u kojem se nalaze, ili porodice, pokušaj da se "prodaju" za više nego što vrijede, strah od odbijanja, želja za pripadanjem nekome ili nečemu. Mislim da ima more razloga.
Mnogi ljudi ili traže sebe, jer su sami sebi nepoznanica, pa u toku procesa glume da su nešto što bi voljeli biti, ili jednostavno ne osjećaju da imaju slobodu (zbog gore navedenih razloga) da budu ono što uistinu jesu.
evo ti, Saga..zracite..
Kako misliš slobodu?sherbett wrote: ↑09/02/2020 21:55Ja, naprotiv, osjecam slobodu kad sam ono sto nisamBoemica wrote: ↑09/02/2020 21:48Nesigurnost u sebe samu, pritisak društva u kojem se nalaze, ili porodice, pokušaj da se "prodaju" za više nego što vrijede, strah od odbijanja, želja za pripadanjem nekome ili nečemu. Mislim da ima more razloga.
Mislim da se radi o testiranju granica i adrenalinu kad se radi sto se ne smije ili nije u skladu samnom, cisto da vidim posljedice i kako cu se izvuc iz toga.
I mislim da su ti izleti zapravo i plod stabilnosti.
Zasto? Zato sto se ne bojom da cu ostat ili zapet u tome, pa mogu to i probat.
Jedino cega sam se bojala i nisam izletovala su droga, kockarnice i ozenjeni muskarci.
Ince, nemam problem biti ono sto jesam.. al tu su mi poznate sve reakcije.
ako te kičma ne boli od težine stomaka, nije to nikakav hedonizam
Getting there.Santic_Aleksa wrote: ↑09/02/2020 22:10ako te kičma ne boli od težine stomaka, nije to nikakav hedonizam![]()
![]()
Kakoe u Tuzli :roza:

Ima i toga.sherbett wrote: ↑09/02/2020 22:15Slobodni smo u mjeri u kojoj nasa sloboda ne ostecuje ili ugrozava slobodu drugoga.
To te buni.
Al za sve se moze naci argument
I mozda je u tome adrenalin, i to "pomjeranje granica". Hajd da vidim sta ce bit kad ugrozim slobodu druhoga, i to po nametnutim mjerilima a ne mjerilima zdravog razuma.
Ko ih jebe!