greHota je sto si izdao BH blok i usao sa strankom koja kaze da su joj prirodni saveznici HDZ i SDSD... sHuplje nikad dosta et ti zlaje i starih hrlovina koji bi da zasjednu Jopet u fotelje... malo im je.O SPD-U
Komšić: Grehota je rasipati snage, ovo je jedan od mojih zadnjih pokušaja da nešto učinimo
Demokratska fronta Željko Komšić
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#36826 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#36827 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bh blok je poslužio svrsi. zapravo jedna stranka iz tog bh bloka.pici wrote:greHota je sto si izdao BH blok i usao sa strankom koja kaze da su joj prirodni saveznici HDZ i SDSD... sHuplje nikad dosta et ti zlaje i starih hrlovina koji bi da zasjednu Jopet u fotelje... malo im je.O SPD-U
Komšić: Grehota je rasipati snage, ovo je jedan od mojih zadnjih pokušaja da nešto učinimo
komšić upozorio:
[quote]Komšić: "Stiče se dojam da je smisao Bh. bloka da Radončić uđe u vlast!"
[/quote]
https://www.face.ba/vijesti/bih/komsic- ... last/10037
pa ponovo upozorio:
https://www.dnevni-list.ba/vijesti/koms ... ast/78089/KOMŠIĆ: Moglo bi se desiti da Bh. blok postane sredstvo koje će Radončiću i Kukiću omogućiti ulazak u vlast
nikšić malo diže cijenu radončiću i dogovaraju ono što sdp forisira na sastancima bh bloka:
[quote]Nikšić i Radončić čvrsto dogovorili koordiniran nastup u formiranju vlasti bez SDA
[/quote]
http://www.sbb.ba/niksic-i-radoncic-cvr ... i-bez-sda/
radončić u međuvremenu malo brani sdp i nikšića preko avaza, latića i kazaza, a istovremeno satire komšića preko istih. stvara im sliku da je uz njih i da im je podrška, a onda slijedi ovo:
https://avaz.ba/vijesti/bih/484237/rado ... vnom-nivouRadončić o pozivu SDA: Vrijeme je da se etablira probosanska reprezentacija na državnom nivou
i da pričamo o nekom bh bloku i ozbiljnosti sdpa? izvini, reci mi samo jedan slučaj, jednu partiju, da je netko ovako iskoristio i šutnuo, kao što je radončić učinio sdpu?
ps: sigurno je da će sdp sada najviše braniti isti oni koji su napadali sve i svakoga na forumu koji su pisali o tome kako se sdp treba kloniti radončića.
- Prpa.ba
#36828 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Radoncic "je jedan od rijetkih kojeg nema u kriminalu" (Komsic, 2014) tako da je ipak bolje da on bude u vlasti sa SDA i DF nego kompromitovani SDP. Ustvari, gradjani su ovom igrankom samo na dobitku. 
- drug_profi
#36829 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ponavljate tezu da je Fahro nekako iskoristio SDP.
Kako i za sta?
SDP je jasno rekao da nece sa SDA i sta je tu nejasno. Ako neko hoce, bujrum sukubi u krevet. Fahro je tu samo sebe zajebo. SDP-u se stvar ne mijenja ni na koji nacin.
Kako i za sta?
SDP je jasno rekao da nece sa SDA i sta je tu nejasno. Ako neko hoce, bujrum sukubi u krevet. Fahro je tu samo sebe zajebo. SDP-u se stvar ne mijenja ni na koji nacin.
- pici
#36830 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
drug_profi wrote:Ponavljate tezu da je Fahro nekako iskoristio SDP.
Kako i za sta?
upravo,
- pici
#36831 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
eto vas tamo sa JAZlaJA na SPIDU... selam 
- nemampojma0
#36832 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jes' to se i ti prep'o Zlaje?pici wrote:eto vas tamo sa JAZlaJA na SPIDU... selam
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#36833 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ih šta je ovdje teza bilo u ovom vremenu neSDA vlade u kantonu...drug_profi wrote:Ponavljate tezu da je Fahro nekako iskoristio SDP.
Kako i za sta?
te sdp kojovićeva kurava, te se brani država, te odgovornost prema biračima, četnici se nahodaše uz Vraca niz Vraca, te vlada pada jedno šezdeset puta dosad - šuškalo se, pričalo, spominjalo... i svaki put dosad, ćorak bio.
mislim ono, možda nekad i padne vlada. ali brate, ako u pokeru stalno lupaš veću, ona će se nekad i pojaviti
- Chmoljo
#36834 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zlaje nimalo, Miletića k'o dorata svog.nemampojma0 wrote:Jes' to se i ti prep'o Zlaje?pici wrote:eto vas tamo sa JAZlaJA na SPIDU... selamSelam
- славянин
#36835 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako u pokeru "vecu"Chmoljo wrote:ih šta je ovdje teza bilo u ovom vremenu neSDA vlade u kantonu...drug_profi wrote:Ponavljate tezu da je Fahro nekako iskoristio SDP.
Kako i za sta?
SDP je jasno rekao da nece sa SDA i sta je tu nejasno. Ako neko hoce, bujrum sukubi u krevet. Fahro je tu samo sebe zajebo. SDP-u se stvar ne mijenja ni na koji nacin.![]()
te sdp kojovićeva kurava, te se brani država, te odgovornost prema biračima, četnici se nahodaše uz Vraca niz Vraca, te vlada pada jedno šezdeset puta dosad - šuškalo se, pričalo, spominjalo... i svaki put dosad, ćorak bio.
mislim ono, možda nekad i padne vlada. ali brate, ako u pokeru stalno lupaš veću, ona će se nekad i pojaviti
- Chmoljo
#36836 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
veća, manja... aparati...
jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
- славянин
#36837 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma ja mislim na poker a ne "poker" aparateChmoljo wrote:veća, manja... aparati...jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
- nemampojma0
#36838 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tesko je biti duhovit pred sami padChmoljo wrote:veća, manja... aparati...jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
- GandalfSivi
#36839 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jaaaaraaaaaneeee, kako ne znas sta je veca u pokeru? Jos sanjam zvuk aparata iz ranih 90ih, trauma svega mi...славянин wrote:Ma ja mislim na poker a ne "poker" aparateChmoljo wrote:veća, manja... aparati...jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
reko da malo o pokeru dok cekamo da kantonalna vlada padne i beg namjesnik usece se u dvore
- славянин
#36840 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam nisam igrao na aparatu samo za stolomGandalfSivi wrote:Jaaaaraaaaaneeee, kako ne znas sta je veca u pokeru? Jos sanjam zvuk aparata iz ranih 90ih, trauma svega mi...славянин wrote:Ma ja mislim na poker a ne "poker" aparateChmoljo wrote:veća, manja... aparati...jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
reko da malo o pokeru dok cekamo da kantonalna vlada padne i beg namjesnik usece se u dvore
- Chmoljo
#36841 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje pasti boreći se, nego ko talijanska divizija.nemampojma0 wrote:Tesko je biti duhovit pred sami padChmoljo wrote:veća, manja... aparati...jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
-
kluz franjo
#36842 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Rekoše nam prije godinu da je situacija kritična i da će izbor ŽK u Predsjedništvo BiH razbiti sve a,b,c planove izdajnika i spasiti državu.
Nakon što je izabran, isti nam prije pola godine rekoše da je situacija postala još gora.
Pa nam prije par mjeseci rekoše da samo patriote mogu spasiti državu i da sve patriote trebaju ući u vlast. Nema čekanja. Zbog države.
Evo prođe opet mjesec i po od kako su patriote svih konstitutivnih i stranačkih boja - samo zbog naroda i države - odlučili zajedno ući u vlast, a vlasti ni na vidiku.
Đe je zapelo, u čemE je sad problem?
Zašto država čeka?
Nakon što je izabran, isti nam prije pola godine rekoše da je situacija postala još gora.
Pa nam prije par mjeseci rekoše da samo patriote mogu spasiti državu i da sve patriote trebaju ući u vlast. Nema čekanja. Zbog države.
Evo prođe opet mjesec i po od kako su patriote svih konstitutivnih i stranačkih boja - samo zbog naroda i države - odlučili zajedno ući u vlast, a vlasti ni na vidiku.
Zašto država čeka?
- pici
#36843 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma kakav JAzlaJA on je odfuro svoje ovo su trzaji tj nalozi iz centrale sdO da srusi nove nade nove snage u SDPu... koje crno objedinjavanje ljevice, eno pogledaj intervjuet su senadom na face tv, tuga, ocaj, jad, mizerija... eno i sam je reko da je pesimista ko i smuČko pa zaplaka... bitno je da srusi ove svoje ucenike pa i sam je to prizno... izvuce senad to maherski iz njega... selamnemampojma0 wrote:Jes' to se i ti prep'o Zlaje?pici wrote:eto vas tamo sa JAZlaJA na SPIDU... selamSelam
- pici
#36844 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
puno patriJota a malo foteljakluz franjo wrote:Rekoše nam prije godinu da je situacija kritična i da će izbor ŽK u Predsjedništvo BiH razbiti sve a,b,c planove izdajnika i spasiti državu.
Zašto država čeka?
- nemampojma0
#36845 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo je gadno kad se boris, a ne kontas da ti je komandant Vidkun.Chmoljo wrote:Bolje pasti boreći se, nego ko talijanska divizija.nemampojma0 wrote:Tesko je biti duhovit pred sami padChmoljo wrote:veća, manja... aparati...jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
- Prpa.ba
#36846 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pih, pravis se neuk! Pa na sceni je "historijski sukob" oko aktivacije pretpristupnog procesa za proces za ulazak u NATO. A zna se da ce bosnjacki ministar odbrane, ko god da bude, bez konsultacija sa ostatkom Vijeca ministara poslati papire koje je SDA partnerka Pendes drzala u ladici godinama. Pa ce onda paraliza Vijeca ministara, ali ce NATO prihvatiti papir. Slobodna Bosna ce pisati kako "Vucicu nije dobro", a forumski patrioti ce dozivjeti ekstazu i pohvaljivati vizionarski potez i kolicinu muda u bosnjackoj reprezentaciji SDA-DF-SBB. Istovremeno ce se piskarati o KOS-ovcu Scepi.kluz franjo wrote:Rekoše nam prije godinu da je situacija kritična i da će izbor ŽK u Predsjedništvo BiH razbiti sve a,b,c planove izdajnika i spasiti državu.
Zašto država čeka?
Pa ce onda doci pozivi na relaksaciju odnosa i "da se pocne raditi na boljitku gradjana". SNSD ce se teskom mukom ipak vratiti u Vijece ministara, vjerovatno cemo ih relaksirati dodatnim prebacivanjem novca od PDV-a prema RS-u i zurnim dogovorom oko smanjenja PDV-a na hljeb do 300g na 10% a povecanjem PDV-a na ostalo na 22%. I u tom silnom radu, odbrani drzave i relaksaciji odnosa eto nam 2022.
- bunk
#36847 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A kanton?
Hocel ostat svetionik da svijetli demokratiju u mraku...
Hocel ostat svetionik da svijetli demokratiju u mraku...
- Prpa.ba
#36848 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slobodna Bosna veli da svjetionik nastavlja raditi do lokalnih izbora, a ko sam ja da ne vjerujem slobodarskim i patriotskim medijima. 
-
kluz franjo
#36849 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prpa.ba wrote:Pih, pravis se neuk! Pa na sceni je "historijski sukob" oko aktivacije pretpristupnog procesa za proces za ulazak u NATO. A zna se da ce bosnjacki ministar odbrane, ko god da bude, bez konsultacija sa ostatkom Vijeca ministara poslati papire koje je SDA partnerka Pendes drzala u ladici godinama. Pa ce onda paraliza Vijeca ministara, ali ce NATO prihvatiti papir. Slobodna Bosna ce pisati kako "Vucicu nije dobro", a forumski patrioti ce dozivjeti ekstazu i pohvaljivati vizionarski potez i kolicinu muda u bosnjackoj reprezentaciji SDA-DF-SBB. Istovremeno ce se piskarati o KOS-ovcu Scepi.kluz franjo wrote:Rekoše nam prije godinu da je situacija kritična i da će izbor ŽK u Predsjedništvo BiH razbiti sve a,b,c planove izdajnika i spasiti državu.
Zašto država čeka?
Pa ce onda doci pozivi na relaksaciju odnosa i "da se pocne raditi na boljitku gradjana". SNSD ce se teskom mukom ipak vratiti u Vijece ministara, vjerovatno cemo ih relaksirati dodatnim prebacivanjem novca od PDV-a prema RS-u i zurnim dogovorom oko smanjenja PDV-a na hljeb do 300g na 10% a povecanjem PDV-a na ostalo na 22%. I u tom silnom radu, odbrani drzave i relaksaciji odnosa eto nam 2022.
Hvala kolega. Slobodne mi Bosne, nisam to bio skontao.
Pravi sam GRF-ovac,... mislim FRG-ovac, ma onaj što ništa ne konta i potencijalni izdajnik naroda i države.
Kako se ono zovu?
- Prpa.ba
#36850 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prljavi sarajevocentristi.