Maystor wrote:P.S. u vezi s ovim seljačićima, možeš li nam reći kad si posljednji put očima vidio Sarajevo
Koji si ti pacenik
Maystor wrote:P.S. u vezi s ovim seljačićima, možeš li nam reći kad si posljednji put očima vidio Sarajevo
Ne bih rekao, doslovno sve sto je rekao apsolutno stoji.Prpa.ba wrote:Jedini problem koji Niksic ima sa SDP-om je sto nije uspio da on imenuje svog ministra.tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
Ne znam jel sve na Pedji, u konacnici glasace to i ne interesuje. Ono sto jeste vazno s druge strane, to je ostvarivanje jedne ruzne teze da ce i NS "kao i svi ostali" izigrati vlastite principe zarad unutarstranackih i individualnih interesa.sabina1 wrote:Ma jok.tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
Treba vjerovati Pedzi.
A mozda on ne zna sta se dogadja ?
(sarkasticna sam , pozdrav)
O tome trubimo negdje od pocetka ove godine (ovo "trubimo" ne naglasavam naravno zbog vas nego generalno) kada su postala jasna sva kretanja u stranci odlaskom Graca , Zuhrica i kompletne fabrike propisa te nacinom ulaska Marjanovica and Co.tutku wrote:Ne znam jel sve na Pedji, u konacnici glasace to i ne interesuje. Ono sto jeste vazno s druge strane, to je ostvarivanje jedne ruzne teze da ce i NS "kao i svi ostali" izigrati vlastite principe zarad unutarstranackih i individualnih interesa.sabina1 wrote:Ma jok.tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
Treba vjerovati Pedzi.
Cijeli ovaj proces od početka je lakrdija i svako ko ima imalo mozga to vidi (makar i navijao za ovu stranu). Kad je Lagumdžija rekao da je ovo smeće, reakcija je bila šta će on. Kad Stjepan Kljuić kaže o čemu se radi - njemu je alkohol mozak popio. Kad Damir Nikšić kaže da ne može travnički alumni biti ministar prostornog uređenja - krivo mu što nije on. Kod ove bagre zadojene mržnjom i nadasve nekulturom, nije važno šta je rečeno, bitno je samo popljuvati onoga ko je rekao.tutku wrote:Ne bih rekao, doslovno sve sto je rekao apsolutno stoji.Prpa.ba wrote:Jedini problem koji Niksic ima sa SDP-om je sto nije uspio da on imenuje svog ministra.tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
Čovjek koji po vlastitom priznanju nije Sarajevo očima vidio i koji nema pojma o politici na nivou Kantona Sarajevo, lupeta o skupštinskoj većini na nivou Kantona Sarajevo. To je bio kontekst pitanja.Dasi wrote:Maystor wrote:P.S. u vezi s ovim seljačićima, možeš li nam reći kad si posljednji put očima vidio Sarajevo![]()
Koji si ti pacenik
Ne znam na koga apelujes kada govoris o pozitivnom govoru na predlozena imena. Kakogod, navedene dijagnoze koji su gore pomenuti utvrdili sdp-u su se u ovom postizbornom periodu ponajbolje potvrdile (ne ulazim u to da li su upravo neki od tih koji su davali dijagnoze odgovorni za to).Maystor wrote: Cijeli ovaj proces od početka je lakrdija i svako ko ima imalo mozga to vidi (makar i navijao za ovu stranu). Kad je Lagumdžija rekao da je ovo smeće, reakcija je bila šta će on. Kad Stjepan Kljuić kaže o čemu se radi - njemu je alkohol mozak popio. Kad Damir Nikšić kaže da ne može travnički alumni biti ministar prostornog uređenja - krivo mu što nije on. Kod ove bagre zadojene mržnjom i nadasve nekulturom, nije važno šta je rečeno, bitno je samo popljuvati onoga ko je rekao.
Dakle, imamo kandidata za premijera, imamo kandidate za ministre, može li iko išta pozitivno o njima reći? Ili će forumska kanalizacija nastaviti da truje web.
Jesi obicni ili SDA seljak?jefff wrote:Ma mars tamo ja sam seljakKikibombona wrote:Uzivancija je gledati seljacice kako kmece i sipaju otrov i zlobu iz sebe.![]()
![]()
Molim da nastave sa plakanjem, prikrivenim i otvorenim, uzbudljivo je citati.Faktor, Stav i Saff citam svaki dan.
![]()
Go Forto go!![]()
Stvarno. Nije kriv Tito, oni oko njega ga lažu. Da samo Tito zna šta se dešava...sabina1 wrote:Ma jok.tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
Treba vjerovati Pedzi.
Ja kad slavimn, podugo slavim, a baždaren sam tako da uglavnom povaljam sve iz društva i onda cugam sam... dakle za otrežnjenje o kojem govoriš mi treba još... vremena da prođe. Vi njima presudiste, malo preuranjeno...jefff wrote:I? Tako to obicno bude. Prije ili kasnije poslije slavlja i pijanstva dodje otreznjujuca realnost. Medeni post izborni mjesec proso i mlada skinula sminku i vise nije tako lijepa.
Ti se ne slazes sa Dennisom i Albinom za kojega nisam ni znao da je odstupio?kmirsad wrote:Ja kad slavimn, podugo slavim, a baždaren sam tako da uglavnom povaljam sve iz društva i onda cugam sam... dakle za otrežnjenje o kojem govoriš mi treba još... vremena da prođe. Vi njima presudiste, malo preuranjeno...jefff wrote:I? Tako to obicno bude. Prije ili kasnije poslije slavlja i pijanstva dodje otreznjujuca realnost. Medeni post izborni mjesec proso i mlada skinula sminku i vise nije tako lijepa.
Poprilično se slažem... samo sam i poprilično sumnjičav, na sve... istina nikada nije samo na jednom mjestu, na jednoj strani... pipam u mraku, preispitujem, gladam konsultantska mišljenja... ne pucam dok nisam siguran u pogodak... i da je meta ta koja treba da bude...jefff wrote:Ti se ne slazes sa Dennisom i Albinom za kojega nisam ni znao da je odstupio?kmirsad wrote:Ja kad slavimn, podugo slavim, a baždaren sam tako da uglavnom povaljam sve iz društva i onda cugam sam... dakle za otrežnjenje o kojem govoriš mi treba još... vremena da prođe. Vi njima presudiste, malo preuranjeno...jefff wrote:I? Tako to obicno bude. Prije ili kasnije poslije slavlja i pijanstva dodje otreznjujuca realnost. Medeni post izborni mjesec proso i mlada skinula sminku i vise nije tako lijepa.
Haj sto si pacenik i troler nego si i online ratnik i mangup. Bas si neki opasan SDAovac. Nabijem ti AsadaMaystor wrote:Čovjek koji po vlastitom priznanju nije Sarajevo očima vidio i koji nema pojma o politici na nivou Kantona Sarajevo, lupeta o skupštinskoj većini na nivou Kantona Sarajevo. To je bio kontekst pitanja.Dasi wrote:Maystor wrote:P.S. u vezi s ovim seljačićima, možeš li nam reći kad si posljednji put očima vidio Sarajevo![]()
Koji si ti pacenik
btw mama ti je paćenica
Pa to i ne krije, rekao je jućer.Prpa.ba wrote:
Jedini problem koji Niksic ima sa SDP-om je sto nije uspio da on imenuje svog ministra.
Deluzija veličine... Kad uđeš u stranku/firmu/posao/obavezu/odnos, jučer,
Smatram da moji birači i simpatizeri Progresivnog krila nismo donijeli samo jedno zastupničko mjesto već i jedan resor SDPu i smatrao sam da na osnovu toga mogu predložiti kandidata za ministra prostornog uređenja.
Ja sam prvi ušao...
Na to nisam pristao...
radi se o neoprostivoj uvredi mom krugu glasača
Radi se o izigranom povjerenju i jasnoj poruci da smo i dalje marginalizirani u ovom gradu
Naučio sam da ne mogu računati na partiju, da neće slušati moje sugestije...
oni više ne mogu računati na mene i da ih neću slušati, sve dok ne pokažu poštovanje koje budala kao što sam ja i meni slučni zaslužuju
ja sam prvi riskirao, odvažio se i ušao u koaliciju...
Prvog su me izignorisali i nasadili...
Smatram da moji birači i simpatizeri Progresivnog krila nismo donijeli samo jedno zastupničko mjesto već i jedan resor SDPu i smatrao sam da na osnovu toga mogu predložiti kandidata za ministra prostornog uređenja.
Za par mjeseci neko će promjeniti stranumahalik wrote:Otvaramo kladionice do kada će ova cirkus trajati?
Post ti je prijavljen.sabina1 wrote: Treba vjerovati Pedzi.
Niksic je bio inicijalno deseti na listi, pretekao mnoge (ukljucujuci Damira FilipovicaBanksy wrote:Pa to i ne krije, rekao je jućer.Prpa.ba wrote:
Jedini problem koji Niksic ima sa SDP-om je sto nije uspio da on imenuje svog ministra.Deluzija veličine... Kad uđeš u stranku/firmu/posao/obavezu/odnos, jučer,
a danas izgovaraš riječi i misli poput ovih ispod:
Ja sam prvi ušao...
Na to nisam pristao...
radi se o neoprostivoj uvredi mom krugu glasača
Radi se o izigranom povjerenju i jasnoj poruci da smo i dalje marginalizirani u ovom gradu
Naučio sam da ne mogu računati na partiju, da neće slušati moje sugestije...
oni više ne mogu računati na mene i da ih neću slušati, sve dok ne pokažu poštovanje koje budala kao što sam ja i meni slučni zaslužuju
ja sam prvi riskirao, odvažio se i ušao u koaliciju...
Prvog su me izignorisali i nasadili...