Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
srecem vec godinama jednu zenu koja je dosta zanimljiva - po fizionomiji kao da je Nijemica, ali mozda grijesim - i vozi se jutrom na posao.
Nosi naočale, plava boja kose, kraća kosa?
I fakat, šta je sa Zizijem?
Da, to je ona. Zna li iko o kome se radi? Znam da ima par Nijemaca koji zive u gradu i dosta dobro govore nas jezik. Nju ne poznajem osobno, ali
imam utisak da nije iz Babina.
Sve to treba zabraniti, ali nema sanse da se iskorijeni. Mozda da umanje broj bolesnika i uplata. Sad je sve to online dostupno, ali eto mogu ako nista djecu odbiti od toga.
channel10 wrote:Sve to treba zabraniti, ali nema sanse da se iskorijeni. Mozda da umanje broj bolesnika i uplata. Sad je sve to online dostupno, ali eto mogu ako nista djecu odbiti od toga.
Jednostavno je
Ovaj nas bajagi borac protiv kladionica predlozi vijecu da se kladionice udalje od skola na 2km
Ovi uhljupi to prihvate i onda hercegovci mogu iste otvarati na Liscu i Smetovima
I tako se rjesi problem
No nikome jos nije naumpalo
channel10 wrote:Sve to treba zabraniti, ali nema sanse da se iskorijeni. Mozda da umanje broj bolesnika i uplata. Sad je sve to online dostupno, ali eto mogu ako nista djecu odbiti od toga.
Jednostavno je
Ovaj nas bajagi borac protiv kladionica predlozi vijecu da se kladionice udalje od skola na 2km
Ovi uhljupi to prihvate i onda hercegovci mogu iste otvarati na Liscu i Smetovima
I tako se rjesi problem
Naumpalo im je, ali ne mogu udariti na bracu. Kreteni ako vec hoce da djecu odbiju od te posasti i ujedno uniste HDZ, a time i poguraju drzavnu lutriju, vec bi na sljedecoj sjednici bio takav prijedlog (koji si ti sad napisao). Ali....
Jednostavno je
I tako se rjesi problem
Koliko sam skontao kladionice koje su ostvarile pravo npr danas na neko uplatno mjesto ne mozes istjerati ako sutra doneses odluku bilo kakvu sve dok njoj to pravo istekne za 2-3 godine koliko su ostvarile pravo i dobile dozvolu. Tako ona odluka tek sada ima smisla i polahko cemo gledati zatvaranje barem se nadam da je tako.
channel10 wrote:Sinoc ne radi ni Venecija pored Zizija....
One skalamerije treba srusiti i skloniti iz centra grada.
I onu birtiju desno od Zizija...
I Bosanku srusiti ili dati nekome pismenom da to sredi
U Veneciji je fino sjediti u basti tokom ljeta. Cim se zatvore baste, isto je kao i u svakoj drugoj kafani u gradu. Zadimljeno i ubija. Nadam se da ce sto prije donijeti zakon o zabrani pusenja u zatvorenim objektima, pa da se razrahatimo .
A Mecan je tu zadnjih 40-50 godina, odnosno neki usluzni objekat je tu, samo je drugi vlasnik. Sad je cini mi se Cicko uzeo pod zakup ili kupio.
Meni je u Babinoj rijeci najtuznije kad seljadija prelazi ovim divljim stazicama iako uredno 30m dalje imaju izbetonirano sve. Hebo bi im sve redom kad ih vidim a uopste nisam pretjerano konfliktan tip. Na kraju skontam da me zaboli patka i da to pojedincima iz glave ni maljem ne mozes izbit i okrenem glavu na drugu stranu
Throttle wrote:Meni je u Babinoj rijeci najtuznije kad seljadija prelazi ovim divljim stazicama iako uredno 30m dalje imaju izbetonirano sve. Hebo bi im sve redom kad ih vidim a uopste nisam pretjerano konfliktan tip. Na kraju skontam da me zaboli patka i da to pojedincima iz glave ni maljem ne mozes izbit i okrenem glavu na drugu stranu
moze se izbiti iz glave. kad se stvori jedan prostor koji je dominantniji, i pokazuje odredjeno ponasanje. tada i najtvrdji seljak pocne da se pirlata
i ponasa kao paun, i trudi se da govori o knjigama, muzici i lijepim stvarima.
dok god imamo neke bolide u Zenici koji na neki bitniji sastanak ode u shugavoj trenerci i patikama, definitivno ce biti trend da dijagonalno presijeku stazu i utabaju si put.
kad se samo sjetim, kad su seljacine bile inferiornije. those were the days.
BlackCaviar wrote:Zna li neko gdje se u Zenici moze popraviti daljinski kljuc od Land Rovera? Ne fercera. Hitno je poprilicno
BlackCaviar, imali smo ovdje jednu forumasicu, ne sjecam joj se nicka, raspitivala se za vlasnika bijelog Land Rovera sto bude parkiran pored Biznisa, pa ako si vlasnik tog primjerka cisto da znas da si trazena roba.
moet-perignon wrote:srecem vec godinama jednu zenu koja je dosta zanimljiva - po fizionomiji kao da je Nijemica, ali mozda grijesim - i vozi se jutrom na posao.
Nosi naočale, plava boja kose, kraća kosa?
moet-perignon wrote:Da, to je ona. Zna li iko o kome se radi? Znam da ima par Nijemaca koji zive u gradu i dosta dobro govore nas jezik. Nju ne poznajem osobno, ali imam utisak da nije iz Babina.
Nije Njemica, ali je profesorica njemačkog na FF. Čuj to, a koji su to Nijemci u našem gradu?
clio_dci120 wrote:
BlackCaviar wrote:Zna li neko gdje se u Zenici moze popraviti daljinski kljuc od Land Rovera? Ne fercera. Hitno je poprilicno
BlackCaviar, imali smo ovdje jednu forumasicu, ne sjecam joj se nicka, raspitivala se za vlasnika bijelog Land Rovera sto bude parkiran pored Biznisa, pa ako si vlasnik tog primjerka cisto da znas da si trazena roba.
E pa koliko se sjećam, forumašica NMI se raspitivala za takav auto zato što blokira prolaz pješacima (kao i mnoga druga auta po trotoarima ovog grada, btw), a ne što je interesuje njegov IG profil (ako ga ima)
Sto je neko vec bio napisao, nismo upratili da se raspitivala za nekog Kadeta ili Golfa dvojku dizel.
Ja kad se parkiram ispred CD-a, niko ni da me pogleda.
Moj drug se parkira, odmah se Flasa Rakije ustrta, a i od konobarice dobije broj tel na papiricu. Ja cekam pola sata da mi kafu donesu.
clio_dci120 wrote:Sto je neko vec bio napisao, nismo upratili da se raspitivala za nekog Kadeta ili Golfa dvojku dizel.
Ja kad se parkiram ispred CD-a, niko ni da me pogleda.
Moj drug se parkira, odmah se Flasa Rakije ustrta, a i od konobarice dobije broj tel na papiricu. Ja cekam pola sata da mi kafu donesu.
jako su iritantni ti momci obicno zadriglih vratova, pa izgledaju kao volovi, koji imaju nekakve masine zbog kojih bi im Greta Maj-Geri jedan opalila.
zajedno sa mnom.
shoopci voze te zagadjivace. cool ljudi voze hibride i Teslu.