Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

UmaX

#36801 Re: Liverpool FC

Post by UmaX »

To nazalost nije dovoljno.

Znaci u sezoni u kojoj City ima 4 poraza, a Liverpool samo jedan, i to od City-ja, izgubit titulu, pa to je da se ubijes.
tuzlak1212

#36802 Re: Liverpool FC

Post by tuzlak1212 »

Gerro wrote:Ovo sto je Liverpool zapoceo ove godine ce biti dinastija u narednih 20 a vi tonete u dubiozu pa se ti smij tome sto Liverpool nece biti prvak sa 97 bodova
To što je Liverpool započeo vrlo lahko se da raskomadat od strane Reala, PSG-a, Bayerna, Barce a pogotovo će se desit ako bude nestašica titula jer pare su pare a veliki su veliki. A vi s parama koje dobijete ćete kupit opet neke džibere koje ćete učit igrat fudbal narednih 18 godina, i kad naučite ih igrat i kad čujete 150 miliona za igrača opet se gubi titule iz vidokruga.
Smio bi se okladit da će vam neko uzet Van Dijka u naredna 2-3 ljeta a vi s parama ništa nećete postić a o zamjeni njegovoj ne treba ni pričat.
omar little

#36803 Re: Liverpool FC

Post by omar little »

amidja, zao mi :(
skafiskafsnjak

#36804 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

UmaX wrote:To nazalost nije dovoljno.

Znaci u sezoni u kojoj City ima 4 poraza, a Liverpool samo jedan, i to od City-ja, izgubit titulu, pa to je da se ubijes.
Jbg bolje 4 poraza i 3 pobjede nego 7 remija ahahha
SmokingMan

#36805 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Ja uljeza,od sutra ih više niko neće ni čuti ni vidjeti. :D
skafiskafsnjak

#36806 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

omar little wrote:amidja, zao mi :(
Ne lazi ahhaa
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36807 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

tuzlak1212 wrote:
Gerro wrote:Ovo sto je Liverpool zapoceo ove godine ce biti dinastija u narednih 20 a vi tonete u dubiozu pa se ti smij tome sto Liverpool nece biti prvak sa 97 bodova
To što je Liverpool započeo vrlo lahko se da raskomadat od strane Reala, PSG-a, Bayerna, Barce a pogotovo će se desit ako bude nestašica titula jer pare su pare a veliki su veliki. A vi s parama koje dobijete ćete kupit opet neke džibere koje ćete učit igrat fudbal narednih 18 godina, i kad naučite ih igrat i kad čujete 150 miliona za igrača opet se gubi titule iz vidokruga.
Smio bi se okladit da će vam neko uzet Van Dijka u naredna 2-3 ljeta a vi s parama ništa nećete postić a o zamjeni njegovoj ne treba ni pričat.
prije nego sto lupis glupost neku promisli malo bar 10 sekundi jer se ovako konstantno brukas :oops:

Kad je to Liverpool zadnji put fulio sa transferom, bar pod Kloppom ? Vidio sam kako je Barca raskomadala, doveli prevaru Coutinha za 160 miliona sto nam je i pomoglo da dodjemo u ovu situaciju. Kao sto rekoh nemoj se brukat vise

kako je ovaj škafišnja antipatican lik jbt
UmaX

#36808 Re: Liverpool FC

Post by UmaX »

skafiskafsnjak wrote:
UmaX wrote:To nazalost nije dovoljno.

Jbg bolje 4 poraza i 3 pobjede nego 7 remija ahahha
Ja samo navodim cinjenice. City im je tacno svojom losom sezonom dozvolio da uzmu titulu, ako sad nisu, nece nikad.
skafiskafsnjak

#36809 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Gerro.. lijep pozdrav !
UmaX

#36810 Re: Liverpool FC

Post by UmaX »

Gerro wrote:nemoj ga citirat uopste vidis da lik nema mozga da skonta.
:thumbup:
tuzlak1212

#36811 Re: Liverpool FC

Post by tuzlak1212 »

Gerro wrote:
tuzlak1212 wrote:
prije nego sto lupis glupost neku promisli malo bar 10 sekundi jer se ovako konstantno brukas :oops:

Kad je to Liverpool zadnji put fulio sa transferom, bar pod Kloppom ? Vidio sam kako je Barca raskomadala, doveli prevaru Coutinha za 160 miliona sto nam je i pomoglo da dodjemo u ovu situaciju. Kao sto rekoh nemoj se brukat vise

kako je ovaj škafišnja antipatican lik jbt
Uspjesi Liverpoola i tvoja priča nisu uopšte kolinearni ni u tekstu ni u praksi. Šta ste postigli prodajom Coutinha? Postigli ste da će izgleda on osvojit LP, 2x La Ligu i to za veću platu nego što je imao na Anfildu. Nije bitno imat 90+ bodova niti je bitno nadigrat Barcu na Camp Nou, nit je bitno kolika je euforija... Bitan je samo u konačnici rezultat sezone a ako je tu suša džaba i 90+ i nadigravanja svakog i bilo šta što ti našišeš, jer igrači nisu sretni, pogotovo tip igrača najvećeg nivoa. I igrači hoće titule a izgleda da jedan Van Dijk je neće osvojit sa Anfilda, prije ili poslije će htjet otić igrat za efikasniju upravu pa ako treba i za manje pare.

Naravno uz sve ovo, i ja bi volio da Liverpool napokon skine paučinu iz gaća...
UmaX

#36812 Re: Liverpool FC

Post by UmaX »

tuzlak1212 wrote:Uspjesi Liverpoola i tvoja priča nisu uopšte kolinearni ni u tekstu ni u praksi. Šta ste postigli prodajom Coutinha? Postigli ste da će izgleda on osvojit LP, 2x La Ligu i to za veću platu nego što je imao na Anfildu. Nije bitno imat 90+ bodova niti je bitno nadigrat Barcu na Camp Nou, nit je bitno kolika je euforija... Bitan je samo u konačnici rezultat sezone a ako je tu suša džaba i 90+ i nadigravanja svakog i bilo šta što ti našišeš, jer igrači nisu sretni, pogotovo tip igrača najvećeg nivoa. I igrači hoće titule a izgleda da jedan Van Dijk je neće osvojit sa Anfilda, prije ili poslije će htjet otić igrat za efikasniju upravu pa ako treba i za manje pare.

Naravno uz sve ovo, i ja bi volio da Liverpool napokon skine paučinu iz gaća...
To ja i kazem, vlasnici Liverpoola kontaju osvojice sa 3x manje para EPL, e hoce sipak. Isprsi se ako hoces osvojit, nema druge.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36813 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Pa postigli smo to da smo mogli obezbjediti Van Dijka i Alissona koji su nam vise u godinu dana donijeli nego Coutinho u 5 kontaš sad ?
Mi nismo naftaški klubovi i klubovi koje drzava finansira poput Barcelone i Reala, mi nase pare zaradimo bez prljanja ruku kao sto to Barca godinama radi

glupa je ta prica o vlasnicima, trose sasvim dovoljno
skafiskafsnjak

#36814 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Trose sasvim dovoljno za drugo mjesto :D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36815 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

manje nego neki za sesto :lol:
UmaX

#36816 Re: Liverpool FC

Post by UmaX »

Gerro wrote:Pa postigli smo to da smo mogli obezbjediti Van Dijka i Alissona koji su nam vise u godinu dana donijeli nego Coutinho u 5 kontaš sad ?
Mi nismo naftaški klubovi i klubovi koje drzava finansira poput Barcelone i Reala, mi nase pare zaradimo bez prljanja ruku kao sto to Barca godinama radi

Ne trose. Ulozi su skocili onda kad su dosli Abramovich i seici. Kako ti to nije jasno.
tuzlak1212

#36817 Re: Liverpool FC

Post by tuzlak1212 »

Gerro wrote:Pa postigli smo to da smo mogli obezbjediti Van Dijka i Alissona koji su nam vise u godinu dana donijeli nego Coutinho u 5 kontaš sad ?

Ne radi tu logika pokrij se koliki je jorgan nego pokrij se koliko si dug, Real i Barca su istovremeno u 2019. godini najbogatiji klubovi i klubovi u najvećim dugovima.
skafiskafsnjak

#36818 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Gerro wrote:manje nego neki za sesto :lol:
Hahaha par godina 6. , par godina 1.
Bolje tako nego nikad na 1. :lol: :lol:
Jebote...kako se liha naziva EPL, nisu titule vidjeli :lol:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36819 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

skafiskafsnjak wrote:
Gerro wrote:manje nego neki za sesto :lol:
Hahaha par godina 6. , par godina 1.
Bolje tako nego nikad na 1. :lol: :lol:
Jebote...kako se liha naziva EPL, nisu titule vidjeli :lol:
pa takvog te volim, a ne ka ko hinja ulijeces temu i navijas za lester :lol: pokazujes svoje pravo lice
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36820 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

tuzlak1212 wrote:

Ne radi tu logika pokrij se koliki je jorgan nego pokrij se koliko si dug, Real i Barca su istovremeno u 2019. godini najbogatiji klubovi i klubovi u najvećim dugovima.
pa o tome ti i pricam, ali nisi mi objasnio kako prodaja Coutinha koji kod nas nikad nije bio dovoljno konstantan nije dobar potez ?
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36821 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

UmaX wrote:

Ne trose. Ulozi su skocili onda kad su dosli Abramovich i seici. Kako ti to nije jasno.
Troše. Keita 50, Alisson 60, VVD 75, Mane, Salah i Firmino po 30-35 itd. Sasvim ciljana i dobra pojačanja.
UmaX

#36822 Re: Liverpool FC

Post by UmaX »

E onda im se serem na ekipu. Eto.
tuzlak1212

#36823 Re: Liverpool FC

Post by tuzlak1212 »

Gerro wrote:
tuzlak1212 wrote:

pa o tome ti i pricam, ali nisi mi objasnio kako prodaja Coutinha koji kod nas nikad nije bio dovoljno konstantan nije dobar potez ?
Nije dobar jer su trebali dovest jednog koji vrijedi 200 miliona a ne gomilu 2nd hand igrača kojima je uspjeh što se slikaju na Anfildu i mogu zube sređivat kod provjerenih dentista. Jedan od 200miliona vrijedi više nego 6 igrača koji su u sumi 200 miliona.
Ali malo koja uprava ima hrabrost za ovo, zato i jesu slabe uprave...
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36824 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

@tuzlak znaci VVD i Alisson nisu dobra pojacanja nego su tipa trebali dovesti samo jednog igraca za 200 miliona ? :lol: ok
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#36825 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

UmaX wrote:E onda im se serem na ekipu. Eto.
sreca nasa pa se ti nista ne pitas
Post Reply