Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Edin H.

#36851 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

LSD wrote:
Edin H. wrote:
LSD wrote:Barcelona je begovsko - gospodski klub, jel :nargila:
U odnosu na njih, Liverpool je sirotinja uboga...sirotinja ce uvijek biti zavidna bogatima, zato ce skauzeri ovdje i narednih 10 godina kmečati o potrošnji Barce i cuditi se koliko placaju transfere :lol: ..uvijek ce sirotinja davati svoje najbolje sinove da služe begovima (Suarez, Coutinho), tako je to oduvijek...a kad ce sirotinja kupiti nekoga iz Barce ? :lol: hoce qrac sine.
A jest' Suarez ispao supak nevidjen nakon postignutog gola :twisted:
Šta želiš reci time ? da ne smije slaviti gol protiv klub u kojem ništa osvojio nije za 4 godine :-)
Jedno je slaviti (of cega se trebao suzdrzati, ali to je vec njegov izbor), a drugo kada se okrenes ovako prema navijacima kluba u kojem si bio kapiten

Image
AmiĐa_Idriz

#36852 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ova generacija je već uništena.

Wembley protiv Citya, Basel i Sevilla, Kiev i Real i sad ovo kao šlag na tortu. Nakon ovog svega nema se očekivati šta u budućnosti. Ne naprezati se više.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36853 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

cuj generacija unistena, a medju najmladjim ekipama u ligi :lol: prestani siriti svoj pesimizam
AmiĐa_Idriz

#36854 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Još tragičnije.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36855 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

nemoj se samo ubiti veceras :thumbup:

budi ponosan na Kloppa i na igrace sto su ovako izgurali sezonu jer ja sigurno hocu i sretan sam sto navijam za najveci klub na svijetu :bih:
AmiĐa_Idriz

#36856 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Naravno da sam ponosan i uvijek ću biti, ali previše je ovo blokada za dugoročne uspjehe.
MarlboroGold

#36857 Re: Liverpool FC

Post by MarlboroGold »

Ko bi rekao da ni 97 bodova nije dovoljno za titulu... da sam to ranije nekome rekao smijali bi mi se.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36858 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

ti ne mozes nista uraditi povodom toga i nema potrebe da se uzrujavas.
AmiĐa_Idriz

#36859 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

MarlboroGold wrote:Ko bi rekao da ni 97 bodova nije dovoljno za titulu... da sam to ranije nekome rekao smijali bi mi se.
Cirkus.
Nadzorna_ploca

#36860 Re: Liverpool FC

Post by Nadzorna_ploca »

Jbg. Nije sudjeno i to je to. Tesko da rijeci mogu nesto adekvatno ponuditi kao objasnjenje
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36861 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

ja se samo nadam da igraci nisu curice kao pojedini na forumu i da nece psihicki klonuti i da ce dati sve od sebe da naredne godine osvoje titulu
Leopard_SA

#36862 Re: Liverpool FC

Post by Leopard_SA »

Gerro wrote:nemoj se samo ubiti veceras :thumbup:

budi ponosan na Kloppa i na igrace sto su ovako izgurali sezonu jer ja sigurno hocu i sretan sam sto navijam za najveci klub na svijetu :bih:
Zar ne navijas za Liverpool?
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36863 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

pa najveci klub na svijetu je Liverpool sta nije jasno :bih:
East_side

#36864 Re: Liverpool FC

Post by East_side »

Gledam tabelu na kraju one sezone kad je Lester uzeo titulu, 81 bod imali na kraju :-) jbt

Slicnih primjera ima jos tonu. Btw. da li ce ovo biti najveci broj bodova kojeg ce jedan NEsampion osvojiti na kraju sezone u EPL u povijesti tog takmicenja? Bez obzira koji to bude od ova dva mada je ovo 99% gotova prica...

Ja samo mogu ponoviti da je ispadanje Sitija iz CL (koja im je bila prioritet ove sezone) samo odmoglo Liverpulu na kraju. Siguran sam da bi ona tekma protiv Sparsa u prvenstvu odmah nakon ispadanja isla u skroz drugom smjeru, vjerovatno i sa drugacijim ishodom na kraju. Ovako je Siti morao spasavati sezonu osvajanjem EPL jer bi za njih, kad se uzmu u obzir vrtoglavi ulozi iz proteklog perioda, neosvajanje nijednog od ova dva trofeja bila mnogo veca katastrofa od ove s kojom se (nazalost) sada suocava Liverpul. Liverpul svakako nije imao neke specijalne najave tokom sezone dok Gradjani na sva zvona sve vrijeme trube kako idu na osvajanje svega sto se moze osvojiti.

I na kraju, cinjenica je da je Liverpul sam sebe zeznuo na kraju. Imali su prednost za pozeljeti i poceli redati kikseve protiv ekipa koje je Siti s pola snage, rutinski uzimao.

Ziheraski, pa cak cu reci i kukavicki su odigrali na strani protiv Evertona, Man.Utd, Vest Hema... na Anfildu protiv Sitija su ih vile pronosale dok su na Etihadu odigrali pomalo naivno (bez obzira na one "post in i post out").

Sezona dosta slicna onoj kad je Man.Utd. bjezao Sitiju 7-8 bodova nekoliko kola do kraja i na kraju popusili titulu.

Tad mi je doduse bilo drago zbog Edina :thumbup: :bih:

Jbg, steta. Sljedecih sezona mozda Siti ispuse (zasiti se) ali izroni neki drugi uspavani velikan da zagorca zivot. I tako u nedogled...

A mozda je Klopp i u pravu. Mozda ova ekipa tek pocinje svoj show u godinama koje dolaze. Ostaje da se vidi...
AmiĐa_Idriz

#36865 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

East_side wrote: . Btw. da li ce ovo biti najveci broj bodova kojeg ce jedan NEsampion osvojiti na kraju sezone u EPL u povijesti tog takmicenja?
Nije niko nikad imao 90+ bodova a da je ostao bez titule. Onaj Fergijev United što je popušio na gol razliku je prvi bio do sada sa 89 bodova.
no_sekirli

#36866 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Lisice su odigrali sasvim solidno, ali previse vremena je gol visio u zraku, moralo je nesto upasti.
Sto se nas tice, ima jos jedno kolo, zivi bili pa vidjeli.
Nazalost, to sto smo imali sve u rukama olako je ispusteno, zbilja steta onih par remija, to je bilo bas nezrelo.
Ipak, igraju se jos minimalno 2 tekme (nadam se da cemo igrati 3), sezona jos nije gotova.
mbenz

#36867 Re: Liverpool FC

Post by mbenz »

Jbg drugovi ne dade vam se :( :( :( kao navijac barce vise bi volio da je lierpul uzeo titulu prvaka engleske nego barca kup kralja ali sta ces, sretno veceras ja se nadam da ce moj tim proci ali bi volio da bude barem 8 golova :) :)
AmiĐa_Idriz

#36868 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Pa vidjećemo, ljeto je ključ.

Ova sezona im je bila lekcija, tokom godine su se umor i loša forma smjenjivali do ovih povreda na kraju. Potrebna je širina i veći izbor kvalitetnih opcija.

To je valjda još jedina kockica za sezonu od 38 pobjeda, jer očito je to jedini način za uzeti titulu.
skafiskafsnjak

#36869 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

AmiĐa_Idriz wrote:Pa vidjećemo, ljeto je ključ.

Ova sezona im je bila lekcija, tokom godine su se umor i loša forma smjenjivali do ovih povreda na kraju. Potrebna je širina i veći izbor kvalitetnih opcija.

To je valjda još jedina kockica za sezonu od 38 pobjeda, jer očito je to jedini način za uzeti titulu.
Ma ... jedino sto je problem je City. Pa osvojili su 94 boda, vjerovatno 97 . Nema toj ekipi puno mana .... Jednostavno je nesreca sto je ove godine i CIty jednako dobar i to je to .
Spominjali smo, nikada niko nije osvojio 90+ , a da je ostao bez titule...
sumirprimus

#36870 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

podrska za amidju idriza, nedaj se amidja bice bolje :thumbup:
nemoj se plaho veceras sekirat, barsa je svakako jaca...
AmiĐa_Idriz

#36871 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

sumirprimus wrote:podrska za amidju idriza, nedaj se amidja bice bolje :thumbup:
nemoj se plaho veceras sekirat, barsa je svakako jaca...
Ma vala ko da se i ne igra :mrgreen:

Biće bolje :thumbup:
skafiskafsnjak wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Pa vidjećemo, ljeto je ključ.

Ma ... jedino sto je problem je City. Pa osvojili su 94 boda, vjerovatno 97 . Nema toj ekipi puno mana .... Jednostavno je nesreca sto je ove godine i CIty jednako dobar i to je to .
Spominjali smo, nikada niko nije osvojio 90+ , a da je ostao bez titule...
Biće jača Liga iduće sezone, vjerovatno se vraćamo na 80+ prvaka, neće ni Cityu biti šetnja.
sumirprimus

#36872 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

nemoj druze tako ko da se i ne igra, dolazi im na travu jedan od najvecih svih vremena, bar ce uzivat u njegovoj caroliji, blago njima
Mišo_Kovač

#36873 Re: Liverpool FC

Post by Mišo_Kovač »

Lopta je okrugla. Gori rezultati od 3-0 su se nadoknadjivali :D Ne treba gubiti nadu :P
AmiĐa_Idriz

#36874 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Svakako da se svašta okretalo na Anfieldu, ali sad okolnosti ne daju baš puno optimizma. Al svakako crpićemo i najmanje moguće količine :mrgreen:
sumirprimus

#36875 Re: Liverpool FC

Post by sumirprimus »

haj moglo je uvijek gore, zamisli da navijas za slobodu pa trofeje gledas samo na tv.u :lol: :kiss:
Post Reply