Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radijator wrote: ↑10/08/2022 22:02
Kakav reality check.. na vrijeme, ako nista
Ovo je rezultat lose transfer politike, gdje prodajes igrace nakon priprema, I uz to dovodis fudbalske invalide.
Ja kada kazem da bih sad platio Mujakica pola miliona da se vrati, prica je "ma pusti, uzeli smo pola miliona od Turaka" ili prica "gradimo tim, uzeli smo Drobarova". Pa onaj stoper Tuzle je 3 puta bolji od njega al Tuzla i ne govori da gradi tim. Itd itd itd itd.
Ja koliko vidim mi cemo graditi tim do 2100 godine, vazda ga gradimo
S ovom ekipom će i Feđa morati učiti neke taktičke stvari. Jović nam je sa doduše uigranijom ekipom isključio bekove i ostavio krila bez podrške. Spori Kapić nije mogao ništa pomoći Čirjaku i tu je falio Đokanović da razbija. Činjenica je da igramo bez štopera. Drobarov tek počeo trenirati i nije uigran sa bekovima. Đokan to nije. Feđa dao autogol onom hokejaškom izmjenom na poluvremenu. Sad glavu gore, možda je ovo i dobro da se sad desilo. Ova ekipa je promjenila dosta igrača i treba vremena da se to uigra.
radijator wrote: ↑10/08/2022 22:02
Kakav reality check.. na vrijeme, ako nista
Ovo je rezultat lose transfer politike, gdje prodajes igrace nakon priprema, I uz to dovodis fudbalske invalide.
Ja kada kazem da bih sad platio Mujakica pola miliona da se vrati, prica je "ma pusti, uzeli smo pola miliona od Turaka" ili prica "gradimo tim, uzeli smo Drobarova". Pa onaj stoper Tuzle je 3 puta bolji od njega al Tuzla i ne govori da gradi tim. Itd itd itd itd.
Ja koliko vidim mi cemo graditi tim do 2100 godine, vazda ga gradimo
Ok je igrati presing cijelu utakmicu, al moras imati kvalitetne defanzivce koji ce uspjeti pokriti kada izgubis loptu. Ako nemas to, onda se treba malo i prilagoditi protivniku, koji je u ovom slucaju kvalitetniji od Sloge i Posusja. Iza poraza su svi pametni, ali mi je ovo danas nekako bilo srljanje u propast.
gold'n'brown wrote: ↑10/08/2022 22:29
Ok je igrati presing cijelu utakmicu, al moras imati kvalitetne defanzivce koji ce uspjeti pokriti kada izgubis loptu. Ako nemas to, onda se treba malo i prilagoditi protivniku, koji je u ovom slucaju kvalitetniji od Sloge i Posusja. Iza poraza su svi pametni, ali mi je ovo danas nekako bilo srljanje u propast.
Mi nemamo odbranu, to je činjenica. Imaš zadnjeg veznog koji glumi prošeta i imaš štopera koji je tek izašao iz povrede i koji nije uigran sa timom. To znači da nemaš odbrane. I ovo jeste bilo srljanje naročito u drugom poluvremenu.
East_side wrote: ↑10/08/2022 22:50
Svejedno, idemo dalje, neka se restartuju i lagano u nove bitke. Iz večerašnjeg potopa izvući pouke i zaboraviti ovu tekmu što prije.
Boli ovo pravo, možda čak više nego poraz u finalu kupa. 1:5.... Što je previše, previše je. Valjda se izvuku neke pouke iz ovoga, valjda nam bude škola.
A valja se izvući sad iz ovoga. Da nam je Ferguson na klupi, a na terenu De Bruyne, Salah, Benzema, itd teško bi bilo.
Katastrofa je samo nus produkt šoka poslije brzih golova. Sta je tu je, dobra lekcija , samo da im se noge sad ne svezu pa uvezemo tri cetiri glupa remija
Još mi zuji u ušima. Ne znam ni šta bih napisao. Onako na prvu, naivno, grlom u jagode, srljanje. Teško mi ocijeniti je TC toliko dobar ili smo mi ispali naivni. Penal, ono "dodavanje" za 0:3, autogol... Nadam se da je samo loša noć, gruba greška sa taktikom, a ne odnos snaga.