Demokratska fronta Željko Komšić

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36826 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

O SPD-U
Komšić: Grehota je rasipati snage, ovo je jedan od mojih zadnjih pokušaja da nešto učinimo
greHota je sto si izdao BH blok i usao sa strankom koja kaze da su joj prirodni saveznici HDZ i SDSD... sHuplje nikad dosta et ti zlaje i starih hrlovina koji bi da zasjednu Jopet u fotelje... malo im je.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#36827 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

pici wrote:
O SPD-U
Komšić: Grehota je rasipati snage, ovo je jedan od mojih zadnjih pokušaja da nešto učinimo
greHota je sto si izdao BH blok i usao sa strankom koja kaze da su joj prirodni saveznici HDZ i SDSD... sHuplje nikad dosta et ti zlaje i starih hrlovina koji bi da zasjednu Jopet u fotelje... malo im je.
bh blok je poslužio svrsi. zapravo jedna stranka iz tog bh bloka.

komšić upozorio:

[quote]Komšić: "Stiče se dojam da je smisao Bh. bloka da Radončić uđe u vlast!"
[/quote]

https://www.face.ba/vijesti/bih/komsic- ... last/10037

pa ponovo upozorio:
KOMŠIĆ: Moglo bi se desiti da Bh. blok postane sredstvo koje će Radončiću i Kukiću omogućiti ulazak u vlast
https://www.dnevni-list.ba/vijesti/koms ... ast/78089/

nikšić malo diže cijenu radončiću i dogovaraju ono što sdp forisira na sastancima bh bloka:

[quote]Nikšić i Radončić čvrsto dogovorili koordiniran nastup u formiranju vlasti bez SDA
[/quote]

http://www.sbb.ba/niksic-i-radoncic-cvr ... i-bez-sda/

radončić u međuvremenu malo brani sdp i nikšića preko avaza, latića i kazaza, a istovremeno satire komšića preko istih. stvara im sliku da je uz njih i da im je podrška, a onda slijedi ovo:
Radončić o pozivu SDA: Vrijeme je da se etablira probosanska reprezentacija na državnom nivou
https://avaz.ba/vijesti/bih/484237/rado ... vnom-nivou

i da pričamo o nekom bh bloku i ozbiljnosti sdpa? izvini, reci mi samo jedan slučaj, jednu partiju, da je netko ovako iskoristio i šutnuo, kao što je radončić učinio sdpu?

ps: sigurno je da će sdp sada najviše braniti isti oni koji su napadali sve i svakoga na forumu koji su pisali o tome kako se sdp treba kloniti radončića.
Prpa.ba

#36828 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Radoncic "je jedan od rijetkih kojeg nema u kriminalu" (Komsic, 2014) tako da je ipak bolje da on bude u vlasti sa SDA i DF nego kompromitovani SDP. Ustvari, gradjani su ovom igrankom samo na dobitku. :-D
drug_profi

#36829 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Ponavljate tezu da je Fahro nekako iskoristio SDP.
Kako i za sta?
SDP je jasno rekao da nece sa SDA i sta je tu nejasno. Ako neko hoce, bujrum sukubi u krevet. Fahro je tu samo sebe zajebo. SDP-u se stvar ne mijenja ni na koji nacin.
pici

#36830 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

drug_profi wrote:Ponavljate tezu da je Fahro nekako iskoristio SDP.
Kako i za sta?
SDP je jasno rekao da nece sa SDA i sta je tu nejasno. Ako neko hoce, bujrum sukubi u krevet. Fahro je tu samo sebe zajebo. SDP-u se stvar ne mijenja ni na koji nacin.

upravo, :thumbup: ljudi govorili NE nacionalnim partijama i u Kcemu je problem... sad problem SDP i NS sto su ostali dosljedni svojim stavovima dok su DF i SBB pljuvali po istima s kojima sad kolaliraju... pa ko koga ovdje jebe u zdrav mozak... cuj onoga i teza mu fahro kasparov... pa sam dodik je priznao da je scepo u igri od pocetka i sad BH blok govno a ovi anstajni... yes al u qurcu.
pici

#36831 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

eto vas tamo sa JAZlaJA na SPIDU... selam :bih:
nemampojma0

#36832 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

pici wrote:eto vas tamo sa JAZlaJA na SPIDU... selam :bih:
Jes' to se i ti prep'o Zlaje? :D Selam :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#36833 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Kako i za sta?
ih šta je ovdje teza bilo u ovom vremenu neSDA vlade u kantonu... :lol:

te sdp kojovićeva kurava, te se brani država, te odgovornost prema biračima, četnici se nahodaše uz Vraca niz Vraca, te vlada pada jedno šezdeset puta dosad - šuškalo se, pričalo, spominjalo... i svaki put dosad, ćorak bio.

mislim ono, možda nekad i padne vlada. ali brate, ako u pokeru stalno lupaš veću, ona će se nekad i pojaviti :D
Chmoljo

#36834 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

nemampojma0 wrote:
Zlaje nimalo, Miletića k'o dorata svog.
славянин

#36835 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by славянин »

Chmoljo wrote:
Kako i za sta?
ih šta je ovdje teza bilo u ovom vremenu neSDA vlade u kantonu... :lol:

te sdp kojovićeva kurava, te se brani država, te odgovornost prema biračima, četnici se nahodaše uz Vraca niz Vraca, te vlada pada jedno šezdeset puta dosad - šuškalo se, pričalo, spominjalo... i svaki put dosad, ćorak bio.

mislim ono, možda nekad i padne vlada. ali brate, ako u pokeru stalno lupaš veću, ona će se nekad i pojaviti :D
Kako u pokeru "vecu"

Image :D :D
Chmoljo

#36836 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

veća, manja... aparati... :D jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
славянин

#36837 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by славянин »

Chmoljo wrote:veća, manja... aparati... :D jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
Ma ja mislim na poker a ne "poker" aparate :D reko da malo o pokeru dok cekamo da kantonalna vlada padne i beg namjesnik usece se u dvore :D
nemampojma0

#36838 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Chmoljo wrote:veća, manja... aparati... :D jebo fazon kad ga moraš objašnjavati.
Tesko je biti duhovit pred sami pad :D
GandalfSivi

#36839 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

славянин wrote:
Ma ja mislim na poker a ne "poker" aparate :D reko da malo o pokeru dok cekamo da kantonalna vlada padne i beg namjesnik usece se u dvore :D
Jaaaaraaaaaneeee, kako ne znas sta je veca u pokeru? Jos sanjam zvuk aparata iz ranih 90ih, trauma svega mi...
славянин

#36840 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by славянин »

GandalfSivi wrote:
славянин wrote:
Jaaaaraaaaaneeee, kako ne znas sta je veca u pokeru? Jos sanjam zvuk aparata iz ranih 90ih, trauma svega mi...
Ne znam nisam igrao na aparatu samo za stolom :D
Chmoljo

#36841 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

nemampojma0 wrote:
Bolje pasti boreći se, nego ko talijanska divizija. :wink:
kluz franjo

#36842 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Rekoše nam prije godinu da je situacija kritična i da će izbor ŽK u Predsjedništvo BiH razbiti sve a,b,c planove izdajnika i spasiti državu.
Nakon što je izabran, isti nam prije pola godine rekoše da je situacija postala još gora.
Pa nam prije par mjeseci rekoše da samo patriote mogu spasiti državu i da sve patriote trebaju ući u vlast. Nema čekanja. Zbog države.
Evo prođe opet mjesec i po od kako su patriote svih konstitutivnih i stranačkih boja - samo zbog naroda i države - odlučili zajedno ući u vlast, a vlasti ni na vidiku.
Đe je zapelo, u čemE je sad problem?
Zašto država čeka?
pici

#36843 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

nemampojma0 wrote:
ma kakav JAzlaJA on je odfuro svoje ovo su trzaji tj nalozi iz centrale sdO da srusi nove nade nove snage u SDPu... koje crno objedinjavanje ljevice, eno pogledaj intervjuet su senadom na face tv, tuga, ocaj, jad, mizerija... eno i sam je reko da je pesimista ko i smuČko pa zaplaka... bitno je da srusi ove svoje ucenike pa i sam je to prizno... izvuce senad to maherski iz njega... selam :bih:
pici

#36844 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

kluz franjo wrote:Rekoše nam prije godinu da je situacija kritična i da će izbor ŽK u Predsjedništvo BiH razbiti sve a,b,c planove izdajnika i spasiti državu.
Nakon što je izabran, isti nam prije pola godine rekoše da je situacija postala još gora.
Pa nam prije par mjeseci rekoše da samo patriote mogu spasiti državu i da sve patriote trebaju ući u vlast. Nema čekanja. Zbog države.
Evo prođe opet mjesec i po od kako su patriote svih konstitutivnih i stranačkih boja - samo zbog naroda i države - odlučili zajedno ući u vlast, a vlasti ni na vidiku.
Zašto država čeka?
puno patriJota a malo fotelja
nemampojma0

#36845 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Chmoljo wrote:
nemampojma0 wrote:
Bolje pasti boreći se, nego ko talijanska divizija. :wink:
Samo je gadno kad se boris, a ne kontas da ti je komandant Vidkun.
Prpa.ba

#36846 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

kluz franjo wrote:Rekoše nam prije godinu da je situacija kritična i da će izbor ŽK u Predsjedništvo BiH razbiti sve a,b,c planove izdajnika i spasiti državu.
Zašto država čeka?
Pih, pravis se neuk! Pa na sceni je "historijski sukob" oko aktivacije pretpristupnog procesa za proces za ulazak u NATO. A zna se da ce bosnjacki ministar odbrane, ko god da bude, bez konsultacija sa ostatkom Vijeca ministara poslati papire koje je SDA partnerka Pendes drzala u ladici godinama. Pa ce onda paraliza Vijeca ministara, ali ce NATO prihvatiti papir. Slobodna Bosna ce pisati kako "Vucicu nije dobro", a forumski patrioti ce dozivjeti ekstazu i pohvaljivati vizionarski potez i kolicinu muda u bosnjackoj reprezentaciji SDA-DF-SBB. Istovremeno ce se piskarati o KOS-ovcu Scepi.

Pa ce onda doci pozivi na relaksaciju odnosa i "da se pocne raditi na boljitku gradjana". SNSD ce se teskom mukom ipak vratiti u Vijece ministara, vjerovatno cemo ih relaksirati dodatnim prebacivanjem novca od PDV-a prema RS-u i zurnim dogovorom oko smanjenja PDV-a na hljeb do 300g na 10% a povecanjem PDV-a na ostalo na 22%. I u tom silnom radu, odbrani drzave i relaksaciji odnosa eto nam 2022. :-D
bunk

#36847 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

A kanton?
Hocel ostat svetionik da svijetli demokratiju u mraku...
Prpa.ba

#36848 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Slobodna Bosna veli da svjetionik nastavlja raditi do lokalnih izbora, a ko sam ja da ne vjerujem slobodarskim i patriotskim medijima. :D
kluz franjo

#36849 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Prpa.ba wrote:
Zašto država čeka?
Pih, pravis se neuk! Pa na sceni je "historijski sukob" oko aktivacije pretpristupnog procesa za proces za ulazak u NATO. A zna se da ce bosnjacki ministar odbrane, ko god da bude, bez konsultacija sa ostatkom Vijeca ministara poslati papire koje je SDA partnerka Pendes drzala u ladici godinama. Pa ce onda paraliza Vijeca ministara, ali ce NATO prihvatiti papir. Slobodna Bosna ce pisati kako "Vucicu nije dobro", a forumski patrioti ce dozivjeti ekstazu i pohvaljivati vizionarski potez i kolicinu muda u bosnjackoj reprezentaciji SDA-DF-SBB. Istovremeno ce se piskarati o KOS-ovcu Scepi.

Pa ce onda doci pozivi na relaksaciju odnosa i "da se pocne raditi na boljitku gradjana". SNSD ce se teskom mukom ipak vratiti u Vijece ministara, vjerovatno cemo ih relaksirati dodatnim prebacivanjem novca od PDV-a prema RS-u i zurnim dogovorom oko smanjenja PDV-a na hljeb do 300g na 10% a povecanjem PDV-a na ostalo na 22%. I u tom silnom radu, odbrani drzave i relaksaciji odnosa eto nam 2022. :-D
:shock:
Hvala kolega. Slobodne mi Bosne, nisam to bio skontao.
Pravi sam GRF-ovac,... mislim FRG-ovac, ma onaj što ništa ne konta i potencijalni izdajnik naroda i države.
Kako se ono zovu?
Prpa.ba

#36850 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Prljavi sarajevocentristi. :mrgreen:
Post Reply