Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Hakiz
- Maystor
#36852 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa što izbrisa putopis iz Gusinja?Hakiz wrote:ništa
Kad već neće ovo piskaralo da piše o zavičaju.
- drug_profi
#36853 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Eh kad je 100 dana da odbrojavamo.
Kunem se evo ovdje da neću sitničariti, ali neću dati ni pardona.
Ako za 100 dana ne bude rezultata, mozemo slobodno gasiti mjesalicu i motati kablove.
Cini mi se da su prebrzo zaboravili da su cudom dobili JEDNU sansu da pokazu da moze bolje i drugacije. Nece biti vise prilika. NIKADA.
Naravno ja mozda nisam u pravu, ali zasad nisam optimista.
DF je juda. DF ce da rovari i podmece. Vise vjerujem Konakovicu nego Dunovicu i Komsicu zajedno. Plus Nerko Niksic...wow.
A i Konakovicu sa velikom rezervom...
Kunem se evo ovdje da neću sitničariti, ali neću dati ni pardona.
Ako za 100 dana ne bude rezultata, mozemo slobodno gasiti mjesalicu i motati kablove.
Cini mi se da su prebrzo zaboravili da su cudom dobili JEDNU sansu da pokazu da moze bolje i drugacije. Nece biti vise prilika. NIKADA.
Naravno ja mozda nisam u pravu, ali zasad nisam optimista.
DF je juda. DF ce da rovari i podmece. Vise vjerujem Konakovicu nego Dunovicu i Komsicu zajedno. Plus Nerko Niksic...wow.
A i Konakovicu sa velikom rezervom...
- Maystor
#36854 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma šta je bilo, ko je ružio, đe nestade ona silna euforija?
Pomalo mi je žao ovog momka iz Ilijaša, nije ništa sakrio, slagao, pa ni to gdje je studirao. Nije on kriv. Krivi su ljigavci Irfan Čengić i Damir Mašić, koji nisu bili u stanju naći NIKOGA kompetentnog NI ZA JEDNU FUNKCIJU koju su dobili. Kriv je Forto i NS što su prihvatili takav princip, još Forto danas izjavi da je ovo najbolja vlada u istoriji KS
Pomalo mi je žao ovog momka iz Ilijaša, nije ništa sakrio, slagao, pa ni to gdje je studirao. Nije on kriv. Krivi su ljigavci Irfan Čengić i Damir Mašić, koji nisu bili u stanju naći NIKOGA kompetentnog NI ZA JEDNU FUNKCIJU koju su dobili. Kriv je Forto i NS što su prihvatili takav princip, još Forto danas izjavi da je ovo najbolja vlada u istoriji KS
- Maystor
- Kikibombona
#36856 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Uzivancija je gledati seljacice kako kmece i sipaju otrov i zlobu iz sebe.
Molim da nastave sa plakanjem, prikrivenim i otvorenim, uzbudljivo je citati.
Faktor, Stav i Saff citam svaki dan.
Go Forto go!

Molim da nastave sa plakanjem, prikrivenim i otvorenim, uzbudljivo je citati.
Go Forto go!
- Maystor
#36857 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da, zaista je uživancijaKikibombona wrote:Uzivancija je gledati seljacice kako kmece i sipaju otrov i zlobu iz sebe.![]()
![]()
Molim da nastave sa plakanjem, prikrivenim i otvorenim, uzbudljivo je citati.Faktor, Stav i Saff citam svaki dan.
![]()
Go Forto go!![]()

P.S. u vezi s ovim seljačićima, možeš li nam reći kad si posljednji put očima vidio Sarajevo
- Maystor
- Maystor
- Kikibombona
#36860 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo karaj Forto seljacice, neka puknu od muke!Maystor wrote:P.S. u vezi s ovim seljačićima, možeš li nam reći kad si posljednji put očima vidio Sarajevo

Hvala nebesima, neka sam dozivio ovo kmecanje...
PS
Valjda se nisi prepoznao u ovom sa 'seljacicima'. Bilo bi mi zao da si jedan od tih. A sto se tice Sarajeva, ove godine niti jednom. Prije par dana sam bio sa kolegom nadomak Sarajeva, u jednom salonu, on si kupio autic. Nagovarao me da svratimo do grada, da nesto pojedmo i zalijemo autic. Meni se nije dalo, bio prehladjen i jedva cekao da se vrnem kuci. Bio sam zato u TZ neki dan ako nesto znaci.
- Maystor
#36861 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dugo smo na forumu, znaš vrlo dobro da mi je predsjednik Asad draži od svih kantonalnih političara u behadiji. Al ne mogu na erende kora, neke se stvari jednostavno moraju raskrinkati.Kikibombona wrote: Valjda se nisi prepoznao u ovom sa 'seljacicima'. Bilo bi mi zao da si jedan od tih. A sto se tice Sarajeva, ove godine niti jednom. Prije par dana sam bio sa kolegom nadomak Sarajeva, u jednom salonu, on si kupio autic. Nagovarao me da svratimo do grada, da nesto pojedmo i zalijemo autic. Meni se nije dalo, bio prehladjen i jedva cekao da se vrnem kuci. Bio sam zato u TZ neki dan ako nesto znaci.
Ne treba ljude cijeniti po porijeklu, no upravo su ovi lažni ljevičari prozivali SDA za sandžačko-seljačku stranku. A sad napraviše komplet vladu od takvog materijala. Ovo je kantonalni nivo, neka vrsta lokalne politike. Ti tu navijaš poput klinca za nekog Fortu, kojeg si samo na TV-u vidio. Kad budeš dolazio u SA, javi se meni na PP, odvešću te do njega, da upoznaš svog idola.
Ministrica obrazovanja rođena u Šipovu. Prčićka iz Tuzle. Ova divokoza iz DF-a iz Zenice. Ti ljudi uopšte ne poznaju problematiku Sarajeva, a baška to što su nula u svakom pogledu.
- Kikibombona
#36862 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno da ne. SDA seljacici su posebna vrsta. Najgora vrsta seljaka, pokvareni sljam bez ikakvih skrupula. Sirovi i podmukli, bahati, zadojeni seljackom mrznjom prema svemu sto ne poznaju. Drago mi je sto sada kmece, od srca.Maystor wrote:Dugo smo na forumu, znaš vrlo dobro da mi je predsjednik Asad draži od svih kantonalnih političara u behadiji. Al ne mogu na erende kora, neke se stvari jednostavno moraju raskrinkati.
Ne treba ljude cijeniti po porijeklu, no upravo su ovi lažni ljevičari prozivali SDA za sandžačko-seljačku stranku. A sad napraviše komplet vladu od takvog materijala. Ovo je kantonalni nivo, neka vrsta lokalne politike. Ti tu navijaš poput klinca za nekog Fortu, kojeg si samo na TV-u vidio. Kad budeš dolazio u SA, javi se meni na PP, odvešću te do njega, da upoznaš svog idola.
Ministrica obrazovanja rođena u Šipovu. Prčićka iz Tuzle. Ova divokoza iz DF-a iz Zenice. Ti ljudi uopšte ne poznaju problematiku Sarajeva, a baška to što su nula u svakom pogledu.
Glasao sam za Nasu stranku. Koliko vidim, u ekipi nemaju seljaka niti Sandzaklija. Gospodin Forto je Sarajlija. Ostali me ne zanimaju, svakako o SDP, DF i ostaloj ekipi ne mislim nista dobro.
I da, nemam nista protiv Sandzaklija i seljaka, imam ih medju prijateljima, ali niko od njih nije clan niti simpatizer odvratne ezdea.
- Thorgerson
#36863 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Moze li ova koalicija malo manje isturati Kiflu, jer vidim da im je on kao PR. Uvijek za govornicom, rasiri se i udri.
Ok, predsjedavajuci je, Forto jos nije imenovan...al jednostavno kad vidim Kiflu sva neka nada u ovu koaliciju mi splasne...
Ne znam, mozda zato jer je lik 10+ godina bio na vlasti, pa je vise tesko gutati tu demagogiju.
Znaci Forto samo malo preuzmi kormilo, a Kifla malo u stranu.
Ok, predsjedavajuci je, Forto jos nije imenovan...al jednostavno kad vidim Kiflu sva neka nada u ovu koaliciju mi splasne...
Ne znam, mozda zato jer je lik 10+ godina bio na vlasti, pa je vise tesko gutati tu demagogiju.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#36864 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To se neće desiti iz dva razloga.Thorgerson wrote:
Forto ni u vlastitoj stranci nije imao hrabrosti da uzme kormilo , sve svoje ciljeve je ostvatio iskljucio isturajuci druge u prvi plan. To nije bila nikakva manipulacija da se razumijemo nego nacin razmisljanja - on je takav.
Konakovic je na osnovu odlicnog ulaganja u PR uspio SDA-u dokaze da je za samo 6 mjeseci rada postigao da sjebe jedinu konkretnu opoziciju (i to koja se najvise i bavila nekim semaforima i trotoarima) i da je jedini SDA-ovac koji u koaliciji paralelno ima i SDP I DF I SBB i nema sanse da taj svoj alat PR tek tako izostavi i zanemari jer ce ga to dovesti do finalnog cilja - ponude SDA nekada i negdje u buducnosti.
Forto je zavaljen ali mi ga nije zao. Dugo je iz "potiha" u cetiri ili sest ociju mudrovao nametao price i standarde tudjim ustima i uvijek se provlacio na sigurno. Zavaljen je jer on ovo nije htio a morao je preuzeti jer bi konsekvence po njega od ljudi iz njegove stranke koji gladno ocekuju plijen bile nesagledive.
Marjanovic koji je nosio listu nije premijer jer on nije Forto , Marjanovic to nije htio i nije preuzeo , on ima stav, i odnos Marjanovic - Konakovic je potpuno drugi par rukava a Forto koji je bio treci ili cetvrti preuzima mjesto premijera kojeg opet daje TRECA stranka po broju glasova sa samo 5/35 mandata.
Konakovic show tek pocinje Thorgerson , prvu fazu je zavrsio. Nazalost.
Pozdrav.
-
putokaz1
#36865 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Počinje vlada KS ...Počinje El Kifla Šou
- insomnia78
#36866 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E cuj seljaci, Assad, Šipovo, ka’ si biJo u Sarajvu seljačino?

- kmirsad
#36867 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
insomnia78 wrote:E cuj seljaci, Assad, Šipovo, ka’ si biJo u Sarajvu seljačino?![]()
![]()
-
julisiz es grant
#36868 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad se već gađamo porijeklom, prezime Forto može biti samo iz Goražda.
- kmirsad
#36869 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dokazati da nisi seljak... možeš samo ... autobuskom kartom... Tuzla - Sarajevo... 
-
The BEN10
#36870 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kakav je to odnos Konaković - Marjanović?sabina1 wrote:Marjanovic koji je nosio listu nije premijer jer on nije Forto , Marjanovic to nije htio i nije preuzeo , on ima stav, i odnos Marjanovic - Konakovic je potpuno drugi par rukava a Forto koji je bio treci ili cetvrti preuzima mjesto premijera kojeg opet daje TRECA stranka po broju glasova sa samo 5/35 mandata.
-
jefff
#36871 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma mars tamo ja sam seljakKikibombona wrote:Uzivancija je gledati seljacice kako kmece i sipaju otrov i zlobu iz sebe.![]()
![]()
Molim da nastave sa plakanjem, prikrivenim i otvorenim, uzbudljivo je citati.Faktor, Stav i Saff citam svaki dan.
![]()
Go Forto go!![]()
- sabina1
#36872 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kakav god da je , takav odnos ce donijeti bilo kakve suprotnosti jer je to ocito prirodno , jedina osoba od koje Konakovic tamo koliko-toliko moze zazirati je Marjanovic za razliku od jaranskog , drugarskog i prijateljskog odnosa Kojovic-Konakovic barem od 2016 godine...The BEN10 wrote:Kakav je to odnos Konaković - Marjanović?sabina1 wrote:Marjanovic koji je nosio listu nije premijer jer on nije Forto , Marjanovic to nije htio i nije preuzeo , on ima stav, i odnos Marjanovic - Konakovic je potpuno drugi par rukava a Forto koji je bio treci ili cetvrti preuzima mjesto premijera kojeg opet daje TRECA stranka po broju glasova sa samo 5/35 mandata.
A Forto je ne tako davno bez ikakvih vlastito obrazlozenih razloga(Camdzic je recimo vatreno glasao za smjene jer se "gura u koaliciju sa SDP-om") glasao za smjene formalnog povoda "ispijanja kafe s Reufom"...
Sretno Forto , samo naprijed "prilagodljivo"...
Last edited by sabina1 on 15/12/2018 11:17, edited 3 times in total.
-
tutku
#36873 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
- sabina1
#36874 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma jok.tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.
Treba vjerovati Pedzi.
A mozda on ne zna sta se dogadja ?
(sarkasticna sam , pozdrav)
- Prpa.ba
#36875 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jedini problem koji Niksic ima sa SDP-om je sto nije uspio da on imenuje svog ministra.tutku wrote:Upratih sta je Damir Niksic objavio jucer u vezi sa ovim cirkusom, bez obzira na njegovu naivnost - svaka mu cast. Naprosto je tesko odrediti koja stranka u sestorci najvise koci i rusi nezapoceti projekat, ali utrka je ocito izmedju SDP i DF, a u svemu tome kao zrtvena janjad bi mogli da ispuse ovi is NS. Medjutim, sami su tome uveliko kumovali i stvorili situaciju u kojoj veliki broj njihovih glasaca ovo posmatra nijemo. Poceli su gaziti svoje principe.