Sirija

Locked
cbrt

#36901 Re: Sirija

Post by cbrt »

Bravo, našao si mi dlaku u jajetu...samo istrajno do Asadove pobede...
Dao sam ti tvitove pa razluči sam...
Fantassin

#36902 Re: Sirija

Post by Fantassin »

cbrt wrote:Bravo, našao si mi dlaku u jajetu...samo istrajno do Asadove pobede...
Dlaka :mrgreen: mala greskica je samo sto su utrostrucili broj zarobljenih.. dlaka :mrgreen:
cbrt

#36903 Re: Sirija

Post by cbrt »

dobro, radujte se, nije 60 nego 17 (60 je nešto severnije)...
dragma
Vozim: Pješe

#36904 Re: Sirija

Post by dragma »

cbrt wrote:Bravo, našao si mi dlaku u jajetu...samo istrajno do Asadove pobede...
Aferim.

Kojekavi twittovi su baš relevantan izvor informacija jednako kao naše pisanje po forumu.

Još samo da sve to potvrdiš kojom objavom sa facebooka pa da budem siguran da govoriš istinu.
cbrt

#36905 Re: Sirija

Post by cbrt »

Ništa sleđe nego kada Asadovac iskoči iz svoje zavetrine i pokaže svoje pravo lice a sve se pravio naivan...uzgred mister Asadlover, sam si gore postovao mapu tviteraša (lažljivog kao cela tvoja fela ali ajde)
Samo za gospodu prikrivene Asadovce, još malo videa zarobljenih (koliko mogu da procenim ima ih više od 17)
https://www.youtube.com/watch?v=vnpxx4N-JQ0
https://www.youtube.com/watch?v=VeTtaxU8PGM
Last edited by cbrt on 18/02/2015 22:37, edited 1 time in total.
dragma

#36906 Re: Sirija

Post by dragma »

:lol:
cbrt

#36907 Re: Sirija

Post by cbrt »

Samo nemoj da mi plačeš, da puštaš suzu staračku onu najtežu...na poslednjem snimku ima ih 30-ak zarobljenika
dragma

#36908 Re: Sirija

Post by dragma »

Logično, ko ne podržava pobunjenike onda je Assadlover. ili obratno, ko ne podržava Assada onda je ISILlover, jel' de?

Nabijem ja i tebe i sve ostale koji tako razmišljaju ;-)
cbrt

#36909 Re: Sirija

Post by cbrt »

Ti samo mene komentarišeš, tražiš mi dlaku u jajetu...očito da nisi izdržao (oće srce da pukne što ti Asad gubi)...jebi ga, šta da ti ja radim...
Još o predaji
https://www.youtube.com/watch?v=V83VEAc ... e=youtu.be

U onoj kući ih je bilo dakle minimum 30 (zarobljenih) a kako su ih tukli ceo dan zbijene unutra ko zna koliko ih je izginulo...
Last edited by cbrt on 18/02/2015 22:53, edited 1 time in total.
dragma

#36910 Re: Sirija

Post by dragma »

cbrt wrote:Ti samo mene komentarišeš, tražiš mi dlaku u jajetu...
:lol: :lol:

Ma ne tražim, nemoj si laskati..

Nemaš ti taj kapacitet. Al haj', neka ti bude... ;-)
cbrt

#36911 Re: Sirija

Post by cbrt »

Ladno si mogao da ostaneš ispod radara još par meseci pa da onako ko fol poturiš tu i tamo Asadovu propagandu sve praveći se naivan i neobavešten...neko važno saopštenje komande SAA u kojemu se ne kaže ništa recimo...
cvrčak_na_hedonizmu

#36912 Re: Sirija

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Opetja033 wrote:
cbrt wrote:Heroji su uzeli žene i decu kao taoce ne bi li izbegli predaju u Hardatninu
Ivan Sidorenko ‏@IvanSidorenko1 49m49 minutes ago
#Syria #Aleppo #Anadan media center says #SAA are holding women/children as hostage in #Hardatnin
Ovaj Ivan je prorezimski twitteras, zar ne?

Bas me interesuje hoce li dezurni forumski humanitarci i profinjene duse (citaj licemjeri) ovaj kukavicki cin onako strogo osuditi kao sto osudjuju kada neko izrazi radost zbog mrtvih Hizbolahovih terorista?

Hajde licemjeri, evo vam prilike da pokazete koliko ste konsekventni.

Hocete li osuditi jucerasnji masakr nad civilima i uzimanje zena i djece za taoce od strane herojske sirijske alevitske armije? Ili ce te ostati licemjeri koji vide trunku u tudjem oku a ne vide sumu u svom?

Unaprijed da kazem da cisto sumnjam da ce iko od licemjera uopce naci za shodno da ovo prokomentarise. A sutra kada ponovo budem otpjevao odu radosti kada se postave slike mrtvih Hizbolahovaca ispascu opet al Baghdadijev namjesnik za BiH. Licemjer ostaje licemjer.
Toliko mrziš/ne voliš šije da podržavaš sve koje se bore protiv njih, taman ISIL bio. Jasno ko dan. Meni to vuče na sektaštvo i zaslijepljenost. Bez uvrede.
dragma

#36913 Re: Sirija

Post by dragma »

cbrt wrote:Ladno si mogao da ostaneš ispod radara još par meseci pa da onako ko fol poturiš tu i tamo Asadovu propagandu sve praveći se naivan i neobavešten...neko važno saopštenje komande SAA u kojemu se ne kaže ništa recimo...
Bio si mi zabavan ali sad se fakat moram hvatati bešike.

Vidimo se sutra u isto vrijeme na istom mjestu. LN. :kiss:
cbrt

#36914 Re: Sirija

Post by cbrt »

Dobro je, nije ti sva voda na suze izašla...ima nade
dragma

#36915 Re: Sirija

Post by dragma »

cbrt wrote:Dobro je, nije ti sva voda na suze izašla...ima nade
:lol: :lol: :lol:

Bešika - krevetac ;-)

Gdje ti, u sjenu spavaš? :D
Kikibombona

#36916 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

cbrt wrote: Najnovija mapa
Image
Pa evo, sve i da je tacna ova mapa, a rejbleskim patoloskim lazovima nikada ne treba vjerovati, SAA je napredovala 5km prema Nublu i Zari. To je opet najbrzi napredak u jednom danu jos od zauzimanja Safire. :D

Valjda docekamo da i rejbeli nesto uzmu u Alepu a da ne bude 'vraceno u munjevitoj kontraofanzivi'. :lol:

Inace, zasto vise ne spominjete 'sebihe', ima vec skoro dvije godine? Asad jednom rece da sebihe uopste ne postoje, da su to Turci izmislili. Sad cak pocinjem vjerovati da je bio u pravu. Godinu dana se pisalo 'sebihe, sebihe, sebihe....', nema stranice na kojoj nisu par puta spomenute, a sad vise ne.... :roll: ....

Kobane

Image

:-D
sarajevoxxxx

#36917 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Desetine zarobljenih Asadovih vojnika u Reytanu u Halebu

https://www.youtube.com/watch?v=vnpxx4N-JQ0
Opetja033

#36918 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

cbrt wrote: Najnovija mapa
Image
Sta kazu Assadovi placenici juce: "presjecen Castello road", "probijena blokada Zahre, prvi vojnici stigli u nju" :mrgreen:
Kikibombona

#36919 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Opetja

Gdje su sebihe?

Jbt, pa i ti si ih barem 50 puta pomenuo prije 2-3 godine. Dvije godine ih niko ne spominje. To mi je onako bas cudno.... Svaka druga bila 'sebihe', a sada se uopste ne spominju.

A mapa....

Pa eto, i po rejblskoj mapi SAA je napredovala. Gdje su pobunjenici napredovali u ovih par dana? :D
sarajevoxxxx

#36920 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Zarobljeni režimski tenk na El Melahu

https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
Opetja033

#36921 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Kikibombona wrote:Opetja

Gdje su sebihe?

Jbt, pa i ti si ih barem 50 puta pomenuo prije 2-3 godine. Dvije godine ih niko ne spominje. To mi je onako bas cudno.... Svaka druga bila 'sebihe', a sada se uopste ne spominju.

A mapa....

Pa eto, i po rejblskoj mapi SAA je napredovala. Gdje su pobunjenici napredovali u ovih par dana? :D
Sebihe se posvetile onome sto su radili i prije nego su i zvanicno postali koljaci: sitnom kriminalu i reketiranju sunitskih sitnih privatnika. Njihovo mjesto su zauzeli siitski fanatici i teroristi iz Iraka, Jemena, Afganistana, Libanona.
Drugi dio pristupio NDF-u. A recimo ona debela i glavata konjina sto je postala gnojivo u Daari (objavljene su mu fotke i na ovom forumu prije par dana) je sebiha. Zaboravio sam mu ime.
Prije dvije godine se nisu spominjali Afganistanci i Iracani u ovolikoj mjeri, zar ne?

Gdje je SAA napredovala prije ofanzive u Daari? FSA ih tukla u Halepu, nakon proslog propalog i katastrofalnog pokusaja da okruze slobodni dio Halepa ostali su bez podrucja koje su kontrolisali i prije ofanzive. Vidjecemo koliko ce sada izgubiti (i ovaj pokusaj je sasvim propao). Druga ofanziva u Daari je takodje smijesna, udarili su sa cim su raspolagali. Jbt zvanicne iranske vojne formacije im pomazu na terenu i opet nista. Prije toga ofanziva pobunjenika u Daari i pometu Assadove falange u roku od par dana. Sta je ova ofanziva u poredjenju sa tim?

SIrijskoj alevitskoj armiji i sitskim placenicima iz bijelog svijeta je krenulo nizbrdo nakon sto su pocisceni u Idlibu od strane Nusre. Nakon toga ama bas nista vrijedno spomena nisu napravili. Ovo smatras uspjehom? Zarobljeni i pobijeni Assadovci se broje u stotinama (ukupno), nisu probili blokadu Zahre i Nuble, nisu stavili slobodni dio Halepa pod opsadu. Dakle ofanziva nije uspjela. Daaru smatras uspjehom? U Daari ama bas nijedno jedino strateski bitno mjesto nisu zauzeli. Jobar? Douma? Ghouta? Lome zube na svim frontovima. Nijedna znacajna pobjeda u.. koliko zadnjih mjeseci? Sta je zadnje uradila sirijski alevitska armija sto se moze mjeriti sa ciscenjem Nusrinim ciscenjem Idliba od Assadovaca? Ili pobunjenickoj ofanzivi u Daari od prije mjesec, mjesec i pol?

https://now.mmedia.me/lb/en/reportsfeat ... s-in-daraa

http://eaworldview.com/2015/02/syria-da ... re/#latest
Klavikula

#36922 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Image
em11r

#36923 Re: Sirija

Post by em11r »

Klavikula wrote:Image

Predvidjam za par dana jadikovanje o belosvetskoj zaveri protiv miroljubivih terorista. Svet okrece oci ovo ono, genocid, tam vam. Danas su heroji, za koji dan nenaoruzani civili.
cbrt

#36924 Re: Sirija

Post by cbrt »

Krenulo plakanje
Leith Abou Fadel ‏@TheArabDefense 6h6 hours ago
Civilians in Aleppo told me they believe Al-Nusra coordinated with the Turkish Intelligence for this attack. They said they knew too much.
Još videa zarobljenih
https://www.youtube.com/watch?feature=y ... pp=desktop

Nova polja smrti u Al Malahu (samo na ovom snimku novih 20-ak mrtvih Asadovaca)
https://www.youtube.com/watch?v=A7gnRRyoy9g

Navodno još zarobljenih
uygar aktaş ‏@uygaraktas 8h8 hours ago
Rebels reportedly captured another batch of 20 pro-regime soldiers around Nubul and Zahra #Aleppo
ioannes

#36925 Re: Sirija

Post by ioannes »

Ima li vlada I jednog vojnika vise?.... Svi zarobljeni i pobijeni :-D
Locked