SDA-All about

Leverage

#36826 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

palermo wrote: divno. nek si iznio svoje mišljenje. I još ono hoće na vlast......o jebo te život
O tome ko će na vlast ne odlučuješ ti. Koga briga šta ti misliš.

Moraš bit svjestan da su glasači SDA moji politički neprijatelji i tako ih tretiram. Njihov izbor doveo je ovu državu u stanje u kakvom je sad.

Ako te pogađa što većinu SDA glasača koji nisu na budžetu držim za polupismene divljake baš me briga.
palermo

#36827 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Leverage wrote:
palermo wrote: divno. nek si iznio svoje mišljenje. I još ono hoće na vlast......o jebo te život
O tome ko će na vlast ne odlučuješ ti. Koga briga šta ti misliš.

Moraš bit svjestan da su glasači SDA moji politički neprijatelji i tako ih tretiram. Njihov izbor doveo je ovu državu u stanje u kakvom je sad.

Ako te pogađa što većinu SDA glasača koji nisu na budžetu držim za polupismene divljake baš me briga.
kako bolan ne odlučujem ja, nego ko odlučuje. Misliš da odlučuje sabor SDP-a.......pa da si imalo politički pismen znao bi makar toliko.Doduše da znaš srati, znaš.....
studiorum_tuzlaensis

#36828 Re: SDA-All about

Post by studiorum_tuzlaensis »

muzicar_iz_parka wrote:Image

čisto da se ovo čedo ponovi na stranici još koji put :evil:
Leverage

#36829 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Hajde ne krevelji se tu, ne odlučuješ ti lično, to što ti misliš da tvoje mišljenje dijeli većina onih koji ne glasaju za SDA je tvoja iluzija.
palermo

#36830 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Leverage wrote:Hajde ne krevelji se tu, ne odlučuješ ti lično, to što ti misliš da tvoje mišljenje dijeli većina onih koji ne glasaju za SDA je tvoja iluzija.
nemam pojma šta misli većina drugih.......ali pretpostavljam da ipak ta većina pripada grupi pristojnih ljudi koji se neće ismijavati bilo tuđim nesrećama, bilo njihovom neznanju ili neobrazovanosti.......znaš li jadan ne bio, koliko je bilo glasača SDP-a među onima što su čekali Torabija.....

kani se ti politike i političkih razmišljanja, nije to boga mi za tebe
Leverage

#36831 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

palermo wrote:
Leverage wrote:Hajde ne krevelji se tu, ne odlučuješ ti lično, to što ti misliš da tvoje mišljenje dijeli većina onih koji ne glasaju za SDA je tvoja iluzija.
nemam pojma šta misli većina drugih.......ali pretpostavljam da ipak ta većina pripada grupi pristojnih ljudi koji se neće ismijavati bilo tuđim nesrećama, bilo njihovom neznanju ili neobrazovanosti.......znaš li jadan ne bio, koliko je bilo glasača SDP-a među onima što su čekali Torabija.....

Eto ti znaš koliko je bilo pa nam reci.

Čuj ismijavanje tuđim nesrećama, o čemu pričaš ti, jel ti misliš da je ovolika sila ljudi koja se sjatila vrlo teško bolesna? Ovdje ima preko 90% ljudi koji svoj problem mogu riješiti sa jednom ili dvije posjete doktoru, a ima ih sigurno fin broj koji su došli onako preventivno. A svi, ama baš svi, treba da traže rješenje isključivo u profesionalnom medicinskom tretmanu i tu nema nikakvog razgovora.

Čuj ja ismijavam muku ljudi, kakva bezobrazna podvala samoproglašenog pristojnog čovjeka.

Ne, ja ismijavam glupost ljudi, ali tebi je očito bilo teško da to prepoznaš.
palermo

#36832 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Leverage wrote:
palermo wrote:

Eto ti znaš koliko je bilo pa nam reci.

Čuj ismijavanje tuđim nesrećama, o čemu pričaš ti, jel ti misliš da je ovolika sila ljudi koja se sjatila vrlo teško bolesna? Ovdje ima preko 90% ljudi koji svoj problem mogu riješiti sa jednom ili dvije posjete doktoru, a ima ih sigurno fin broj koji su došli onako preventivno. A svi, ama baš svi, treba da traže rješenje isključivo u profesionalnom medicinskom tretmanu i tu nema nikakvog razgovora.

Čuj ja ismijavam muku ljudi, kakva bezobrazna podvala samoproglašenog pristojnog čovjeka.

Ne, ja ismijavam glupost ljudi, ali tebi je očito bilo teško da to prepoznaš.
ajde......pa što nisi stavio na stranicu SDP-a.......................zaista, hoćete vlast, a ovako razmišljate :D :D , da ponovim, o jebo te život......
odoh spavati, izvršio sam svoju građansku dužnost, ukazao ti na glupost , a ostalo je do tebe
Leverage

#36833 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

palermo wrote: ajde......pa što nisi stavio na stranicu SDP-a.......................zaista, hoćete vlast, a ovako razmišljate :D :D , da ponovim, o jebo te život......
odoh spavati, izvršio sam svoju građansku dužnost, ukazao ti na glupost , a ostalo je do tebe
Zašto bih stavio na temu SDP-a, baš mi se idealnom za to čini tema SDA.

Ostatak tvog posta govori savršeno o tome koliko te neko treba ozbiljno shvatiti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36834 Re: SDA-All about

Post by pici »

“Krajiška Kim Kardashian” na pragu ulaska u Skupštinu (FOTO)

Image
Image
Image

i onda kaju nemoj glasovat za SDA sve babe, dede i papci... ma joooojjjj najlaaa ajlovjuuuuuu :kiselavoda:
Bloo
Globalna šefica

#36835 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

Sisa joj je veca od glave... :shock:
Tomahawk11
Globalni moderator

#36836 Re: SDA-All about

Post by Tomahawk11 »

Geškom dobih spiskove Federalnog ministarstva finansija, nekakve članarine SDA, na listi i Amir Zukić još uvijek :mrgreen:
Logovan

#36837 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Geškom dobih spiskove Federalnog ministarstva finansija, nekakve članarine SDA, na listi i Amir Zukić još uvijek :mrgreen:
Pa logično.
Roccohljup

#36838 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

Tomahawk11 wrote:Geškom dobih spiskove Federalnog ministarstva finansija, nekakve članarine SDA, na listi i Amir Zukić još uvijek :mrgreen:

puppet-master iz sjene :D :D :D
Heller

#36839 Re: SDA-All about

Post by Heller »

Bloo wrote:Sisa joj je veca od glave... :shock:
Haj što je veća od njene, veća i od moje :shock:
Better Man

#36840 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

Možda je onaj drugi št je Federalni ministar.
Tomahawk11
Globalni moderator

#36841 Re: SDA-All about

Post by Tomahawk11 »

Better Man wrote:
Možda je onaj drugi št je Federalni ministar.
Ako imaju dva, onda vjerovatno.
Mada kolega kaže da on, i pored toga što je u zatvoru, redovno ima naknadu s budžeta, pa je moguće da je to baš on.
beni-bu-man

#36842 Re: SDA-All about

Post by beni-bu-man »

dobra sisulja
djkurt

#36843 Re: SDA-All about

Post by djkurt »

pici wrote:
“Krajiška Kim Kardashian” na pragu ulaska u Skupštinu (FOTO)

Image
Image
Image

i onda kaju nemoj glasovat za SDA sve babe, dede i papci... ma joooojjjj najlaaa ajlovjuuuuuu :kiselavoda:
Jarane nakon ove lepefe fotografija prelazim u SDA i selim u krajinu. :)
Ostavit će me žena al jebaji ga. :)
cyprus

#36844 Re: SDA-All about

Post by cyprus »

Nekako, kad se spomene Bužim, baš i nemam ovakvu sliku u glavi :D :oops:
deny_s

#36845 Re: SDA-All about

Post by deny_s »

Bog te hebo,jes gadna...spoj neke bosančulje i meksikanca
Još kad vidiš ovo čudo kako "puca" selfije....Oooo,bem te bože,i ovo da "uđe neđe"
Mislim stvarno,ovo je stvoreno samo da se "ulazi u nju"
Ooohhh,kako sam ljepa....Meni je babo Hose reko da sam najlješva vođekana,i pri tomu još i najpametnija
Last edited by deny_s on 10/10/2018 14:15, edited 1 time in total.
PeraDzetic

#36846 Re: SDA-All about

Post by PeraDzetic »

deny_s wrote:Bog te hebo,jes gadna...spoj neke bosančulje i meksikanca
:lol: ova sisa bez grudnjaka, negdje oko pupka bude bradavica.
Logovan

#36847 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

I to dva puta veća.
madner

#36848 Re: SDA-All about

Post by madner »

Zavist je cudo. Ovako je svakako dobar potez za angazman vise mladih ljudi u politici. :D
jefff

#36849 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Logovan wrote:
I to dva puta veća.
Sto bi mi seljaci rekli: zavedi pod medju.
atmel

#36850 Re: SDA-All about

Post by atmel »

deny_s wrote:Bog te hebo,jes gadna...spoj neke bosančulje i meksikanca
Još kad vidiš ovo čudo kako "puca" selfije....Oooo,bem te bože,i ovo da "uđe neđe"
Mislim stvarno,ovo je stvoreno samo da se "ulazi u nju"
Ooohhh,kako sam ljepa....Meni je babo Hose reko da sam najlješva vođekana,i pri tomu još i najpametnija
Nemaš ti pojma šta je dobra pič.a.
Post Reply