Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nece ovi nikad biti prvaci stare mi. Neko je na mrvama stadion izgradio, Guttmannovo, nazovite ga kako hocete, ali ovo ode u kurac... Nema hljeba da uzmu titulu. Pa bolan 97 bodova ti nije dovoljno da budes prvak! Hej, 97!
Ovo sto je Liverpool zapoceo ove godine ce biti dinastija u narednih 20 a vi tonete u dubiozu pa se ti smij tome sto Liverpool nece biti prvak sa 97 bodova
Gerro wrote:Ovo sto je Liverpool zapoceo ove godine ce biti dinastija u narednih 20 a vi tonete u dubiozu pa se ti smij tome sto Liverpool nece biti prvak sa 97 bodova
Nece Gerro, trebaju upumpat puno vise love da bi mogli takvo nesto.
Znaci treba 300+ miliona nagodinu, da se malo pojaca team, a oni ako dovedu dvojicu bice premija. Treba vise onih poput Virgila, na svakoj poziciji po jedan. Al na svakoj.
Gerro wrote:Ovo sto je Liverpool zapoceo ove godine ce biti dinastija u narednih 20 a vi tonete u dubiozu pa se ti smij tome sto Liverpool nece biti prvak sa 97 bodova
Nece Gerro, trebaju upumpat puno vise love da bi mogli takvo nesto.
Znaci treba +300 miliona nagodinu, da se malo pojaca team, a oni ako dovedu dvojicu bice premija
Ma necemo dovoditi znam, ali opet ocekujem 2 do 3 igrača sto ce i biti dovoljno i ocekujem da ni mi ni City nemamo ovako puno bodova sljedece sezone. Samo da ne potonemo psihicki, toga me najvise strah.