Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gradil se sta od onih akciza, bar neki asfalt, autoputevi i slicno.
Sad ce godina nakon povecanja cijena goriva, +15 pfeninga + 10 pf sto su nako digli jer im SDA to dozvoljava ?
Gradil se sta od onih akciza, bar neki asfalt, autoputevi i slicno.
Sad ce godina nakon povecanja cijena goriva, +15 pfeninga + 10 pf sto su nako digli jer im SDA to dozvoljava ?
It_is_a_Leclerc wrote:SDA USK ne može skupiti većinu ni iz petnih žila.
Prvo su navodno kupili jednu zastupnicu SBB-a, a onda su im Laburisti Fikreta Abdić izručili svoj ultimatum da moraju Fikretovoj kćerki, Edini Abdić - Pleho dati mjesto predsjedavajuće Skupštine USK Sad je pokušavaju nagovoriti da uzme mjesto dopredsjedavajuće iz reda hrvatskog naroda.
Plus, klub nije ni formiran, a bužimska struja već najavila da neće glasati za vladu Asima Kambera i Fikreta Abdića
Kupovali je kasim mulalić sa još nekim pajdom u makabi u subotu navečer.
Aj, kako odvratan lik... Veći napad srkleta dobijem samo kad slušam Rajka Vasića...
Nisam izdržao duže od minute... Može li neko prepričati šta je rekao, osim kmečanja o izrugivanju demokratiji Jel ga ova šta pitala o tome kako je pregazio čovjeka i jel mu bar palo na um da iz moralnih razloga da ostavku?
znači tačno me potkočilo ispod rebara.
pa sve mu jebem, priča frajer o demokratiji a rukama i nogama zataškava udaranje pješaka. i to svijetla obraza.
i onda se neko ibreti što bježe i oni koji su obezbjedili sebi i djeci udoban život... tačno čovjek osjeti da gubi snagu boreći se sa vjetrenjačama...
Majke mi, kad pogledam ove SDA-ovske face, svi redom imaju onaj tupi, hinjski pogled, iz kojeg se moze procitati ista prica "Jebe mi se sta se prica, ja imam svoj tal".
Dozer wrote:Majke mi, kad pogledam ove SDA-ovske face, svi redom imaju onaj tupi, hinjski pogled, iz kojeg se moze procitati ista prica "Jebe mi se sta se prica, ja imam svoj tal".
Dozer wrote:Majke mi, kad pogledam ove SDA-ovske face, svi redom imaju onaj tupi, hinjski pogled, iz kojeg se moze procitati ista prica "Jebe mi se sta se prica, ja imam svoj tal".
unutrašnja mantra.
"Otrpi Bego, samo malo otrpi i poslije će biti bolje..."
A, nije vala ni neka razlika s onima iz SNSD-a, HDZ-a, SDS-a.... Ta kompletna ENV kamarila je, izgleda, odlicno pred ogledalom izvjezbala "FIsh Face"...
Sto hiljada glasova vise od SDP-a za parlament FBiH, nesto manje razlike ukupno u kantonima kao i za parlamentarnu skupstinu. Sefik bez po' muke iz pozadine. Strasno je to.
sinuhe wrote:Sto hiljada glasova vise od SDP-a za parlament FBiH, nesto manje razlike ukupno u kantonima kao i za parlamentarnu skupstinu. Sefik bez po' muke iz pozadine. Strasno je to.
Ruse vladu jer ovi za mjesec dana mogu smjestiti par stotinjak svojih parazita na drzavnu sisu. Ako ne i da zataskaju ponesto. Zbog toga i ubrzana procedura.