Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Hakiz

#36851 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

ništa
Maystor

#36852 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Hakiz wrote:ništa
Pa što izbrisa putopis iz Gusinja?

Kad već neće ovo piskaralo da piše o zavičaju.
drug_profi

#36853 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Eh kad je 100 dana da odbrojavamo.
Kunem se evo ovdje da neću sitničariti, ali neću dati ni pardona.
Ako za 100 dana ne bude rezultata, mozemo slobodno gasiti mjesalicu i motati kablove.
Cini mi se da su prebrzo zaboravili da su cudom dobili JEDNU sansu da pokazu da moze bolje i drugacije. Nece biti vise prilika. NIKADA.
Naravno ja mozda nisam u pravu, ali zasad nisam optimista.

DF je juda. DF ce da rovari i podmece. Vise vjerujem Konakovicu nego Dunovicu i Komsicu zajedno. Plus Nerko Niksic...wow.
A i Konakovicu sa velikom rezervom...
Maystor

#36854 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Ma šta je bilo, ko je ružio, đe nestade ona silna euforija? :lol:

Pomalo mi je žao ovog momka iz Ilijaša, nije ništa sakrio, slagao, pa ni to gdje je studirao. Nije on kriv. Krivi su ljigavci Irfan Čengić i Damir Mašić, koji nisu bili u stanju naći NIKOGA kompetentnog NI ZA JEDNU FUNKCIJU koju su dobili. Kriv je Forto i NS što su prihvatili takav princip, još Forto danas izjavi da je ovo najbolja vlada u istoriji KS :D
Kikibombona

#36856 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Uzivancija je gledati seljacice kako kmece i sipaju otrov i zlobu iz sebe. :bih: :evil:

Molim da nastave sa plakanjem, prikrivenim i otvorenim, uzbudljivo je citati. :thumbup: Faktor, Stav i Saff citam svaki dan. :thumbup:

Go Forto go! :bih: :bih:
Maystor

#36857 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Kikibombona wrote:Uzivancija je gledati seljacice kako kmece i sipaju otrov i zlobu iz sebe. :bih: :evil:

Molim da nastave sa plakanjem, prikrivenim i otvorenim, uzbudljivo je citati. :thumbup: Faktor, Stav i Saff citam svaki dan. :thumbup:

Da, zaista je uživancija :gunjastajl:

Image

P.S. u vezi s ovim seljačićima, možeš li nam reći kad si posljednji put očima vidio Sarajevo 8)
Maystor

#36858 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Dnevni tariguz pokušava na sve moguće načine prikriti činjenice o članovima nove vlade.

Pazite sad ovo:

Image

Niđe Kobiljače, Travnika, već UNSA :lol: :lol: :lol:
Maystor

#36859 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Ova spodoba je buduća ministraca obrazovanja i nauke

Image
Kikibombona

#36860 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Maystor wrote:P.S. u vezi s ovim seljačićima, možeš li nam reći kad si posljednji put očima vidio Sarajevo 8)
Samo karaj Forto seljacice, neka puknu od muke! 8-)

Image

Hvala nebesima, neka sam dozivio ovo kmecanje...

PS

Valjda se nisi prepoznao u ovom sa 'seljacicima'. Bilo bi mi zao da si jedan od tih. A sto se tice Sarajeva, ove godine niti jednom. Prije par dana sam bio sa kolegom nadomak Sarajeva, u jednom salonu, on si kupio autic. Nagovarao me da svratimo do grada, da nesto pojedmo i zalijemo autic. Meni se nije dalo, bio prehladjen i jedva cekao da se vrnem kuci. Bio sam zato u TZ neki dan ako nesto znaci. :-D
Maystor

#36861 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Maystor »

Kikibombona wrote: Valjda se nisi prepoznao u ovom sa 'seljacicima'. Bilo bi mi zao da si jedan od tih. A sto se tice Sarajeva, ove godine niti jednom. Prije par dana sam bio sa kolegom nadomak Sarajeva, u jednom salonu, on si kupio autic. Nagovarao me da svratimo do grada, da nesto pojedmo i zalijemo autic. Meni se nije dalo, bio prehladjen i jedva cekao da se vrnem kuci. Bio sam zato u TZ neki dan ako nesto znaci. :-D
Dugo smo na forumu, znaš vrlo dobro da mi je predsjednik Asad draži od svih kantonalnih političara u behadiji. Al ne mogu na erende kora, neke se stvari jednostavno moraju raskrinkati.

Ne treba ljude cijeniti po porijeklu, no upravo su ovi lažni ljevičari prozivali SDA za sandžačko-seljačku stranku. A sad napraviše komplet vladu od takvog materijala. Ovo je kantonalni nivo, neka vrsta lokalne politike. Ti tu navijaš poput klinca za nekog Fortu, kojeg si samo na TV-u vidio. Kad budeš dolazio u SA, javi se meni na PP, odvešću te do njega, da upoznaš svog idola.
Ministrica obrazovanja rođena u Šipovu. Prčićka iz Tuzle. Ova divokoza iz DF-a iz Zenice. Ti ljudi uopšte ne poznaju problematiku Sarajeva, a baška to što su nula u svakom pogledu.
Kikibombona

#36862 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Maystor wrote:Dugo smo na forumu, znaš vrlo dobro da mi je predsjednik Asad draži od svih kantonalnih političara u behadiji. Al ne mogu na erende kora, neke se stvari jednostavno moraju raskrinkati.

Ne treba ljude cijeniti po porijeklu, no upravo su ovi lažni ljevičari prozivali SDA za sandžačko-seljačku stranku. A sad napraviše komplet vladu od takvog materijala. Ovo je kantonalni nivo, neka vrsta lokalne politike. Ti tu navijaš poput klinca za nekog Fortu, kojeg si samo na TV-u vidio. Kad budeš dolazio u SA, javi se meni na PP, odvešću te do njega, da upoznaš svog idola.
Ministrica obrazovanja rođena u Šipovu. Prčićka iz Tuzle. Ova divokoza iz DF-a iz Zenice. Ti ljudi uopšte ne poznaju problematiku Sarajeva, a baška to što su nula u svakom pogledu.
Naravno da ne. SDA seljacici su posebna vrsta. Najgora vrsta seljaka, pokvareni sljam bez ikakvih skrupula. Sirovi i podmukli, bahati, zadojeni seljackom mrznjom prema svemu sto ne poznaju. Drago mi je sto sada kmece, od srca. 8-)

Glasao sam za Nasu stranku. Koliko vidim, u ekipi nemaju seljaka niti Sandzaklija. Gospodin Forto je Sarajlija. Ostali me ne zanimaju, svakako o SDP, DF i ostaloj ekipi ne mislim nista dobro.

I da, nemam nista protiv Sandzaklija i seljaka, imam ih medju prijateljima, ali niko od njih nije clan niti simpatizer odvratne ezdea. 8-)
Thorgerson

#36863 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Thorgerson »

Moze li ova koalicija malo manje isturati Kiflu, jer vidim da im je on kao PR. Uvijek za govornicom, rasiri se i udri.

Ok, predsjedavajuci je, Forto jos nije imenovan...al jednostavno kad vidim Kiflu sva neka nada u ovu koaliciju mi splasne...

Ne znam, mozda zato jer je lik 10+ godina bio na vlasti, pa je vise tesko gutati tu demagogiju.

Znaci Forto samo malo preuzmi kormilo, a Kifla malo u stranu.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#36864 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Thorgerson wrote:
Znaci Forto samo malo preuzmi kormilo, a Kifla malo u stranu.
To se neće desiti iz dva razloga.

Forto ni u vlastitoj stranci nije imao hrabrosti da uzme kormilo , sve svoje ciljeve je ostvatio iskljucio isturajuci druge u prvi plan. To nije bila nikakva manipulacija da se razumijemo nego nacin razmisljanja - on je takav.

Konakovic je na osnovu odlicnog ulaganja u PR uspio SDA-u dokaze da je za samo 6 mjeseci rada postigao da sjebe jedinu konkretnu opoziciju (i to koja se najvise i bavila nekim semaforima i trotoarima) i da je jedini SDA-ovac koji u koaliciji paralelno ima i SDP I DF I SBB i nema sanse da taj svoj alat PR tek tako izostavi i zanemari jer ce ga to dovesti do finalnog cilja - ponude SDA nekada i negdje u buducnosti.

Forto je zavaljen ali mi ga nije zao. Dugo je iz "potiha" u cetiri ili sest ociju mudrovao nametao price i standarde tudjim ustima i uvijek se provlacio na sigurno. Zavaljen je jer on ovo nije htio a morao je preuzeti jer bi konsekvence po njega od ljudi iz njegove stranke koji gladno ocekuju plijen bile nesagledive.

Marjanovic koji je nosio listu nije premijer jer on nije Forto , Marjanovic to nije htio i nije preuzeo , on ima stav, i odnos Marjanovic - Konakovic je potpuno drugi par rukava a Forto koji je bio treci ili cetvrti preuzima mjesto premijera kojeg opet daje TRECA stranka po broju glasova sa samo 5/35 mandata.

Konakovic show tek pocinje Thorgerson , prvu fazu je zavrsio. Nazalost.

Pozdrav.
putokaz1

#36865 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Počinje vlada KS ...Počinje El Kifla Šou
insomnia78

#36866 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

E cuj seljaci, Assad, Šipovo, ka’ si biJo u Sarajvu seljačino? :mrgreen: :lol: :lol:
kmirsad

#36867 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

insomnia78 wrote:E cuj seljaci, Assad, Šipovo, ka’ si biJo u Sarajvu seljačino? :mrgreen: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
julisiz es grant

#36868 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by julisiz es grant »

Kad se već gađamo porijeklom, prezime Forto može biti samo iz Goražda.
kmirsad

#36869 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Dokazati da nisi seljak... možeš samo ... autobuskom kartom... Tuzla - Sarajevo... :lol:
The BEN10

#36870 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by The BEN10 »

sabina1 wrote:Marjanovic koji je nosio listu nije premijer jer on nije Forto , Marjanovic to nije htio i nije preuzeo , on ima stav, i odnos Marjanovic - Konakovic je potpuno drugi par rukava a Forto koji je bio treci ili cetvrti preuzima mjesto premijera kojeg opet daje TRECA stranka po broju glasova sa samo 5/35 mandata.
Kakav je to odnos Konaković - Marjanović?
jefff

#36871 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by jefff »

Kikibombona wrote:Uzivancija je gledati seljacice kako kmece i sipaju otrov i zlobu iz sebe. :bih: :evil:

Ma mars tamo ja sam seljak :-D
sabina1

#36872 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

The BEN10 wrote:
sabina1 wrote:Marjanovic koji je nosio listu nije premijer jer on nije Forto , Marjanovic to nije htio i nije preuzeo , on ima stav, i odnos Marjanovic - Konakovic je potpuno drugi par rukava a Forto koji je bio treci ili cetvrti preuzima mjesto premijera kojeg opet daje TRECA stranka po broju glasova sa samo 5/35 mandata.
Kakav je to odnos Konaković - Marjanović?
Kakav god da je , takav odnos ce donijeti bilo kakve suprotnosti jer je to ocito prirodno , jedina osoba od koje Konakovic tamo koliko-toliko moze zazirati je Marjanovic za razliku od jaranskog , drugarskog i prijateljskog odnosa Kojovic-Konakovic barem od 2016 godine...

A Forto je ne tako davno bez ikakvih vlastito obrazlozenih razloga(Camdzic je recimo vatreno glasao za smjene jer se "gura u koaliciju sa SDP-om") glasao za smjene formalnog povoda "ispijanja kafe s Reufom"...

Sretno Forto , samo naprijed "prilagodljivo"...
Last edited by sabina1 on 15/12/2018 11:17, edited 3 times in total.
tutku

#36873 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tutku »

Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
sabina1

#36874 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
Ma jok.
Treba vjerovati Pedzi.
A mozda on ne zna sta se dogadja ?
(sarkasticna sam , pozdrav)
Prpa.ba

#36875 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
Jedini problem koji Niksic ima sa SDP-om je sto nije uspio da on imenuje svog ministra. :lol:
Locked